eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
: تخم مرغ:۳عدد شکر دانه ریز:۲۰۰گرم آرد سفید:۳۰۰گرم ب پ:دو ونیم ق چ کدو حلوایی پخته و پوره شده:۱لیوان ماست پرچرب:۳ق س روغن مایع:۱۸۰گرم پودر دارچین یک دوم ق چ نمک:یک چهارم ق چ رنده جوز هندی:یک چهارم ق چ گردوی خرد شده:۵۰گرم به دلخواه تخم مرغ ها و شکر و دارچین را با دور تند همزن ۵دقیقه میزنیم تا کشدار و حجیم شود. ماست را فزوده یک دقیقه با دور متوسط هم میزنیم. روغن مایع و پوره کدو حلوای را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط مواد خشک ۳بار الک شده را افزوده و با دور کند همزن ترکیب میکنیم. درنهایت گردوی خرد شده را می افزاییم. مایه کیک را در قالب دلخواه چرب و آردپاشی شده ریخته ودر فر۱۷۰درجه گازی یا ۱۶۰درجه برقی به مدت ۴۰_۴۵دقیقه میپزیم. بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین میکنیم. من با سس کاراملی که با دستور زیر آماده کردم تزئیناتش رو انجام دادم😉 این سس رو هم میتونید تا گرمه بریزید روی کیک و یا مثل من بذارید یخچال یه کم خودشو بگیره بعد استفاده کنید. 🔴🔴سس کارامل: شکر.....100گرم کره........50گرم خامه ساده.......170گرم شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط رو به تند و یکنواخت قرار دهید تا کارامل و طلایی تیره شود،مواظب باشیدنسوزدو با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) مواد مانند آب نبات سفت میشود نگران نباشید به همزدن ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😍😍 مواد لازم: گوشت 200 گرم ( به اضافه ی یه تیکه قلم ) لوبیا چیتی 3/2 پیمانه (همه پیمانه ی پلو پز ) نخود 3/2 پیمانه عدس 3/2 پیمانه جو پرک 1 پیمانه پر پیاز 3 عدد متوسط سیر 4 حبه سبزی آش 2 پیمانه + اسفناج 1 پیمانه کشک 1 لیوان نعناع داغ و کمی زعفران ادویه 1 قاشق غذاخوری ( زیره + پودر زنجبیل + فلفل سیاه + پودر تخم گشنیز+زردچوبه ) برگ بو و چوب دارچین عصاره گوشت 1 عدد شب قبل نخود و لوبیا رو خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم اما عدس رو صبحش خیس میکنیم توی قابلمه ی بزرگ گوشت، قلم، نصف پیاز، 1 عدد سیر، برگ بو، چوب دارچین، نخود و لوبیا و کمی زردچوبه و فلفل رو میذاریم با آب بپزه، وقتی نخود نیم پز شد عدس رو اضافه میکنیم گوشت رو بعد از پختن میاریم بیرون و میکوبیم یا ریش ریش میکنیم و به آش اضافه میکنیم پیاز و سیر رو خلالی کرده و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم تا کاراملی بشن نعناع داغ رو هم آماده میکنیم بعد از پخت عدس، جو پرک و سبزی ها رو اضافه میکنیم و 3/2 پیازها و کمی نعناع داغ و همینطور عصاره گوشت رو اضافه میکنیم وقتی آش حسابی جا افتاد نصف کشک و کمی زعفران رو میریزیم و میذاریم 10 دقیقه با کشک قل بخوره! بعد آش رو توی ظرف میکشیم و با نعناع داغ و کشک و پیاز سرخ شده تزیین میکنیم 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#سمنو😍😍😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#سمنو😍😍😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😍😍 اول یک کیلو گندم رو پاک میکنیم و میشوریم و با آب ملایم خیس میکنیم به مدت دو روز و در هر روز دو یا سه بار آبشو عوض میکنیم گندم کم کم شروع به جوانه زدن میکنه بعد از دو روز گندم رو آبکش میکنیم و دوباره میشوریم حالا گندم رو داخل یه پارچه خیس و دو لایه میپیچیم و بیست و چهار ساعت زمان میدیم تو این مدت گندم کاملا ریشه میده حالا گندم رو که کمی هم بهم چسبیده داخل یه سینی بزرگ پهن میکنیم و روشو آبپاشی میکنیم و با دو تا پارچه دو لایه و نم دار میپوشونیمش و کاملا کناره ها رو میپوشونیم تا اصلا هوا و نور وارد نشه باید تو جای تاریک باشه، هر دوازده ساعت آب پاشی میکنیم و دو باره پارچه ها رو نم میکنیم و میکشیم روش تا جایی که به اندازه یک بند انگشت رشد میکنه و طلایی میشه تاکیید میکنم که طلایی رنگ میشه اگه سبز رنگ بشه در آخر سمنوی شما تلخ میشه و این یعنی که وقتی گندم ها رو آبیاری میکردین با دستمال ها خوب پوشش ندادین و گندم هوا و یا نور دریافت کرده باید حسابی اطرافشو با اون دو تا دستمال بپوشونین اگه کامل پوشش بدین در آخر گندم های شما طلایی رنگ رشد میکنن وقتی به اندازه یه بند انگشت و به رنگ طلایی رشد کرد اول با سبزی خرد کن گندم ها رو له میکنیم بعد هم از چرخ گوشت رد میکنیم حالا گندم های له شده رو با یه کاسه اب خیس میکنیم و میذاریم یه ربع بمونه تا شیرینی و طعم خودشو به آب انتقال بده بعد گندم و آب رو میریزیم تو آبکش و حسابی فشار میدیم تا آبش خارج بشه آب رو کنار میذاریم و گندم های له شده و آب گرفته رو دو باره با یه کاسه آب خیس میکنیم و زمان میدیم در این بین میریم سراغ آب گرفته شده از گندم اونو از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست بشه بعد دو باره گندم خیس شده رو آبکشی میکنیم و همون مراحل روانجام میدیم و بازم با یه کاسه آب خیس میکنیم و آب دوم هم از صافی رد میکنیم برای سومین بار هم این مراحل رو طی میکنیم و تمام، حالا این سه ظرف آب که عصاره گندم هست رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و پنج کیلو آرد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حالا اونو روی حرارت بالا قرار میدیم و تا زمانی که بجوشه به صورت مداوم هم میزنیم به هیچ عنوان از هم زدن دست نمیکشیم وگرنه ته میگیره 👈 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋 گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano 🍃🌼🌸🌺🍃
اينبار به جای گوشت قلقلی ،گوشت رو اینجوری آماده کردم که: یه پیاز رو رنده ریز کردم و گوشت چرخ کرده رو ریختم روش و کمی نمک زدم و گذاشتم با آب پیاز پخت بعد بهش پودر سیر، فلفل سیاه،و سس تاباسکو سبز و زیره سبز زدم و کمی روغن زیتون ریختم تا بعد از پخت کمی سرخ بشه یعنی به به شد! موادش:کاهوی باریک خرد شده،گوشت چرخ كرده، ذرت، پیاز بنفش، لوبیا( اینبار هم چیتی و هم قرمز ریختم) فلفل قرمز و سبز،ترشى هالوپينو،چيپس ذرت،بادوم زمینی ( بخش های کرانچی ماجرا) . سس: ماست چکیده، مایونز خیلی کم ، گشنیز تازه، آب لیمو ترش، روغن زيتون،پودر سیر(يا سير)،پودر پاپریکا،فلفل و نمك 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
( ) باشیره انگور محلی 1و نیم پیمانه شیره ی انگور 1 پیمانه نشاسته گل(نشاسته گندم) آب 2ونیم پیمانه کمی گلاب کمی پودر هل اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون_درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه،البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و گردو هارو کمی فشار بدین داخلش،بعد از خنک شدن نوش جانتون کنید... 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
مواد لازم: ماست ۴ قاشق غذا خوری شیر ۴ لیوان ✍طرز تهیه: شیر را بجوشانید ( پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود ) شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود ( در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد ). مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ). در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود .ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano