6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودینگ یخچالی لوتوس😍
واااقعا انتظار نداشتم انقدر خوشمزه بشه
مواد لازم :
شکر ۵ ق
نشاسته ذرت ۳ ق
کرم لوتوس ۵ ق
شیر ۱.۵ لیوان
#پودینگ_یخچالی_لوتوس
🌟
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارون مرغ
احتیاج داریم به:
یک عدد سیب زمینی درشت آبپز
دو عدد سینه مرغ ریش شده
دویست گرم ژامبون رنده شده
خیارشور خرد شده
ذرت پخته
شوید تازه
مایونز
پنیر خامه ای
ماست سون
لیموترش و نمک و فلفل
#ماکارون_مرغ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
اگر خورشت شما خیلی چرب شده از این #ترفند استفاده کن و روغن اضافی را از روی خورشت در حال پخت جدا کن.👌
.💓
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
آموزش پاستیل خونگی
این پاستیل چی داره که اینقدر بچه ها دوسش دارن و البته بزرگترها 😍😅
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میدونستی لیمو اینهمه کاربرد داشته تو آشپزخونه؟
✅هوای داخل مایکروفر و ماشینظرفشویی را تازه می کند.
✅ بوی نامطبوع سطل زباله را از بین می برد
✅لکه های روی فلز برنج را نابود می کند.
✅شیرآلات سرویس بهداشتی را برق می اندازد.
#ترفند
🌟
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چورو چیزکیک
خمیر کروسان ۱ بسته
پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم
شیرعسلی ۳۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خامه ۱ ق.غ
وانیل ۱ ق.غ
شکر ۴ ق.غ
دارچین ۱ ق.غ
توت فرنگی به مقدار دلخواه
پنیر خامه ای،شیر عسلی،وانیل و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم( همزن برقی دور کُند به مدت ۳ الی ۴ دقیقه)،مخلوط دارچین و شکر رو یه لایه کَف ظرفمون میریزیم(ظرف رو با کره یا روغن چرب کنین)خمیر کروسان رو ۲ قسمت میکنیم و یک تکه رو روی مخلوط شکر و دارچین پَهن میکنیم(میتونین خمیر رو وَردنه بکشین چون من میخواستم پٌفش بیشتر باشه نکشیدم)،مایه چیزکیک رو روی خمیر میریزیم و صافش میکنیم و لایه دوم خمیر رو روی اون پَهن میکنیم(روی خمیر رو یکم با فِرچه چرب کنین) مخلوط شکر و دارچین رو روی اون میریزیم(همه جای خمیر رو باید بپوشونه)،چیزکیک رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱ ساعت تا بپزه،وقتی از فِر درآوردیمش میذاریم ۳۰ دقیقه توی محیط تا خنک شه و بعد به مدت ۳ ساعت میذاریمش داخل یخچال،بعد از ۳ ساعت از یخچال که درآوردیم چند تکه اش میکنیم و روی اون رو با توت فرنگی و شیر عسلی تزئین میکنیم.
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این دونات تپل و خوشمزه دیگه محاله بری از بیرون دونات بخری👌😋
🍩دونات🍩
تخم مرغ دو عدد
شکر سه قاشق غذاخوری
نمک یکم
وانیل نصف ق م
مایه خمیر یک ق غ سرپر
شیرولرم سه چهارم لیوان
آرد سه لیوان دسته دار[برامن دو ق غ بیشترم اضافه کردم]
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
تخم مرغ+شکر+مایه خمیر+نمک+شیر و کره و وانیل را درکاسه ای بریزید وخوب مخلوطش کنید.
آرد رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوطش کنید اگر آرد کم بود میتونید دوباره اضافه کنید خمیر باید داخل ظرف جمع بشه حدود ۵ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد سلفون بکشید و بزارین جای گرم تا حجیم بشه حدود ۴۰تا ۴۵دقیقه.
خمیر تمخیر شده را کمی ورز دهید سطح کار رو کمی آردپاشی کنین و با وردنه پهن کنید و مانند ویدیو قالب بزنین بزارین رو کاغذ روغنی داخل سینی روی آن رو با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید ۱۵تا۲۰دقیقه بماند سپس آنها را در روغن فراوان سرخ کنید روش را با پودرقند یا شکلات تزیین کنید.
🍩ضخامت دونات بستگی به خودتون داره که یه دونات تپلی داشته باشید یا نازک🍩
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو هندوانه
موهیتو پر طرفدارترین نوشیدنی های تابستونی است که با انواع میوه ها میتونید درستش کنید
میتونید هندوانه داخل بلندر ( مخلوط کن ) بریزید و فقط از ابش استفاده کنید یا مثل من با نعناع بکوبید و بعد صافش کنید
وقتی مواد رو باهم له کنید طعم و عطرها بخورد همدیگه میره و خوش عطر تر میشه
۲۰ الی ۱۵ تکه هندوانه بدون هسته
۱۴ الی ۱۵ عدد برگ نعناع
۳ قاشق غذا خوری شکر میتونید عسل هم استفاده کنید
۲ حلقه لیمو
۳ برگ نعناع
و اب گازدار یا اسپرایت که شیرین هستش
🍕🌭
#کیک_موز_و_گردو
3 تخم مرغ
نیم پیمانه شیر
100 گرم کره نرم همدمای اتاق
1 پیمانه شکر
3 موز متوسط رسیده
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
5-6 قطره اسانس بادام
نزدیک 2.5 پیمانه آرد
نیم پیمانه پردو یا بادام یا فندق خرد شده
-
یک قالب 24-26 سانتیمتری رو چرب کنین، بعد آرد بپاشین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین. کره و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب هم بزنید، موزها و شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین با دقت.زیاد مخلوط نکنین، 50-55 دقیقه بپزین. بعد از سرد شدن، روش گاناش یا سس شکلاتی بریزین و با ترافل یا شکلات دلخواه تزیین.