😍 سلام به روی ماهتون😍😘 کوبیده مرغ تابه ای
موادلازم
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#کیک_ژله_ای
کیک پخته و سرد شده
خامه : به میزان لازم
پودرژله : 1بسته
ابتدا کیک ساده درست کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود و بعد از آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کاملا سرد شود ولی نبندد، روی سطح کیک را سوراخ سوراخ کنید و این سوراخ کردن مرتب باشد یا در جهت افقی و یا در جهت عمودی سوراخ کنید، عمق سوراخ زیاد نباشد و تا 3/2 کیک باشد (برای سوراخ کردن می توانید از قاشق چینی استفاده کنید) سپس ژله را روی کیک بریزد که به عمق سوراخها برود، حالا کیک را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 6-7 ساعت بماند و بعد از این مدت کیک را خارج کنید و رویش خامه فرم گرفته بریزید و سپس برش دهید. کیک ژله ای آماده سرو است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، ١/٤ يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، ٤ عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🔷#سمبوسه_گوشت
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#آش_دوغ
برنج ايراني(نيم دونه)يك پيمانه
نخود يك پيمانه
تخم مرغ يكعدد
سبزي شامل گشنيز،شويد،تره يا پيازچه سه ق.غ سرپر
ماست ترش چهارليوان
نعنا داغ و سير براي تزيين
.
اول نخود و از شب قبل خيس كردم،بعد تو قابلمه يك پارچ آب ريختم،نخودارو گذاشتم با برنج بپزه و لعابدار بشه،بعد ماست و با يكعدد تخم مرغ مخلوط كردم و به آش اضافه كردم،نمك و كمي پودرسير اضافه كردم.آب اضافه كردم با يك ق.غ آردبرنج ،خوب كه لعابدار شد،اگر خيلي غليظ بود،بهش آبجوش اضافه كنيد،در آخر هم سبزي و اضافه كنيد و يك ربع زمان بديد و بعد شعله رو خاموش كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
👧واسه نهار امروز مرغ رو با ی روش جدید سوخاری کنید😍😜
مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب بذارید یا به تخم مرغ آغشته کنید و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅ ژله رنگين كمان 😋
از هر طعم ژله سه چهار قاشق برداشتم با یک لیوان اب جوش بن ماری کردم و توی جام ها ریختم گزاشتم یخچال... و مابینشون وقتی کامل سفت شدن لایه سفید رنگ رو ریختم ، که شامل یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا بود با یک لیوان آب جوش و وقتی خوب خنک شد یک لیوان بستنی هم دمای محیط رو اضافه کردم و خوب هم زدم تا دو رنگ نشه
به همین ترتیب تا آخر لایه ها رو ریختم و گذاشتم یخچال .
ژله های من با طعم های بلو بری و آلبالو و لیمو و موز و پرتغال بود
برا خوشرنگ شدن به هر کدوم یکی دو قطره رنگ خوراکی مجاز اضافه کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢