فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی آسان و خوشمزه
🍕🍕🍕
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
💥درمان بیماری با حبوبات
✨لپه:رفع مشکلات کلیوی
✨لوبیا سیاه:ضدناباروری
✨لوبیا چیتی:ضدسکته، ضدریزش مو
✨لوبیا قرمز:ضدسنگ کلیه
✨لوبیا سفید:ضدمیگرن وسردرد
✨لوبیا چشم بلبلی: لاغر کننده
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه برگر افغانی
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
دمپختک یا استامبولی 😋😋😋😋
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
🍁سلام دوستان خوبم
روزتون بخير 😊😍 بفرماييد ترشى سير نابِ ناب
#ترشى_سير
سيرها رو حبه كردم تا تو شيشه ها بهتر جا بشن ... بر خلاف خواسته خودم كه سير بوته اى و درسته دوست دارم 😊😉
براى دو كيلو سير ، نيم كيلو شكر قهوه اى رو كاراملى مى كنيم يك ونيم تا دو ليتر سركه قرمز روش مى ريزيم يك ليوان رب انار ناب و يك ليوان سركه بالزاميك و يك ليوان سس سويا و يك ق غ نمك اضافه كرده ، رو حرارت هم مى زنيم ميذاريم كمى بجوشه ... از رو حرارت بر ميداريم وقتى كمى خنك شد ميريزيم رو سيرها... درش رو محكم مى بنديم ميذاريم جاى تاريك مثلا كابينت ...يك ماه بعد آماده نوش جان كردنه ...😊😍 پ ن ؛ به اين روش ترشى سير درست كنيد خيلى زود آماده ميشه و بسيار خوشمزه ...
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
29.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه هوموس (حمص) سه رنگ
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
دوستان عزیز 🌹🌹🌹برای اینکه با روغن خیلی کم #بادمجونهاتون را سرخ کنید و بادمجونها روغن را به خودشون جذب نکنند یک راهی را بلدم که براتون میگم🍆🍆🍆 بعد از پوست کندن بادمجانها؛ روی آنها نمک بپاشید و بادمجانها را در آبکش بریزید و بگذارید که چند ساعت بمانند و بعد اون آبی که از بادمجانها خارج میشود از زیر آبکش خارج میشه و بعد در یک ظرف مقداری ماست بریزید و با دستتون تمام اطراف بادمجانها را ماست بمالید به صورتیکه فقط یک لایه ی نازک از ماست روی سطح بادمجانها مالیده شود و بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت صبر کنید و بعد بادمجانها را سرخ کنید و اونوقت تعجب میکنید که میبینید با یک چهارم( 1/4) روغنی که قبلا استفاده میکردید مقدار زیادی بادمجان را سرخ کرده اید ، چون ماست به راحتی منافذ بادمجان را میبنده و دیگه اصلا روغن جذب نمیکنه ، در ضمن طعم و رنگ آن ها خیلی عالی میشه
ارسالی دریا خانوم
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#بورک_مرغ
موادمیانی :
(پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
.
خورش گوجه سبز با نعنا جعفری 😍☝️
.
زمستون که میشه ، کمکم باید آذوقه هایی که تو چله تابستون تو کمد و کابینت و پستو و فریزر انبار کردی در بیاری بیرون و باهاشون غذا درست کنی . امروز نوبت گوجه سبزهای ترشی ست که فریز کردید .
این خورش رو معمولا با نعناجعفری میپزند .
ابتدا گوشت رو با پیازداغ و فلفل و زرد چوبه بپزید، وقتی نیم پز شد بعدا نمک و نعناع و جعفری سرخ کرده رو اضافه کنید تا با سبزی هم بپزه و در آخر گوجه سبز بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش جا بیفته و در آخر كمي زعفران و پیاز داغ اضافه کنین این خورش نیاز به چاشنی نداره. .
در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی بهش بزنید.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
.
دوست جونیام بیاید ببینید چی اوردم براتون سمبوسه تند و تیز و خوشمزه ک همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره😋
۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیبزمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#_خاگینه_رولی_کاسترد_و_عسل
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد
شکر 4 ق غ
آرد سفید 4 ق غ
پودر کاسترد 2 ق غ
بکينگ پودر1ق چ
نمک نوک ق چ
زعفرون آب شده1ق غ
گلاب 2 ق غ
مواد میانی:
عسل
گردو خرد شده
دارچین 1ق غ
طرز تهیه:
همه مواد رو به غير مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشه. کف تابه نچسب وچرب کرده مواد رو توش بريزيد روی حرارت ملايم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بده برگردونده تا طرف دیگرم طلایی بشه
از روی حرارت برداشته روش و عسل می مالیم و پودر دارچين پاشيده
باگردو خورد شده روش وپوشش میدیم رول می کنیم وبرش میدیم.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز روز
میلاد فرزند
دلیر حیدر است
میلاد عباس
امیـر لشکر است
میلاد علمدار کربلا
سلطان وفـا
حضرت ابوالفضل العباس(ع)
بر همه عاشقانش مبارک باد💐
❣
❣ #ایـدههای_همسـرداری ❣
👫🔜 @HaamSardari 🔚💑
🔻🔻 فریز کردن این غذاها ممنوع است
#گوجه_فرنگی
🔻به عنوان منبع غنی ویتامین سی از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری شود دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.
#سیر
🔻سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد . بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما نه دمای بسیار پایین.
#سیب_زمینی
🔻نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب که نباید گرم باشد.
#پیاز
🔻بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.
#نان
🔻فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت.
#روغن_زیتون
🔻شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود.
#عسل
🔻هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#مرغ_بریان_و_انار 😋
🍲آب انار را بچوشانید تا تیره شود و به عنوان لایهای بر روی مرغتان از آن استفاده کنید تا مرغتان ترد شود و بو و طعم خوبی بگیرد و هنگام سرو آن را با دانههای قرمز آنار تزئین کنید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#_نون_پنیر_سبزی_دوناتی
موادلازم:
خمیر جادویی :۱ پیمانه
سبزی خرد شده شامل: جعفری برگ سیر، برگ کرفس: ۲ ق غ
گوجه فرنگی خرد شده: ۲ ق غ
پنیر سفید:۱/۲پیمانه.
طرزتهیه:
همه ی مواد رو با هم مخلوط کردم و کف قالب رو چرب کردم از خمیر به اندازه لازم برداشتم توی قالب دونات گذاشتم حدود ۱۰ دقیقه استراحت دادم . بعد این زمان با زرده تخم مرغ رومال کردم و بعد حدود ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۷۰ درجه.
از خوشمزگی این نون براتون نگم. حتما تست کنید.
پ ن: می تونید نون رو توی هر قالبی بزارید. مثل قالب مافین. از هر سبزی معطری هم دوست دارید می تونید به عنوان جایگزین استفاده کنید.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#دمپختک
😍👈یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
⭕️خوشبوکردن_فضای_خانه
✔️"من هروقت کیسه جاروبرقیمو خالی میکنم.
ی ذره پودر ماشین پرسیل یا صابون رنده شده رو روی سرامیک میریزم و جارو میکنم، با اینکار موقع جاروبرقی زدن بوی خوبی ایجاد میشه 😊
✔️روش دوم : یک دستمال رو بهش عطر میزنن و میزارن توی کیسه😊
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای دلربا آمدی
که قدومت مبارک است
میلاد توست
شأن نزول تبارک است
تا زین العابدین
به دو عالم امام ماست
دنیا و آخرت
ز ولایش به کام ماست
میلاد امام
سجّاد علیه السلام مبارک
❣
#نكات_خانه_داري
امروزه اکثر خانواده ها بناچار از مواد غذایی فریز شده استفاده می کنیم بنابراین برای اینکه مواد غذایی فاسد نشن سعی کنید بسته بندیهاتون نازک و منظم باشه تا مواد سریعتر منجمد بشن و روند انجماد بخاطر ضخامت بسته ها طولانی نشه تا از فاسد شدنشون جلوگیری کنه.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#کیک_برگردون_اناناس
.۴تا تخم مرغ روسفیده و زرده رو جدامیکنیم.سفیدهای تخم مرغ رو ب حدی میزنیم تا مث برف بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه و میذاریمش کنار.زردهارو با ۲سوم لیوان شکر و کمی وانیل حدود۸دیقه میزنیم تا چن برابر و کشداربشه نصف لیوان روغن رو اضافه میکنیم و یک دیقه میزنیم و نصف لیوان آب اناناس رو بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم.۲پیمانه آرد و ی ق غ خوری بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سفیدهارو هم تو ۳مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم تا پفش نخابه.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم کف قالب تیکه های آناناس میچینیم و مایع کیک رو میریزیم روش.میذاریم توفری ک ازقبل گرم شده برای ۵۰دیقه تو دمای ۱۸۰درجه.
.
دوستان دمای فرها متفاوته من خودم رو ۲۰۰درجه میذارم.برای کف قالبتون میتونین از ارده استفاده کنین.
.
اون دوتا کاپ کیک هم با بقیه مواد درس کردم فقط داخلش شکلات چیپسی و تیکه های اناناس ریختم.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
طرزتهیه كرم ژله دوطبقه🍓🍓
مواد لازم:
5 قس (پر) پودر ژله توت فرنگي يا آناناس
1 پيمانه آب جوش
4 عدد زرده تخممرغ
2 پيمانه شير
1 پيمانه شكر
4 /1 قچ وانيل
كمپوت آناناس وتوت
فرنگي تازه به ميزان لازم
4 قچ پودر ژلاتين
8 قس آب كمپوت آناناس
150 گرم خامه فرم گرفته
ليوانهاي تلقي تك نفره براي سرو دسر به تعداد لازم
طرز تهیه:🍓🍓
1. در يك كاسه مناسب پودر ژله توتفرنگي (يا آناناس) را به همراه يك پيمانه آب جوش مخلوط كنيد تا مايعي شفاف و يكدست داشته باشيد، مخلوط را كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد.ليوانهاي دسر را آماده بگذاريد. از ژله خنكشده به اندازه يكسوم هر ليوان را پر كنيد.
يك تكه كمپوت آناناس روي آن بگذاريد. ظرفها را به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد تا ژله سفت شود. شير را به همراه دوسوم از مقدار شكر در قابلمهاي كوچك ريخته و روي حرارت بگذاريد. با هم زدن شكر را در شير حل كنيد.
2. تا شير و شكر روي حرارت جوش ميآيد زردههاي تخممرغ را به همراه يكسوم باقيمانده شكر و وانيل در يك كاسه بريزيد و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا كرممانند و يكدست شود.🍓🍓
وقتي مخلوط شير و شكر جوش آمد حرارت را كم كرده و تخممرغهاي كرممانند را به آن اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا به صورت كرمي غليظ درآيد. براي اين منظور چهار دقيقه كافي است. بعد از اين مدت كرم را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
3. پودر ژلاتين را با آب كمپوت آناناس مخلوط كرده، روي حرارت غيرمستقيم بگذاريد و دائم هم بزنيد تا پودر ژلاتين در آب كمپوت حل شود و محلولي يكدست و شفاف به دست آيد. مخلوط پودر ژلاتين حلشده در آب كمپوت را به كرم كه كمي حرارتش را از دست داده اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و بعد مخلوط را كنار بگذاريد تا خنك شود.
🍓🍓
4. صد گرم از خامه فرمگرفته را با مخلوط كرممانند كه كنار گذاشته بوديد مخلوط كرده با همزن هم بزنيد.حالا ظرفهاي دسر را از يخچال بيرون آورده و روي دسرهاي بستهشده را با كرم پركنيد تا جايي كه يكسوم از فضاي ليوانها خالي بماند. ليوانها را دوباره در يخچال بگذاريد تا كرم هم سفت شود.
5. بعد از سفت شدن لايه كرم دسر، دوباره ليوانها را بيرون بياوريد و روي آنها را با خامه تزئين كنيد. به اين صورت كه مابقي خامه فرمگرفته (50 گرم) را در قيف با سر گرد ساده بريزيد و خامه را به شكل يك توپ روي ليوانها بريزيد. روي خامه را با برشي از ميوه (توت فرنگي يا آناناس) تزئين كنيد.
فوتوفن
اين كرم ژلهها به مدت 5 روز در يخچال قابل نگهداري هستند.
🍓🍓🍓🍓🍓
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
پیتزا سیب زمینی 💞۱ عدد سیب زمینی سرخ کرده بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه کوچک ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد گوجه نمک و
💞سیب زمینیها رو به هر شکلی که دوست دارین با زردچوبه و نمک سرخ کنین (من مستطیلی سرخ کردم)
💞فلفل دلمه ها رو خرد کنین. پوست گوجه ها رو هم بکنید و خرد کنید و توی ماهیتابه تفت بدید. سیب زمینی سرخکرده ها رو هم اضافه کرده با قاشق مواد رو صاف کنید. تخم مرغها رو توی ظرف دیگه بشکنید مخلوط کنید، نمک و ادویه بزنید و روی مواد بریزید درب ماهیتابه رو بزارید تا کاملا بپزه
💞بعد هم با سبزی خوردن نوش جان کنید. من با ترشکایی که خودم ازکوه کنده بودم خوردم وای که چقد چسبید جاتون خالی😄😋👌
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano