eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده مارال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته نقاش شو 😍🤗 بیا اینجا کلی نقاشی گوگولی و کیوت یاد بگیر😘😱💕 خودم حرفه ای شدم الان درامد دارم♥️✌️🏽 همه نقاشیامو از اینجا یاد گرفتم😎🤤 بزن روی لینک زیر تا یاد بگیری 😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/1126301791C8061dc3012 نقاشی رواینجا ای یاد بگیر💯😲🤞🏿
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🐿کدوم آموزش رو میخوای 🤌🤡👇 🟡نقاشی فانتزی 🦊 ⚫نقاشی‌سیاه‌قلم ✏ 🟣نقاشی‌مدادرنگی🖍 🔵نقاشی‌آبرنگ👩‍🎨 🔴نقاشی گواش🎨 🟢نقاشی‌دیجیتالی📟 🐸اگه بهت گفتن نقاشی بلد نیستی بیا اینجا🥰🥳👇 https://eitaa.com/joinchat/1126301791C8061dc3012 🐢🦄🐢🦄🐢🦄🐢🦄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده رنگی🍧 مواد لازم برای شربت رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر یک لیتر اب ولرم ۷۰۰ گرم شکر نصف لیوان گلاب 👈شکر و گلاب رو با آب ولرم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد بزارید توی فریزر حداقل ۱۰ ساعت بمونه تا یخ بزنه 👈رشته فالوده رو با اب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و ۱۵ دقیقه بزارید بمونه 👈بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا آبش کشیده بشه 👈با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا سفید و یخ زده بشن و بعد با شربت البالو و اب لیمو نوش جان کنید 👈میتونید اصافه اش رو بزارید فریزر و بعدا هرموقع دلتون خواست بزارید بیرون کمی باز شه بعد سرو کنید واسه رنگشم از رنگ های خوراکی میتونین استفاده کنین هم ژله ای هم مایع 🌟
مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم؟🤔 🔸پنیر سفت اگه تا ۲ ونیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید، میتونید قسمت‌های باقیمونده رو مصرف کنید. 🔸پنیر نرم اگه تو پنیر خامه‌ای یا همه انواع خرد شده، بریده شده و قطعه‌قطعه، کپک دیدید، همه‌اش رو دور بریزید. 🔸 اگه کپک روی میوه‌ها و سبزیجات نرمی مثل خیار، هلو و گوجه دیدید کاملاً دور بریزید. 🔸اگه کلم، فلفل دلمه‌ای و هویج کپک زدن، قسمت کپک رو جدا کنید، می‌تونید از بقیه قسمت‌هاش استفاده کنید چون کپک تو میوه‌ها وسبزیجات سفت (کم رطوبت) نمی‌تونه براحتی نفوذ کنه. 🔸 گوشت‌های ورقی، بیکن یا هات‌داگ، خوراک و باقی‌مانده گوشت و مرغ پخته شده، پاستا و غلات پخته شده، ماست و خامه‌ترش، مربا و ژله. نان وخوراکی‌های پخته‌شده، کره بادام‌زمینی، حبوبات و آجیل تو این مواد اگه کپک دیدید فورا دور بریزین چون کپک قطعا به لایه‌های زیریشون هم نفوذ کرده. 🔸باتوجه به قیمت زیاد بعضی از محصولات غذایی، معمولاً افراد وسوسه میشن که کپک رو از ماده خوراکی جدا کنن و بقیه‌شو در هر صورت، مصرف کنن که واقعاً ارزشش رو نداره. 🍎🍏
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤪😎😎😎😎😎💃💃💃 یعنی زن نیسی این کانالو نداشته باشی! قول میدم با زیبایی ما همیشه 10 سال از سن واقعیت بچه تر بزنی بیا😍☺️🍑🍑👇 https://eitaa.com/joinchat/1595998262C8bd50b41d5 50 سفت کننده صورت=بوتاکس😍 های سفید و خامه ای شدن و...😍💃💃🏃‍♀ 50 ترفتد ارایش لایت که 🥰😍👆🍑🍒🍑🍒🍑
هدایت شده از تبلیغات عجایب
بلدنیستی جلوی موهاتو درست کنی بیا👇 آموزش جلوی مو 🌈🎊https://eitaa.com/joinchat/1595998262C8bd50b41d5 دانشجویی،صافه صاف آموزش جلوی مو 🌈🎊https://eitaa.com/joinchat/1595998262C8bd50b41d5 حالت دادن موزیر 🙎🏼‍♀️ همراه آموزش بانوی باکلاس شو👌🏻💎😍👆
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی مواد لازم: 600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده 2 لیوان آب 1 قاشق چای خوری نمک برای سس 1 بطری آب گازدار 1 لیوان آرد سفید 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری آویشن 2 عدد سیر رنده شده 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز طرز تهیه: سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید برای سس مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید. سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید 🌟
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خمیر برای این شیرینی بسیار راحت ومناسبه به هر شکلی هم می تونید تهیش کنید اسلایسی،ساده ،تارت و.... فقط کافیه مغزیش از مواد خرمایی بگذارید دستورش کمی پودر قند هم داره می تونید حدف کنید ولی این دستور با این میزان مواد مناسبه، طرز تهیه: کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم (۱/۴ پیمانه یا لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱عدد آرد ۲۰۰ گرم (یک ویک سوم پیمانه)می تونید مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید،مثلا ۵۰ گرم اون را باعث تردتر شدن بافت تارت میشه بیکینگ پودر ۱/۴ق چ مواد میانی: خرما ۱۵۰ گرم (۲۰عدد) دارچین ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ کره ۲۰ گرم گردوی خرد شده به مقدار دلخواه کره +پودر قند +وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس تخم مرغ را اضافه کنید وهم بزنید (تخم مرغ حتما همدمای محیط بشه اگر سرد باشه کره میبره) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبا نوک انگشتان ورز دهید تا جایی که خمیر جمع شود 🌟
🔴 دکتر الهی قمشه ای ✍از همه هموطنان عزیز دعوت میکنم تا در کانال «سخنان خوب» عضو شوید تا تغییر را لحظه به لحظه در زندگی خود حس کنید و آرامش را به روح و روان خود برگردانید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1800667145C26e80bf7fe
هدایت شده از تبلیغات عجایب
دوستداران کربلایی جواد مقدم تو کانالش عضو بشید👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1950614092Cf138c4e841
❄️ شالت را بافتـم هوا ڪہ سـرد شد دور ڪَردنت ڪہ انداختی یادِ مـن باش.... نفس‌هایم را دور ڪَردنت پیچیده‌ام تا در ڪ‍َرماے عشقمان نفـس بڪشی..‌‌‌‌.❤️❤️
‌ همیشه یک نفر هست... که بودنش، نفس کشیدنش اصلا سکوتش هم عشق است... خنده هایش که دیگر جآی خود دارد غوغآ میکند، دلُ جان می‌برد تو همان یک نفری (: عشق جآنم زیباترین اتفّاق شیرین ترین احساس دوستَت دارم بسیار...♥