15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب تنوری خودمون یا کمپیر ترکیه..!؟
مواد لازم:
دو عدد سیب زمینی بزرگ
۲۰ گرم کره
۱ ق چ نمک
۲ ق ذرت پخته شده
۲ ق نخود فرنگی
۱۰۰ گرم ژامبون
پنیر موزارلای طبیعی
زيتون اسلایسی
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم با همیه مرغ بریون مجلسی و شیک درست کنیم برای نهار درست کن
موادی که برای مزه دار کردنش نیاز داری:
زعفران
پیاز
فلفل دلمه
نمک
فلفل قرمز
لیمو ترش
.
مواد دلمه : برنج آبکش شده، لپه نیم پز ، سبزی معطر ، رب، نمک و فلفل سیاه (من از گوشت چرخ کرده استفاده نکردم )
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب _تابه ای که لنگشو هیج جا نخوردی! قطعا عاشقش میشی😎
مواد لازم :
۶۰۰گرم گوشت گردن گوساله
۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی
۲ عدد پیاز متوسط
۴ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ قاشق چای خوری میکس گرانول فلفل سفید و سیاه
۱ قاشق مربا خوری بزرگ گرانول پاپریکا شیرین
۱ قاشق مربا خوری تخم گشنیز
#اسموتی_توت_فرنگی
توت فرنگی یخ زده سیصد گرم
شیر پرچرب سیصد میلی لیتر
موز یک عدد
آبلیمو یک قاشق
بستنی وانیلی یا نارگیلی یک اسکوپ
کافیه مواد رو میکس کنید در مخلوط کن و تزیین کنید
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نرگسی_اسفناج
با صدا ببینید🔈
۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
۲-پیاز ۶ عدد
۳-تخم مرغ۶ عدد
۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
۵-روغن ۱/۲ پیمانه
۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
۸- آب اضافه ۱ لیوان
ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش شربت سکنجبین🍓
#کلیپ_آموزش_شربت_سکنجبین😋
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه بروستد
🥳🥳🥳🥳
چقد این سبک مرغ سوخاری سبک و باحاله
با اینکه هیچ ادویهای نداره ولی خیلی خوشمزه میشه
مواد لازم:
۱-مرغ متوسط (۱۸۰۰ گرمی) ۱ عدد
۲-آب ۵ لیتر
۳-نمک ۳۷۵ گرم
۴-آرد نان بربری ۵۰۰ گرم
نکات:
این غذا با سیب زمینی سرخکرده سرو میشه و حتما وزن مرغ زیر ۲ کیلوگرم باشه.
امیربروستد از سوخاری های قدیمی شهر قزوین هستند. این سبک مرغ سوخاری که بهش میگن جوجه بروستد اصالت امریکایی داره. که هم سالمتر، خوشمزه تر و مغزپخت تر از سوخاری معمولی پخته میشه.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_تره_کردستان
با صدا ببینید🔈
ابتدا یک عدد پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنیم بعد لوبیا سفید که از قبل خیس کردیم و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه رو اضافه میکنیم بعد کمی تفت میدیم اب رو اضافه میکنیم درقابلمه رو میگذاریم تا گوشت و لوبیا نیم پز بشه و بعد رب گوجه یک قاشق در روغن تفت میدیم تا از خامی دربیاد و رنگ باز کنه و بعد تره های خرد شده رو هم اضافه میکنیم کمی که تفت خورد به مواد گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و لیمو عمانی یا ابغوره میریزیم و درش رو میگذاریم تا مواد پخته و خورشت جا بیافته
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کروسان مینیمال فوری
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
خمیر هزارلا🫓
کره🧈
شکر🍚
نوتلا یا شکلات صبحانه برای سرو🍫
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای بادمجان کبابی😋
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم برای دو عدد پیتزا🔻
بادمجان دو عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا
گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ برای روی پیتزا (کم)
رب دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان پیتزا
⚠️چند نکته مهم🔻
بعد از کبابی کردن بادمجانها اون ها را داخل کیسه قرار بدین و بزارید تا سرد بشه اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه
بعد از ساطوری کردن بادمجان ها میتونید بهش کمی سیر هم بزنید عالی میشه
به بادمجانهای ساطوری شده رب و سس و نمک و فلفل بزنید و از اون به عنوان سس که قرار روی نان پیتزا قرار بگیره استفاده کنید.
بقیه مراحل کامل تو ویدیو مشخص هست
لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉
لایک کامنت یادت نره سریع مرسی😘