eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
توی این عصر قشنگ در قوری دوستی چای دم کنید با قند مهربانی نوش جان کنید و با عشق با هم بودن رو جشن بگیرید... عصر زیباتون ☕️ سرشار از خوشبختی🌷 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 آب یا شیر ولرم نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۶ ق. غ شکر ۱ ق. م پودر خمیر مایه ۱ ق. م نمک ۱ ق. م آرد ۱/۵ تا ۲ پ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده رستورانی رو داشته باش به کارت میاد ۱. ترکیب گوشت نصف قلوه گاه گوساله نصف (قلوه گاه گوسفندی +بغل راسته گوسفندی) ۲. پیاز سفید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا کامل آب بندازه ۳. گوشت رو به همراه ۱۰ گرم نمک به ازای هر کیلو یک بار با دنده درشت جرخ کردم و فریز کردم جوش شیرین به ازای هر کیلو ۵ گرم تقریبا نصف قاشق چایخوری به ازای هر کیلو‌گوشت اضافه کردم ورز دادن زیاد گوشت باعث خشک شدن کباب روی منقل میشه اگر از جوش استفاده میکنید زیاد کباب رو ورز ندید فقط به ته ظرف بکوبیدش نسبت به هر کیلو گوشت ۴۰۰ گرم پیاز آب گرفته لازمه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید 🌟
. _سالاد الویه 🌟
عدس پلو 🌟
قیمه نثار پیاز خلال کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه گوشت راسته گوسفندی رو به ابعاد کوچیک مربعی تکه کنید و به پیازداغ اضافه کنید. رب بزنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده. ادویه های این غذا خیلی متنوعه که با توجه به ذائقه تون میتونید حذف و اضافه کنید. من زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، پودر هل و پودر زیره میزنم. حالا وقتشه آب اضافه کنیم و زمان بدیم با شعله ی کم خوب بپزه و غلیظ شه و جا بیفته برنج رو آبکش میکنیم و میذاریم دم بکشه. خلال پسته و بادوم رو با گلاب میذاریم خیس بخوره، زرشک رو با کمی شکر تفت میدیم مواظب باشید نسوزه! خلال پوست پرتقال فراموش نشه ها! من همیشه آماده میکنم تو فریزر میذارم عفرونم که دم میکنید دیگه چند دقیقه آخر نمک، زعفرون و پیازداغی که جدا کرده بودیمو اضافه میکنیم 🌟
🌼 🌼 🌼دل هوای 🕊روی ماه یار دارد جمعه‌ها 🌼دل هوای 🕊دیدن دلدار دارد جمعه‌ها 🌼جمعه ها 🕊چشم در راهیم ما ای عاشقان 🌼یار با ما 🕊وعده دیدار دارد جمعه‌ها 🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَــرَج🌼 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خونگی عالی موادی که لازم داریم: خیار🥒هر مقداری که میخواید سرکه انگور به اندازه نصف لیوان تا یک لیوان بسته به میزان ظرف و مقدار خیار آب جوشیده شده نمک (برای این مقدار من از ۲قاشق غذاخوری استفاده کردم) سبزی معطر (شوید/ترخون☘️) سیر چند حبه🧄 فلفل تند به مقدار لازم🌶️ نخود چند تا دونه خیار رو بشورید بزارید خشک بشه ، آب رو بزارید بجوشه و سرد بشه بعد با نمک مخلوط کنید☺️دوستان مقدار آب بستگی داره به ظرفتون ولی به اندازه نصف لیوان یا یک لیوان سرکه بهش اضافه کنید داخل ظرف خیار بریزید لایه لایه سیر، سبزی و سه چهار تا دونه نخود، این مراحل رو تا وقتی ظرفتون پر بشه انجام بدید😍🤌 ظرف تون حتما خشک و تمیز باشه، خیار ها هم ترجیحا ریز و بوته ای باشن بهتره خیارشور تون خوشمزه تر میشه به مدت یک هفته تو محیط اشپزخونه بمونه آماده ی آماده است بی نهایت ترد و عالی میشه😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با دو قلم مواد یه دسر خوشمزه درست کن که تو هوای گرم خیلی می‌چسبه 😋🍫 مواد لازم: 🍌موز ۳۰۰ گرم 🍫شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم ‌ 🔻طرز تهیه: شکلات رو روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش ذوب کنید، حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بریزه چون شکلات رو خراب میکنه. بعد با موز پوره شده ترکیبش کنین. ‌ بعد از ترکیب کردن موز و شکلات ذوب شده میتونین بذارین تو یخچال خنک شه بعد مثل پودینگ سرو کنین اما پیشنهاد میکنم مثل من بریزین داخل یه ظرفی که توش کاغذ روغنی یا پلاستیک انداختین (کاغذ روغنی بهتره) و حداقل یه شب تا صبح بذارین توی فریزر کاملا سفت شه و بافتش مثل بستنی شه بعد سرو کنین. ‌ 🔸این دسر شکر نداره و با شکلات شیرین میشه. ‌ 🔸میتونین از موز های رسیده و سیاه استفاده کنین. ‌ 🔸اگه دوست داشتین دسرتون بافتش سفت تر بشه میتونین اندازه شکلات رو دو برابر کنین. ‌ نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای سیب مجلسی دوست گلم مرسی که اومدی به پیجم 🤩 خوشحال میشم لایک وسیو وکامنت خوشگل بزاری و بهم انرژی بدی 🤗 سوال داشتی در مورد مربا بپرس جواب میدم سیب یک کیلو شکر یک و نیم کیلو
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیست که😐 خود باقلواست🤤🤤برای اینکه مربا انجیر شکرک نزنه و انجیر ها داخل مربا له نشن، چند تا نکته مهم رو باید بدونید پس این ویدیو رو انتها ببینید😍♥️ 😋 🔹مواد لازم: انجیر ٧٠٠ گرم شکر ٢ پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی آب ١ پیمانه زعفران دم کرده گلاب هل مقداری جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: شکر رو به همراه آب روی حرارت قرار بدید بعد از جوشیدن بیست دقیقه زمان بدید که قوام بیاد. بعد انجیر ها رو که با خلال دندون سوراخ کردید داخل شهد بریزید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا بپزه ( بعد از نیم ساعت انجیر ها رو پشت رو کنید) کف مربا رو حتما بردارید تا مربا شفافی داشته باشید. انتهای پخت زعفران، گلاب و هل به همراه جوهر لیمو اضافه کنید. ده دقیقه آخر هم گردو رو میتونید اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 تک نفره چندلایه 🍮 🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین 🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین 🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت آلبالو 🍒 مواد لازم برای ۶ کیلو آلبالو آلبالو :۶ کیلو شکر:۴ کیلو آب :برای هر یک کیلو آلبالو ۲/۵ لیوان آب کافیه