eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇یه نکته خیلے مهم داریم که باید حتما رعایت بشه👇👇 🔹️گر دستگاه غذاساز نبود چکار کنم؟؟ 🔸️ازسبزے تازه میشه استفاده کرد؟ بسیارمهم 🤚🤚 🔻🔻🔻🔻 به این نکات دقت کنید: میزانسرکه ۳ لیوان میباشد 🔻حرارت پخت بادمجان ها باید کم باشد اگر سرکه زیاد تبخیر شد از یڪ الے ۲ لیوان سرکه براے تنظیم غلظت استفاده کنید تا ترشے شما خشڪ نشود 🔻بادمجان ها را بعد از نمڪ زدن در آبکش قرار دهید تا زهر بادمجان خارج و نمڪ بادمجان را لازم نیست بشورید 🔻 چنانچه دستگاه غذا ساز در دسترس نداشتید از چرخ گوشت استفاده کنید یا با چاقو، ساطورے ریزززززز خرد کنید ⛔تکه هاے سبزیجات به هیچ عنوان نباید درشت باشند 🔻از سبزے خشڪ استفاده کنید 🔹️سیاه دانه را آسیاب نکنید 🔻میزان تمام ادویه ها و سبزیجات خشڪ یڪ قاشق سوپ خورے میباشد 🔹️میزان سرکه ۲ لیوان پر میباشد 🚩🚩 نکته مهم: موادبه صورت پیمانه اے گفته شده سرکه را ناگهانے اضافه یا دلبخواهے کم نکنید ..حتما بررسے کتید . تا ۳ لیوان سرکه به طور کلے مجاز هستید... 🌸چنانچهتمایل داشتید از یڪ قاشق سوپ خورے پودر انبه در این ترشی استفاده کنید ،طعمے خاص در ترشی شما ایجاد میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشترودل مرغ🥟😍 مواد لازم : خمیرمایه فوری ۱ ق چ آرد ۱ لیوان شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ مواد تاپینگ : مرغ خرد شده فلفل دلمه نمک، فلفل ذرت پیاز
🔴اومدم خونه ‌دیدم شوهرم با خواهرش😡 دارن درمورد من حرف میزنن ؛ تا منو دیدن ساکت شدن‼️😳 یه گوشه با عصبانیت به شوهرم گفتم چی میگفتین درمورد من❓😠 گفت : خواهرم میگه زنت چرا انقدر روسری داره همه پول هاتو خرج میکنه برا روسری😒 منم بهش گفتم نخیر 😁✅ نصف قیمت بازار از اینجا سفارش میده😍👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/507576872C82f0a5eeed از‌‌قرعه‌کشی‌روسری‌های‌رایگانمون‌جانمونی🎁
هدایت شده از 
. 🎁 هدیه‌ی روز دانش‌آموز 😍 🔰به مناسبت روز دانش‌آموز هم جایزه بگیر 🤩 هم رایگان ریاضی یادبگیر 🤓 📌ویژه‌ی دانش‌آموزان پایه‌های : 🟢 هفتم 🟡 هشتم 🟠 نهم https://eitaa.com/joinchat/420938190C3b5f8d41a6زود بیا که جا بمونی،ضرر کردی 😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواد مقدم 🍁غروب جمعه است دوباره دل تنگم بونه داره... 🍁از هر کی دیدید بپرسید کجا آقام خونه داره؟   ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میری آرایشگاه یه رنگ 200تومنی رو بالای 2 میلیون ازت میگیره🤦‍♀ تازه اونیم که میخوای در نمیاد بعدشم با کشیدن و صدتا ایراد دیگه میپوشونه😭😭 جدیدا دوستم منو عضو این کانال کرده با هزینه خیلی کم و تو خونه و تنهایی موهامو رنگ میکنم😍✨ http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e آدرسش👆🏾👆🏼
هدایت شده از 
رنگ مو با چغندر😱 فقط 1 ساعت زمان میبره تا رنگ مو شما شرابی بشه❤️‍🔥 هم هزینه الکی نمیکنی💰 هم مواد شیمیایی موهاتونو نمیسوزونه💥 آمورش ۱۰ رنگ موی صدرصد طبیعی و خونگی اینجاست👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ😍😋 سلام‌سلام‌ دوست جونیا چطورین عزیزان دلم...چه خبرا اینم یک کیک محشر و اسفنجی و عالی و راحت و بدون تخم مرغ این کیک رژیمی و روغن کم میخواد همزن نمیخواد و کلا سه سوته آماده است قبلا هم دستور گذاشتم ولی چون دوباره خیلی درخواست داشتین میزارم حتما درست کنید چون خیلی خیلی راحت و سریع و خوشمزه است بچه ها این کیک شیر داره به هیچ عنوان جایگزین نکنید چون ترکیب سرکه و شیر خاصیتی ایجاد میکنه که باعث پف و لطافت کیک میشه می تونید تو تابه رژیمی درست کنید تو تابع معمولی هم میشه تو قابلمه یا قالب گرد پونزده تا بیست سانت درست کنید قالب بزرگ نباشه چون مواد کیک کمه نازک میشع کیک بدون تخم مرغ .. .مواد لازم ...شیر یک لیوان .شکر دو سوم لیوان .پودر کاکائو سه ق غ‌ .آرد یک و نیم لیوان.. .بکینگ پودر دو و نیم ق چ. روغن مایع شش ق غ. سرکه سیب یا سرکه سفید یا سرکه انگور یک ق غ. وانیل نوک ق چ. مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک..شکلات صبحانه یک ق غ سرپر. یک ق غ آب ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنی... 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
11 عدد تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰ گرم، روغن مايع ۸۰گرم، آرد قنادی ۱۶۰ گرم، بيکینگ پودر 1ق چ، کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید )، نمک ۱/۸ق چ، دارچین ۱/۴ ق چ، زنجبيل ١/۴ق چ، جوش شيرين ١/۴ ق چ ( اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی دوتا ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر اضافه کنید )، شکر ۱۰۰گرم، هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیلی ریز شده )دررسپی اصلی هویج رو کاملا با دستگاه پوره شد که خیلی بهتره. بافتش هم بهتره فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید. طبقه وسط ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 👈از کپسول های کاغذی مقاوم به حرارت یا قالبهای مافین خیلی گود و ارتفاع بلند استفاده نکنید . 👈این مافین دارای بافت منسجم و فشرده است . 👈بعداز پخت کامل و خارج شدن از فر بذارین کاملا خنک شود وبعد سرو کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کانال های و برتر ایتا برای سلایق متفاوت 😆👇 🔻اینستایی 👻🏃‍♂ 🔹⚡️http://eitaa.com/joinchat/2608988174C4b23ea794b 🔻مدرسه 😜😂 🔹⚡️http://eitaa.com/joinchat/2608988174C4b23ea794b 🔻دخترونه پسرونه 🥷😜 🔹⚡️http://eitaa.com/joinchat/2608988174C4b23ea794b 🔻دابسمش 🙃🤣 🔹⚡️http://eitaa.com/joinchat/2608988174C4b23ea794b 🔻خنده حلال 😍👇 🔹⚡️http://eitaa.com/joinchat/2608988174C4b23ea794b ✅میدونی چقدر خوشحال میشم پــیـــوســـتـــن رو بزنی🥲🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد پیاز بزرگ 200 گرم گوشت خورشتی ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک کمی رب یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه دوتا لیمو عمانی همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ⚠️نکته:لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه ⚠️نکته:ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم 🌟
🔷🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔵جای درست هر ماده غذایی کجاست؟ اعتراف میکنم گوجه و زرشک رو بلد نبودم 😉 ⬅️ کشمش ✔️بهترین مکان : یخچال ➕ کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید. ⬅️ آرد ✔️بهترین مکان : یخچال ➕گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد . ⬅️برنج ✔️بهترین مکان : هوای اتاق ➕ مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید . ⬅️سیب ✔️بهترین مکان: خارج یخچال ➕سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد. ⬅️عسل ✔️بهترین مکان : کابینت ➕عسل در کابینت سالم می ماند و در صورت نگهداری در یخچال سفت شده مصرف آن دشوار می شود . ⬅️گوجه فرنگی ✔️بهترین مکان خارج یخچال ➕‌گوجه فرنگی را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا طعمش را دست می دهند ، بنابر این گوجه را بیرون از یخچال در ظرفی کنار پنجره قرار دهید . ⬅️نـان ✔️بهترین مکان : فریزر ➕ جریان هوای مرطوب بنجال باعث بیات شدن سریع نان می شود ، توصیه می شود مقدار مصرفتان را جدا کرده و باقی تان ها را در فریزر قرار دهید ⬅️ روغن زیتون ✔️بهترین مکان : کابینت ➕روغن زیتون را در محیط تاریک و بدون نور مانند داخل کابینت نگهداری کنید . محیط یخچال باعث سفت شدن روغن و از بین رفتن طعم و مزه ی آن می شود . ⬅️زرشک ✔️بهترین مکان : فریزر ➕زرشک را داخل فریزر نگهـــــــــداری کنید ، هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد همچنین زرشک در یخچال هم قابل نگهداری می باشد ⬅️ انواع ادویه ✔️بهترین مکان : دمای اتاق ➕ رطوبت و سرما ، طعم و بوی ادویه ها و طعم دهنده ها را کمتر کرده و از بین می برد ، توصیه می شود ادویه ها را در دمای اتاق نگهداری کنید . حتماً حتماً سیوش کن که به کارت میان👌 🦋🦋
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁😍سورپرایزِ پاییزی 😍🍁🍂 اگه هرکاری میکنی حالت خوب نمیشه، اگه غم داری،اگه بدهی داری،اگه به سختی میخندی! انگشت مبارکتو بزن روی قلب زیر ببین کجا میبرتت 😍👇 🍁 🍁 🍁 🍁 🍁 ✨ 🍁 🍁 ✨ 🍁 🍁✨✨ ✨ ✨✨🍁 🍁✨✨❤️✨✨🍁 🍁✨ ✨ ✨🍁 🍁 ✨ 🍁 🍁
🧁 😋 🔸اول از هرکاری اسفناج رو پوره میکنیم و میذاریمش کنار(طرز پوره کردن اسفناج پست های قبلی هستش) یک عدد تخم مرغ رو با چهار قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل و نصف قاشق چای خوری پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی پرتقال رنده شود)میزنیم یک قاشق پوره اسفناج مخلوط موادمون میکنیم بعد دو قاشق شیر اضافه میکنیم و دو قاشق غذاخوری روغن باز بهم میزنیم پنج قاشق آرد رو با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کرده به موادمون کم کم اضافه میکنیم فنجون های موردنظرمون رو چرب میکنیم و دو سوم آنها رو پرمیکنیم در قابلمه آب جوش ریخته فنجونارو داخلش میچینیم طوری که تا نصف فنجونا آب باشه دمکنی گذاشته وبه مدت سه ربع تا یک ساعت با حرارت کم میذاریم بپزه با خلال دندون کیک هارو چک کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک شما آمادست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ خرد شده: 750 گرم تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن زیتون: نصف استکان نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید 🌟
هدایت شده از 
50هزارتومن هدیه بانک پاسارگاد به فرزندانتان کافیه اپ زیپاد که وابسته به بانک پاسارگاد هست رو نصب کنید و افتتاح حساب کنید، علاوه بر این کلی امکانات دیگه هم داره 👇👇👇👇 http://B2n.ir/Zypode26 http://B2n.ir/Zypode26 همین الان نصب کن ممکنه بعدا فراموشت بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تابه‌ای 😍😋 حالا بریم سراغ جوجه کباب برای ۲تا ۳ نفر سینه مرغ یک عدد پیاز ۱ عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ سیر یک حبه روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ آب نصف عدد لیمو ترش سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم. برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره . بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم. گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید 🌟
هدایت شده از 
♨️داستان عجیب‌یک روحانی و۷دختر دانشجو😂 🔹بگذارید از اول سفر برایتان بگویم...قرار بود باخواهران دانشجوجهت زیارت مشهد اعزام شوم..ازمیان اتوبوس ماتنها چند نفر انگشت شمارحجاب درست وحسابی داشتند.. وارد اتوبوس که شدم حسابی ترسیدم😂🤦‍♂ سفر سختی در پیش داشتم....مخصوصا اینکه چند نفرشان حسابی شیطون بودند.... خلاصه در مشهد یک گروه از دختر ها که بین خودشان معروف به باند اوباش بودند میخواستند برای خرید به بازار بروند و چون آشنایی نداشتند قرار شد منه بخت برگشته با آنها بروم...و چه رفتنی شد😭...ادامه این داستان جالب😂👇 https://eitaa.com/joinchat/2597912663C7cbd2ba099 ❌دخترا چه به سر روحانی اوردن 👆😂
هدایت شده از 
🔞ماجرای بی بی مریم جن گیر🔞 زنای روستا که بچه دار نمی شدن میرفتن پیش بی بی مریم براشون دعا کنه. بی بی شده بود مقدس ترین آدم روستا همه بهش مراجعه میکردن و درآمد خوبی هم بدست اورد. نکته جالب بارداری این بود که بهشون میگفت مبادا سونوگرافی برین وگرنه بچتون از بین میره. زنها از ترس نمیرفتن بعد چند ماه شکمشون بزرگ میشد و علائم بارداری مشخص میشد. گذشت تا اینکه یه روز یه دختر کنجکاو برای بچه دار شدن به بی بی مریم مراجعه میکنه بی بی مریم براش دعا میکنه در کمال تعجب بعد چند ماه دختر احساس میکنه موجودی داخل شکمش هست وقتی برای سونوگرافی میره... مشاهده ادامه داستان در اینجا🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . 🌟