eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛄️ #سلام_صبحتون_زیبا ⛄️روزی پر از عشق و محبت ❄️پر از شادی و موفقيت ⛄️پر از خنده و دلخوشى و ❄️خبرهای خوب براتون آرزومندم ⛄️ سه‌شنبه زمستونی‌تون سرشار از آرامش •••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
طــــــــرز تــــہیــہ آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفے بریزید و روے حرارت غیر مستقیم بہ روش بن مارے(مثلا روی ڪتري در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و بہ قوام رب برسد. نوش جان ❤️ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢ 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
24.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_سالاد_یونانی 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_دیگچه 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کوکی_آلمانی_مخصوص_کریسمس مواد لازم دو پیمانه شکر 4 تخم‌مرغ درشت 3.5 پیمانه آرد کامل دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری ادویه یک قاشق چایخوری بیکینگ‌‎پودر یک قاشق چایخوری آب لیموترش نصف قاشق چایخوری پودر میخک طرز تهیه 1. در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم‌‎مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 2. به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به 4 توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید. 3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. 4. روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله 2 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند نوش جان ❤️ 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#دسر_پرتقالی مواد اولیه برای 3 نفر پرتقال (بدون پوست) 1پیمانه آب پرتقال 1پیمانه پوست پرتقال (رنده شده) 1قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ 2عدد ژلاتین (پودر) به میزان لازم خامه 100گرم شكر 100گرم طرز تهیه ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند. حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یک‌دست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود. نكات 1)به جای پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژله هم استفاده كنید. 2)به یاد داشته باشید كه برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و یك بار هم با آب و شكر بجوشانیدش تا تلخی اش گرفته شود. 3)حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده كنید. نوش جان ❤️ 🍊🍨🍊🍨🍊🍨🍊
#خورشت_به_و_آلو مواد لازم مرغ۵ عدد ران مرغ (یا هر قسمتی که دوست دارید)پیازسه عدد متوسط به یک عدد متوسط آلو خورشتی ده عددشکر۲ ق غ آب نارنج یا لیموبه مقدار نیاززعفران، روغن و کره دلخواه نمک، فلفل،زردچوبه و دارچین دلخواه رب گوجه فرنگی۲ ق غ طرز تهیه ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن زردچوبه روی حرارت کم تفت دهید تا کاراملی شوند. حالا تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. نصف پیمانه آب و نمک بریزید و درب قابلمه را ببندید تا بپزد. تا مرغ ها بپزد، آلوها را شسته و اضافه کنید. نمک و کمی دارچین بریزید. به را شسته و پوست بکنید و مدلی که دوست دارید خردش کنید. به ها را با کمی کره تفت دهید و به خورشت اضافه کنید. زعفران را دم بزارید تا رنگ بگیرد و همراه با فلفل و آب نارنج و آب لیمو به غذا اضافه کنید و بگذارید جا بیوفتد. خورشت به و آلو شما آمادست. نوش جان❤️ 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
تزیین سالاد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترفند_آشپزی🍲 🌀اگر خورش قورمه سبزیتون تلخ شد, کمی اسفناج و جعفری خورد کنید و تفت بدین و به خورش اضافه کنید ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#رول_ژامبون_سوخاری #فینگرفود #تولد خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید. 🥙🌮🥪 ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛