eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ #دکتر ملکوتی جادوگر زیبایی ایران برای اولین بار در ایتا ‼️ 💥حجم دهی و پر کردن اندام فقط در ۲۰ روز با #محصولات_گیاهی و #طبیعی 💥حجم دهی راحت #صورت و #گونه و #لب ⚡️ ژل #چربی_سوز ⚡️ روغن #حجم_دهنده #لب و #گونه ⚡️ روغن از بین بردن #لک و کک و مک ⚡️ روغن حجم دهنده #ملکه و .... ♨️پوست زیبا ،سفید و یک دست 💥 زیبایی و سلامت #پوست با #محصولات_گیاهی و صددرصد #ایرانی 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be مشاوره رایگان↙️ @jazabi
هدایت شده از عجایب جهان
🔞👌روش های ماساژ 💥 امسال مثل ملکه بدرخشید 😍صورت بدون لک و چروک مردانی که همسرانی با اندام خوش فرم میخوان داشته باشندحتما عکسها روببینن👇♨️ ۱.نظر دوستان 👇 http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be
مواد لازم: خورده شیرینی 300 گرم روغن صاف قنادی 80 گرم روغن کره ای 40 گرم آرد نخودچی 52 گرم شیر 10 گرم شکر 20 گرم تخم مرغ یا سفیده 15 گرم پودرهل وقهوه به مقدار لازم ( اختیاری ) 🔻طرز تهیه: ابتدا روغن کره ای یا همون روغن ۴۴ وروغن صاف و خورده الک شده وارد نخودچی وقهوه وپودر هل را داخل همزن میریزیم تا کاملا پوک وصاف شود درظرف دیگر سفیده تخم مرغ وشیروشکر راخوب قاطی میکنیم تاشکر حل شود بعدش مخلوط شیروشکر وتخم مرغ را به موادداخل همزن اضافه میکنیم تاخمیر یکدستی بدست بیاد حدود نصف روز در یخچال استراحت میدیم تاخوب سفت وخنک شود بعد روی سطح صافی خمیرمون را صاف میکنیم به قطر حدود 2میل. روش کنجد وپودر پسته میپاشیم وروش وردنه میکشیم بعد باقالبهای مختلف گرد و قلب به سلیقه خودمون قالب میزنیم داخل سینی چیده و درون فر بادرجه 180 الی 170 قرارمیدیم حدود 20 تا 15دقیقه احتمال داره زودتر هم دربیاد باید حواسمون باشه. بعد از پختن وخنک شدن داخل ظرف یاسینی میچینیم ونوش جان میکنیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔴سرانجام کانال حاج آقا پناهیان در ایتا افتتاح شد. 👈از همه ی هموطنان عزیزم میخوام تا در کانال《استاد پناهیان》عضو شوند و از مطالب و سخنرانی های جذاب آن استفاده کنند.🙏 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2191065104Cde36b76dd1 https://eitaa.com/joinchat/2191065104Cde36b76dd1 پیشنهادعضویت👆👆👆
💌👇دعوتنامه حاج‌آقای عزیز با احترام👇💌 🌺 سلام علیکم رفقا من یه طلبه ی ساده هستم 🌺حقیتا از کانالای فاز سنگین خسته شدم 🌺 براهمین خودم کانال طنز حلال زدم برا تنوع 🌺 مطالب جالبی میذارم شوخی حلال😁 🌺دیگه وسع ماهمین بود برا شادی دله مومنین عزیز😊 🌺 شماهم دعوتید به کانالم با کلی جوک های جذاب👇 http://eitaa.com/joinchat/2839543841C2c03888c1f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸اين سبد گـل زیبـا 🎋تقديم به 🌸شما دوست خوبـم 🎋بـله شمـا 🌸ترديد نکن 🎋منظورم دقيقا شما هستی 🌸بهترین ها را در سال 99 🎋بـراتون آرزومـندم 🌸 آخـر سـالتـون قشنگ 🌸 ˙❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی خدای مهربانم نورت را در وجودمان متجلی کن که سخت محتاج آنیم ... خدایا برکت نگاهت را در نگاهمان بریز تا هر کجا که مینگریم نیکی باشد و مهر ... خدایا میدانی که خسته ایم از خودمان از روزمرگی ها از نفرتها از جدایی ها از من بودن ها و ما نشدن هایمان ... خدایا دستمان را بگیر تا یادمان باشد که باید دستی را بگیریم .... خدایا نگاه مهربانت را ما دریغ مکن تا یادمان باشد که باید به تمامی نگاهی باشیم از سر مهر و عشق به انسانها .. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد ۲۵اسفند ماهی هارو تبریک میگیم و بهترین هارو براشون آرزو میکنیم❤❄🎁🥳🎈 . بیستوپنجم اسفند ماهی هاتون رو تگ کنید و غافلگیرشون بکنید❤🎈🌹 . بهترین آهنگها در کانال 👇🌸 ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و  بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
سوال شد که چرا ایتا از ظهر قطع بود؟! ✅ پاسخ به دلیل مراجعه بسیار بالا و افزایش بیش از حد ترافیک، یکی از سرورها از مدار خارج شد و همین امر باعث شد که دوستان ایتا برای ارتقاء و تغییر برخی موارد فنی از حوادث پیش رو و مشابه جلوگیری کند. لذا تصميم گرفته شد که برای ساعاتی ارتباط کاملا قطع شده تا بروزرسانی و بازگشت به مدار انجام شود. به 👇 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
برخیز ای دوست با سلامی دل خود گرم کنيم که چه زيباست، کنار ياران، خنده بر صبح زدن زندگي را به صعود و به خوشي چسب زدن سلام دوشنبه‌تون پر گل و شاد🌷 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر ( پتی بورم میشه ) 200 گرم پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی یک ق غ پودر نسکافه یک سوم لیوان آب جوش پودر قند یک سوم پیمانه خامه رو از فریزر بیارید بیرون و هم بزنید تا فرم بگیره بعد پنیر خامه ای و پودر قند و اضافه کنید و هم بزنید ، پودر نسکافه رو با آب جوش حل کنید بزارید سرد بشه بعد به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییتا رو بزنید تو نسکافه کف ظرفتون بچینید بعد روش کرم پنیری بریزید بعد بیسکوییت بعد هم کرم پنیری همینجوری ادامه بدید تا آخر بعد روش پودر کاکائو الک کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید ولی بهش شکر اضافه کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزئین حلیم بادمجون ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🥚🍅 براي اين غذا از سيب ريز استفاده كنيد و حتما تخم مرغ رو قبل از پخت به دماي محيط برسونيد❤️ مواد لازم ٥ سيب زميني ريز ١ كيلو جعفري ١ دسته روغن زيتون ١٠ قاشق غ خ سير ٤ عدد ريز پنير پارمسان نمك و فلفل سياه گوجه ٥ عدد مواد اسكرامبل 👇 تخم مرغ ٤ عدد پنير فتا يا تبريزي ٥٠ گرم كره ٥٠ گرم فلفل سياه . . سيب زميني رو با آب درجال جوش و نمك ٢٠ دقيقه بپزيد و شوك اب سرد بدين ،روش سير و جعفري بزنيد بزاريد طبقه ي پايين فر ٣٠ دقيقه ١٨٠ درجه ،براي اسكرامبل هم بعد از اين كه كل مواد رو ريختين گاز و روشن كنيد ،مدام هم بزنيد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
من اومدم با یه با های و یه سالاد رنگارنگ قرتی که برا شام امشب درست کردم😋😋واقعا طعمش بی نظیر شده بود جای شما سبز عزیزانم😉🌹 . طرز تهیه عدس پلو برنج 4 پیمانه پلوپز عدس 2 پیمانه پلوپز ابتدا عدس هارو شستم و چند ساعتی گذاشتمشون داخل آب خیس بخوره،بعد گذاشتم بپزه،بعد رفتم سراغ برنجم و ریختمشون داخل آب نمک در حال جوش پنج دقیقه مونده بود که برنج رو صاف کنم عدس های پخته رو بهش اضافه کردم و بعد داخل آبکش صافشون کردم بعد یه مقدار روغن و چند قطره زعفران ریختم کف قابلمه و گذاشتم یه مقدار داغ بشه بعد برنج رو ریختم داخل قابلمه و گذاشتم برنجم دم بکشه، بعد از اینکه برنجم دم کشید برا روش روغن حیوانی کرمانشاهی مامان پز آب کردم و ریختم روش😋😋 برای قل قلی ها هم 300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه عدد پیاز رنده شده که آبشو کامل گرفتم مخلوط کردم و بعد یه مقدار زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و زعفرون بهش اضافه کردم و یه مقدار ورزش دادم و گذاشتم چند ساعتی داخل یخچال بمونه تا خوب مزه دار بشه،در نهایت قل قلیشون کردم و داخل روغن وماهیتابه سرخشون کردم حدو سه چهار دقیقه اول در ماهیتابه رو گذاشتم تا یه مقدار مغز پخت بشه بعد در ماهیتابه رو برداشتم و کامل سرخشون کردم. برا سالاد هم زیرشو خیار و گوجه ریز کردم و برای روی سالاد از کلم بروکلی،نارنگی،زیتون،ترب سفید،هویج و انار استفاده کردم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🥚🍅 براي اين غذا از سيب ريز استفاده كنيد و حتما تخم مرغ رو قبل از پخت به دماي محيط برسونيد❤️ مواد لازم ٥ سيب زميني ريز ١ كيلو جعفري ١ دسته روغن زيتون ١٠ قاشق غ خ سير ٤ عدد ريز پنير پارمسان نمك و فلفل سياه گوجه ٥ عدد مواد اسكرامبل 👇 تخم مرغ ٤ عدد پنير فتا يا تبريزي ٥٠ گرم كره ٥٠ گرم فلفل سياه . . سيب زميني رو با آب درجال جوش و نمك ٢٠ دقيقه بپزيد و شوك اب سرد بدين ،روش سير و جعفري بزنيد بزاريد طبقه ي پايين فر ٣٠ دقيقه ١٨٠ درجه ،براي اسكرامبل هم بعد از اين كه كل مواد رو ريختين گاز و روشن كنيد ،مدام هم بزنيد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم
سریعا! با شرکت در کمپین فارس نیوز در از پیامرسان ملی ، اعتراض خود را به وزیر ارتباطات منتقل نمایید. آقای آذری جهرمی سِرورهایی که با پول بیت المال تهیه شده را در اختیار تلگرام و اینستاگرام قرار داده ولی اونها رو از پیامرسان پاک و مستعد دریغ میکند. نتیجه می شود همین قطعی چندساعته دیروز عزیزان؛ ایتا از نظر نرم افزاری قوی است، لکن سِروِر (برای پردازش اطلاعات) و هاست (نگهداری داده ها) کافی در اختیار ندارد زیرا به آقایان . قطعی امروز نتیجه عدم پیگیری من و شماست. لینک کمپین فارس نیوز: https://my.farsnews.ir/c/20105 ثبت نظر و ثبتنام در آن 30 ثانیه طول میکشه...
🥟 😋 🔸روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم +٧٠گرم پودر قند مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود. پودر هل 2/1 ق چایخوری+١ ق غ گلاب +١زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید. 🔸سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیایدهمه مواد رو مخلوط بعد کم کم ٢٥٠ گرم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید. اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی های خوشمزه و راحت با استفاده از خمیر لایه که میتونید از سوپر مارکت تهیه کنید😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔸بهترین راه برای پیشگیری از ويروس كرونا تقویت سیستم ایمنی بدن و رعایت بهداشت فردی است. 🍹این اسموتی هم خوشمزه است و هم به افزایش سیستم ایمنی بدنتون کمک می كند. 1️⃣ 1 عدد چغندر قرمز متوسط (پوست کنده و خرد شده) 2️⃣ يك عدد سیب متوسط‌‌ 3️⃣ يك ق.غ زنجبیل تازه (پوست کنده)‌‌ 4️⃣ 3 عدد هویج (شستشو و پوست کنده)‌‌ اگه آب میوه گیری دارید، آب همه مواد رو بگیرید و بلافاصله نوش جان کنید.در صورتی که آب میوه گیری ندارید همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و بهش كمى آب اضافه کنید تا مواد در میکس مخلوط بشه و در آخر از یک صافی ردش کنید و تمام!‌ ‌ ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم: بادام ۱ پیمانه پودر قند نصف پیمانه تا یک پیمانه پودر هل نصف قاشق چایخوری گلاب ۱ تا یک و نیم قاشق چایخوری شکر درشت یا تخم خرفه به مقدار لازم برای غلطاندن توت در آن خلال پسته به مقدار لازم برای فرو کردن در قسمت بالای توت رنگ خوراکی چند قطره طرز تهیه: پودر قند و بادام چرخ کرده (میکسرشده) و پودر هل را مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم داخل کرده تا خمیری به دست آید که قابل شکل گیری باشد. تکه‌هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر یا تخم خرفه بغلطانید و خلال پسته‌ای در سر آن وارد کنید، می‌توانید نصف مایه را سفید و نصف آن را با اضافه کردن یکی دو قطره رنگ قرمز خوراکی رنگی کنید. توت را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشود. دستور شماره دو مواد لازم: بادام پوست گرفته و پودر شده: ۱۲۵ گرم خلال پسته: ۲۵ گرم پودر قند یا پودر شکر: ۱۲۵ گرم گلاب: ۳- ۲ قاشق چای‌خوری پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری شکر درشت: نصف پیمانه طرز تهیه: پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود. اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می‌توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید. توت‌ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند. دستور شماره سه مواد لازم: بادام زمینی ۲ پیمانه پودر قند ۲ پیمانه گلاب ۱۰ قاشق غذاخوری شکر به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم رنگ خوراکی به مقدار لازم طرز تهیه: بادام زمینی‌ها را ۲ ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام‌ها را بگیرید و با میکسر بزنید تا نرم و یکدست شود سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا خمیری نرم بدست بیاید. تکه‌هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته‌ای در سر آن وارد کنید، این شیرینی خوشمزه را می‌توانید با رنگ‌های خوراکی به رنگ‌ها و اشکال متفاوتی تهیه کنید. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»