eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عاقبت‌ختم‌به‌خیـرم‌می‌کنداین‌نوکری هرکه‌اربابـش‌تـوباشی‌سربلـندعالـم‌است... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 فیله مرغ ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه فلفل چیلی تند(در صورت تمایل) ذرت پخته ۱/۲ پیمانه لوبیا سیاه یا قرمز پخته ۱ پیمانه رب گوجه ۲ ق.غنان ترتیلا یا پیتا ۸ عدد پنیر موزارلا و چدار ۲ پیمانه نمک،فلفل،پاپریکا روغن زیتون مواد لازم سس: پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه نمک،فلفل،پاپریکا،فلفل قرمز،پودر تخم گشنیز،آویشن روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۱ ق.غ آب لیمو ۱ ق.غ
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اگه خوشتون اومد 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 کاسه گوجه فرنگی خرد شده بادمجان 1 کیلوگرم 5-6 عدد سیب زمینی 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2-3 عدد فلفل سبز فلفل سیاه زیره نمک روغن مایع 🔴طرز تهیه: بادمجان ها را نازک خلال کنید و 10 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را خالی کرده و خشک کنید. سپس حلقه های سیب زمینی و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. از طرفی فلفل دلمه و پیاز را مکعبی خرد کرده و به اندازه کافی روی آن روغن بریزید و تفت دهید. گوشت آب پز شده، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را روی پیاز و فلفل تفت داده شده اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه به این صورت تفت دهید و اجاق را خاموش کنید. بادمجان های سرخ شده را در قالب کمربندی 20 سانتی متری خود بچینید که نیمی از آنها رو به بیرون باشد. یک ردیف سیب زمینی وسط قالب و گوشت تفت داده شده را پشت سر هم قرار دهید و با بادمجانی که از بیرون قالب زدید جمع کنید تا مواد یه دست سشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳😍😋 فلفل دلمه ای……۲عدد سینه مرغ…..۲۵۰ گرم پیاز…..۱عدد سیر…..۳حبه پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری پنیر پیتزا…..به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر گوجه قارچ…..۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت .
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋 یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید یک بسته ژله با طعم دلخواهتون و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه . یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید 🌟
🍲 😋 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد 🌟
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجان نیم کیلو گوشت سیصد گرم برنج خیس شده نصف پیمانه پیاز داغ، نعنا داغ، کشک ب مقدار لازم نمک، فلفل ب مقدار لازم زردچوبه ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین ۱ تکه گردو ۱۰۰ گرم اول از همه گوشت را با ادویه و ۱ پیاز کوچک ۴ قاچ شده و اب میپزیم( آب تا جایی ک روی گوشت رو بگیره)بادمجان رو تو این زمان سرخ میکنیم گوشت را ریش ریش کرده و برنج رو با مقداری آب گوشت میپزیم بعد ب برنج بادمجان و گوشت و گردو و پیاز داغ و ادویه و آب گوشت را اضافه میکنیم. بعد با گوشت کوب حسابی له میکنیم. نیم ساعت زمان میدهیم (روی حرارت کم) بعد مقداری کشک اضافه کرده و مجدد میکوبیم تا کشدار شود. نیم ساعت دیگه تایم میدهیم و بعد آماده اس 🌟
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین خوشمزه با گوشت قلقلی 😍😋 تخم مرغ یک عددکامل ودوعددزرده نمک وفلفل به میزان لازم گلاب دوقاشق غذاخوری ماست سفت یک لیوان روغن یک سوم لیوان برنج ۴پیمانه زعفران به میزان لازم خلال بادام وپسته برای تزیین زرشک به میزان لازم شکریک قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده برای قلقلی ۲۰۰گرم بادمجان ۲عدد نکته :برنج یکمی بایددان باشه زعفران هرچه بیشتربهتر گوشت وپیازونمک وادویه روباهم مخلوط کرده وسرخ میکنیم بادمجان روهم حلقه کرده سرخ میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨شــب انتهای زیباییست 🌟برای امتداد فردایی دیگر ✨تا زمانی که سلطان دلت "خداست" 🌟کسی نمی تواند ✨دلخوشیهایت را ویران کند شبتون_درپناه_خالق_هستی✨💫 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan