eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودینگ یخچالی لوتوس😍 واااقعا انتظار نداشتم انقدر خوشمزه بشه مواد لازم : شکر ۵ ق نشاسته ذرت ۳ ق کرم لوتوس ۵ ق شیر ۱.۵ لیوان 🌟
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارون‌ مرغ احتیاج داریم به: یک عدد سیب زمینی درشت آبپز دو عدد سینه مرغ ریش شده دویست گرم ژامبون رنده شده خیارشور خرد شده ذرت پخته شوید تازه مایونز پنیر خامه ای ماست سون لیموترش و نمک و فلفل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر خورشت شما خیلی چرب شده از این استفاده کن و روغن اضافی را از روی خورشت در حال پخت جدا کن.👌 .💓
تقدیم به تک تک شما رفقای ناب 😍😃❤️❤️🌷🌸 مرسی که هستین 👌👌☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• آموزش پاستیل خونگی این پاستیل چی داره که اینقدر بچه ها دوسش دارن و البته بزرگترها 😍😅 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میدونستی لیمو این‌همه کاربرد داشته تو آشپزخونه؟ ✅هوای داخل مایکروفر و ماشین‌ظرفشویی را تازه می کند. ✅ بوی نامطبوع سطل زباله را از بین می برد ✅لکه های روی فلز برنج را نابود می کند. ✅شیرآلات سرویس بهداشتی را برق می اندازد. 🌟
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چورو چیزکیک خمیر کروسان ۱ بسته پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم شیرعسلی ۳۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد خامه ۱ ق.غ وانیل ۱ ق.غ شکر ۴ ق.غ دارچین ۱ ق.غ توت فرنگی به مقدار دلخواه پنیر خامه ای،شیر عسلی،وانیل و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم( همزن برقی دور کُند به مدت ۳ الی ۴ دقیقه)،مخلوط دارچین و شکر رو یه لایه کَف ظرفمون میریزیم(ظرف رو با کره یا روغن چرب کنین)خمیر کروسان رو ۲ قسمت میکنیم و یک تکه رو روی مخلوط شکر و دارچین پَهن میکنیم(میتونین خمیر رو وَردنه بکشین چون من میخواستم پٌفش بیشتر باشه نکشیدم)،مایه چیزکیک رو روی خمیر میریزیم و صافش میکنیم و لایه دوم خمیر رو روی اون پَهن میکنیم(روی خمیر رو یکم با فِرچه چرب کنین) مخلوط شکر و دارچین رو روی اون میریزیم(همه جای خمیر رو باید بپوشونه)،چیزکیک رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱ ساعت تا بپزه،وقتی از فِر درآوردیمش میذاریم ۳۰ دقیقه توی محیط تا خنک شه و بعد به مدت ۳ ساعت میذاریمش داخل یخچال،بعد از ۳ ساعت از یخچال که درآوردیم چند تکه اش میکنیم و روی اون رو با توت فرنگی و شیر عسلی تزئین میکنیم.
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این دونات تپل و خوشمزه دیگه محاله بری از بیرون دونات بخری👌😋 🍩دونات🍩 تخم مرغ دو عدد شکر سه قاشق غذاخوری نمک یکم وانیل نصف ق م مایه خمیر یک ق غ سرپر شیرولرم سه چهارم لیوان آرد سه لیوان دسته دار[برامن دو ق غ بیشترم اضافه کردم] کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم تخم مرغ+شکر+مایه خمیر+نمک+شیر و کره و وانیل را درکاسه ای بریزید وخوب مخلوطش کنید. آرد رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوطش کنید اگر آرد کم بود میتونید دوباره اضافه کنید خمیر باید داخل ظرف جمع بشه حدود ۵ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد سلفون بکشید و بزارین جای گرم تا حجیم بشه حدود ۴۰تا ۴۵دقیقه. خمیر تمخیر شده را کمی ورز دهید سطح کار رو کمی آردپاشی کنین و با وردنه پهن کنید و مانند ویدیو قالب بزنین بزارین رو کاغذ روغنی داخل سینی روی آن رو با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید ۱۵تا۲۰دقیقه بماند سپس آنها را در روغن فراوان سرخ کنید روش را با پودرقند یا شکلات تزیین کنید. 🍩ضخامت دونات بستگی به خودتون داره که یه دونات تپلی داشته باشید یا نازک🍩
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو هندوانه موهیتو پر طرفدارترین نوشیدنی های تابستونی است که با انواع میوه ها میتونید درستش کنید میتونید هندوانه داخل بلندر ( مخلوط کن ) بریزید و فقط از ابش استفاده کنید یا مثل من با نعناع بکوبید و بعد صافش کنید وقتی مواد رو باهم له کنید طعم و عطرها بخورد همدیگه میره و خوش عطر تر میشه ۲۰ الی ۱۵ تکه هندوانه بدون هسته ۱۴ الی ۱۵ عدد برگ نعناع ۳ قاشق غذا خوری شکر میتونید عسل هم استفاده کنید ۲ حلقه لیمو ۳ برگ نعناع و اب گازدار یا اسپرایت که شیرین هستش 🍕🌭
3 تخم مرغ نیم پیمانه شیر 100 گرم کره نرم همدمای اتاق 1 پیمانه شکر 3 موز متوسط رسیده وانیل 10 گرم بکینگ پودر 5-6 قطره اسانس بادام نزدیک 2.5 پیمانه آرد نیم پیمانه پردو یا بادام یا فندق خرد شده - یک قالب 24-26 سانتیمتری رو چرب کنین، بعد آرد بپاشین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین. کره و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید، موزها و شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین با دقت.زیاد مخلوط نکنین، 50-55 دقیقه بپزین. بعد از سرد شدن، روش گاناش یا سس شکلاتی بریزین و با ترافل یا شکلات دلخواه تزیین.