14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_لاکچری
🍳🫑🧀
این صبحانه خفن کنار خانواده میچسبه😍👌
🌟
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن دنبه بدون بو و لذیذ درست کن فقط کافیه به این دوتا نکته که میگم خوب توجه کنی👌👌
اولین نکتش اینه که دنبه را با ی پیاز بزرگ و ۸ تا دونه هل شکسته تو قابلمه بریزی تا همون اول کار بوی نامطبوعش را بگیره
نکته دوم که مهمترین هست اینکه روغن را تو چند مرحله از صافی رد کنید و مرحله به مرحله انجام بشه یعنی کمی که دنبه ها روغن انداخت اون روغن را خارج کنید و مجدد قابلمه را روی گاز بزارید و روغن جدید که انداخت مجدد خارج کنید و این کار را تا آخر تکرار کنید
هیچوقت نزارید روغن پس داده تا آخر روغن گیری تو غثقابلمه بمونه چون میسوزه و بوی بدی به خودش میگیره
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💜استخاره متولدین🌿فروردین
💜استخاره متولدین🌷اردیبهشت
💜استخاره متولدین🌱خرداد
💜استخاره متولدین🌾تیر
💜استخاره متولدین🍄مرداد
💜استخاره متولدین🥀شهریور
💜استخاره متولدین🌸مهر
💜استخاره متولدین☘آبان
💜استخاره متولدین💐آذر
💜استخاره متولدین🍂دی
💜استخاره متولدین🌳بهمن
💜استخاره متولدین🎍اسفند
روی ماه تولدت کلیک کن و سرنوشت خودتو ببین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری🏡
که توی کارای اشپزخونه میتونه کمکتون کنه👍😊❤️
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیتزا سه سوته😋🍕
.
.
.
#مرغ و سبزيجات تو فر
پيازهاي خلالي و سيب زمينيايي كه متوسط مكعبي خرد كردمو فلفل دلمه قاچ شده رو با نمك و پودرسير و فلفل سياه و پاپريكا و پودرسير و كمي روغن زيتون مزه دار كردم و گذاشتم كف سينيِ فر ، يه جوجه ي متوسط رو از سمت سينه نصف كردم و با ادويه هاي بالا تمام سطح مرغ رو مزه دار كردم ( واسه محض احتياط من يه رون هم اضافه گذاشتم ) و مرغو روي سبزيجات گذاشتم ، و تو فر قرار دادم .نيم ساعت اول رو با حرارت ٢٠٠ درجه طبقه وسط فر با فويل گذاشتم بپزه بعد فويل رو برداشتم تا بدون فويل بپزه و خوشرنگ بشه ( مرغ من پوست نداشت ) .
مرتب چك كنيد هر موقع پخت از فر خارج میکنیم
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر کنین
مواد لازم👇
بادمجون ۴عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل تند ۲عدد
سیر ۵حبه درشت
سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه)
آبغوره ۱لیوان
سرکه نصف لیوان
نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی
بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده)
حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید.
بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هر سن که هستی
روزهایی بینظیر را تجربه میکنی!
چـرا که مانندِ روزهای دیگر فقط یکبار تکرار میشود
"هر روز" از عمرت روزهای خوش دارد!
به شرط اینکه «زندگیکـردن» را بلد باشی
.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کبابِ مَخصوص شکم پر با سُسِ گوجه و ریحون•
✅ این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره...
1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخکرده (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف.
2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن.
3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، #فلفل سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کرهای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن.
4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف.
6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
7. داخلش رو با #پنیر گودا و فلفل دُلمهایِ سبز و قرمز رو به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی.)
8. حالا شروع کن به #رول کردنِ گوشت، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه.
🌟
#سمبوسه 🌯
.
مواد لازم :
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه :
● سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
.
● میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 😍
🌟