eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
1.شکر یک لیوان 2.تخم مرغ دو عدد 3.ماست نصف لیوان 4.وانیل نصف ق چ 5.ارد الک شده دو لیوان 6.بیکینگ پودر دو ق چ 7.کره یاروغن جامد دو سوم لیوان (معادل 120 گرم) 8.نمک در صورت دلخواه خیلی کم 9.شربت بار یا عسل دو ق غ _1.ابتدا روغن(یا کره) رو با شکر با همزن خوب میزنیم تو سبک بشه. _2.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده یعنی اول یکی از تخم مرغ ها رو اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد بعدی رو اضافه کرده و هم میزنیم. _3.وانیل و ماست رو که از قبل بیرون از یخچال گذاشتیم اضافه میکنیم. _4.شربت بار یا عسل رو اضافه کرده و هم میزنیم. _5.در این مرحله همزن و کنار میزاریم و ارد رو که از قبل سه بار الک کردیم با بیکینگ پودر اروم اروم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم. _6.اگر خواستیم کیک رو در قالب لوف درست کنیم و دورنگ بشه یک سوم مواد رو جدا میکنیم و بهش کاکایو و یکم نسکافه که از قبل با مقدار خیلی کمی اب حل کردیم(من به جای اب از روغن مایع استفاده کردم) مخلوط میکنیم. _7.قالب میان تهی روبا روغن مایع چرب میکنیم و کاملا کنجد پاشی میکنیم. مواد سفید رو داخل قالب ریخته.و مواد کاکایویی رو روش.مواد باید دو سوم قالب رو پر کنه. _8.در فر ده دقیقه از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 60 دقیقه قرار میدیم. (دمای فرها با هم فرق میکنه پس زمان تقریبی ست) با تشکر از دوست خوبم شف پازریک بابت رسیپی پایه خوبشون ___نکته: شربت بار رو من به رسیپی اضافه کردم که هم رنگ کیک رو قهوه ای میکنه و هم بافتش رو نرم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اشپزی بانو ایرانی
شیر به دمای محیط رسیده دو سوم پیمانه ....تخم مرغ  دوعدد .... خمیر مایه یک ق غ سر پر .... نمک یک چهارم ق .... کره پنجاه گرم ...آرد تقریبا نیم کیلو ( باید کم کم اضافه کنید نوع آردها با هم متفاوته) ،شکر یک سوم پیمانه .. .آب ولرم یک چهارم پیمانه ، وانیل نصف ق چ ..... . . قبل از هر چیزی بگم که موادتون رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن . .1 . ابتدا آب ولرم را با خمیر مایه و یک ق شکر مخلوط کرده در ظرف را بزارید و  ده دقیقه استراحت می دهیم. ( تا عمل بیاد و حسابی پف کنه . حتما اب ولرم باشه )..... 2 . تخم مرغ و شیر و بقیه شکر و کره که در دمای محیط نرم شده و نمک را با هم مخلوط می کنیم . 3. سپس چهار  پنج ق غ از آرد را اضافه کرده و بعد هم خمیر مایه را اضافه کرده . 4.  بقیه ارد را کم کم اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر لطیفی  بشه 5. سعی کنید با ورز دادن و کوبیدن به زمین (ده پانزده بار بکوبید)  چسبندگی خمیر رو بگیرید و نصف  از آرد رو که ریختین مابقی رو قاشق به قاشق اضافه کنید ،تا به دست نچسبه.  اگر زیاد ارد بزنید دوناتها لطافتش رو از دست میدن و سفت میشه. ( در نهایت  باید خمیرنرم و لطیف و براق باشه) 6.  کف یه ظرف تمیز را کمی چرب کرده و خمیر مون رو با سلفون (یا نایلون) و یک پارچه بزرگ خوب میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم ( نه زیاد گرم تابستونها توی فر اجاق که  خاموش باشه  جای خوبیه) استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه . 7 . دوباره بعد از استراحت کمی ورز میدیم و بعد تخته کار  را ارد پاشی کرده و  باوردنه خمیر را باز کرده ( خمیر را پشت و رو کنید دوباره با وردنه باز کنید) و قالب می زنیم و مجدد بیست دقیقه  استراحت می دهیم و یک پارچه ی نازک روی اونا پهن میکنیم . 8 .  بعد در روغن داغ و شناور با قابلمه ی کوچیک و با حرارت خیلی کم به آرومی سرخ می کنیم .تا مغز پخت بشه  وقتی از روغن دراوردیم روی یک  آبکش یا دستمال تمیز قرار داده تا روغن اضافی کشیده بشه بعد تزیبن می کنیم . سالم بودن خمیر مایه و ولرم بودن آب و شیر و خوب ورز دادن ( نه خیلی زیاد و نه کم متعادل باشه ) و میزان آرد در بافت دونات و پف کردنش  تاثیر داره . اگر قالب دونات نداشتین با لیوان و در بطری قالب بزنید. 😋نوش جون😋❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
آرد 1پ بکین پودر 2ق چ نمک یک پنس تخم مرغ 1عدد شیر 1پ سرخالی ماست 2ق غ شکر 3ق غ روغن مایع 3ق غ نوتیلا به اندازه کافی وانیل 1/4ق چ رنده پوست پرتقال نصف ق چ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل ورنده موست پرتقال را با چنگال کمی هم زده و شکر روغن شیر وماست را اضافه کرده هم میزنیم وکم کم به مواد خشک یعنی آرد وبکین پودر ونمک اضافه کرده وهم میزنیم تا یکنواخت شود. بعد ماهیتابه نسوزی روخیلی کم چرب کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی گرم شد با قاشق یا ملاقه کوچک از مواد وسط ماهیتابه میریزیم موقعی که پنکیک شروع به حباب زدن کرد وحس کردیم زیر پنکیک ها طلایی شد بر میگردانیم تا روی دومش هم بپزد. وقتی همه پنکیکها آماده شدند با نوتیلا روی اون رو تزیین میکنیم.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پروفایل❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از  ایده های بانوان
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
ســلــام ✋ صــبــح آخــریــن روز و پــنــج شــنــبــہ☕️ اســفــنــد مــاهتــون بــخــیــــر 🌼🍃 امــروزتــانــ زیــبــا و پــر از مــهر الــهیــ یــک روز جــدیــد آغــاز شــد بــا یــک امــیــد جــدیــد بــا یــک فــڪــر خــوبــ آرزوهای قــشــنــگــ و تــوڪــل بــه خــدا آخــر هفــتــہ تــون 🍳 ســرشــار از خــیــر و بــرڪــت 🌼🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
. پنجشنبه آخر سال یاد همه آنهایی می اُفتیم که دیروز بودند و امروز نه همه ی آنهایی که لحظه‌ی تحویل سال صورتشان را بوسیدیم و عید زمان را تبریک گفتیم و امسال تنها با خواندن فاتحه ای یادشان می‌کنیم زندگی میهمانی و جشن آمدن ها و رفتن هایمان است ، واقعیتی که بی شک روح و دلمان را می آزارد کاش دلمان خوش باشد از یادگاری های بزرگی که در دنیا باقی می گذاریم و کوله بارِ پُری که با خود به آخرت می‌بریم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢