eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
😋😋 موادلازم: ژله آلوئه ورا یک بسته آب ۱/۳لیوان عسل ۱ ق غ شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم روغن مایع ۳ ق غ بیسکوییت ساقه طلایی دو تا سه بسته طرز تهیه: ابتدا ژله واب را ترکیب کرده وبعد از ۵ دقیقه به روش بنماری روی گاز مرتب هم بزنین تاکامل حل شود. حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل ذرات ژله حل بشه. بعدعسل رااضافه میکنیم تایکدست شود. و از روی گاز برمیداریم. یکی دو دقیقه بعد درظرف دیگراین مخلوط راحسابی باهمزن میزنیم تاسفت وسفیدشود. انقدر باید بزنید که وقتی بین بیسکویت میزارید شل نباشه و بمونه بعدبا قیف بین بیسکوییت هامیریزیم.و به هم فشرده میکنیم. بعد به مدت نیم ساعت دریخچال میگذاریم.دراین زمان شکلات رابنماری کرده وروغن مایع میریزیم ودر اخر بیسکوییت سردشده رادرشکلات داغ میغلتانیم. نوش جان😋 🌟
تخم مرغ یک عدد آرد یک و نیم پیمانه شکر نصف پیمانه پودر کاکائو دو و نیم ق غ وانیل نوک قاشق ب پ یک ق م روغن مایع نصف پیمانه اسمارتیز به میزان لازم یا شکلات چیپسی به دلخواه طرز تهیه: تخم مرغ و شکر در ظرفی ریخته کمی با همزن میزنیم سپس روغن را اضافه کرده و دوباره میزنیم و همزن را کنار بگدارید مقداری از آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک هم میزنیم سپس پودر کاکائو وانیل و ب پ را اضافه کرده هم میزنیم و در آخر بقیه آرد را ریخته تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاید برای من مقداری از آرد اضافه اومد پس دقت کنید خمیر زیاد سفت یا شل نباشه.خمیر کاملا لطیف که به دست نچسبه من از خمیر اندازه های ۱۱ گرمی برداشتم توی سینی فر ک کاغذ انداخته م چیدم و روش رو اسمارتیز چیدم و در دما ۱۶۰ درجه پختم توی دستور اصلی ۱۵ دقیقه بود ولی برای من توی توستر ۷ دقیقه شد کوکی را پهن نکنید چون تو فر خودش یه کم مسطح میشه همین که حین اسمارتیز گذاشتن روش خیلی کم تخت میشه کافیه. شکلات چیپسی ام میتونید جای اسمارتیز بزارید. ✔دقت کنید اگ زیاد توی فر بمونه خشک میشه همینکه زیرش خودشو گرفت و راحت با کاردک تکون خورد دیگه بدون توجه به نرمی روی کوکی از فر در بیارید و اجازه بدین خنک بشه بعد از خنک شدن خودشو میگیره و اون حالت نرمی کمتر میشه ✔اگه صبر کنید توی فر روی کوکی سفت بشه بعد دربیارین اون دیگه بعد سرد شدن سنگ میشه😊 ✔با این مقدار ۵۰ عدد کوکی ۱۱ گرمی داشتم ✔دوست داشتین به جای اسمارتیز از شکلات چیپسی استفاده کنین. 🌟
41.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد حدود ۲/۳ لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ بکینگ پودر نوک ق چ کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط رو داخل کاسه بریزید و پودر قند رو روش الک کنید هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست بشه نصف آرد رو بریزید و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید با قاشق یا لیسک آروم مخلوط کنید بقیه آرد رو کم‌کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید ♦️به هیچ وجه ورز ندید چون به روغن میفته روی خمیر رو بپوشونید و یکساعت توی یخچال بزارید بعد بین دو تا مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه بعد حلوای دلخواهتون رو بین دو تا مشما به ضخامت ۵-۴ میلیمتر پهن کنید و با همون کاتری که بیسکویت رو برش دادید حلوا رو برش بدید و روی بیسکویت بزارید به همین راحتی بیسکو حلوا شیک و خوشمزه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست. مواد لازم و نكات الویه : مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد. سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد. خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد). تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد. نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد. در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد. همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد. طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای چكيده مخلوط كنيد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤩 ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° سیب زمینی 5 عدد🥔 (بزرگ ، آب پز) روغن 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد🧅 (خرد شده) رب گوجه فرنگی🥫1 قاشق غذاخوری نمک🧂 1.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🌶1 قاشق چایخوری جعفری🍃 نصف لیوان (خرد شده) پیازچه🌱 نصف لیوان (خرد شده) ماست پر چرب🍶2-3 قاشق غذاخوری شوید🌿1-2 قاشق غذاخوری
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خونگی،بدون کاور 𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦 مواد لازم: مخلوط ران و سینه مرغ هر کدام یک عدد🍗 سیر دو حبه (اگه طعم غالب سیر رو دوست ندارید میتونید به جای سیر از یک قاشق پودر سیر استفاده کنید)🧄 نشاسته ذرت دو قاشق🌽 روغن مایع دو قاشق و نیم 🥃 هویج نصف عدد خام🥕 قارچ دو عدد خام🍄 میتونید خلال پسته هم بریزید یک قاشق سس کچاپ🍅 نمک و ادویه هر کدام نصف ق🌶🧂 چایخوری(پودر کاری،جوزهندی،فلفل سیاه،فلفل قرمز) به مدت یکساعت روی حرارت متوسط درب قابلمه ببندین حتما ب راحتی از لیوان جدا میشه بزارید داخل یخچال و بعد از 4الی 5 ساعت برش بزنید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋برای عصر تابستونی شما 🍹یک دنیاعشق 🍋يك سبدمحبت 🍹يك عالم خوشبختى 🍋یک دشت زیبایی 🍹يك جهان شادی 🍋ازخدا خواهانم 🍹عصر آخر هفته تون 🍋خــنــک و دلــپـذيــر🍹 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارمالاد توت فرنگی 🍓🍓🍓 نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور مارمالاد توت فرنگی. توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو شکر نیم کیلو پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره طرز تهیه. توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی کدو سبز 🍆🥔🍲 کدو حلوایی شکم پر عناصر 1 کیلوگرم کدو سبز 2 متر ک. روغن زیتون پیاز 300 گرم گوشت چرخ کرده 2 متر ک. آجیل کاج بو داده 1/2 متر س دارچین 1/2 متر س هفت ادویه نمک فلفل سیاه 1 متر ک. روغن زیتون 2 حبه سیر 1 فنجان گوجه فرنگی صاف شده 1/2 متر س دارچین 1/2 متر س هفت ادویه 1 متر س نعناع خشک نمک فلفل سیاه 1 متر ک. ارباب گوجه فرنگی 1/2 فنجان آب به مدت 20 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.