eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه‌کباب زعفرونی ایرانی تقدیم به همه شما —— مرغ رو اگه خودتون خورد نمی‌کنید، به صورت خورد شده از قصابی بگیرید. مرغ (سینه یا رون): ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم برای هر نفر پیاز و فلفل‌دلمه : ۱ عدد بزرگ(از هر کدام) برای ۱ کیلو مرغ زعفران دم شده: نیم گرم برای ۱ کیلو مرغ (کمتر هم میشه، من نیم گرم میزنم)، زعفرون رو بکوبید و با یخ و آبجوش بزارید تا دم بکشه. فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ الی ۱/۵ قاشق چای‌خوری (تست کنید که خوش نمک باشه) آب لیمو تازه: نصف فنجون (حدود ۲ تا لیمو) روغن گیاهی مایع(من زیتون زدم): ۶ قاشق غذا‌خوری گوجه و فلفل کبابی هم، کبابتون رو کامل میکنه. کره: ۱۰۰ گرم ——- مرغ، پیاز و فلفل‌دلمه، به مدت ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه، بعد که ادویه و سایر موارد رو زدید، باز هم حداقل ۱ ساعت استراحت کنه. اگه خواستید بیشتر بمونه، پیاز و فلفل دلمه رو خارج کنید. هر طرف جوجه روی ذغال، ۷ الی ۱۰ دقیقه. اگه آبدار دوست دارید ۷ دقیقه کافیه. گوجه هم حدود ۷ دقیقه برای هر طرف، فلفل کبابی، ۲ دقیقه هر طرف کره رو روی بخار آب کنید و با زعفرون مخلوط کنید، بعد از کباب کردن، تا جوجه داغه، روی اون کره زعفرون بزنید. 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #تزیین_پرتقال 🍊🍊 #آمــوزشــے 🍭 #ایــده_بــگــیــریــم ✨ ┏━━━✵♪°🎈°♪✾━━━┓ 📌 ⃟◍☞【 @idehbano 】❥◍⃟📌 ┗━━━✵♪°🎈°♪✾━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 تبدیل خامه صبحانه به خامه فرم گرفته شده مناسب برای خامه کشی🌹🎂 ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 بدون فر 😍😋 برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
این رسپی میتونه یک افطار سبک یا یک پیش غذای عالی باشه. کاهو پیچ که برگای تردی داره مرغ آب پز یا گریل شده برش های خیار ماست چکیده ( میتونید از سس مایونز یا هزار جزیره هم استفاده کنید) کمی نمک و فلفل و پودر پاپریکا مواد را داخل کاهو بگذارید ، رول کنید وبه کمک خلال دندان محکمش کنید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
یک عددمرغ پخته شده رو ریز خرد میکنیم دو تا هویج و دو تا سیب زمینی پخته ریز شده رو باهاش مخلوط میکنیم من یکم سبزیجات خشک معطرم زدم سلیقه ایه . نمک پودر پیاز و سیر .پاپریکا .زرچوبه فلفل سیاه .فلفل قرمز . اضافه کنید در صورت تمایل یکم زعفران حل شده خمیر وسط نان باگ که من خشکشون میکنم تو یکم شیر خیس کردم خمیری که شد به مواد اضافه کردم چهار تا تخم مرغ درشت میشکونیم یکمم بکینگ پودر خوب هم بزنید تا تخم مرغ خوب باز بشه و با مواد مخلوط و یکدست بشه در اخر اگر مث من تو فر میپزین یه استکان کوچیک روغن مایع اضافه کنید به مواد .کف و دور قالب مستطیل شکل رو با روغن جامد چرب کنید از مواد داخل قالب بریزید قالب من تابه پیرکس بود روی موادتون کمی پنیر دانمارکی کاله بپاشید داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ به مدت ۲۵ دقیقه بزارید در حدی که زیر و دیواره ها و سطح پنیر طلایی بشن از فر که دراوردین بهش دست نزنین بزارین کاملا از دما بیفته بعد برش بزنین دررغیر اینصورت برشاتون تمیز درنمیاد ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
سیب زمینی پوست بکنید و با لوبیا بذارید بپزه، سیب زمینی هارو خارج کنید و کامل بکوبید تا له بشه و به خوراک اضافه کنید، در آخر آب لیمو و فلفل سیاه اضافه كنيد نوش جان 💖 ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#دسر_پودینگ_موزی🍌🍌 چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#ترفند_آشپزى🍛 ترفند خوشمزه شدن خوراك لوبيا👇🏻 يك متوسط رو خرد كرده و تفت بديد، رب گوجه و ادويه رو بهش اضافه كنيد و بزاريد تا خامى رب گرفته بشه بعد به لوبيا پخته شده اضافه كنيد براى لعاب دادن به خوراك تون دو قاشق ارد رو توى اب سرد حل كنيد و به خوراك اضافه كنيد ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#کمپیر سیب،زمینی.سوسیس.کالباس.ذرت.قارچ.فلفل دلمه ای .پنیر پیتزا.سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر. فر180 درجه ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
‍ #_کباب_تابه_ای_با_رب_انار ✍️طرزتهیه: پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم. به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم. بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#_آش_برنج مواد لازم: ماست 3 لیوان برنج 1 لیوان لپه 1/2 لیوان پیاز 4 عدد سیر 5 عدد سبزی آش ( تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا ) 400 گرم گوشت چرخ کرده 200 گرم ✍طرز تهیه: لپه را از چند ساعت قبل خیس دهید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. 2 عدد پیاز را خلالی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید. تفت دهید و پس از اینکه پیاز نرم شد لپه های خیس خورده را اضافه کنید. مجدد کمی تفت دهید سپس 4 لیوان آب اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا لپه بپزد. برنج را بشوئید و با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب بپزد و لعاب بیاندازد. سپس سیرهای کوبیده و لپه پخته را به برنج اضافه کنید ( سیرها را با مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه بکوبید ). سبزی آش ( ترکیب مساوی تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا ) را بشویید و ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ). سپس همزمان با اضافه کردن لپه ، سبزی را نیز به برنج اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد ( در طول پخت در قابلمه را باز بگذارید ، در مدت پخت آش را هم بزنید تا ته نگیرد فروارد یادت نره... . ❤ ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم . اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#ميگو_پلو يك مدلي از هزاران مدلش ميگو را با سير له شده روغن زيتون نمك فلفل زعفران مزاه دار مي كنيم دنباله پيازچه تره و گشنيز را خرد مي كنيم از ميگو هاي مرينيت شده كف قابلمه مي چينيم و سبزيجات خرد شده لا بلاي پلو ريخته و دم مي كنيم مي تونين اين پلو را به صورت دمي هم درست كنين ، يك پياز بزرگ را نگيني خرد مي كنيم و در مقداري كره تفت مي دهيم و باقيمانده ي ميگو ها را به ان اضافه مي كنيم ، نكته بسيار مهم در زمينه طبخ ميگو اين هست كه مدت زمان كوتاهي براي آماده شدنش لازمه ، پس در حدي كه رنگ ميگو عوض بشه كافيه ، زياد سرخ بشه سفت ميشه ، بعد اين تركيب را در كنار پلو سرو مي كنيم ، مي تونين ميگو هاي مرينيت شده را لا بلاي پلو چيده و اجازه دهيم با بخار بپزه سالاد تركيب هويج و لبوي(خام ، خيلي هم خوشمزه و قابل خوردن و بسيار پر خاصيت) ژولين شده(رشته اي) جوانه ماش پيازچه و هر سسي كه در دسترس هست . 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖 کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
🌹 🔸گوشت 200 گرم 🔸 لپه 125 گرم  🔸برنج 200 گرم 🔸سبزی اش(ترخان وشویدجعفری 1 پیمانه 🔸 ماست غلیط 500 گرم 🔸پیاز2 عدد 🔸نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 📝لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له وریش کنید. لپه را هم جداگانه بپزید. برنج را با حدود هفت پیمانه آب گوشت بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .نمک وفلفل سیاه را به برنج اضافه کنید سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد . سپس لپه و گوشت را حسابی با گوشت کوب بکوبید وقتی حسابی میکس شد به برنج اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود. این آش راباید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود  وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه سپس ماست را اول خوب باچنگال هم زده وسپس به آش افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید من ماست و خوب هم.میزنم بعد یک.ملاغه از اش توی ماست ریخته وخوب هم.میزنم تا ماست گرم.بشه سپس ماست و ب طرف اش اضافه کرده وبعدازچنددقیقه جوشیدن.خاموش میکنم 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای خانداری 🌸❤️ #آمــوزشــے 🍭 #ایــده_بــگــیــریــم ✨ ┏━━━✵♪°🎈°♪✾━━━┓ 📌 ⃟◍☞【 @idehbano 】❥◍⃟📌 ┗━━━✵♪°🎈°♪✾━━━┛
#خوراک_سوسیس سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم. سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خورد میکنیم.خب موادمون آماده شده. میریم سراغ پختش. به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم. بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم. کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم. بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم.
📝مواد لازم ماکارونی پیچی یک بسته سویا یک لیوان خشک قارچ یک لیوان خورد شده پیاز یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای زرد و نارنجی خورد شده دو قاشق غذاخوری پودر پاپریکا و پودر آویشن هر کدام نصف قاشق چایخوری نمک،فلفل و زردچوبه مقداری ♨️ابتدا سویا رو از قبل حدود بیست دقیقه توی آب ولرم خیسوندم و بعد از بیست دقیقه آبکشی کردم و آبش رو کاملا گرفتم قارچ ورقه شده رو در کره و یک قاشق مرباخوری آبلیمو تفت دادم. پیاز خورد شده رو با روغن تفت دادم تا طلایی بشه زردچوبه،فلفل رو اضافه کردم و باز تفت دادم حالا سویا،قارچ تفت داده شده، فلفل دلمه ای و پاپریکا و آویشن را به مواد اضافه کردم ومقداری نمک زدم تفت دادم در آخر سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و حدود ده دقیقه گذاشتم تا به خورد هم برن. ماکارونی را توی آبجوش ریختم و بعد آبکش کردم کف قابلمه را کمی روغن ریختم و سیب زمینی ورقه شده را تهش چیدم بعد یه لایه ماکارونی یه لایه سس میریزیم،گذاشتم تا دم بکشه. 🔶 🔻👇 ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑
🌸🌸_کیک_یزدی مواد لازم: آرد سفید: دو لیوان، ماست: نصف لیوان، شکر: سه چهارم لیوان، تخم مرغ: سه عدد ، روغن: یک لیوان، بکینگ پور: یک ق س ، هل : یک ق چ ، گلاب : سه ق ✍طرز تهیه: تخم مرغ، روغن، ماست ، پودر هل، و شکر رو با همزن خوب میزنیم، حالا آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم. کپسولهای کاغذی رو داخل قالب کیک یزدی میزاریم و سه چهارم کپسولها رو پر میکنیم. و داخل فری که از قبل گرم کردیم به مدت سی دقیقه قرار میدیم یا تا زمانیکه رویه کیک طلایی بشه. خمیر این کیک اگر مدتی در محیط بمونه بیشتر پف میکنه. این مقدار مواد نزدیک به سی تا کیک میده.اگر برای بار اول میخواید کیک رو درست کنید میتونید مواد رو نصف کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
طرز تهیه: تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته و‌خوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه و‌گوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
‍ کیک نسکافه کنجدی😍😍 مواد لازم (میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی) تخم مرغ ۳ عدد. وانیل ۱/۴ قاشق چ خ. شکر ۱ لیوان. شیر ۳/۴لیوان. روغن مایع ۳/۴ لیوان. بکینگ پودر ۲ قاشق م خ. آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان. پودر نسکافه ۲ قاشق غ خ. کنجد به میزان لازم. 🍜طرز تهیه تخم مرغ+وانیل+شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم بزنید/شیر +روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید/پودر نسکافه+آرد+بکینگ پودر را الک کرده باهم مخلوط کنید /مواد آردی رو کم کم به مایع کیک افزوده وبا لیسک هم بزنید تا یکدست شه. کف قالبتون رو چرب وآرد پاشی کنید روش کنجد فراوون بریزید حالا مایع کیک رو ریخته .فر یا ماکروفر از قبل گرم شود. درون ماکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
خرمالو رو با چاقو تيز حلقه حلقه كنيد توى سينى چيده و سينى رو روى شوفاژ يا جلو بخارى بزاريد تا خرمالو ها اروم اروم خشك بشن حتما مطمئن بشيد كه خرمالو ها كامل خشك شده وگرنه بعد از مدتى كپك ميزنن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛