eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب
234.3K
ریرش مو داری؟اینو گوش کن🚨🎙️ خانوم احمدی میگه: خودم به حدی ریزش مو داشتم که از ترس وجود مو توی غذا و فرش و حوله ام آرامش نداشتم 🤦‍♀ اما الان این اتفاق برام افتاده😍 این کانال طبیب مشهدیه ۱۰ تا پیام آخر این کانالو ببین👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1867383022Ca65612b75f .
چجوری بفمیم اعصابمون چقدضعیفه؟ 🟪 این تست رو انجام بدید: 🟪 به مربع داخل تصویر نگاه کنید. ☜︎︎︎و روی نتیجه کلیک کنید ✅ ‌https://eitaa.com/joinchat/1010302983Cf0423339f0 فقط دختر و پسرای عصبی 🚷
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔞 کلمه لا اله الا الله باعث رفع تشنگی میشه؟ 🔞 قبل از ازدواج حرام‌است؟ 🔞 در بالای کعبه هیچ پرنده ای پرواز نمیکند 🔞 اموات‌ سوره‌ حمد میخوانند؟ 🔞 بهشت فقط به مردها حوری می دهند، 🔞 نمیتواندچندتا شوهرداشته باشد؟ جواب تمامی چرا های شما‼️👇 https://eitaa.com/joinchat/1010302983Cf0423339f0
🌸✨بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ✨🌸 🌸به نام او که رحمان و رحیم است به احسان عادت وخُلقِ کریم است💓 بارالها 💕 امروزمان را مثل هر روز، با نام و یادت آغاز میکنیم💓 مـا را به عطای خـود از دیـگران بی نیاز گردان...🌸🙏 الهی به امید تو 🌸💓 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات عجایب
کانال حسن ریوندی افتتاح شد 😍 کسایی که مشکل قلبی دارن نیان😬👇 https://eitaa.com/joinchat/3571974153C68b27ef46a https://eitaa.com/joinchat/3571974153C68b27ef46a عضو بشید و همش بخندید👆 ❌😂😂🙈🔴
اشپزی بانو ایرانی
کانال حسن ریوندی افتتاح شد 😍 کسایی که مشکل قلبی دارن نیان😬👇 https://eitaa.com/joinchat/3571974153C
قبلا کلیپاشو تو دیده بودم حسرت میخوردم چرا ندارم🤤💦 کسایی که مشکل قلبی دارن نیان😍😂👆
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🥯 😋😍 ▫️خمیر هزارلا یک بسته ▫️کنافه (کادایف)یک سوم بسته ▫️کره آب شده نصف لیوان ▫️شیر یک لیوان ▫️پنیر خامه‌ای سه ق غ(۵۰گرم) ▫️خامه قنادی ۱۵۰گرم ▫️وانیل 🛑خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید و‌با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم 🛑برای خامه پنیری خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ یک عدد نمک و زردچوبه( برای سرخ کردن پیاز) فلفل،پودر دارچین،پودر پاپریکا،پودر گل سرخ،چوب دارچین،هل (برای تفت دادن گوشت) رب گوجه فرنگی ۱ ق غ(دلخواه) 🌼طرزتهیه ابتدا پیاز ها را خیلی ریز خرد کرده داخل روغن با نمک و زردچوبه تفت میدیم.وقتی سبک شد گوشت هم اضافه کرده و تفت میدیم. گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها(داخل کپشن)اضافه کرده و تفت میدیم.یک ق رب(دلخواه) هم داخل همون تابه با روغن تفت داده تا خوشرنگ بشه و خامیش گرفته بشه.زعفران دم کرده هم اضافه کرده.در نهایت آب جوش را تا حدی که روی گوشتها را بگیره اضافه کرده حرارت کم کرده و در تابه گذاشته تا هم گوشت مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه. 🌼برای تهیه خلال ها و زرشک برای تزئین خلال پسته و بادام را دو ساعت داخل آب خیس کرده راحت خلال کنید
آبِ خیارشور تهِ دَبَّت موندنی چیکارش میکنی؟!😉 مثلِ خنگا نریزی بره !!!!😱😱 بیا بهت راه مصرفشو بگم تا هر چی تو بدنت داری مثِ وایتکس بشوره ببره که هیچ ! آب کنه😉 بلاخره یه آموزش درست و درمون تو این کانالای ترفند دیدیم😶😅 لینکش🥰👇 https://eitaa.com/joinchat/139198864Cc255f799e7
هدایت شده از تبلیغات عجایب
خسته شدی انقدر گاز سابیدی؟؟😩 هربار میخوام گاز و هود تمیز کنم انقدر چربیاش سخت پاک میشه که بیزار میشم😰 وایتکس که دیگه پوست برام نزاشته.. 😭 دیگه با زحمت تمیزکاری خداحافظی کن عزیزم😍😍 ✅باورت میشه این چدن های گازمو تو ۲ دقیقه برق انداختم😁 فقط خانومایی که میخوان دست به سیاه و سفید نزنن خونه ی تمیز تحویل بگیرن بیان اینجا👇👇 https://eitaa.com/joinchat/139198864Cc255f799e7
35.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این خمیر🥠میتونید انواع پیراشکی 🌮پیتزا🍕 نان🥟🍔🥖 رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید 😊 تخم مرغ یک عدد🥚 شیر ولرم یک لیوان🥛 روغن نصف لیوان🧈 آرد تقریبا ۴ لیوان🍚 نمک یک ق چ🧂 خمیر مایه: یک ق غ 🥐 شکر ۲ ق غ 🍚 شیر ولرم برای مخلوط کردن با خمیر مایه یک چهارم لیوان🥛 شیر حتما ولرم باشه نه داغ! خمیر مایه تازه باشه تمام مراحل رو پشت سر هم انجام بدین فاصله نیافته! خمیر رو خوب ورز بدین خمیر رو به یک و‌نیم الب دو ساعت استراحت دهید. آرد زیادی به خورد خمیر ندین! حین ورز دادن خمیر دستتون رو چندبار بشورین تا متوجه چسبنده بودن یا نبودن خمیر بشین و ارد اضافی به خورد خمیر ندین! 🌟