eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولیوان اب یه لیوان گلاب سه دونه هل نبات یه لیوان گلک سه قاشق زعفرون دم کرده سه چهارم لیوان 3/4 ارد یک سوم 1/3 کره ۲۰۰ گرمی اول از همه بیاید شربتتون رو اماده کنید که اب و گلاب و هل و زعفرون و گلک و نبات رو بزارید تا با هم جوش بیان سپس داخل ظرفی جدا ارد رو تفت بدید تا تغیر رنگ بده و کره رو بهش اضافه کنید و وقتی کامل کره به خورد ارد رفت شربت رو از صافی رد کنید و طی سه مرحله به اردتون اضافه کنید و بزارید تا کامل یکدست بشه بافتش خیلی نباید نرم بشه سفتم نباشه شبیه حلوا 🌺🍃
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد سیب زمینی نگینی سرخ شده ۳ عدد بزرگ هویج نگینی پخته ۱ عدد فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد کوچک نصف سوسیس رنده شده (اختیاری) پنیر پیتزا به دلخواه من نزدم طعمشو تو کوکو دوست ندارم ولی میتونین اضافه کنین تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد (من تو کلیپ ۲ تا زدم ولی احساس کردم کمه و با عیار چشمی دیدم یه دونه هم اضافه کردم) نمک، فلفل سیاه ،آویشن به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری طرز تهیه: خب عزیزای دلم همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم ادویه و تخم مرغ اضافه میکنیم و آخر سر هم زعفران قالب سیلیکونی رو چرب میکنین با کره از مواد داخل قالب میریزین میره تو فر به مدت ۴۵دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه میتونین ۵ دقیقه اخر گریل روشن کنین تا برشته شه. روشو با زرشک و سیب زمینی و هویج چیپسی تزئین کنید نکته۱: فلفل دلمه ای رو حذف نکنید نکته ۲: قالب حتما با کره خوب چرب شه نکته۳: اگه قالب ندارین تو تابه نچسب بریزین هر دو طرفش که سرخ شد نوش جان کنید 🌟
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای ۵،۶نفر یه لیوان آرد سفید قنادی یا گندم یا سنگک یه لیوان شیرخشک قنادی کره ۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان . برای شربت: یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان آب ۳،۴ق غ زعفران ۲ق غ گلاب ۱ق چ هل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖🙏 🌸صفحه ای دیگر 💖از عمرمان ورق خورد 🌸روز را در پناهت 💖به شب رساندیم 🌸پروردگارا 💖شب را بر همه عزیزانمان 🌸سرشار از آرامش بفـــرما 💖و در پناهت حافظشان باش 🌸شبتون بخیر در پناه خـدا.... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📅 🗓 ۲۳ مرداد | اسد ۱۴۰۲ 🗓 ۲۷محرم  ۱۴۴۵ 🗓 14 اوت 2023 سپاسگزارم از همراهی شما عزیزانم مرسی که هستین 💞 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
آرزو میکنم🌱 دراین صبح زیبا🌱 تپش عشق🌱 حیات رادروجودتان🌱 گل افشانی کند🌱 وشورزندگی🌱 درجانتان متلاطم گردد🌱 سلام_صبحتون_بخیر❤️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌷به درد هم اگر خوردیم 🌸قشنگ است 🌷به شانه بار هم بردیم 🌸قشنگ است 🌷در این دنیا که پایانش 🌸به مرگ است 🌷براي هـم اگر مُــرديم 🌸قشنگ است 🌷با آرزوي بهترينها ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 یه صبحانه ی مقوی ،سرشار از پروتئین و مواد مغذی جودوسر پرک شیر (دوبرابر مقدار جودوسر پرک) سه الی پنج دقیقه بپزه (غلظتش به خودتون بستگی داره ) و با عسل ، دانه چیا و میوه دلخواه میل کنید نکته ۱: من با پودر لبو رنگش رو صورتی کردم که خیلی جذاب شد نکته ۲: میشه اوتمیل رو به روش دیگری هم اماده کرد بطوریکه ترکیب جودوسر ، شیر ، دانه چیا ، عسل و دارچین رو ترکیب کنید و از شب قبل داخل یخچال بزارید تا غلیظ بشه .