فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مجلسی متفاوت
توی این عصر قشنگ
در قوری دوستی
چای دم کنید
با قند مهربانی
نوش جان کنید
و با عشق با هم
بودن رو
جشن بگیرید...
عصر زیباتون ☕️
سرشار از خوشبختی🌷
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #نان_خانگی 🍞 😋👆
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پیتزا_بیکن 🍕 😋👆
#کوکی_های_شکلاتی 🍪 😋
▫️ تخم مرغ ۱ عدد
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️ نشاسته ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
▫️آرد ۲۱۰ گرم یا ۲ پیمانه
▫️ بیکینگ پود ۱ ق م
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️کاکائو ۱ ق غ
▫️شکلات اسمارتیزی ۱ ق غ
🔸تخم مرغ ، شکر و وانیل را زده روغن را نیز مخلوط کنید. نشاسته ، آرد ، بیکینگ پودر ، و کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید. شکلات را اضافه کنید و کمی بیشتر ورز دهید. کاغذ روغنی را بر روی سینی قرار داده و مقداری از خمیر را بردارید و گرد کنید با کمی فشار دادن به طور متناوب در سینی قرار دهید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید و بگذارید در سینی خنک شود. پس از سرد شدن کوکی ها ، آنها را روی ظرف سرو قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_طوری 😋
صبحانه سه سوت و کامل 🤩
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_شلیل 👆👇
#کیک_شلیل
اندازه لیوان تقریبی است .
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۲۰ گرم
آرد سفید ۲۷۰ گرم ( کمی کمتر از ۲ لیوان)
ماست ۱۰۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ یا حدودا نصف لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم ( یک لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م )
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (تقریبا ۱ ق غ)
شلیل ۳ تا ۴ عدد
کره نرم و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو یه دقیقه خوب با همزن زدم و وانیل هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و یه مقدار با همزن زدم .
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته رو با هم مخلوط و الک کردم و به مواد کیک اصافه کردم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم .
مایه این کیک کمی غلیظ هست نگران نشین .
توی قالب مورد نظر من از قالب کمر بندی استفاده کردم با قطر ۲۳ . کف قالب کاغذ روغنی انداختم و خیلی کم حدودا با یه قاشق مرباخوری کره چرب کردم و روش خیلی کم در حدود یه قاشق شکر پاشیدم . شلیل ها رو خرد کردم و داخل قالب کفش چیدم و روی شلیل خیلی کم شکر و مقداری نشاشته ذرت در حدود یه قاشق ریختم .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم .
دوست داشتین می تونید بین مایه کیک هم از شلیل خرد شده قرار بدین .
خودم می خواستم قرار بدم وقتی کیکم توی فر بود یادم افتاد😅 . فر هم از یه ربع قبل روشن بشه . قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم با خلال دندون تست کنید که پخته یا نه .
یه کم که از حرارت افتاد دور قالب رو با چاقو آزاد کردم و کیک رو از قالب جدا کردم و برگردوندم .
. 👈نکات :
توی این کیک نزارین خیلی خنک بشه و بعد بخواین از قالب جدا کنید چون کف قالب میوه هست ممکنه بچسبه .
سعی به جایگزینی توی این کیک نداشته باشید . چون با این روش کیکتون عالی میشه .اگر منع مصرف کره دارید جاش می تونید روغن مایع بریزید . بهتره ماست استفاده بشه تا شیر بافت کیک رو خیلی عالی و پوک می کنه .
نشاسته باعث میشه که کیک پوک تر بشه . می تونید جایگزین همون میزان از آرد استفاده کنید .
🌟