eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ پیکنیکی ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شپشک برنج رو میخکوب کن🍚 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند برای سفید ماندن قارچ😍 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند آیه بخوانیم پنجشنبه است ثواب آن هدیه به روح مطهر شهدا ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
پنجشنبه است شاخه گلی بفرستيم برای تموم عزیزانی که دربين مانيستند ولی دعاهاشون هنوزكارگشاست يادشون هميشه باماست وجاشون درقلب ماست هدیه کنیم برای شـادی روحشون شاخه گلی زیبـا به نام فاتحه🥀 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالب برای لقمه مدرسه 🏫🏫 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برنج و حبوباتو اینجور نگه دار😎🍚 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاز پاک کن درست کن😊 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندی که هر خانمی باید بدونه🤌😍 با این روش برای ماه ها داخل فریزر گوجه فرنگی دارید. ویدیو رو تا اخر ببینید، گوجه فرنگی و چند مدل براتون بسته بندی کردم که بتونید داخل همه ی غذاها استفاده کنید. دیگه خیالتون راحت همیشه گوجه فرنگی دارین. 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کمپوت😍🍒 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لوبیا😍😋 • ترشی لوبیا که واسه دورچین هم عالیه کمکت میکنه تا واسه مهمونی مخلفاتِ متنوع داشته باشی👌 لوبیا های پاک شده رو شسته و داخل آب جوش ۵ دقیقه بجوشونید از آب جوش خارج و بلافاصله داخل آب و یخ بریزید تا بلانچ بشه داخل ظرف فلفل سیر ترخون و کرفس خرد شده و لوبیاها رو بریزید لایه به لایه تکرار کنید تا ظرف پر بشه به ازای هر دو لیوان آب جوشیده سرد شده یک قاشق غذاخوری نمک برای ۸ لیوان آب ۴ قاشق غذاخوری نمک بریزید یک پیمانه سرکه خوب هم بزنید ظرف ها رو باهاش پر کنید نایلون بذاریدُ درش رو ببندید در محیط آشپزخانه بعد از ۵ روز قابل استفاده هست با این روش آسون ترشی لوبیاسبز مهمون همیشگی سفرهاتون میشه👍 🌟