#سمبوسه_پیتزایی
تهیه سمبوسه پیتزایی ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم . ( بهتر است از روغن کمی برای تفت دادن مواد استفاده کنید چون در پایان سمبوسه ها در روغن سرخ می شوند )
بعد از اینکه سبک و طلایی رنگ شدند ، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
سپس قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها نیز خشک شده و مواد ما کاملا بپزند . حالا چاشنی ها را اضافه می کنیم . رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، پودر آویشن و زردچوبه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب هم گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
سمبوسه ها را می توانید به دو شکل رولی و مثلثی تهیه کنید . برای سمبوسه به شکل مثلث ، نان لواش را به شکل مستطیل برش داده و مواد گوشتی را در گوشه نان می ریزیم . مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و بعد از همان گوشه شروع به مثلثی پیچیدن سمبوسه می کنیم .
برای سمبوسه رولی هم مقداری مواد را در یک طرف نان لواش ریخته و به آرامی رول می کنیم .
حالا در یک تابه روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود و بعد سمبوسه پیتزایی را داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شود .
وقتی یک طرف سمبوسه سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود .
سمبوسه پیتزایی را در ظرف مورد قرار داده و با سس دلخواه سرو می کنیم.
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
#کیک_ماست_گلابی_و_شکلات
🍴مواد لازم:
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
ماست پرچرب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
عصاره مایع وانیل 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
گلابی 1 عدد درشت رسیده ولی سفت
شکلات سیاه نیمه تلخ یا تلخ 1/2 پیمانه خرد شده
🍴طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب #لوف را چرب و آرد پاشی کنید.
آرد را الک کرده ا بینکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.
گلابی را خرد کنید.
در ظرفی دیگر ماست، شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا تمامی مواد یک دست شوند. در آخر روغن را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید.
حدود 1/3 مواد کیک را داخل قالب بریزید.
روی آن نیمی از گلابی خرد شده و تکه های شکلات بریزید. بقیه مواد کیک را داخل قالب ریخته مابقی گلابی و شکلات را روی مواد کیک بریزید.
قالب را داخل فر 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید قرار دهید تا کیک بپزد. (حدود 1 ساعت) پخت کیک داخل قالب لوف کمی بیشتر از قالب گرد معمولی طول میکشد باید با خلال دندان وسط کیک را چک کنید اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.🍔
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_خوشمزه
با #خمیر_جادویی
آرد سفید ۵۰۰ گرم
شیر ولرم یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیرمایه فوری ۳ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
چند نکته
آرد سفید را قبل از استفاده سه مرتبه الک کنید. شیر باید ولرم باشد، اما نباید به حدی گرم باشد که دست را بسوزاند. شیر باید تا حدی گرما داشته باشد که خمیر مایه در آن حل شود.
✍روش تهیه
شیر، خمیرمایه و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و بهم بزنید تا شکر حل شود. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیرمایه پف کنند.
اکنون روغن، نمک و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده، بهم بزنید تا مایه یک دست شود. پس از آنکه خمیرمایه و شیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کرد، دو قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به آن اضافه کرده و بهم بزنید. آرام بهم بزنید تا پف خمیرمایه از بین نرود.
سپس مایه را به روغن و تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا لطیف و یکنواخت شود.
اکنون خمیر باید به مدت یک الی دو ساعت استراحت کند. برای این منظور خمیر را در ظرفی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید. میتوانید از سلفون نیز برای پوشاندن درب ظرف استفاده کنید.
پس از گذشت این مدت خمیر جادویی آماده است. از خمیر جادویی میتوان برای تهیه انواع پیتزا، پیراشکی و حتی نان شیرینی نیز استفاده کرد.
💢طرز تهیه کاملا تو #کلیپ مشخصه
👇👇👇🍰
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
شیرینی گل محمدی 🌸
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
#کراکت_سیبزمینی🍟🍟
4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده
اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ
1عدد سیر له شده
2 ق غ پنیر پارمزان
1 ق غ ریحان ریز شده
2 ق غ خامه
1 عدد زرده
هویج ابپز 1 عدد متوسط
نخود فرنگی پخته 2 ق غ
فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پدر & مادر
🌷🌷🌷
🔴اگر پدرتون لیاقت این دعا را داشت این دعا را پخش کنید!
❤️خدایا اگه پدرم گناه داشت او را ببخش ❤️
❤️و اگر غمگین دیدی قلب او را خوشحال کن.❤️
❤️واگر خوشحال دیدی خوشحالی او را تمام نکن ❤️
❤️و اگر او مریض است خدایا او را شفا ده❤️
❤️و اگر او را مدیون دیدی دین او را پرداخت کن❤️
❤️ او را مرده دیدی او را رحم کن❤️
❤️و او را وارد بهشت كن...❤️
این را بخاطر چشم های عزیز پدر منتشر كن...
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿۱﴾
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿۲﴾
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿۳﴾
بعضيا از نشر قران خجالت ميکشن.
خدايا هرکى کپى کرد رو عاقبت بخیرکن🌹🍃
❤️تقدیم به بابای خودم و همه باباها❤️
با آرزوی سلامتی برای همه ی پدرها در این روزهای سخت.
پیشاپیش 18 اسفند، روز پدر مبارک.
مطالب زیبا👈
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
هدایت شده از متن های خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖ای روضۀ
🌸رضوان رضا ادركنی
💖سرحلقۀ خوبان خدا ادركنی
🌸درجود و كرم نيامده در عالم
💖دستی به كريمی شما ادركنی
🌸🎊میلاد باسعادت
امام جواد (ع) مبارک باد 🎉💐
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🔷#ترفند
براے اینڪه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه
ڪمے بلغور گندم همراه حبوبات خیس ڪنید و با هم بپزیدشون
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریانی_مرغ
#کلیپ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن و بعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز، ادویه پلویی، و پودر زیره و زردچوبه و نمک اضافه کرده وبعد سیب زمینی، هویچ و گوجه و یه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ و سبزیجات با حرارت ملایم بپزن و آبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه میکنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها میریزیم و بعد برنج آبکش شده میریزیم و کمی زعفران ودم میدیم.
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🥘آشپزی خودمونی
🔷#فیله_مرغ_زعفرونی با طعم رزماری
براي اينكه فيله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشك نباشند توي اين مواد نيم ساعت بمونه
ابتدا فیله مرغ رو میان کیسه فریزر میذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن ميكنيم بعد توي يك ظرف يك ق غ ماست و پودر سير و پودر فلفل سياه، پودر پاپريكا، زعفرون ومقداري رزماري ميذاريم بمونه تا طعم بگيره بعد توي ماهي تابه مخصوص گريل ، گریل ميكنيد يا ميتونيد مثل من توي ماهي تابه با کمی روغن سرخ کنید .
ماست باعث ميشه كه فيله ها ترد و نرم باشند .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
29.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان کنجدی خوووشمزهه مخصوص عید😋
#شیرینی
کنجد ۱لیوان
شکر ۱ لیوان
کره ۱ ق چ کنجد را تفت دهید. بعد شکر را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و وقتی کاراملی رنگ شد،کره را اضافه کنید.سپس کنجد راریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
فوری روی کاغذ روغنی بریزید و یک کاغذ روغنی دیگر روی آن قرار دهید. با وردنه آنرا پهن کنید.چون زود خشک می شود.قبلخنک شدن با چاقو آنرا را برش بزنید .بگذارید سرد شود آنرا تکه تکه کنید.
می توانید از گردو هم داخل سوهان استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🔷#کوفته_سیب_زمینی_مرغ
سیب زمینی آبپز له شده + مرغ ریش شده + گشنیز خرد شده + نمک + ادویه و فلفل سیاه و زیره مخلوط میکنیم شکل میدیم داخل تخم مرغ غلطانده بعد آرد سوخاری ده دقیقه داخل فریزر بعد سرخ میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano