eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک توت فرنگی طی بررسی های که کردم فهمیدم شیک میوه هستش که توش بستنی و شیر داره اسموتی ، توش شیر و بستنی نداره ولی منجمد بودن میوه توی هر۲تا خیلی مهمه بریم سراغ دستور مواد لازم : شیر ۱ونیم لیوان بستنی ۲عدد لیوانی(وانیلی یا توت فرنگی) توت فرنگی یک پک ۱۴۰ گرمی طرز تهیه : بچه ها توت فرنگی و شیر و بستنی رو داخل دستگاه آبمیوه گیری میریزیم و میکس میکنیم، این مقدار میکش کردن حتما غلظتش خیلی بالاس بس حین کار حتما لازم میشه که بازم شیر بهش اضافه کنین ، یعنی غلظت شیک باید نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت ، یطوری که از نی راحت بالا بیاد. شیر رو حین میکس کم کم اضافه کنین که اگه به غلظت مطلوب برسه. توجه کنین که حتما از توت فرنگی یخ زده باید استفاده کنین. نکته : بچه ها من سس توت فرنگی و شکلات رو از لوازم قنادی فروشی تهیه کردم ، هایپرها هم دارن.
ام‌البنین شدن سرمایه‌ای بزرگ می‌خواهد مانند دانستن آداب حضور امام ... پس حقا که ادب زاییده‌ی توست!! به ما بیاموز ادبِ انتظار را در برابر مولایی که همه هستی چشم براه اوست ... ام‌البنین در ره حق هستی خود را داد!! به ناله‌های جانسوز بی‌بی ام‌البنین 🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹 ◾️وفات حضرت ام البنین مادر علمدار کربلا تسلیت باد◾ @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک تخم مرغی😍😋 تخم مرغ درشت بک عدد شکر یک سوم لیوان روغن نصف لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پرکنید 🌟
پاستا با لوبیا پاستا ۳۰۰ گرم لوبياي پخته یک لیوان ذرت پخته يا كنسروي یک لیوان گوجه فرنگي یک عدد فلفل دلمه اي قرمز نصف فنجان سس : سه چهارم ليوان ماست چكيده كه دو حبه سير داخلش رنده كرديد يا يك ليوان ماست موسير+يك ق روغن زيتون+يك ق آبليمو+نمك،فلفل سياه،فلفل قرمز اين سالاد بايد تند باشه. بهتر است سالاد يك ساعت داخل يخچال باشه بعد سرو بشه. روي سالاد رو با جعفري ساطوري تزئين كنيد و نوش جان کنید بجاي لوبيا قرمز ،از لوبيا چيتي يا سفيد هم ميتونيد استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالو خوشمزه😍 مواد لازم : شکر ۲ ق غ ژله آلوئه ورا ۱ بسته رنگ خوراکی ⅓ لیوان نشاسته ذرت 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک باقلوا😋 مواد باقلوا : کره ۱۰۰ گرم خامه ۲۰۰ گرم دارچین ۱ ق چ پنیر لبنه ۴۰۰ گرم خمیر مخصوص باقلوا پسته خرد شده ۲ لیوان نشاسته ذرت ۳ ق غ پودر قند ۴ ق غ تخم مرغ ۳ عدد شکر ⅓ پیمانه هل ½ ق چ وانیل کمی مواد شربت : آب ½ پیمانه شکر ½ پیمانه آبلیمو ½ ق چ گلاب ۱ ق چ هل ۱ عدد ‌‎ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ چیز برگر با پیازِ کاراملی😍😋 📍موادلازم: گوشت چرخکرده:۲۰۰گرم پیاز:دوعدد بزرگ سس خردل پودرسوخاری گوجه خیارشور کاهو نانِ همبرگر پنیر گودا نمک،فلفل سیاه روغن شکر:یک قاشق مرباخوری ✅طرزتهیه: گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده و سس خردل و نمک و فلفل و پودر سوخاری ورز بدید …با دست بهش شکل بدید و داخل پلاستیک قرار بدید و به مدت نیم ساعت بزارید توی. فریزر تا خودش رو بگیره… بعداز نیم ساعت از فریزر خارج کنید و در روغن با حرارت ملایم دوطرفش رو سرخ کنید …در اواخر پخت پنیر گودا رو روش قرار بدید تا پنیر آب بشه… نان رو از وسط برش بزنید و در تابه کمی گریل کنید … کاهو ،گوجه ،خیار شور رو روی نان قرار بدید و از همبرگر آماده شده روی مواد بزارید و در آخر روش پیاز کاراملی بریزید ،تکه ی دیگر نان رو روش قرار بدید و نوش جان کنید ✅طرز تهیه پیازِ کاراملی:پیاز رو خلالی نازک برش بدید و با کمی شکر و آب و روغن اجازه بدید با حرارت ملایم سرخ بشه تا حالت کاراملی بگیره🌻 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه سیب زمینی 😍😋 مواد لازم برای ۶ الی ۸ نفر گوشت سردست گوسفندی با قلم نیم کیلو 🍖 لپه ۱۵۰ گرم یا یک و‌نیم پیمانه رب🥫 ۲ الی ۳ قاشق پیاز متوسط 🧅۳ عدد روغن کرمانشاهی🥃 ۱ قاشق غذا خوری زرد چوبه و فلفل قرمز 🌶هر کدوم نوک قاشق چای خوری آب جوش 💧🔥۲ لیوان دارچین🪵 نوک قاشق چای خوری لیمو عمانی 🍋۲ عدد گلاب 🌹۱ قاشق مربا خوری چند تا نکته داره این قیمه لپه رو ۱ ساعت خیس کنید و ۱۰ دقیقه بپزین و با اب سرد بشورین حتما قلم بندازین که خورشتون لعاب دار بشه پیاز و رنده کنید این کمک میکنه خورش غلیظی داشته باشین ادویه قیمه همینه و باقیش سلیقه ایه و انتخاب شماست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقا،، هات چاکلت بزنیم☕️؟ من برای ۱ لیوان هات چاکلت از مواد زیر استفاده کردم👇 شیر ۱ فنجان شکر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سر خالی پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری شکلات خورد شده برای هر نفر حدودا ۳۰ گرم همه مواد رو با هم ترکیب کرده تا یکنواخت بشن. روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم (به دلیل داشتن نشاسته ذرت در حین همزدن غلظت پیدا میکنه. مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه) بعد از آب شدن شکلات وقتی هات چاکت به غلظت ویدیو بالا رسید خاموش میکنیم. و اگر دوس داشتید روی هات چاکلت کمی خامه فرم گرفته میزنیم. خیلی خوشمزه اااااااس👌 نشاسته ذرت با نشاسته گل فرق میکنه و بوی کمتری داره. نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق میکنه. آرد ذرت زرد رنگ هست و نشاسته سفید رنگ. میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب کوبیده 😋😍 این کره کبابُ اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد میکنم حتماااا یه بار امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشه هم خوشمزست و هم سریع اماده میشه👌 مواد لازم: ۳۰۰گرم گوشت چرخ‌کرده 🌿 دوتا پیاز متوسط رنده شده🌿 یک ق چ سماق 🌿 یک ق چ زردچوبه 🌿 یک نیم ق چ نمک🌿 سس گوجه = ( گوجه ۷_۸ عدد ، زردچوبه یک ق چ ، نمک یک ق چ ، ۵۰ کره ) پیاز اسلایسی🌿 ریحون🌿 سماق🌿 چون شکل ساندویچی هست بچه ها عاشقش میشن درست کنید و لذتشو ببرید😍 🌟
🏝از خدا میخوام 💚با یه حس خوب 🌟با نوری از جنس امید ❤️با دلی غرق شادی ✨و با قلبی سرشار از آرامش ❤️امشب بخوابید 🌟تا فردا با کلی انرژی 💚از خواب بیدار بشید 🌜شبتون خوش و در پناه حق @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸✨به نام آن..... 🤍✨خداوندی که نور است 🌸✨خدای روز و این 🤍✨شور و طراوت که از لطفش 🌸✨دل ما در سُرور است 🤍✨با توکل به اسم اعظمت 🌸✨روزمان را با یاد و نامت 🤍✨آغاز میکنیم: 🌸✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🤍✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام مهربانان صبح قشنگتون بخیر ⚘️ ❄️امـــیـــدوارم فــصــل 🦆خوبی پیش رو داشته باشین ❄️و ورودتون به زمستون 🦆آغــازی بـاشـه از ورود ❄️سپیدیهای دلپذیر زندگی 🦆ان شــاالله ســیــاهــی ❄️غم و غصه هاتون با اومدن 🦆زمستون سفید سفید بشه ❄️و دلتون پر بشه از شادی 🦆"آمــــیـــــن"🤲 ❄️ششمین روز زمــسـتان مـــبـــارکـــــ @Ajaieb_jahan
🌸 در اولین چهارشنبه زمستان 💚آرزو میکنم: 🌸سلامتی ؛دل خوشی 🌸آرامش ؛ امنیت 💚ایمان ؛ثروت 🌸و عاقبت بخیری 💚روزی امروزتون باشه @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون همه مدلش خوشمزه اس،مگه نه؟ حالا میخوام خوراک بادمجون بهت یاد بدم که بشه پایه ثابت غذاهات سینه مرغ ۱ عدد بادمجون ۲ عدد پیاز ۱ عدد رب گوجه ۱ ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه آب نارنج یا آب لیموی تازه البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه فلفل دلمه ۱/۲ عدد آب جوش یه استکان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لقمه🍕 به چیا نیازدازیم؟ سیب زمینی سوسیس یاکالباس فلفل دلمه ای آرد پنیرپیتزا نمک آویشن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ بادمجون😋 نیازداریم به: یک عددبادمجون دلمه ای بزرگ🍆 یک عددگوجه فرنگی🍅 یک بوته سیر🧄 نمک🧂 روغن زیتون🫒 پنیرپیتزا🧀 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه اناری . برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه . بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه . برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید . 🌟
🌹ظــــهر زیــــبــــاتــــون بــــخــــیــــر ❣بــــگــــیــــد و بــــخــــنــــدیــــد 🌹و خــــوش بــــاشــــیــــد ❣بــــیــــخــــیــــال دنــــیــــا و نــــامــــلــــایــــمــــاتــــ 🌹لــــحــــظــــه رو دریــــابــــیــــد 🌹ظـــــهــربـــــخـــــیـــــر♥️ @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا