اشپزی بانو ایرانی
#چیز_کیک_انار 👆👇
#چیز_کیک_انار
بیسکوییت پتی بور (ساقه طلایی و .) ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم
شکر ۴ تا ۵ ق غ
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (یک و نیم ق غ)
آب انار نصف لیوان (آب یا شیر)
برای این مدل قالبم برای دور قالب که گودتر هست ژله انار ریختم . نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب جوش به روش بن ماری خوب حل کردم و داخل قالب قسمت گودش ریختم . از دانه های انار هم استفاده کردم و داخل ژله ریختم . داخل یخچال گذاشتم تا از نیم بند یک کم سفت تر بشه . بلافاصله برای لایه بعدی نصف باقی مونده پودر ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و گداشتم تا از دما بیفته و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که در دمای محیط بوده (جاش بستنی دو قاشق میشه ) بهش اضافه کردم و مخلوط کردم.داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم .
لایه بعدی :داخل آب انار پودر ژلاتین ریختم و به روش بن ماری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه و از دما بیفته .
داخل ظرف دیگه پنیر رو کمی با همزن زدم . خامه و شکر رو ریختم و با همزن زدم . ژلاتین حل شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
روی لایه قبلی ریختم و صاف و یکدست کردم و داخل یخچال قرار دادم .
🔴توجه :جای پودر ژلاتین و آب انار ، پودر ژله انار و نصف تا یک لیوان آب میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردید شکر رو حذف یا کمتر بریزید.
لایه بعدی : بیسکویت رو داخل میکسر ریختم و پودر کردم . کره رو هم اب کردم .(کره گرم نباشه از دما بیفته) هر دو رو با هم مخلوط کردم . میشه دو سه قاشق شیر هم استفاده کرد که حالت خمیری پیدا کنه . روی لایه قبلی ریختم و منسجم کردم و قالب رو داخل یخچال قرار دادم .
بعد از تمام شدن حداقل ۵ ، ۶ ساعتی داخل یخچال بمونه. بعد دورش رو کمی با چاقو آزاد کردم و داخل اب ولرم قالب رو چند ثانیه ای قرار دادم و بعد روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم .
با شکلات سفید هم طرح انار زدم
🛑نکته : بین ریختن لایه ها فاصله زمانی طولانی نیفته یک کم هر لایه کمی گرفت لایه بعدی ریخته بشه تا لایه ها به هم بچسبند .
این چیز کیک رو داخل قالب کمربندی و یا ساده هم میشه درست کرد و مراحل از آخر به اول می باشد .
هدایت شده از گسترده چمران
دوست داری خودت توی خونه #مارشمالو و #پاستیل درست کنی😱💃
تازه میتونی ازشون کسب #درامد هم داشته باشی😁🤪
بیا تا بهت یاد بدم با یهبستهپودر ژلهیههمزن دستیچهکارهاییکه نمیشهکرد😳👇
•🍓•https://eitaa.com/joinchat/1129709625C9892c04f4b
•🍓•https://eitaa.com/joinchat/1129709625C9892c04f4b
کلی اموزش یلـ🍉ـدای هم داریم😎☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
مرموزترین و #خطرناک ترین کتاب جهان چیست؟
کتابی که آینده انسان را پیشگویی میکند!
این کتاب از وجود شهری در زیر #عربستان خبر داده که بلافاصله بعد از انتشار نویسنده کتاب را تکه تکه کردند!!
ویدیویی که اسرار این کتاب #مرموز را فاش میکند 👇🏿👇👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
😱 ورامیوس میگوید وقتی ترجمه این کتاب به دستم رسید بلافاصله آن را سوزاندم☝️
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پنیر پیتزا خونگی🤪
هدایت شده از تبلیغات عجایب
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دیدن این ویدیو فرزندت رو نجاااات بده😍
دنیای بچه ها دنیای حساسیه، یک اشتباهِ رفتاری به ظاهر کوچک با فرزندت میتونه روی خلق و خو و روحیاتش در بزرگسالی تاثیر مخربی داشته باشه😓
✅اگه میخوای با کمک یک متخصص بهترین راهکار های تربیت فرزند رو یاد بگیری روی لینک زیر کلیک کن👇
https://hamkadeh.com/landings/uCCG0
https://hamkadeh.com/landings/uCCG0
هدایت شده از تبلیغات عجایب
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️هشدار ❌
📛عوارض ناگواری که عمل لاغری میتواند به سر افراد بیاورد😱
🔰این کلیپ به اونایی که میخوان بصورت طبیعی وزن کم کنند خیلی کمک میکنه
📣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻
https://landing.getz.ir/1d25W
https://landing.getz.ir/1d25W
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد اندونزی
كلم سفید متوسط :نصف
کلم بنفش متوسط : نصف
خیارشور :۵عدد
هویچ:۲عدد
ژانبون مرغ یا کالباس:مقداری
ذرت پخته:نصف لیوان
نخودفرنگی پخته:نصف لیوان
ماست سفت :۴قاشق
سس:۵قاشق
آبلیمو:۳قاشق
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پول بیر،پودر سیر،آویشن
✅بهتره از چند ساعتقبل درست بشه و تو یخچال بمونه تا سس به خوردش بره و خوشمزه تر شه
✅میتونین بجای ماست هم سس بزنید کلا