🌷دعای پایانی سال🌷
🌸خدایا ممنون برای تمام خنده های امسالم
🌾خدایا ممنون برای تمام اَشکهای امسالم…
🌸خدایاممنون از درس های بزرگ زندگی امسالم…
🌾خدایاممنون از اینکه یادم دادی خودم باشم…
🌸بیشتر از همیشه…
🌾وخدایا قسم به تمام شکوفه های این بهار…
🌸آرزو می کنم خنده های امسال از ته دل💗…گریه هایی از سر شوق…
🌾آرامشی به قشنگی رنگین کمان دانایی،
🌸بینایی و مَنِشی به وُسعت هر دو جهان…
🌾و خلوت هایی که با قشنگترینها پر بشه…
🌸و خدایا خدایا هرگز نگویم دستم بگیر ؛…
🌾عمری است گرفته ای ، رهایش مکن !…
🌸خدایا من قدرت آن را ندارم تا قلب آنها که دوستشان دارم را شاد کنم ؛…
🌾از تو میخواهم در آخرین شب سال،…
🌸مشکلاتشان را آسان، دعاهایشان را مستجاب و دلشان را شاد گردانی…
🌷آمین تقدیم به دوستان 🌷… .
@Ajaieb_jahan
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴کانال دکتر انوشه در ایتا
🔵جهت عضویت کلیک کنید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3483369750Cf4850ec11e
https://eitaa.com/joinchat/3483369750Cf4850ec11e
❌فرصت عضویت (به شدت محدود)😱
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔻کوبنده ترین سخنان ناب ارتباط های مجازی👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3483369750Cf4850ec11e
🔺با یک فنجان مفهوم مهمان ما باشید☝️🏻
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسرهندی🍨•
بسیار خوشمزه و مقوی که با ورمیشل درست میشه😋🤌🏼
~❤️مواد لازم :
کره سه ق غ
ورمیشل یک لیوان و ربع
شیرمایع چهار لیوان
خامه یک پاکت
شکر نصف لیوان
زعفران مقداری
وانیل (اختیاری )مقدا ی
مغز گردو و بادام( بهتره که بو بدین)
مغز پسته
#دسر_هندی
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
واااای خدا این چه سمی بود دیدم ترکیدم از خنده😈🤣🤣
چه آبرو ریزی در میاره شقایق خونه عمه اش👇🏻😱🙈😄
https://eitaa.com/joinchat/459801299C2146838700
https://eitaa.com/joinchat/459801299C2146838700
🔞 ورود بچه ها ممنوع 🤫😂☝🏽
هدایت شده از تبلیغات عجایب
گربه رو دیدی؟😹
🔥جرعت داری بزن روش😬👇🏻🤣
. ⣴⣿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⣼⣿⣿⣿⣷⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⣄⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣤⣤⣶⣶⣿⣿⡗
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀
⣿⣿⡇👁⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀
⣿⣿⣿⣶⣿⣿⣿⣿⣿⠋👁⠙⣿⣿⣿⡇⠀⠀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣾⣿⣿⠛⠀⠀⠀⠀⠀
⣿⣿⣿⣿⣿👅⣿⣿⣿⣿⡟⠛⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⣿⣿⡿⠻⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠛⠹⠀⠀
⠟⠁⠀
کم سن و سال نزنه👆🏼🔞😈
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ تست😋•
~❤️موادلازم:
ارد دو ق غ
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف لیوان
پودر سوخاری پانکو
#ساندویچ_تست
🌟
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان
اگر بادمجون دوست داری این ویدیو رو نبین ❌
چون بشدت عاشقش میشی وهر روز درستش میکنی 😍
👇🏻نیازداریم به
بادمجون 🍆
گوجه 🍅
نمک زردچوبه فلفل سیاه 🧂
کشک🥛
نعناع ☘️
بادمجون رو پوست میگیریم گوجه رو هم چهارقاچ میکنیم اول بادمجون رو سرخ میکنیم ازتابه خارج میکنیم پیازرو نگینی میکنیم تفت که دادیم گوجه رو میزاریم دربشو میبندیم بخارکنه که پوست گوجه گرفته بشه بادمجون رو هم میریزیم حسابی میکوبیم نمک وزردچوبه وفلفل سیاه میزنیم با دوقاشق کشک میزاریم بیست دقیقه بپزه بعد یه نعناع داغ درست میکنیم نوش جان♥
هدایت شده از تبلیغات عجایب
#برای_شوهرت_سفید_برفی_شو 👱♀️
از وقتی عضو این کانال ۲۳هزار نفری شدم
شوهرم چشم از من برنمی داره همش #اسفند_دود_میکنه😉😅
#درمان_سرسخت_ترین و #قدیمی_ترین_لک صورت و کک و مک 💥
‼️درمان ریشه ی جوشهای چرکی وزیرپوستی 🤨🤨
❤️🔥اینجاده سال جوونتر میشی 🥰
👱♀️هیچ چیزی برای یک خانم بهتر از صورت صاف و بدون لک و چروک نیست 💫
👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3812819107C27dadee671
❌️باید سریعتر پاکش کنم پس اینجا رو از دست ندین 👆🏻👆🏻
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه و #شربت_بامیه_فیلم_کامل_افطار
آب ۱ لیوان
کره ۲۰ گرم
شربت بار ۲ ق غ
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد ترجیحا بزرگ
روغن برای سرخ کردن
⬅️اولش که بامیه داره سرخ میشه اصلا نباید با کفگیر بهم بزنید چون فرمشون بهم میریزه فقط با تکون دادن تابه در روغن موج ایجاد کنید تا خودشون جا به جا بشن.
⬅️مدت زمان سرخ شدن بامیه ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت با شعله ی متوسطه رو به کم.
⬅️نگهداری بامیه: خارج از یخچال جای خنک. در یخچال نرم میشود.
⬅️از هر ماسوره ای میشه استفاده کرد دلخواهه. من از ماسوره ی ستاره ی بزرگ استفاده کردم.
#شربت_بار یا #شربت_بامیه
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
زعفران به مقدار لازم و دلخواه حدودا دو ق غ
گلوکز یا بادکا ۱ ق غ پر
جوهر لیمو یک چهارم ق چ
گلاب یک سوم لیوان
آبلیمو به مقدار لازم
⬅️گلوکز یا بادکا و جوهر لیمو رو از لوازم قنادی ها بخرید و به هیچ عنوان حذف نکنید. آبلیمو از نظر من جایگزین مناسبی به جای جوهر لیمو نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی
ینم دستور کیک اسفنجی مناسب برای پایه کیک تولد و خامه کشی که خیلی از دوستان درخواست داشتن
#کیک_اسفنجی
تخم مرغ ۶ عدد
شکر 150گرم
ب پودر 1 ق مربا خوری
آب جوش ۲ ق غذا خوری
ارد150گرم
وانیل 1/4ق چ
زرده و سفیده را جدا کرده زرده و نصف شکر و وانیل و اب را خوب هم میزنیم تا کشدا ر شود
با همزن تمیز و خشک سفیده را هم با بقیه شکر زده تا پف کند
ارد و بکین پودرو سه بار الک میگنیم مخلوط،زرده و ارد رو تو سه مرحله به زرده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم ته قالب کاغذ روغنی انداخته در فر گرم شده حدود ۴۰دقیقه با دمای۱۷۰ درجه سانتیگراد میزاریم
❌نکات
به هیچ عنوان سفیده و زرده نباید مخلوط بشن باهم.
بهتر هست وقتی سفیده و زرده هارو جدا کردیم حدودا نیم ساعت سفیدرو تو یخچال بزاریم بد
بزنبم.
سفیدرو با دور تند میزنیم ولی زردرو اصلا با دور تند نمیزنیم اول با دور کند و بعد متوسط میزنیم