eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 همراه ما باشید💞 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
توت فرنگی‌های شكلاتی ویژه 😍😍 در خانه با كمی شكلات و توت فرنگی مي‌توانید دسر خوشمزه و عاشقانه‌ای داشته باشيد! فقط كافي است از دستور ساده زير استفاده كنید: توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند. شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید. توت فرنگی‌ها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد. مي‌توانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگی‌ها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#باقالی_پلو_با_ماهیچه یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#ژله با طرح فلفل دلمه ای برای درست کردن این مدل ژله از ته شیشه نوشابه خانواده استفاده کنید برای اینکه رنگ ژله مات بشه از یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر استفاده کنید و برای شفاف شدن ژله فقط از یک و نیم لیوان آب جوش استفاده کنید ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
❤️🧡💚💜💙💛🖤❤️🧡💚💜💛💙 #ترفند_آشپزی ⭕️👈هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#خورشت_مرغ_و_زرشک مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
#مربای_هلو 🍑 👈برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
#بوفی نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم: همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم. ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد خمیر شیر ولرم ۱۲۵میلی لیتر تخم مرغ ۱عدد کره ۶۰گرم شکر ۱قاشق سوپخوری آرد ۳۵۰گرم خمیر مایه ۷گرم +شکر ۱قاشق سوپخوری نمک۱قاشق سوپخوری 👩‍🍳مواد میانی خمیر گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم پیاز ۱عدد فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد جعفری ساطوری شده ۲قاشق سوپخوری پنیر پیتزا ۵۰گرم پنیر پارمسان ۵۰گرم رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و تخم گشنیز و روغن کنجد مقداری عصاره گوشت یک عدد پیاز را نگینی کرده در کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه نموده درآخر پنیرها را اضافه میکنیم . مایه خمیر را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف شیشه ای درب دار میزیم و ۵دقیقه اجازه میدهیم تا حباب بزند در کاسه ای کره به دمای محیط رسیده و شکر و تخم مرغ رابا مفتول خمیر گیر همزن میزنیم سپس آرد را در ۳مرحله اضافه میکنیم وقتی که تمام مواد وسط کاسه همزن جمع شد مابقی آرد را اضافه نمی کنیم بعد خمیر را ورز میدهیم نیم تا ۲ساعت استراحت میدهیم وقتی خمیر ۲برابر شد هوای داخل آن را خارج کرده و کمی ورز میدهیم و از خمیر گلوله های ۱۸گرمی جدا کرده و در قالب مافین چرب شده سه تایی قرار میدهیم البته وسط هر گلوله خمیر مواد گوشتی را میپیچیم و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵دقیقه میپزیم . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
👩‍🍳مواد اوليه لیدی فینگر 10 عدد پنیر خامه ای 115گرم خامه ترجیحا فرم گرفته نصف فنجان شکر 3 ق غ قهوه دم کشیده غلیظ نصف فنجان وانیل 1 ق چ شکلات چیپسی چند عدد پودر کاکائو مقداری ابتدا در ظرفی خامه ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.و در یخچال قرار دهید. سپس نصف بیسکویت های لیدی فینگر را تکه تکه کنید و به طور مساوی در 4 لیوان تقسیم کنید.روی هر کدام از آنها یک قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده بریزد و کنار بگذارید تا قهوه ها جذب بیسکویت ها شوند. بعد از خامه فرم گرفته شده با پنیر به اندازه یک قاشق داخل هر لیوان روی بیسکویت ها میریزیم . سپس نصف دیگر بیسکویت ها را تکه تکه کرده و روی ترکیب خامه و پنیر میریزیم و دوباره رویش یک قاشق قهوه میریزیم.باقیمانده مخلوط پنیر و خامه را در یک قف میریزیم و با آن روی بیسکویت ها را کاملا میپوشانیم .در آخر هم کمی پودر کاکائو روی خامه ها می پاشیم و با چند عدد شکلات چیپسی روی آن را تزیین میکنیم و یا با بیسکوئیت لیدی فینگر ، یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد سرو میکنیم . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
نان قايقي شكل 👩‍🍳مواد لازم براي داخل خمير آرد گندم 3 ليوان مايه خمير 1 قاشق غذاخوري شكر 1 قاشق مرباخوري آب ولرم 1 ليوان نمك 1 قاشق چايخوري مواد لازم براي روي خمير براي 6 نفر پياز متوسط 1 عدد سير 2 تا 3 حبه گوجه فرنگي متوسط 2 عدد جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمه اي 1 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم نمک و فلفل به ميزان دلخواه رب فلفل يا رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري آويشن 1 قاشق چايخوري کره 25 گرم ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس 15 تا 20 دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد.من چندتا حلقه کوکتل دودی روی مواد گذاشتم به خاطر عطرش وکمی پنیر پیتزا ریختم بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد. كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسیم کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
😋پن کیک بروکلی کلم بروکلی یکی از انواع سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می‌توانید به صورت‌های مختلف میل و نوش جان کنید. پن کیک کلم بروکلی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که حتما باید امتحان کنید. 🌮مواد لازم کلم بروکلی 1 عدد سیب زمینی پخته 2 عدد تخم مرغ 2 عدد آرد 1 پیمانه شیر 1/2 لیوان پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم 🌮طرز تهیه 1- کلم بروکلی را همراه با آب و نمک برای 5 دقیقه بپزید. 2- تخم مرغ و شیر را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. 3- سیب زمینی پخته و رنده شده، آرد، پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. 4- کلم بروکلی پخته را ریز خرد کنید و به مایه کوکو اضافه کنید. 5- داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. مایه کوکو را داخل ماهیتابه بریزید و پهن کنید. پس از این که یک طرف سرخ شد کوکو را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. نوش جان! 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
☘خواص آب انجیر☘ ✍۱۰ عدد انجیر خشک را شسته از شب قبل در یک لیوان آب خیس می کنیم صبح انجیرها به همراه آب مصرف می کنیم. 👌☘این شربت خوش مزه برای بهبود یبوست ، کم خونی ، پروسـتات و کمک به عملکرد صحیح کبد و روده ها و نیز استحکام استخوان ها مفید است. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#کوفته_سوئدی گوشت چرخ کرده نیم کیلو آرد سوخاری نصف فنجان خامه مایع یک فنجان(من خامه صبحانه رو با یکم شیر رقیق کردم) پیاز رنده شده یک عدد متوسط. تخم مرغ یک عدد سیر یک حبه رنده شده ادویه نمک و فلفل قرمز و دو ق غ خ زعفران غلیظ #طرز_تهیه آرد سوخاری را تو خامه میریزیم ده دقیقه میزازین باشه تا خامه قشنگ جذب پودر سوخاری بشه. پیاز را با کره کمی تف دهید تا رنگ عوض کنه و بعد به مواد اضافه کنین. بعد گوشت و تخم مرغ وسیروزعفران و ادویه جات رو اضافه کنین وحسابی مخلوط کنین. از مایع گلوله های کوچیک بردارین و قلقلی کنین و تو کمی آرد سوخاری بغلتونین و در روغن داغ و شناور سرخ کنین. اگر بعد از سرخ شدن گوشتهارو یک ربع هم داخل فر گریل کنین کاملا داخل قلقلی ها مغز پخت میشود. در بعضی دستور ها پیاز رو سرخ نمیکنن.ولی تف دادن پیاز با کره خوش طعمترش میکنه. روی قلقلیهاتون آب لیمو ترش تازه بریزین و با پلو یا پاستا سرو کنین. این غذا با پوره سیب زمینی و سس قهوه ای و بخصوص پاستا و پلو فوق العاده است. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🥘 دمي مرغ و سبزيجات 🍛 امروز يك غذاي ساده و خوشمزه داريم كه احتمالا خيليهاتون تجربه درست كردن اين مدل غذاها رو داريد. طرز تهيه براي سه نفر: نصف يك سينه ي مرغ رو با پياز و سير و نمك آبپز كنيد،بعد مرغ رو درشت ريش ريش كنيد و نصف ليوان از آب مرغ رو نگه داريد. در يك تابه يدونه پياز ريز خرد شده رو در دو ق روغن تفت بديد تا طلايي بشه بعد يك ليوان نخود فرنگي و هويج ريز خرد شده رو بهش اضافه كنيد،كمي نمك و زردچوبه و يك ق غ سر خالي رب اضافه كنيد،نصف ليوان آب مرغ بريزيد و بذاريد باهم بپزن و اصلا آب نداشته باشه،بعد مرغ رو هم بهش اضافه كنيد. حالا دو پيمانه برنج رو با سه پيمانه آب+يك ق روغن روي شعله بصورت دمي درست كنيد.وقتي آب برنج تقريبا جمع شد،مواد قبلي رو اضافه و مخلوط كنيد و بعد غذا رو دم بذاريد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#گل_رز_سيب_زميني🌹 ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با رنده الماني بصورت حلقه رنده ميكنيم يا هم با چاقو خيلي نازك بصورت حلقه برش ميزنيم بعد نيم ساعت توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابكشي كرده تا اب شور سيب زمينها گرفته بشه بعد توي دست فرم داده لايه ب لايه روي هم قرا ميدهيم بعد با خلال دندان فيكس كرده و توي يك ظرف ك تا نصف روغن مايع ريخته ايم با حرارت خيلي كم سرخ ميكنيم بعد از سرخ كردن روي دستمال كاغذي اشپزخونه قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد خلال دندانهارو در اورده به هر شكل ك ميخواييم كنار غذا سرو ميكنيم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🍲سوپ گشنيز با ماست 👈مواد لازم:جو پوست كنده دو سوم ليوان، ماست حدود دو ليوان،هويج ريز خرد يا رنده شده يك عدد،گشنيز خرد شده نصف ليوان،سيب زميني خرد شده يدونه كوچك، سير رنده شده دو حبه،سينه ي مرغ يك تكه،آب مرغ سه ليوان،آرد يك و نيم ق غ،نمك و فلفل 🍵طرز تهيه : مرغ رو با يدونه پياز و دو حبه سير و نمك و فلفل بپزيد،طوري كه در انتها حدود سه ليوان آب داشته باشه.اگر آب مرغ از قبل داريد كلا نيازي به مرغ نيست و ميتونيد از اون استفاده كنيد يا از قرص عصاره مرغ استفاده كنيد.براي اين سوپ حدودا به سه ليوان آب مرغ نياز داريم و ميتونيد اصلا گوشت مرغ رو حذف كنيد. جو رو بشوريد و بعد با مقداري آب بپزيد،حدودا دو ساعت.بعد آب مرغ و هويج و سيب زميني رو اضافه كنيد و بعد از نيم ساعت تركيب آرد+سير+ماست رو كه با چنگال خوب هم زديد و صاف شده رو اضافه كنيد.موقع اضافه كردن ماست هم بزنيد تا يكدست بشه.در صورت تمايل در اين مرحله مرغ پخته و ريش ريش شده رو هم اضافه كنيد.بعد از جا افتادن،گشنيز و نمك و فلفل رو اضافه كنيد و ده دقيقه بعد سوپ آمادست. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#دسر #ژله برای قسمت های مشکی از ژله نوشابه استفاده کنید و به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید. قسمتهای دیگه هم سلیقه ایه رنگش، ولی دقت کنید که دو رنگ ژله شفاف رو کنار هم نریزید چون قاطی میشن. باید حتما بینشون یه رنگ کدر باشه. و برای کدر کردن ژله هاتون کافیه به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی و یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید ژله هم خنک شده باشه. ✔️نکته. اگه شیر ریختید بذارید ژله کاملا سرد بشه بعد بریزید، ژله و شیر کاملا صاف در نمیاد نگران نباشید. فقط از صافی رد کنید که یه دست بشه. ✔️نکته.برای رنگ مشکی میشه رنگ خوراکی مشکی رو به ژله آلورا و بستنی اضافه کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦🥦#املت_گل_کلم 🍃براي اين املت مقدار خاصي مد نظر نيست فقط چندتا نكته بايد بگم اول پياز و طلايي سرخ كنيد بعد گل كلم ريز خرد شده رو بهش اضافه كنيد يه هم بزنيد و در تابه رو بذاريد تا ٥،٦ دقيقه تا كلم مغز پختو نرم بشه بعد نصف قاشق رب گوجه ،نمك،فلفل بريزيد يه تفت بديد و مواد و صاف كنيد بعد تخم مرغ و با چنگال بزنيد تا يكدست بشه بريزيد روي مواد و درشو بذاريد تا تخم مرغ خودشو بگيره و سفت بشه دوستان اگر ميخوايد املت كاملا رژيمي باشه فقط از سفيده تخم مرغ استفاده كنيد اگر رژيمي نيستيد كه تخم مرغ كامل بزنيد بهتره😋 نوش جان 🌺 mahsa.sedigh63 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#صبحانه 😅 دیگه با حضور دلبرک همین الان هم شاهکار کردم 🙈🙈😅 به ازای هر تخم مرغ کامل یک فنجان شیر و یک ق غذاخوری آرد رو با هم زن دستی میزنیم . ادویه فراموش نشه و همین طور سیر رنده شده یه کوچولو در صورت تمایل یا پودر سیر و داخل تابه که با روغن یا کره چرب کردیم می ریزیم و درب ش رو می گذاریم تا خودش رو کامل بگیره و بعد داخلش پنیر پیتزا یا صبحانه گوجه و فلفل و هر چی دوست دارید میر یزید و میل میکنید👌👌👌🤩👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_بامرغ برای درست کردن مرغ روغن مایع: ۳ قاشق عذاخوری پیاز: ۴ عدد سیر: ۴ جبه مرغ: ۱ عدد که به ۸ قسمت تقسیم شده فلفل دلمه: ۲ عدد (رنده شده) نمک فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری فلفل سفید: ۱ قاشق چایخوری پور سیر: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه: قاشق چایخوری زعفران دم شده: ۴ قاشق غذاخوری ۲۵ دقیقه باید یه طرف مرغ تفت داده بشه، بعد مرغ هارو برگردونید و سس رو به اون اضافه کنید »»برای سس مرغ روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذا خوری آب: ۱ فنجان ۲ دقیقه باید بجوشه بعد از اضافه کردن سس، ۳۰ دقیقه بعد مرغ آماده میشه. »»زرشک روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری زرشک: هرچی بیشتر🤤 بهتر شکر: ۱ قاشق عذاخوری زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری زرشک رو به مدت ۲ دقیق با حرارت کم تفت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید شعله رو، یه کفگیر پلو به اون اضافه کنید. من یه مقدار هویج رو جدا آبپز کردم، با دارچین و عصاره مرغ. هایلایت زرشک پلو رو ببینید تا حرفه‌ای تر شید. تقدیم به همه شما، امیدوارم که درست کنید، لذتش رو ببرید.👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#تجربه #آبجو دوست عزیزمن صورتم وحشتناک جوش میزد هردکتری با هرنسخه ای که بگید امتحان کردم تا اینکه یکی ازبستگان پزشک هستن و گفتن به جای دارو این راهکاروامتحان کنم و به این معجزه رسیدم.دلستر(آبجو)فقط بدون طعم باشه ازاین تلخ ها. یعنی شیرین و هلو واستوایی و...نباشه فقط شب به شب داخل یدونه نعلبکی میریختم وپنبه روتوش میزدم و روی جوش هامیزدموصبح صورتمو میشستم بعداز ی مدت فوق العاده جوشام و جای جوشام محوشد.اگرچاق هستید فقط به صورت بزنید اگرهم لاغرین هم بعنوان نوشیدنی میل کنید وهم به صورت بزنید😉جوش های زشت بای بای😁 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارانی_ترکیه_ای پبشنهاد می کنم این سالاد خوشمزه رو حتما" امتحان کنید ماکارونی ستاره ای یاهرنوع ماکارونی ای که تمایل داریدنصف پاکت(ماکارونی هادرآب جوش بجوشانیدوبگذاریددرهوای محیط خنک شوندمرغ پخته شده ی رنده شده یک کاسه زیتون سبزخوردشده بمیزان دلخواه شویدخردشده دوتاسه قاشق غذاخوری خیارشورخورد شده6-7 عددکنسرو ذرت یک کاسه ماستپرچرب یاسس مایونز(یامخلوط هردو) یک کاسه بزرگ نمک بمیزان لازم فلفل قرمزبمیزان لازم مغز گردو بمیزان دلخواه روغن زیتون یاروغن مایع دوقاشق غذاخوری طرز تهیه:تمامی مواد(خیارشور وماکارونی وذرت وشوید وسس و را با هم مخلوط کنیدسپس برای موادروی آن روغن مایع یاروغن زیتون، پودر فلفل قرمز، نعناع و مغز گردو را تفت داده و روی سالاد بریزید. _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖