eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون فر ☺️😋 نوش جونتون ❤️ برای کدبانوها فوروارد کنید😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوروارد فراموش نشه 😍 ❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه قارچ_سوخاری فیله_مرغ_سوخاری قارچ_سوخاری اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن. سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هستن 😍😍 يك پيتزا راحت وخوشمزه از اين قراره: ١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم . حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش .به همين سادگي به همين خوشمزگي ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ پیمانه دانه ذرت پخته شده ۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده ۱ ق سر پر گردوی پودر شده ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی ۶ عدد نان تست می توانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که دو عدد بلال را دان کرده و دانه های آنها را بخارپز کنید، دانه ها را در توری فلزی ریخته در قابلمه ای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانه های ذرت بپزند. فلفل دلمه ای را شسته، تخم های آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفل های رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید. ذرت های بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسه ای ریخته با فلفل های رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید. دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایه های نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایه ای که آماده کرده اید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه های دوم نان تست را روی مواد قرار دهید. در دستگاه را ببند و صبر کنین تا بپزه ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
❤❤❤ مواد لازم: بستنی توت فرنگی:۲۰۰گرم دنت توت فرنگی:۱عدد شیر:۱لیوان ماسکارپونه یا لبنه:۲۰۰گرم پودر ژلاتین:۲ق غ آب سرد برای ژلاتین:۱/۴پ پودر قند: ۱_۲ ق غ. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
مواد لازم  چند رنگ ژله دلخواه بستنی وانیلی ژله آلورا ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و بذارید خنک بشه. ژله سفید(آلورا و بستنی) رو به اندازه ای که می خواید توی قالب بریزید. و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو درست کنید و به جای آب سرد بستنی وانیلی بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم.  نکته.باقی مانده ژله هایی رو که آماده کردید اگر بیرون یخچال نگه دارید سفت نمیشن. و اگر شدن کافیه یه مقدار حرارت بدید تا باز بشن.  نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه. نکته. اینجا برای خوشرنگ شدن ژله از رنگ خوراکی استفاده شده. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
اشپزی بانو ایرانی
#دسر_بوراتوس ❤❤❤ مواد لازم: بستنی توت فرنگی:۲۰۰گرم دنت توت فرنگی:۱عدد شیر:۱لیوان ماسکارپونه یا لبنه
❤❤❤ مواد لازم: بستنی توت فرنگی:۲۰۰گرم دنت توت فرنگی:۱عدد شیر:۱لیوان ماسکارپونه یا لبنه:۲۰۰گرم پودر ژلاتین:۲ق غ آب سرد برای ژلاتین:۱/۴پ پودر قند: ۱_۲ ق غ. طرز تهیه: پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و اجازه میدهیم اسفنجی شود. شیر را روی حرارت قرار داده و اجازه میدهیم گرم شود اما نجوشد سپس ژلاتین اسفنجی شده راافزوده و سریع با همزن بالونی مخلوط میکنیم. بستنی شل شده و پودر قند و دنت و پنیر را با همزن برقی ترکیب کرده و کمی از محلول شیر و ژلاتین را به آن افزوده تا رقیق تر شود و سپس به مابقی شیر می افزاییم و هم میزنیم. مایه دسر را از صافی گذرانده و در قالب دلخواه ریخته و در یخچال میگذاریم تا ببندد _اگر بخواین دسر رو مخملی کنید یا سس براق بدین روش حتما باید حداقل ۶ساعت داخل فریزر بمونه تا یخ بزنه. _میشه یه بسته ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کرد و داخل ظرف مربع یا مستطیل ریخته و در یخچال گذاشته تا سفت بشه بعد با کاتری که متناسب با قالب دسر هست کات کرده و اول نصف قالب دسر رو از مایه دسر پر میکنیم میذاریم یخچال یه کوچولو که خودشو گرفت(زیاد سفت نشه طوری باشه که وقتی روش انگشت میزنیم یه کم چسبندگی داشته باشه )بعد ژله کات شده ریخته و مجدد یه مقدار مایه دسر. اگر دوست داشتین دیگه زیادی لاکچری بشه یه تیکه نون رولت هم میذارین و مجدد قالب رو با مایه دسر پر میکنین. _اگر خواستین دسر رو فریز کنین بهتره از موس توت فرنگی استفاده بشه بجای ژله توت فرنگی.چون ژله که یخ بزنه و مجدد باز بشه بافتش بد میشه. _میتونین با انواع طعمها درست کنید این دسر رو. _با اسپری مخملی کردم. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين خورش هايي هست كه ميشناسم ،ميتونيد اندازه ي گوشت رو كوچك تر بگيريد و به جاي پودر غوره از آب ليمو استفاده كنيد . مواد لازم (٥ نفر ) گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم پياز ٢ عدد سيب زميني ١ عدد رب ٢ قاشق غ خ نمك و فلفل سياه و زرد چوبه پودر غوره ١ قاشق چ خ مواد برنج 👇 برنج ٥ پيمانه شويد نخود ٢٠٠ گرم نمك روغن . اين تركيب رو حتما امتحان كنيد ،برنج ايراني رو ٢ الي ٣ ساعت خيس كني كافيه بعد ١٠ دقيقه داخل اب جوش بپزيد و آب كش كنيد❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوروارد فراموش نشه 😍 ❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢