eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کمترین هزینه مهمونهاتو شگفت زده کن 🤌😁 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومدم یه نوشیدنی کافی شاپی یادت بدم که بشه پایه ثابت مهمونیاتون😍🧋 مواد لازم 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چربی های چسبیده به هود رو تمییز کن😍 🍳 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین حرفه ای خیار 👩‍🍳🧑‍🍳
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی🤤 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🍫
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قند و شکر طعم دار مجلسی 👌 شکر ۱پیمانه گل محمدی ۱پیمانه 🌸🍃🌸🍃
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. میوه آرایی 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خوراک لذیذ😍😋 مواد لازم: ۳تا ۴ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا