eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پدر & مادر
بهمن ماهی عزیزم تولدت مبارک 🎁 💞پروفایل من ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedarr ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
این انگورها فتوشاپى نيستند، اين رنگین کمان تركيبی طى فرآيند رسيدن انگورها و فقط وقتى به درخت آويزان هستن قابل مشاهده است ___________ ☀️ جهت عضویت ••••●❥JOiN👇 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
💞 اصل در زندگی زناشویی صبر و تحمل وگذشت و ایثار است. خانوادهایی... | © _______________ ☀️ جهت عضویت👇 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
✨♥️✨ «اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُســــــــلِمـینَ وَ المُســــلِمَاتِ» ‏و پنــــج‌شـــنبه می آیــد ڪه یادمان بــیاورد ڪسی بود ڪه فکرش را نمی کردیم یک روز نباشد. برای همه رفـتگان بخصوص پــدران و مادران آســمونی فاتحه و صلواتی بفرسـتیم. 【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】 🏴 _ _ _ _ _ _ _ _ ☀️ جهت عضویت ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
ازداشتن چربی گردن وزیرچانه رنج میبرید؟ مخلوط آب سیب وهویج بخورید آب هویج دوست پوست خانمهابرای روشن و شفاف شدن پوست حتماآب هویج بخورید وماسک آن رااستفاده کنیدتامعجزه آن راببینید ___________ ☀️ جهت عضویت ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
برای تشخیص کیفیت برنج مقداری برنج را در ظرف در بسته چند روز در مجاورت نـور خـورشید قرار دهید ✨اگر کپک زد برنج طبـیعی است ✨ اگر سالم ماند برنج تـقلبی است ___________ ☀️ جهت عضویت ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
. اينم ي غذاي آسون واسه اون دسته از عزيزاني ك دنبال اينن ك چي درست كنن بزودي كپشن رو ميزارم براتون شما هم با لايك و كامنت همراهيم كنيد#تهچین حالا میریم طرز تهیه ته انداز مرغ: برنج شسته شده به میزان لازم ،مرغ هرقسمت ک مصرف میکنید برای این غذا ران و کتف و بال خیلی جذاب تر میشه ،ابتدا مرغ هارو با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو داخل آب قرار میدیم یک عدد پیاز خورد میکنیم و میزاریم تا بپزه ولی نه به اون اندازه ک له بشه،برنجمون رو آبکش میکنیم ته ی قابلمه ک قرار برنج رو داخلش بپزیم رو روغن میریزیم مرغ های پخته شده را با سلیقه خاصی میچینیم برای این قسمته ک گفتم رون یا کتف یا بال زیباترش میکنه اگر هم دوست نداشتین فیله مرغ رو نواری برش میدین و میپیچین و از سیخ ردش میکنید بعد از پختن فیله های حلزونی شکل رو هم میتونید برای اینکار استفاده کنید وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد برمیگردونیم زیر شعلرو کم میکنیم در این قسمت میتونید برنج ابکشی ساده رو بریزید میتونید زعفرونیش کنید یا میتونید مقداری ماست و زعفرون وزرده تخم مرغ رو با کمی برنج مخلوط کنید و روی مرغ ها بریزید بقیه برنج رو سفید بریزید همه اینها سلیقه ایه،بعد از ریختن برنج روی مرغ ها مقداری آب مرغ رو روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه به همین راحتی ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
ادویه مرغ،نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،کمی سماق و زعفران ،از هر کدوم مقداری رو خوب با هم مخلوط میکنم و از این‌ترکیب به تکه های مرغ میزنم تا طعم دار بشه. . داخل قابلمه به همراه دو سه ق روغن و دو سه قاشق اب، تکه های مرغ رو میچینم.حرارت رو کم میکنم تا یکساعتی با شعله کم‌مرغ اب بندازه و نیم پز بشه. کف یه تابه سیب زمینی میچینم و چند ق اب زعفران میریزم.یه کفگیر برنج و قطعات مرغ رو میچینم.مابقی برنج و هر بار کمی ادویه پلویی لابلای برنج میزنم.نهایتا اب زعفران و اجازه میدم‌یک‌ساعت برنج دم‌بکشه..... توی یه سینی برش میگردونم و حساابی جاتون سبز... از عطر این‌پلو نگم واستون دیگه😊😊 . در مورد ادویه:من از یه ادویه ای استفاده میکنم که میکس هستش یعنی هم‌برای مرغ و ماهی میشه استفاده کرد هم واسه پلو...تمام‌عطاری ها و فروشگاه های بزرگ‌هم دارن. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون فر ☺️😋 نوش جونتون ❤️ برای کدبانوها فوروارد کنید😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوروارد فراموش نشه 😍 ❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه قارچ_سوخاری فیله_مرغ_سوخاری قارچ_سوخاری اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن. سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هستن 😍😍 يك پيتزا راحت وخوشمزه از اين قراره: ١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم . حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش .به همين سادگي به همين خوشمزگي ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»