eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه مرغ رو به اندازه دلخواه خرد کرده میتونیم فقط از فیله استفاده کنیم یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده با کره تفت میدیم سپس مرغها اضافه می کنیم ، نمک+یک قاشق سس همکارهAS+فلفل سیاه زده درب تابه میزاریم تا مرغها بپزن حدود بیست دقیقه ، سپس درب تابه برداشته اگه مرغها آب داره آبش کشیده بشه دو حبه سیر رنده شده با یک قاشق مرباخوری زنجفیل رنده شده اضافه کرده میزاریم با مرغها سرخ بشن. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه می کنیم کمی تفت داده حرارت خاموش می کنیم سپس کمی محلول زعفران روی آن میریزیم هویج نگینی خرد شده،ذرت ، نخود فرنگی،عصاره مرغ آب برنج میزاریم وقتی جوش اومد نمک و عصاره مرغ اضافه کرده سپس برنج و سبزیجات بالا می ریزیم میتونیم کمی زردچوبه هم به آب برنج اضافه کنیم سپس برنج آبکش کرده قارچ اسلایس شده جدا تفت داده زرشک جدا سرخ می کنیم این پلو رو می تونیم با مواد لا به لای پلو مخلوط کرده بزاریم دم بکشه موقع سرو زرشک و جعفری تازه خرد شده روش بریزیم یا اینکه پلو رو جدا با سبزیجات دم داده سپس موقع سرو زرشک،جعفری و مقداری از قارچها که جدا گذاشتیم دورچین می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
استفاده از به جای سس مصرف سس برای سلامتی مضر است و باعث چاقی میشود🍃 بجای سس از ماست چکیده استفاده کنید.با این کار هم سالاد خوشمزه می شود و هم دیگر نگران چاق شدن خود نباشید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
رولتی سیب زمینی آبپز پیاز گوشت چرخ کرده نخود سبز ذرت هویج زردچوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کردم وله کردم و توی پیاز داغ و نمک و زردچوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گذاشتم (مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) و به کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گذاشتم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه مرغ رو به اندازه دلخواه خرد کرده میتونیم فقط از فیله استفاده کنیم یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده با کره تفت میدیم سپس مرغها اضافه می کنیم ، نمک+یک قاشق سس همکارهAS+فلفل سیاه زده درب تابه میزاریم تا مرغها بپزن حدود بیست دقیقه ، سپس درب تابه برداشته اگه مرغها آب داره آبش کشیده بشه دو حبه سیر رنده شده با یک قاشق مرباخوری زنجفیل رنده شده اضافه کرده میزاریم با مرغها سرخ بشن. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه می کنیم کمی تفت داده حرارت خاموش می کنیم سپس کمی محلول زعفران روی آن میریزیم هویج نگینی خرد شده،ذرت ، نخود فرنگی،عصاره مرغ آب برنج میزاریم وقتی جوش اومد نمک و عصاره مرغ اضافه کرده سپس برنج و سبزیجات بالا می ریزیم میتونیم کمی زردچوبه هم به آب برنج اضافه کنیم سپس برنج آبکش کرده قارچ اسلایس شده جدا تفت داده زرشک جدا سرخ می کنیم این پلو رو می تونیم با مواد لا به لای پلو مخلوط کرده بزاریم دم بکشه موقع سرو زرشک و جعفری تازه خرد شده روش بریزیم یا اینکه پلو رو جدا با سبزیجات دم داده سپس موقع سرو زرشک،جعفری و مقداری از قارچها که جدا گذاشتیم دورچین می کنیم❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
انواع مختلفي داره و بنظرم انتخاب خوبي براي يا غذاي جانبيه. كلم و انار از اون انتخابهاي عالي مخصوصا براي مهمانيهاست... مواد لازم:کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو استفاده كنيد يا اگر هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه براي سس دلمه:پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد. . طرز تهيه:پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد. به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد.از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا يك لايه كلم برگ ته قابلمه بذاريد و دلمه ها رو كاملا كنار هم و منسجم بچينيد. سس رو كه از قبل آماده كرديد روشون بريزيد و با شعله ملايم بذاريد بپزه و سس غليظ بشه. رب انار ملس طعم جالبي به دلمه ميده.اميدوارم ازش لذت ببريد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←•
🔸500 گرم رشته کادایف تر (نوعی رشته است که لوازم قنادی فروشی ها ،فروشگاههای بزرگ و هایپرها دارن) 🔸4 عدد تخم مرغ 🔸300 گرم مغز گردو برای شربت: 🔸4 لیوان شکر 🔸3 لیوان آب 🔸1 برش لیمو روغن مایع به مقدار زیاد برای سرخ کردن 📝ابتدا با حاضر کردن شربت شروع میکنیم. داخل قابلمه آب بریزید روی آن شکر را هم اضافه کنید بذارید بجوشد. بعد از این که شربت جوشید آبلیمو را بریزید و از روی اجاق برداشته بذارید سرد شود. کادایف ها را با دست بلند کرده رشته دشته جدا کنید. نکته ای که در درست کردن این تاتلی باید دقت کنید گلوله گلوله نشدن کادایف ها و خرد نشدن آنهاست. بعد از این که کادایف ها را رشته رشته جدا کردید یک دسته کادایف بردارید و به پهنای دست روی تخته آشپزخانه پهن کنید. به قسمت نوک آن مغز گردو گذاشته همانند پیچیدن بورک سیگارت با فشردن به صورت رول بپیچید. داخل کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بشکنید. با همزن دستی کاملا هم بزنید و کادایف های پیچیده شده را به تخم مرغ آغشته کرده و با دست فشرده کرده خارج کنید. برای سرخ کردن تاتلی ها داخل ماهیتابه بزرگ و گودی مقدار زیادی روغن مایع بریزید روی حرارت متوسط داخل روغن مایع گرم شده کادایف های پیچیده شده را بیندازید و بصورت مداوم برگردانید تا سرخ شوند. کادایف های سرخ شده را داخل شربت سرد بیندازید. بعد از اینکه تاتلی کمی شربت را جذب کرد از داخل شربت خارج کرده و دلمه های کادایف را سرو کنید‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌