eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از گسترده زمرد
ترین کانال جوک ایتااااا🤣🤣👻🔞 منبع جوکای 😈🤣🤣👅 ❤️دیشب از خنده رُودِل کردم😂📛💦👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f همین الان جــویـــ👆ــــن شو ✅👻🤣 اینجا قش کردنت حَتمیه 👆🤣😈👅
هدایت شده از 
پاتوق دختر پسرای شیطون دهه هشتادی😈👇🏿💕 🤤https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f اگه سِنِت پایینه مواظب‌ باش 😂🤞🏼🔞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط کافیه ماهی ۱۵ دقیقه نمک بزنید بذارین کنار بعد خوب بشورین🐡 مرحله بعد این چند ترکیب حتما داشته باش آرد سفید یک قاشق غذاخوری همراه یک قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری ادویه ماهی یا ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر سیر ونوک قاشق چایخوری فلفل سرخ و یک قاشق مرباخوری برگ شنبلیله که پودرش کردیم همه را ترکیب می کنیم بعد ماهی داخلش مغلتونیم البته اول ماهی 🐡با دستمال کاملا خشک کنید بعد داخل روغن داغ سرخ کنید😋 ترکیب بهشتی حشو هست همراه ماهی حتما داشته باشین که عطرش بی نظیره ومزه ماهی چند برابر میکنه پیاز فراوان سرخ کنید بعد یه دسته گشنیز خورد شده همراه چند شاخه شنبلیله من شنبلیله خشک استفاده میکنم وبعد یه بوته سیر بکوبید اضاف کنید ونمک فلفل پودر لیمو عمانی وادویه وبعد ماهی بذارین روی حشو بعد چند دقیقه خاموش کنید عطر سبزی😍به خورد ماهی🐡می ره ومزش چند برابر میشه 😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوایی رب گوجه بدون کپک باشه؟ از این روغن برای تفت دادن و پخت غذاهای ربی تون میتونین استفاده کنین. باید بالاش ی وجب روغن باشه تا خراب نشه، تا ۲ ماه هم ماندگاری داری 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
🔴عروسی دختری که قربانی اسید پاشی بود🔴 🤩قیافه عروس بعد آرایش خیلی دیدنی هست🤩 🥰واقعا داماد عاشق عروس خانم بود🥰 😍عکسهای عروسیشون اینجاس👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b عجب عروسی 🤩🤩🤩
هدایت شده از 
🚫🚫 در شب ⛔⛔ 🔴ساعت ۵ صبح از خواب بیدار شدم و دیدم برق اتاق دخترم همچنان روشن است اولش فک کردم شاید با نامزدش بیدار مونده ولی وقتی از کنار اتاقش رد شدم با دیدن در نیمه باز دلم شور افتاد کمی که نزدیکتر رفتم دیدم دخترم با چشمانی باز از تخت آویزان است .سریع داخل اتاق شدم و ..... https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقا خودم دوباره با دیدنش دلم فالوده خواست😍😍 مواد لازم برای شربت رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر یک لیتر اب ولرم ۷۰۰ گرم شکر نصف لیوان گلاب 👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه 👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه 👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه 👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید 👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید 🌟
شیرینی کعک مواد لازم برای۱۲ نفر شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱ پیمانه آرد ۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری پودر هل ۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۸ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه. ۲- بعد روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید ۳- بعد آرد و نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید ۴- بعد خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید ۵- بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دستتون گرد کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . ۶- شیرینی ها باید از هم فاصله داشته باشن چون داخل فر پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید 🌟
هدایت شده از 
من مهسا هستم ۴۳سالمه، هروقت خودمو نگاه میکردم توآینه حالم از خودم بهم میخوردولی الان شدم عینهو ۲۳ ساله ها😍 چند وقیته هرکار میکردم از شر جوش لک واسکارهای صورتم خلاص شم نمیشد که نمیشد انواع بیلدینگ میکرو وکوفت وزهر مار که هرکس گفته بود ولی نشد که نشد شوهرم اصلا دوست نداشت باهاش برم بیرون تا اینکه یکروز دوستم رودیدم کپ کردم از خوشگلی واندامش گفتم ورپریده کدوم دکتر رفتی همچین شدی# هلو وبلوری😬 دیگه با هزار التماس ودرخواست بالاخره آدرس داد🥴🤩🤩 خودت برو وببین منم که شدم سوگولی همسری 😍 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2148794399Cbcad438a26 شماهم بیاین♥️👆 تا شــــــــــوهرتون بشین🧜🏻‍♀👸🏻
هدایت شده از 
مادر شوهرم شکم و پهلو رو لاغر کرده بیا و ببین چی ساخته 🤦‍♀😂 پوست دستش بادختر چهارده ساله فرقی نداره صورتشو نگو محشر مثل من عروسش 😏😏 میگه فقط 😳😳😱 10کیـلو یه ماهه کم کرده🥺 اصلا باورم نمیشد گفتم مادر جون مسخره میکنی گفت نه عزیزم دستورش اینجاست 😉 بزن رو لینک زودتر تا باطل نشده😱👇 http://eitaa.com/joinchat/2148794399Cbcad438a26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقااااا این حلوا یکی از خوشمزه تریییییین حلواهایی هست که تو عمرم خورده بودم مواد لازم آرد برنج یک لیوان آرد قنادی نصف لیوان شیره خرما یا انگور یک لیوان پودر هل و زنجبیل یک قاشق مرباخوری مغز گردو پسته برای تزیین واقعا راحته حتما امتحانش کنین 🤌🏻👌🏻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون آوردم واستون دلبر و رژیمی 👌 مواد لازم بادمجان متوسط ۳ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیر چند جبه گردوی خرد شده چند قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم زردچوبه و نمک و نعناع خشک به مقدار لازم کشک ۴ قاشق غذاخوری اول بادمجونا رو کبابی میکنیم بعد هم تو آب سرد نیراریم تا پوستش راحت تر کنده بشه بعد هم تنیز و ساطوری میکنیم پیازو خرد و سرخ میکنیم سیر و خرد و با پیاز تفت میدیم زردچوبه و نمک و نعناع خشک رو اضافه و تفت میدیم حالا بادمجونارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم گردو و در آخر کشکو اضافه میکنیم و میزاریم ده دقیقه با هم بپزن تا مزه ها به خوردن هم برن توی ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم 🌟
💥🛑 فرصت محدود 🛑💥 💥 ۹۰٪ تخفیف و اصل 💥 😍 به سبک نچرال اولین بار در ایران 😎 😎 با عضویت در کانال ایتا این خانم دکتر نخبه و منصف ایرانی خودت معجزه واقعی رو ببین 👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa 🙄 تضمین ۵ برابر افزایش زیبایی 👆 نچرال متناسب با خود چهره با کمترین قیمت ایران 😎💪
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر نکنم کسی باشه که تو مهمونی ها بتونه از سالاد اندونزی بگذره🙌🏻 اگر تا حالا برای مهمونات درستش نکردی سری بعدی حتما امتحان کن چون وقتی کسی از سالادو غذاهات خوشش میادو تعریف میکنه خیلی برای میزبان لذت بخش☺️😉 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی نصف کلم بنفش و سفید رو نواری خرد میکنیم ۳ تا هویج هم رنده میزنیم ۳تا خیارشور نگینی و مقداری ذرت بخارپز؛ به مواد اضافه میکنیم. میریم سراغ سس؛ سس مایونز با ماست ؛نمک فلفل و آبلیمو مخلوط میشه. (مقدار مواد دلبخواه) دیگه وقت مخلوط کردن مواد خوش طعم سالاد اندونزیه که در کنار هم یه ترکیب فوق العاده رو میسازه😍 شماهم مثه من طعم این سالادو دوست دارین؟ نکات: ✅ کلم ها رو با پوست کن یا با چاقوی تیز نواری برش بزنید. ✅ هویج رو با رنده درشت رنده کنید. ✅ اگه دوست دارید پر سس باشه مقدار مایونز بیشتر از ماست باشه و اگه دوست دارید رژیمی تر باشه مقدار ماست رو بیشتر از سس بریزید. 🌟
هدایت شده از 
مادر شوهرم یه جوری فریزرش میچینه دهن ادم باز میمونه😲 ولی من نه بلد بودم یخچال مرتب بچینم و نه فریزر 😩میوه و سبزی رو قاطی میریختم تو یخچال و یا علی درش میبستم🤭 اما اینجا یاد گرفتم با چندتا چه جوری سه سوته یخچالم مثل مادرشوهرم مرتب کنم 😍😋👇 https://eitaa.com/joinchat/4057333847C9b6699fbb0 مادر شوهرمم لو نمیده ولی عضو این کانال شده کلی چیدمان یخچال یاد گرفته 😁☝️
هدایت شده از 
تا حالا پفیلا با طعم هندونه 🍉خوردی ⁉️😁 طعمش محشره 😱😋 دو تا قاچ هندونه 🍉🍉و یه ماهیتابه و ذرت بیار تا یادت بدم چکار کنی 😁😎👇 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 https://eitaa.com/joinchat/4057333847C9b6699fbb0 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 فامیلای شوهرم وقتی خوردن از تعجب غش کردن 🤪😂☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی رژیمی در ۲ دقیقه 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن آب یک لیوان ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده) یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه 🌟
پـیـکر تـراشـی بـدون جـراحـی 😷     ✅ با سماق شکمت رو کوچیک کن ✅ یک شب در میان سماق استفاده کنید برای آب کردن شکم و پاکسازی کبد برای رفع سردی آنرا با چند گیاه که در زیر اومده ترکیب کن⬇️👇⬇️👇 https://eitaa.com/joinchat/1831862591Cc4ae518202 👩‍⚕ سریع عضو شو تا لینک حذف نشده👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که فصل توت فرنگیه بیاین خوشمزه ترین و راحت ترین بستنی توت فرنگی🍓رو فقط با ۳قلم مواددرست کنیم که طعمش محشره وهمه عاشقش میشن😍 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
این 20 اصل صحیح آشپزی را بدانید : 🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🛑برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد. 🛑اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید. 🛑اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. 🛑اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید. 🛑برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید. 🛑برای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. 🛑 برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید. 🛑هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر ‌شود. 🛑برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. 🛑 سیب گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک خواهدکرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید. 🛑میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند. 🛑برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید. 🛑برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید. 🛑به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود. 🛑اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید. 🛑برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید. 🛑برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید. آشپزی خاص 🛑هنگام سرخ‌کردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ‌کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود. 🛑اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود. 🛑اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. 🛑 اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد. 🌟