فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برات آرزو میکنم :
خدا سرنوشتت رو انقدر قشنگ بنویسه
که مادرت از ته دِل بخنده 🌺🌹
حال خوب ❤️
@halekhobbbbb 👈💯
┅────────┅
هدایت شده از گسترده تبلیغاتی برکت
..🤛👊نابودگرِبیماریهایمعدهرسید👊🤜
😳زیاد آروغ میزنی❗️
🥴سوزش و رفلاکس داری❗️
🤐بویِبدِدهان،اعتمادبِنَفسِت رواز بینبرده❗️
😰زخم معده عذابت میده❗️
🤢با خوردن سبزیها دلدردمیگیری❗️
😵💫معدهدردو سوهاضمه لذتِخُوردنُ اَزَتگِرفته❗️
🥺نگران ابتلای به سرطان معده یا نااُمید از درمانش هستی❗️
💯🍀نگرانیها و دردها تمام شد و پس از سالها تحقیق و تجربه،حکیم بزرگ ایرانیاسلامی،نسخهِ مجربِدرمانِ بیماریهایِمعدهرا رونماییکرد🍀💯
♨️مشاهده درمانشدگان وثبت سفارشدارو♨️
https://eitaa.com/joinchat/1527709856C0c088b8e2b
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با هم مراحل یه فسنجون خوشمزه به سبک و روش پخت منو باهم ببینیم😊
مواد لازم
پیاز متوسط یک عدد
گردو اسیاب شده برای هر نفریک ق غ خ رب انار یک سه چهار قاشق(بستگی به مقدار فسنجون داره،باید کم کم اضافه بشه)
تکه ی مرغ برای هر نفر یک عدد کوچک نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن پیاز یک قاشق برای سرخ کردن مرغ هم دوسه قاشق اگر دوستداشتید فسنجونتون شیرین تر بشه می تونید شکر اضافه کنید. سوالی بود در خدمتم🤗
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجان یا گوجه بادمجان ؟
کشک بادمجان خیلی راحت و فوق العاده خوشمزه است موافقی؟؟؟
اول بادمجان ها رو پوست بگیرین و نیم ساعت توی اب نمک بزارین تا تلخیش گرفته بشه
و هر دو طرفشو سرخ کنین و بزارین کنار
پیاز رو هم با زردچوبه و فلفل تفت بدین
بادمجان ها رو هم بهش اضافه کنین با قاشق یک مقدار له کنین، نصف لیوان آب بهش اضافه کنین و درشو بزارین تا خوب له بشه
و بعد نعناع و گردو هم اضافه کنین تفت بدین و اخر کار کشک رقیق شده با اب رو اضافه کنین و نمک
پارت دوم ✅✅🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_شکلاتی_بدون_فر
مواد لازم👇توضیحات توی فیلم👆🏻
کره ۱۲۰ گرم ، پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان ، روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ ، بکینگ پودر نصف ق چ ، کنجد کمی ، شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
#ملاقورمه ( غذای محلی مازندران )
دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره یه دونه پیاز و خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری ونعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه روگذاشتم حرارت کم کردم تا خوب جا بیفته بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد وموقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه)
#نازخاتون
۵ دسته ریحون محلی( نازخاتونی)
۲ دسته جعفری
۱ دسته گشنیز
۱ دسته نعناع
سیر
بادمجون کبابی ساطوری شده
ابغوره
گلپر نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹آرزو میڪنم
🌹دراین عصر زیبا
🌹نسیم مهر
زلف خاطرتاڹ رابیاراید
🌹تپش عشق حیات را
🌹دروجودتان ڪَل افشانی ڪند
🌹وشورزندڪَی
🌹درجانتان متلاطم ڪَردد
🌹عصرتون بخیر⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خانه_داری ᭄🏡
اگر رب تو هم کپک میزنه،حتما ببین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه هه
اینم آموزش #گلاب_خونگی