eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شکر ۱/۲ لیوان کره با روغن جامد ۱۵ گرم (۲ ق غ) گلاب یا آب ۱ ق غ عسل ۱ ق غ(به هیچ وجه حذف نکنید) خلال بادام یا مغزیجات دلخواه ۱/۲ لیوان زعفران غلیظ ۱ ق غ طرز تهیه شکر، کره، عسل و گلاب رو توی تابه بریزید. ❌بهتره از تابه چدن استفاده نکید چون ضخیمه شکر دیر ذوب میشه و باعث کدر شدن سوهان عسلی میشه. تابه رو روی حرارت متوسط بزارید و‌ مدام هم بزنید تا شکر ذوب بشه. وقتی رنگ مواد کاراملی شد، خلال بادوم و زعفرون رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رطوبت بادوم گرفته بشه و خیلی کم رنگش عوض بشه (حواستون باشه بادوم نسوزه) یه کم از مواد رو توی آب یخ بریزید اگه بلافاصله بست و شفاف شد یعنی دیگه وقتشه حرارت رو خیلی کم کنید و زیر تابه شعله پخش کن بزارید. یه سینی رو‌ کمی چرب کنید و با ۲ ق چ که چرب شد مواد رو روی سینی بریزید. باید سرعت عمل داشته باشید تا مواد سفت نشه. بعد از اینکه کاملا سرد شد به راحتی از سینی جدا میشه تو ظرف در دار و داخل کابینت میتونید مدت طولانی نگهش دارید. 🌟
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند رافانو پیاز جعفری 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی : دو تا کنسرو قارچ : ۴ تا روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری آبلیمو : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم سس مایونز یا هزار جزیره : چهارقاشق غذاخوری پنیر پیتزا : یه لیوان کنسرو هارو طبق دستورالعملشون ۲۰ دقیقه بجوشون. قارچ هارو با روغن زیتون و آبلیمو تفت بده. وقتی آب قارچ کشیده شد، ذرت هارو اضافه کن. بعدش سس، ادویه ها و پنیر پیتزا بریز و چند دقیقه بذار تا پنیر آب بشه و مواد به خورد هم بره. 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد 🌟
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم::::: 2 بسته پودر کرم شانتی یا پودر خامه + 2 لیوان شیر (جایگزین هردوخامه قنادی فرم گرفته) 1 کاسه توت فرنگی 1 بسته والس شیرین عسل هالی (پاکت 8عددی) 1 ف چ شکلات اشکی سفید (تقریبا نصف لیوان) 1 ف چ شکلات سنگی ریز 1 ف چ فندق ریز خرد شده (یا گردو یا پسته) طرز تهیه::::: پودر کرم شانتی و شیر را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرید (جایگزین این دو‌ماده میتواینید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید) خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و حدود 10 دقیقه بعد که کمی نرم شد با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.سپس توت فرنیگی و والس شیرین عسل را خرد کنید و به خامه فرم گرفته اضافه کنید (میوه های دیگر هم میتوانید اضافه کنید).بقیه مواد را هم اضافه کرده و مخلوط ‌کنید. داخل قالب دلخواه را سلفون پهن کنید و مواد را داخلش ریخته و صاف کنید.وحداقل به مدت 4-3 ساعت داخل فریزر بگذارید.با سس شکلات و پودر پسته و‌ توت فرنگی تزیین کرده و در روزهای گرم تابستان خنک سرو ‌کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ماهیتابه ای عااالی😋👌 مواد لازم: آرد: ۲ کیلوگرم آب پنیر: ۲ لیوان شکر: ۱ لیوان شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۱/۲ لیوان تخم مرغ: ۲ عدد مایه خمیر: ۱.۵ قاشق غذاخوری کنجد: ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود..داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نکات: برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر را با توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید..به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید..این نان را روی گاز با شعله پخش کن و حرارت کم و همراه با دم کنی می توانید بپزید، فقط باید بعد پخت یک طرف نان، آن را برگردانده و طرف دیگر را بپزید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندونه رو اینجوری خوشگل برش بزن😋 فروارد یادتون نره ❤️ 🌟
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خونه پنیر خامه ای درست کن😍😋 مواد لازم: سه لیتر شیر نه ق غ سرکه ی سفید (به ازای هرلیتر شیر سه ق غ سرکه) پنج ق غ شیر پنجاه گرم کره فروارد یادتون نره ❤️ 🌟
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 شیر سه پیمانه شکر یک پیمانه خامه یک بسته(پاکت صورتی) ژلاتین سه قاشق غ وانیل مقدار کم گلاب دوقاشق غ طرز تهیه🔻 ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم. خامه رو روی شعله گاز کمی رقیق کردم بعد هم دما با شیر شد کمی شیر بهش اضافه میکنم تا رقیق تر بشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنم(برای اینکه خامه بریده بریده نشه) ژلاتین هم وقتی سرد شد و هم دما با شیر شد بهش اضافه میکنم مقداری از مایه پاناکوتا رو داخل کاسه های مختلف میریزیم و به هر کاسه مقداری رنگ خوراکی اضافه میکنیم و هم‌میزنیم اول داخل گلبرگهای قالب پاناکوتاهای رنگی میریزیم و میزارم یخجال نیم بند شد بعد یه لایه کمی نازک پاناکوتا سفید اروم روش میریزیم ک میزاریم یخجال تا نیم بند بشه بعد مابقی پاناکوتا رو میریزیم روش و میزاریم یخچال چند ساعت بمونه کانل که سفت شد از قالب بیرون میاریم. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پیتزایی این غذا رو تو هر قالبی مثل قالب مافین یا حتی ماهیتابه میتونید درست کنید، به نظرم که خیلی خوشمزه بود مواد لازم : (اندازه ها کاملا تقریبیه) تخم مرغ 4 عدد سوسیس یا هات داگ سرخ شده 1 عدد ژامبون به مقدار لازم قارچ سرخ شده حدودا 10 عدد پنیر پیتزا ذرت نمک و فلفل و ادویه و آویشن شما میتونید از مرغ پخته هم استفاده کنید. مراحل تو فیلم کاملا مشخصه، مواد و با هم مخلوط کرده داخل فر با دمای 180 درجه به مدت حدودا 30 دقیقه بپزید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از دسرهای معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است 💜یک لیتر شیر 💜یک پیمانە آرد 💜یک پیمانه شکر 💜۱۰ گرم وانیل 💜۱۵۰ گرم کره 💜گلاب نصف استکان 150 گرم کره را ذوب کرده و 1 پیمانه آرد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید حالا یک لیتر شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید یک بسته وانیل و گلاب اضافه کنید و وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید وقتی محلول کمی خنک شد، در مخلوط کن بزنید، سپس در ظرفی ریخته و با دارچین تزیین کنین✔️حتما از شیر سرد استفاده کنید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری میکند 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌هیچوقت دلخوشی کسی رو ازش نگیرین این دلخوشی میتونه یه سلام یه احوالپرسی یه حواسم بهت هست یه صدای گرم و دوستانه و یه حس خوب باشه دوستی ها رو دست کم نگیرین👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 تکه سینه مرغ(چرخ شده) 1 دسته جعفری تازه خرد شده 1 عدد پیاز 2_3 برش نان خشک(تست یا باگت) 1 عدد تخم مرغ ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،نعناع خشک،آویشن،زیره،پودر سیر،پودر فلفل قرمز)مقدار طبق ذائقه 1/2 لیوان آب گازدار یا ماءالشعیر سینه های مرغ را مطابق ویدیو خرد کرده و با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت،چرخ کنید،سپس در یک کاسه گوشت چرخ شده پیاز و جعفری ریز خرد شده و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید،به کوفته ها شکل دهید و روی دستگاه گریل یا تابه نچسب گریل کنید،سپس با سالاد و سبزیجات بخارپز سرو کنید 🌟
ساعت حقیقی تنها یک عقربه دارد... 👈 اکنـون...👉 قدر الان های خودت رو بدون ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خوشبختی گمشده همه ی ماست... مواظب باشیم اگر ان را پیدا کردیم خودمان را گم نکنیم... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات لقمه ای فوری ماست پر چرب یک لیوان شکر نصف لیوان تخم مرغ دو عدد آرد دو لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری وانیل کمی روغن سرخ کردنی برای سرخ کردنش طرز تهیه: ماست و شکر و تخم مرغ رو با همزن دستی هم میزنیم. در آخر آرد و وانیل و بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و سر قیف رو میبریم و داخل روغن سرخ کردنی داغ قیچی میکنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم. دونات ها رو هم میزنیم که یکدست سرخ بشن. بعد از سرخ شدن داخل شکر میغلطونیم و سرو میکنیم. میتونیم با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنیم.
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدنا کباب ترکی اون رو گاز خونتون مواد لازم گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم چهارتا سیخ الی پنج تا میده فلفل دلمه ای رنگی یکو نیم قاشق فذاخوری جعفری ساطوری یک و نیم قاشق غذاخوری سیر تازه ی حبه ادویه هر مدل دارید من از ادویه جادویی خودمون استفاده کردم پول بیبر تازع یا پودرش کمی نمک به میزان لازم بهتر کباب کمی خوش نمک باشه که نریزه گوشت چرخ کردرو با ی پیاز متوسط که خوب ابشو گرفتید ورز بدید و بقیه مواد هم‌مثل سیر و فلفل و جعفری خوب ساطوری کنید به گوشت اضافه کنید در حین ساطوری کردن نمک و ادویرو اضافه کنید بعد اینکه مواد خوب ی دست شد بزارید داخل یخچال ی دو ساعت خوب سرد بشه خیلی مهم سرما و گرم نموندن گوشت چون اگر گرم بشه در اثر ورز دادن یا بیرون موندن موقع پخت از سیخ میریزه بعد دستتونو کمی به اب ولرم بزنید و به سیخ بکشید و مهم اینه که خیلی بازی با گوشت نکنید و فوری سرو ته گوشت ببندید بعد فر دست سازتون که از قبل گذاشتیم رو شعله کمی حرارت گرفته و داغ شده سیخارو بچینید و بگردونید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شب وآرامشی دیگر ✨خداوند کنار توست 🌹و آماده برای شنیدن ✨آرزوهایت را با 🌹عشق برایش تعریف کن ⭐️شبـ🌙ـتون معطر به عطر گـل⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓ســلام صبح زیبـاتـون بخیر 🌸 🌸ان شاءالله تعالی 💓در پناه قاضِیَ الْحاجات 🌸امروزتون بخیر و نیکی 💓حال دلتون خوب خوب 🌸رزق و روزیتون زیاد 💓جسم و جانتون سلامت 🌸و زندگیتون غرق در 💓سعادت و آرامش باشه دوشنبه تون پراز خیر و برکت💓🌸 ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
صبح زیباست اگر با لبخند آغاز شود😍😁 سلام سلاااام🥰 صبح تون بخیر 🥱 یه خداقوت ویــژه به خانومـای قشنگم بخصوص مامانای مـهــربــونم 🥰🌹💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
پنیر سفید یک پیمانه. پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود، بافت کیک رو در استوری می تونین ببینین. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
( ليموزين) 🥘مواد لازم: هویج تازه (رنده شده) = ۳ عدد برنج= ۴ پیمانه نخود فرنگی = ۱۵۰ گرم کشمش= ۱ پیمانه پیاز بزرگ خردشده= ۲ عدد مرغ= ۳ تکه بزرگ هل کوبیده=۱ قاشق چایخوری ادویه= به مقدار لازم رب گوجه فرنگی=۶ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن= به مقدار لازم 🍴طرزتهیه در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم و جدا می‌گذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ می‌کنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد می‌خیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد. سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بیاید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍢 😋 🔸سيصد گرم فيله ي سالمون(يا ماهي دلخواه) رو چرخ كنيد.دو حبه سير رنده شده+سه ق غ گشنيز ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+دو يا سه ق غ آرد سوخاري بهش بزنيد .اگر مواد هنوز شل بود كمي آرد سوخاري بيشتري اضافه كنيد، ♦️مواد بايد طوري باشه كه بشه به سيخ چوبي بزنيد يا بتونيد در دست فرم بديد.كمي روغن در تابه بريزيد و كباب رو سرخ كنيد(روغن زياد لازم نيست).اين كباب رو با ليموي تازه سرو کنید. 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🍨 😋 🔸هم ميتونيد كنجد رو يه كوچولو تفت بديد هم ميتونيد خام استفاده كنيد.اگر خواستيد تفت بديد،مدام هم بزنيد تا نسوزه و حدود سه دقيقه براش كافيه. 🔸يك ليوان كنجد رو داخل بلندر(مخلوط كن) يا آسياب بريزيد و شروع به هم زدن كنيد تا بصورت پوره در بياد بعد يك ق اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد.معمولا دو ق روغن كنجد كافيه.ارده رو در ظرف در بسته يك ماه ميتونيد نگه داريد. 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🌸 ملڪا ذڪر تو گویم ✨ڪه تو پاڪےو خدایے 🌸نروم جزبہ‌همان ره‌ڪہ‌توام راهنمایے الهےآغاز میڪنیم روزمان رابانام زیبایتــــ💖 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
سلام مهربانان صبح دوشنبه تون بخیر روزتان پراز شادی لحظه هایتان مثل گل باطراوت و پراز عطر خوش زندگی ان شاءالله خنده هاتون جنس دریا قدم هاتون جنس صخره و کوه هدفهاتون روی روال وحالتون خوب خوب باشه🌸