5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_ریواس
این مقدار برای پنج نفره
گوشت گوسفند ویا گوساله ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
نعنا وجعفری پاک شده ۲۰۰ گرم نسبت جعفری بیشتر باشه
ریواس ۳۰۰ گرم (پنج الی شش عدد)
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم
پیاز رو همراه روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه
گوشت تکه ای رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید زدچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید وباهاش تفت بدید آب جوش بریزید وبزارید گوشت نیم پز بشه
تو این فاصله سبزی رو شسته وریز خرد کنید
ریواس رو پوست گرفته و دو سانتی خرد کنید
ریواس رو با کمی روغن تفت داده حدود سه الی چهار دقیقه از ماهی تابه خارج کرده وسبزی رو نیز تفت بدید به اندازه سبزی قورمه سرخ نکنید
گوشت که نیم پز شد سبزی ونمک بزنید وبزارید گوشت کاملا بپزه
ریواس رو اضافه کنید وبزارید ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه نزارید زیادی بپزه که ریواس ها له بشن
گاز رو خاموش کنید وبا کته خوشمزه نوش جان بفرمایید 😄
این خورش با مرغ هم میتونید بپزید یک دستور دیگه هم هست خیلی خوشمزس خلاصه وار توضیح میدم
تو این دستور سبزی نمیزنن به جای سبزی لپه ورب میزنن
گوشت رو که با پیاز وادویه تفت دادید رب هم بزنید وباهاش تفت بدید.آب بریزید تا گوشت نیم پز بشه لپه هم بریزد وقتی که مواد خورش کاملا پخته شد ریواس رو اضافه کنید ده الی پانزده دقیقه با ریواس بپزه کافیه
سعی کنید از ریواس ترش وشیرین استفاده کنید ریواس تلخ خورش رو تلخ میکنه
از ریواس جوان و تازه استفاده کنید ریواس پیر وخشک تو خورش ریش ریش میشه وزود وا میره
عزیزان چیلی خشکه، قیچی میکنم ومی ریزم تو خورشت فلفل قرمز پودریمون
animation.gif
حجم:
129.9K
طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
بادمجان متوسط 2 عدد
بادام 100 گرم
مرغ1/2 مرغ
پیاز متوسط1 عدد
ادویه و زعفران به میزان لازم
آب گوشت یا عصاره گوشت 1/2 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. ( به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید.
بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آن ها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آن ها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آن ها بریزید.
مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت 1 ساعت بگذارید و نوش جان کنید.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
مرغ خوشمزه
مرغ روکه طبق معمول همیشه بانمکو فلفل وزرد چوبه مزه دارم باکمی آب ویه قاشق روغن وچند حبه سیر خلالی گذاشتم بپزه وآب مرغ رو میزاریم کنار واسه مواد دورچینش و مرغو سرخش می کنیم کمی تویه قابلمه دیگه پیاز خلالی وزردچوبه وفلفل قرمز روتفت و برای پخت آلو بخارا آب مرغمونو اضافه می کنیم بهش بهمراه کمی آب چون آلو لعاب میندازه وآب خورشت به خوردش میره درآخر کمی زعفرون هم بهش زدم وریختم کنار مرغ وبعد زرشک تفت داده درکره روهم زدم تنگش😍 . .
پ.ن👈بچه ها وقتی آلو پخت میاد اصلااا رنگ خورشتتون جالب نمیشه ولی اصلاااااا به هیچ وجه رب نزنین بهش چون وقتی زرشکو اضافه کنین اکی میشه همچین خوشرنگو رو ودلبر😍
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#کوکو_سیب_زمینی_با_اسفناج😍
💢سه تا سیب زمینی خام متوسط با یک عدد پیاز متوسط رو رنده ریز کردم آبشو خوب گرفتم بعد یک لیوان اسفناج خام خورد شده ی ریز اضافه کردم. حالا سه تا تخم مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل هم زدم و کاملا مخلوط کردم.
💢روغن را در تابه ریختم قالب را در روغن گذاشتم تا روغن و قالب داغ بشه(اگه قالب داغ نشه مواد کوکو به قالب میچسبه) با قاشق روی قالب ریختم و با شعله متوسط گذاشتم تا خوب داخلش بپزه و سرخ بشه 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
4.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ با رب انار
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
کره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.
2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید.
نکته:
1. همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.
2. یادآوری میکنم که نمك گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند.
3. این خو
اشکنه😋
اشکنه یه غذای خیلی ساده ی ایرانی و در عین حال خوشمزه ست. حتمن امتحان کنید. شنبلیله ی خشک بهش یه طعم جادویی می ده و من عاااشق این طعمم😗😚... این غذا به همراه نون به صورت تلیت خورده میشه و پیاز و ترشی طعمش رو جذاب تر می کنه.
مواد لازم(برای ۲ نفر):
.●پیاز متوسط ۲ عدد
.●سیب زمینی متوسط ۳ عدد
.●گوجه فرنگی ۱ عدد
.●گردو ۴ عدد
.●رب ۱ ق غ
.●شنبلیله ی خشک ۱ ق غ
.●آب به مقدار لازم
.●نمک، فلفل، زردچوبه، و یه کوچولو دارچین
طرز تهیه:
.●پیاز ها رو خلالی خرد می کنیم و تفت می دیم
.●ادویه ها رو به پیاز اضافه می کنیم
.●گوجه ی رنده شده رو هم به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم که یکم تفت بخوره و بعد رب رو اضافه می کنیم
.●گردوی ساییده شده و شنبلیله رو هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
.●حالا سیب زمینی های خرد شده و آب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و میذاریم حدود نیم ساعت بپزه و آبش یکم غلیظ شه.
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
رولت گوشت و تخم مرغ❤
اول گوشت رو با پیاز تفت میدیم ادویه های دلخواهمونم اضافه می کنم تا عطرشون پخش بشه و خوب سرخ بشه وبعد بستگی به تعداد ومقدار گوشتتون داره من 4 تا تخم مرغ رو هم زدم تا سفیده وزرده باهم مخلوط بشه و درون ماهیتابه داغ میریزیم وتخم مرغ رو برمیگردونیم تا طرف دیگرشم بپزه وبعد مواد گوشتیمونو روش میریزم ورول می کنیم .
نکات:در مایع گوشتی می توانید از سبزیجاتم استفاده کنید
مقدار تخم مرغی که در ماهیتابه میریزید نباید زیاد باشه که وسطش خام بشه👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
توت فرنگیهای شكلاتی ویژه 😍😍
در خانه با كمی شكلات و توت فرنگی ميتوانید دسر خوشمزه و عاشقانهای داشته باشيد! فقط كافي است از دستور ساده زير استفاده كنید:
توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند.
شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید.
توت فرنگیها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد.
ميتوانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگیها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖