فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*
تزیین با هویج و خیار
به کدبانوها فوروارد کن❤️
🌀چند نکته در مورد #حلیم
🔸نکته اول) از گندم پوست کنده میتونید استفاده کنید،ولی مدت زمان پخت بیشتر میشه.برای چهار نفر ،حدودا دویست گرم گندم پوست کنده لازمه که باید از شب قبل از پخت،بخیسونید.
🔸نکته دوم) بعضیها اواخر پخت مقداری شیر هم به حلیم اضافه میکنن
🔸نکته سوم)میتونید بجای گوشت گوسفند،از سینه ی بوقلمون یا مرغ هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برات آرزو میکنم :
خدا سرنوشتت رو انقدر قشنگ بنویسه
که مادرت از ته دِل بخنده 🌺🌹
حال خوب ❤️
@halekhobbbbb 👈💯
┅────────┅
هدایت شده از گسترده تبلیغاتی برکت
..🤛👊نابودگرِبیماریهایمعدهرسید👊🤜
😳زیاد آروغ میزنی❗️
🥴سوزش و رفلاکس داری❗️
🤐بویِبدِدهان،اعتمادبِنَفسِت رواز بینبرده❗️
😰زخم معده عذابت میده❗️
🤢با خوردن سبزیها دلدردمیگیری❗️
😵💫معدهدردو سوهاضمه لذتِخُوردنُ اَزَتگِرفته❗️
🥺نگران ابتلای به سرطان معده یا نااُمید از درمانش هستی❗️
💯🍀نگرانیها و دردها تمام شد و پس از سالها تحقیق و تجربه،حکیم بزرگ ایرانیاسلامی،نسخهِ مجربِدرمانِ بیماریهایِمعدهرا رونماییکرد🍀💯
♨️مشاهده درمانشدگان وثبت سفارشدارو♨️
https://eitaa.com/joinchat/1527709856C0c088b8e2b
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با هم مراحل یه فسنجون خوشمزه به سبک و روش پخت منو باهم ببینیم😊
مواد لازم
پیاز متوسط یک عدد
گردو اسیاب شده برای هر نفریک ق غ خ رب انار یک سه چهار قاشق(بستگی به مقدار فسنجون داره،باید کم کم اضافه بشه)
تکه ی مرغ برای هر نفر یک عدد کوچک نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن پیاز یک قاشق برای سرخ کردن مرغ هم دوسه قاشق اگر دوستداشتید فسنجونتون شیرین تر بشه می تونید شکر اضافه کنید. سوالی بود در خدمتم🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان یا گوجه بادمجان ؟
کشک بادمجان خیلی راحت و فوق العاده خوشمزه است موافقی؟؟؟
اول بادمجان ها رو پوست بگیرین و نیم ساعت توی اب نمک بزارین تا تلخیش گرفته بشه
و هر دو طرفشو سرخ کنین و بزارین کنار
پیاز رو هم با زردچوبه و فلفل تفت بدین
بادمجان ها رو هم بهش اضافه کنین با قاشق یک مقدار له کنین، نصف لیوان آب بهش اضافه کنین و درشو بزارین تا خوب له بشه
و بعد نعناع و گردو هم اضافه کنین تفت بدین و اخر کار کشک رقیق شده با اب رو اضافه کنین و نمک
پارت دوم ✅✅🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_شکلاتی_بدون_فر
مواد لازم👇توضیحات توی فیلم👆🏻
کره ۱۲۰ گرم ، پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان ، روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ ، بکینگ پودر نصف ق چ ، کنجد کمی ، شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
#ملاقورمه ( غذای محلی مازندران )
دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره یه دونه پیاز و خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری ونعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه روگذاشتم حرارت کم کردم تا خوب جا بیفته بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد وموقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه)
#نازخاتون
۵ دسته ریحون محلی( نازخاتونی)
۲ دسته جعفری
۱ دسته گشنیز
۱ دسته نعناع
سیر
بادمجون کبابی ساطوری شده
ابغوره
گلپر نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹آرزو میڪنم
🌹دراین عصر زیبا
🌹نسیم مهر
زلف خاطرتاڹ رابیاراید
🌹تپش عشق حیات را
🌹دروجودتان ڪَل افشانی ڪند
🌹وشورزندڪَی
🌹درجانتان متلاطم ڪَردد
🌹عصرتون بخیر⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری ᭄🏡
اگر رب تو هم کپک میزنه،حتما ببین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه هه
اینم آموزش #گلاب_خونگی
#نذری_۲۰۰_نفر
سوپ جو
۵ کیلو جو، ۱ کیلو برنج، لپه و لوبیا، نخودسبز، هویج، گوجه از هر کدوم یک کیلو، پیاز دو کیلو، قلم گوساله ۵ کیلو، همه مواد رو با هم گذاشتم بجوشه، فقط برنج رو ظهر ریختم ،گوجه رو هم بارب و روغن تفت دادم، تا غروب حسابی هم زدم تا جاافتاد، درآخر آبلیمو و آویشن ریختم💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده کاربردی در آشپزخونه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده😋😍
مواد لازم🔻
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ
گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
رب انار ملس ۴ ق غ
گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده میکنه حدود دو الی سه ق غ
گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه
شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود
روغن زیتون سه الی چهار ق غ
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم
نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره
سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم.
طرز تهیه🔻
کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست.
رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش.
🌟
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_خامه_ای، بسیار خوشمزه😍😋
آرد سفید 2 لیوان،آب 1 لیوان و نیم، شکر طبق ذائقه، گلاب 1 استکان چایخوری، کره 100 گرم، روغن نصف لیوان، خامه صبحانه 120 گرم
حتما آردتون رو هم قبل از تفت دادن و هم بعد از تفت دادن الک کتید.
شربت حلوا باید حتما گرم باشه.
حتما از ترکیب کره و روغن استفاده کنید.
آردتون رو با حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت بدین.
اگر حلواتون اون لطافت رو نداشت روغن حلواتون کمه میتونید مجدد روغن اضاف کنید. از حرکت گهواره ای هم که دیگه غافل نشید.
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#دسر_محلبی 👆👇
🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭
#دسر_محلبی ژله ای🍧
توضیح: محلبی دسری است ترکیه ای شبیه فرنی خودمان.
انواع و اقسام روش پخت هم دارد. این هم یک محلبی ساده و خوشمزه. می توان گفت که این نوع محلبی کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار تدارک دیده بشه
مواد لازم برای تهیه محلبی:
1 کیلو شیر
1 لیوان پودر شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته ذرت
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_گیاهی 😍😋
لوبیا ۳۰۰ گرم
برنج کته ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۱ پیمانه
خیار شور ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
نان مک ۸ عدد
لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک وفلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی😍😋
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند)
🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم).
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ گوجه😍😋
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
هویج 🥕
پیاز🧅
سیر🧄
رب گوجه فرنگی 🥫
ریحان و آویشن🌿
کره و روغن زیتون 🧈🫒
خامه صبحانه
کمی شکر🍚
استاک مرغ یا سبزیجات🥘
آبجوش
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
🌟