8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_ویژه
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی سرخ کرده
🥢پنیر گودا
🥢پنیر پیتزا
🥢سس دلخواه(مایونز،هزار جزیره،فرانسوی)
🥢سوسیس
🥢ذرت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
19.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارشملوهای نرمولکی با پودر ژله 🩷☁️
پودر ژله : ۱ بسته
پودر ژلاتین : ۱ بسته
آب جوش : نصف لیوان
🎈
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرکه_سیب
✅ برای تهیه سرکه سیب به ازای هر یه دونه سیب یه فنجون آب جوشیده سرد شده و یه ق چ شکر احتیاج داریم سیبها رو با پوست بشویید و چهار قاچ بزنید و چوب و هسته های سیبها رو جدا کنید به هیچ عنوان چوب سیب داخل سرکه نباشه تبدیل به الکل میشه سیبهای خرد شده رو داخل دبه یا شیشه بریزید و شکر و آب رو در یه کاسه باهمدیگه حل کنید سپس روی سیبها بریزید یه صفحه پلاستیکی به اندازه ی درب شیشه ببرید و روش رو چند تا سوراخ بزنید روی سیبها بزارید این کار باعث میشه روی سیبها رو آب میگیره و سیبها کپک نزنه روی درب شیشه یه پارچه بزارید و با کش ببندید و یه گوشه تاریخ روزی که سرکه رو گذاشتین رو یاداشت کنید شیشه رو بزارید جای گرم و تاریک به مدت ۴۰ تا ۵۰ روز بعد سرکه رو از صافی رد کنید
✅اگه روی سیبها کپک سبز رنگ دیدید سرکه قابل استفاده نیست
✅سرکه رو اگه زیر ۴۰ روز استفاده کرد از لحاظ شرعی مشکل داره
🦋
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اکبر_جوجه
✍مواد لازم:
🥢۱ عدد جوجه
🥢۲ لیوان آب
🥢۲ لیوان شیر
🥢نمک
🥢فلفل سیاه
🔷جوجه ها را داخل روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه سرخ شد زیر گاز خاموش کنید
🥢۱۰۰ گرم کره
🥢۱.۵ لیوان آب
اضافه کنید و زیر گاز روشن کنید بزارید ۱ ساعت بمونه.
🔷برای سس:
🥢نصف لیوان رب انار رقیق
🥢۱ قاشق غذاخوری شکر
🥢نصف قاشق چایخوری نمک
🥢۲ قاشق گردو خرد شده باهم مخلوط کنید و ۵ دقیقه روی حرارت مدام هم بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله_بستنی_باتخم_شربتی
✍مواد لازم:
🥢یک بسته ژله انار
🥢یک بسته ژله آلوورا
🥢۱۰۰ گرم بستنی وانیلی
🥢۲ لیوان دسته فرانسوی آبجوش
🥢۴ قغ تخم شربتی لعابدار
🥢پودر پسته
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_ماکارونی
✍مواد لازم:
🥢ماکارونی:به اندازه کافی
🥢پنیر چدار:به اندازه کافی
🥢سوسیس
🥢ذرت
🥢زیتون
🔷 برای سس:
🥢رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
🥢سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
🥢روغن زیتون: قاشق چایخوری
🥢سیر:1 حبه
🥢آب:بسیار کم
🥢نمک
🥢ریحان خشک یا آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_حلزونی
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ترشک_انار
ابتدا انار رو دون میکنیم بعدیک دورباآب شسته داخل قابلمه یاتابه میریزیم یکمی که گرم شدباگوشکوب برقی یادستی یکمی له میکنیم تاانارها آب بشن البته اینکارروخیلی زیادانجام ندین که فقط هسته های انارباقی بمانه یکمی ازگوشت هم بایدداخل هسته هاباشه وقتی جوش اومدبهش به دلخواه چندتکه نبات اضافه میکنیم حرارت روکم میکنیم وحدودا۴۵ تایکساعت روی حرارت بایدباشه تاغلیظ بشه ودرآخربهش نمک رواضافه میکنیم تواین مرحله میتونیدازآلبالوخشکه ویاتکه های لواشک استفاده کنیدمن خودم ازلواشک هایی که تابستان درست کردم ریزکردم وبهش اضافه کردم این ترشک خیلی خیلی خوشمزه وخوش طعم هست ودرحین درست کردن مدام آب دهنموقورت میدادم
نکته:مقدارنبات دلخواه هست
من دانه های اناروبسته بندی میکنم داخل فریزرمیزارم برای غذاهاومرغ شکم پرازش استفاده میکنم