فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا با دستورش مخصوص😍😋
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کتلت _سیب زمینی
🌟
🎶 بر نیامد از تمنای لبت کامم هنوز
بر امید جام لعلت، دردی ،آشامم هنوز
روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
ساقیا یک جرعه ای زآن آب آتشگون که من
در میان پختگان عشق او،خامم هنوز
پرتو روی تو تا در خلوتم دید ، آفتاب
میرود چون سایه هردم،بر در و بامم هنوز
ای که گفتی جان بده تا باشمت آرام جان
جان به غم هایش سپردم ،نیست آرامم هنوز
#حافظ
✔#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
..
آرزو میکنم لحظه لحظه
زندگیتون قرین این پنج حرف
ساده باشه <<#آرامش.......>>
.#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خورشت_آلوومرغ😍😋
مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
پیاز ۱عدد بزرگ
کره با روغن مایع به میزان لازم
آلو بخارا ۸عدد
زرشک سه چهارم پیمانه
نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
🌟
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخڪرده،ڪوفته قلقلی،گوشت تڪه اے و یا مرغ سرو ڪرد... ترڪیب مرغ زعفرونے با عدس پلو هم خیلے خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقدارے روغن تفت بدید تا طلایے بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخڪرده را به پیاز طلایے اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت ڪاملا باز و یڪدست بشه.
بعد ڪه رنگ گوشت ڪمے تغییر ڪرد مقدارے زردچوبه+فلفل+نمڪ+ادویه دلخواهتون رو اضافه ڪنید.
(من از ڪمے پودر تخم گشنیز استفاده ڪردم ڪه طعم بینظیرے به گوشت میده👌)
بعد از اضافه ڪردن ادویه ها دوباره ڪمے گوشت رو تقت بدید تا ڪامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسڪردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با ڪمے آب و نمک پختم.
👈میزان عدس براے عدس پلو به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممڪنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میڪنه...پس بهتره آب رو در حدے بریزید ڪه روے عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان ڪنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش ڪنید در غیر اینصورت دوباره ڪمے آب بریزید و صبر ڪنید تا ڪامل بپزه.
در قابلمه اے ڪه گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر ڪنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینڪه برنج عدس پلو خیلے سفید نباشه میتونید ڪمے زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد ڪشید و آماده آبڪشے شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان ڪنید اگر مغزش یڪم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبڪشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبڪشے ڪنید.
در قابلمه روغن و یڪم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینے استفاده ڪردم و چندتاشو واسه خوشگلے ڪاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روے ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روے برنج ایجاد ڪنید ڪه خوب دم بڪشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار ڪردن با شعله ڪم بذارید دم بڪشه
👈میتونید لابه لاے برنج از ڪمے ادویه پلویے استفاده ڪنید (جزء اصلے ادویه پلو دارچین و زیره ست ڪه طعم بینظیرے به پلو میده)
در پایان وقتے عدس پلو دم ڪشید مقدارے از اون رو با زعفران دمڪرده مخلوط ڪنید و بقیه رو در دیس بڪشید و با برنج زعفرانی،ڪشمش تفت داده شده،مواد گوشتے و پیاز داغ تزیین ڪنید.
🌟
مواد لازم براے شش نفر🔻
لازانیا ده عدد
گوشت چرخ ڪرده یک لیوان
پیاز متوسط یک عدد
ڪالباس خشک رنده شده نصف لیوان
فلفل دلمه اے خورد شده نصف لیوان
آویشن یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ سرپر
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب یک ق غ
قارچ به میزان لازم
مواد لازم سس سفید🔻
شیر یک لیوان
آرد یک ق غ
نمک و فلفل ڪمے
براے تهیه سس🔻
شیر سرد و آرد رو مخلوط میڪنیم تا گلوله هاے آرد باز بشه و حل بشه بعد نمک و فلفل رو اضافه روے حرارت ملایم هم میزنیم تا غلظت سس رو پیدا ڪنه(اےن روش ڪم ڪالرے تره)
مواد میانے لازانیا🔻
پیاز رو سرخ میڪنیم وقتے طلایے شد گوشت چرخڪرده رو اضافه میڪنیم و تفت میدیم بعد هم بهش زردچوبه و رب و آویشن و فلفل سیاه رو اضافه میڪنیم و خوب تفت میدیم وقتے آماده شد بهش فلفل دلمه اے و ڪالباس رو اضافه میڪنیم و خاموش میڪنیم بعد نمک رو اضافه میڪنیم و مخلوط میڪنیم..آب رو جوش میاریم لازانیاها رو میندازیم داخلش ڪمے هم نمک و روغن آضافه میڪنیم میزاریم بیست دقبقه بجوشن بعد آبڪش میڪنیم و روش آب سرد میگیریم باید مراقب باشین به هم نچسبن من همیشه ڪف یک سینے بزرگ رو خیس میڪنم ڪاملا خیس تا لازانیاها رو آبڪش ڪردم و آب سرد گرفتم لازانیاها رو جدا جدا بدون اینڪه به هم بچسبن داخل سینے میچینم چون بعد مدتے ڪه لازانیاها خنک شدن اگر روے هم باشن به هم میچسبن
روش اول براے رولے درست ڪردن🔻
روے لازانیا مثل عڪس از مواد بریزید و پخش ڪنید روش پنیر بریزید رول ڪنید داخل تابه یا قالب چرب شده بزارید و همه رو چیدین روش سس سفید و بعد پنیر بریزید
روش دوم🔻
ڪف تابه رژیمے نچسب یا ظرف پیرڪس رو خوب چرب ڪنید حالا براے تابه هر ورق لازانیا ڪنار هم میزاریم از سس سفید اول مے ریزیم بعد مواد میانے روش میرزیم بین هر لایه لازانیا خیلے موادنریزین لازانیا باڪیفیت میشه و موقع برش مواد ازش بیرون نمے زنه پنیر هم بریزید وروش ڪمے فشار بدین بعد لایه بعدے رو بریزین تمام لایه ها رو به همین شڪل درست ڪنیو در ِآخر روے لایه پایانے ڪمے پنیر پیتزا میرزیم
❗️روش پخت روے گاز حرارت رو روشن میڪنیم دو ق غ آب ڪف تابه بریزید و درش رو بزارین و حرارت رو زیاد ڪنید وقتے بخار ڪرد شعله رو ڪم ڪم ڪنید و بزارید نیم ساعت بمونه تاآماده بشه
❗️روش پخت داخل فر.ظرف پیرڪس رو درش رو با فویل بپوشونین و داخل فر 180درجه مدت نیم ساعت بزارین بعد این با گریل بزارید برشته بشه.
🌟
در این شب زیبای بهاری
از خدایی که از همیشہ
نزدیکتر است برایتان
عاشقانه ترین
لحظات را میطلبم
زیباترین لبخندها
را روی لبهایتان و
آرام ترین لحظات را
برای هر روز و هر شبتان
شبتان بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
پیشکش اول صبح
یک سلام گرم
باعطر گل های بهشتی
وباطعم خوش گلاب
از باغ آرامش
وپرمهرخداست
امروزتان متبسم
به نگاه مهربان خدا
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
امروزتون
شادمان ترازهرروز
الهی دلتون پرازشادی
خونتون پرازعشق
عشقتون پرازصداقت
نونتون پرازبرکت
زندگيتون پرازصمیمیت
وامیدتون به خدا باشه
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
✴کدام میوه ها کمترین قند را دارند⁉
1⃣میوه هایی که کمترین قند را دارند:
💠لیمو شیرین
💠ریواس
💠انواع توت
💠تمشک
2⃣میوه هایی که قند کم تا متوسط دارند:
🔶توت فرنگی
🔶هندوانه
🔶هلو و شلیل
🔶طالبی و خربزه
🔶سیب و زرد آلو
🔶گریپ فروت
3⃣میوه هایی که کمی قندشان بالا است:
◀️پرتقال
◀️کیوی
◀️گلابی
◀️آناناس
4⃣میوه هایی که قند بسیار بالایی دارند:
👈نارنگی
👈گیلاس
👈انگور
👈انار
👈انبه
👈انجیر
👈موز
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🐥#درمان_بیش_فعالی 👇
🏵شربت سکنگبین 🏵شربت عسل آبلیمو با تخم خرفه🏵سبزی خرفه☀️عرق کاسنی شاهتره ☀️انار و رب انار☀️دمنوش بنفشه ترنجبین☀️کاهو☀️لیمو شیرین☀️کدو☀️آش جو
🐥فعالیت بدنی در طول روز برای تخلیه انرژی این کودکان ضروریست؛ البته ورزشهای رزمی برای این کودکان مناسب نیست؛ زیرا این ورزشها باعث بالا رفتن صفرا شده و مشکلات آنها دو چندان میشود
🦆 حجامت عام با نظر طبیب حاذق
🦋 خاک بازی و شنا برای این کودکان مفید است
🐠با مصرف دمنوش بنفشه ترنجبین، سبوس گندم در غذاها، روغن زیتون، انجیر خیسانده در گلاب و...یبوست احتمالی کودک حتما رفع شود
🐥#پرهیزات
🐬مصرف ادویه گرم، شکلات، فستفودها و
محصولات کارخانه ای که حاوی نگهدارنده و رنگهای مصنوعی هستند مانند پفک، نوشابه، بستنی، پاستیل و...باعث افزایش بیقراری، پرخاشگری و اختلالات خواب در این کودکان
میشود
🐙 لباس قرمز برای این کودکان مناسب نیست
بهتر است لباسهایی با رنگ آبی سفید و سبز بپوشند
🐠تا حد امکان کودک را سرزنش نکنید و از تنبیهبدنی جدا خودداری نمایید
♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح زیبای بهاریتون معطر و متبرک
🌸به عطر خوش صلوات
🌸بر حضرت محمد صلی الله علیه و آله
🌸و خاندان پاک و مطهرش
🌸الّلهُمَّ✨
🌸صَلِّ✨
🌸علی✨
🌸مُحَمّدٍ✨
🌸وَآل ✨
🌸مُحَمّد✨
🌸وَعَجِّل✨
🌸فَرَجَهُم
#صلوات
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
🌷🔆 #پندانه
ﯾﮏ ﭼﻮﺏ ﮐﺒﺮﯾﺖ "ﺳﺮ" ﺩﺍﺭﺩ ﻭﻟﯽ "ﻣﻐﺰ"ﻧﺪﺍﺭﺩ ...
ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﮐﻤﯽ ﺍﺻﻄﮑﺎﮎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﺪ، ﻓﻮﺭﺍ ﻣﺸﺘﻌﻞ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺍﯾﻦ ﺍﺷﺘﻌﺎﻝ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ "ﻭﯾﺮﺍﻧﮕﺮ" ﺑﺎﺷﺪ.
ﻫﻤﻪ ﻣﺎ "ﺳﺮ" ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﭼﻮﺏ ﮐﺒﺮﯾﺖ "ﻣﻐﺰ" ﻫﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ.
ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺁﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ "ﻭﺍﮐﻨﺶ" نشان ﻧﺪﻫﯿﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻋﺎﺩﺗﯽ ﮔﺮﺍﻧﻘﺪﺭ ﺍﺳﺖ....
بهترین جواب بدگویی:سکوت
بهترین جواب خشم :صبر
بهترین جواب درد:تحمل
بهترین جواب تنهایی:تلاش
بهترین جواب سختی:توکل
بهترین جواب خوبی:تشکر
بهترین جواب زندگی:قناعت
بهترین جواب شکست:امیدواری..
برای جبران اشتباهات، به دوستانت همانقدر زمان بده که برای خودت فرصت قائل میشوی
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حُمُص
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخودپلو
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
به یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه
خوش آمدین🌸🍃
ان شاءالله امروز🙏
به خواسته های🌺🍃
قلبی تون برسید و
خدا مهرتایید🌼🍃
به آرزوهاتون بزنه
#سلام_صبحتون_زیبا 🌸
آهاى رفيق:
اونقدر آدمها قبل من و تو به گذشتشون فکر کردن،
حسرت خوردن، بغض کردن..
حالا کجان؟
رها کن رفیق.. رها کن بره..
گله ها را بگذار !
ناله ها را بس كن !
روزگار گوش ندارد كه تو هی شِكوه كنی !
زندگی چشم ندارد كه ببيند اخم دلتنگِ تو را !
فرصتی نيست كه صرف گله و ناله شود !
تا بجنبيم تمام است تمام !
شاد باشید و بخندید❤️
عمر کوتاه و زندگی گذراست