eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 یه لیوان آرد بدون روغن تفت دادم حدودا نیم ساعت بعد با یه لیوان روغن محلی یا کره محلی رو خوب تفت دادم آرد قرمز شد.بعد زیره سبز وپودرهل وفلفل سیاه ودارچین ریختم..بعد شیش تا لیوان آب من بجای شکر نبات ریختم.وزعفرون هم ریختم نیم ساعت رو گاز بود خوب که پخت وجا افتاد خاموش کردم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 یه لیوان آرد بدون روغن تفت دادم حدودا نیم ساعت بعد با یه لیوان روغن محلی یا کره محلی رو خوب تفت دادم آرد قرمز شد.بعد زیره سبز وپودرهل وفلفل سیاه ودارچین ریختم..بعد شیش تا لیوان آب من بجای شکر نبات ریختم.وزعفرون هم ریختم نیم ساعت رو گاز بود خوب که پخت وجا افتاد خاموش کردم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 ▫️کنسرو ذرت ۱ قوطی ▫️کنسرت نخودفرنگی ۱ قوطی ▫️سس مایونز ویا ماست خامه ای ۲ قاشق غذاخوری ▫️نمک وفلفل وابلیمو  به مقدار لازم ▫️فلفل رنگی نگینی خرد شده  از هررنگ ۱ ق غ 🔸اب اضافی کنسروها رو گرفته (داخل ابکش)وبا جوانه و نصف مقدار فلفل رنگی در ظرف مناسبی ریخته و با چاشنی وسس مخلوط کرده وداخل ظرف سرو ریخته وبا مابقی فلفل تزیین می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥗 😋 🔸نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز4 عدد سیب زمینی 10عدد خیارشور 2 حبه سیر (درصورت تمایل)نصف لیوان ماست نصف لیوان سس مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری هویج وسیب زمینی رانگینی خورد کرده وجداگانه بگذاریدبامقداری آب و نمک بپزدبعدازپختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شودخیارشور رامربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم2 حبه سیررا با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 ابتدا تکه های سینه مرغ رو خرد میکنیم دوتا پیاز بزرگ رو بصورت نازک خلالی میکنم داخل کاسه ای مرغ و پیاز رو میریزیم دوقاشق پر رب انار نمک فلفل سیاه. زعفران. سس سویا.روغن زیتون یا مایع هم میریزیم و همه رو باهم مخلوط میکنیم در ظرف رو میبندیم و یک شب داخل یخچال میذاریم تا مزه داربشه مرغ ها رو به سیخ فلزی یا چوبی کشیده بعد سیخ ها رو داخل روغن یا کره تفت میدیم همزمان مواد باقیمانده که مرغ داخلش خوابیده رو داخل تابه بزرگ دیگه ای میریزیم کمی روغن میریزیم نصف لیوان گردویی که با هاون کوبیده شده باشه و پودر هم میریزیم. نصف قاشق رب گوجه و دوباره یک قاشق دیگه رب انار و کمی شکر که ملس بشه زردچوبه و فلفل سیاه هم میریزیم و تفت میدیم تا پیاز نرم و پخته بشه و موادمون به روغن بیفته ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
غازیاغی ویا پاغازه ویا....گیاهی خودرو که کوها وچمنها در فصل بهار می روید این گیاه طبع گرم داره وبرای کسانی که ناراحتی معده کرده دارند بسیار مفیده و بعنوان گیاه داروی محسوب میشه برای کوکو و آش و نرگسی وسبزی پلو ازش استفاده میکنن وبسی هم خوشمزس. غازیاغی از همین الانه در میدان وتره بار فروشی ها فراوووونه غازیاغی رو چند دقیقه تو آب خیس کنید تا گل ولای موجود ته نشین بشه سپس از آب خارج کرده دوباره بزارید توی آب سرد چند دقیقه دیگه بزارید اینکار رو چهار الی پنج دفعه انجام بدید.تا تمیز و عاری از گل ولای بشه سپس خرد کنید زیاد ریز نباشه بریزید تو قابلمه آب بریزید تا نصف غازیاغی رو بگیره این گیاه کمی دیرپزه آبش که کاملا جمع شد روغن رو بزارید رو حرارت تا داغ بشه غازیاغی پخته شده رو بریزید وباهاش تفت بدید وقتی که تفت خورد به اندازه تعداد نفرات تخم مرغ بزنید کمی نمک وفلفل سیاه بزنید تخم مرغ که خودشو گرفت هم بزنید وبا هم تفت بدید گاز رو خاموش کرده با نون وماست فوق العاده خوشمزه س میتونید از چند حبه سیر رنده شده استفاده کنید سیر رو با روغن تفت بدید سپس غازیاغی پخته رو بریزید خیلیا پیاز داغ هم میریزین ما نمیریزیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم📝 برنج 1 پیمانه آب 6 پیمانه شکر 2 پیمانه خلال بادام 1/4 پیمانه کره 50 گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب 1/2 پیمانه هل ساییده 1/4 قاشق چایخوری دارچین و خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه با این مقدار مواد 4 پیاله شله زرد خواهید داشت. ✍️طرزتهیه: برنجی رو که از شب قبل خیس کردیم با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کنید تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم.بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه.کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب و هل رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید. در مرحله ی آخر خلال بادام هایی که از قبل خیس کردید هم اضافه کنید.
🍪 😋 تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 لیوان ماست 1 استکان شکر 1 لیوان نشاسته 1.5 لیوان بکینگ پودر یک ق م نمک کمی آرد 3 لیوان شکر برای رویش 🔸برای تهیه این شیرینی لذیذ ابتدا  همه مواد را ریخته مخلوط کرده  و  خوب با دست ورز میدهیم تا خمیرشود سپس با دست شکل داده و  یک طرف شیرینی  را در شکر میزنیم و  در سینی فر چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده  180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
⭕️برای تقویت سیستم ایمنی بدن و در امان ماندن از شر ، قدردان گیاه بابونه باشید چون باعث افزایش گلبول های سفید و درنتیجه تقویت سیستم ایمنی میشه،با آب جوش دم کنید و به صورت دمنوش میل کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
در این صبح اول هفته زیبـاو مبارک🌸 براتون شکوفه های🌸 شادی رو آرزو میکنم و یک بغل اتفاقات خـوب 🌸 برای امروزتون🌸 اول هفته‌تون گلبارون🌸❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
مواد لازم: نشاسته : ۱۵۰ گرم آب سرد : ۴ لیوان گلاب : نصف لیوان شکر : ۳۰۰ گرم کره : ۱۲۵ گرم آبلیمو : ۱ و نصف قاشق غذا خوری خلال پسته و بادام : به مقدار لازم زعفران آب کرده : به مقدار لازم هل : به مقدار لازم طرز تهیه مسقطی زعفرانی : برای تهیه مسقطی زعفرانی نیز, مانند مسقطی شیرازی, نشاسته را با آب مخلوط کرده و از صافی عبور دهید تا یکدست شود. برای پخت این شیرینی, قابلمه ایی را بر روی حرارت قرار داده و نشاسته حل شده در آب را درون آن بریزید, دقت داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد و دائما نشاسته هم زده شود تا مسقطی خشک نشود. سپس زعفران و شکر را به نشاسته اضافه کنید و هم زنید و اجازه دهید تا مخلوط غلیظ شود. در این مرحله کره و گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با نشاسته کاملا مخلوط شوند. سپس از روی حرارت برداشته و ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مایع مسقطی را درون آن بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. سپس آن را به دلخواه برش زنید. برای تزیین این مسقطی می تواند آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزیین کنید. شیرینی مسقطی را می توان در رنگ ها و طعم های متفاوت تهیه کرد که از جمله آن ها می توان به مسقطی نسکافه ایی, مسقطی کاکائویی, مسقطی ساده و بی رنگ و … اشاره کرد که از این مسقطی ها می توان به عنوان شیرینی در میهمانی ها و مراسم استفاده کرد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
کماچ_سهن_گردویی مواد لازم آرد سهن 750 گرم(اردجوانه گندم) آرد گندم 1 کیلو خمیر مایه 1 ق س شکر 1 ق م اب ولرم یک پیمانه روغن مایع 3 ق س روغن جامد من از روغن گاو استفاده میکنم و برای روی کماچ 200 گرم ادویه های کماچ دارچین ، قلمفور ، بادیان ، زرد جوبه خرما هسته گرفته و روغن و ادویه ( زنجبیل ، هل و جوز و قلمفور ) طرز تهیه : 3 قاشق روغن مایه را گرم کرده و زردچوبه اضافه کرده و باقی ادویه های خمیر را خمیر مایه و شکر و اب نیم گرم که به عمل امده را با ارد وادویه ها و قاطی کرده و اب نیم گرم تا جایی اضافه میکنیم که خمیرمون بدست بیاد یک ساعت روی خمیر را پوشانده تا مایه خمیر عمل کرده خرما هسته گرفته و ادویه ها و به مقدار لازم روغن اضافه میکنیم خمیر را پهن کرده و در ظرف خوب چرب کرده میاندازیم خرما را روش پهن کرده و دوباره خمیر روی ان می اندازیم بعد با کف دست محکم روی خمیرمون میزنیم خمیر که کمی سبک شد خمیر را میبریم و لوز یا چهار گوش میکنیم 200 گرم روغن داشتیم یک سوم روغن را روی کماچ میریزیم و در فر از پیش گرم شده قرار میدیم و در دو نوبت در فر را باز میکنیم و دوباره روغن میدیم فقط نسوزین بعدش که پخت سینی را لای سفره و پتو قرار میدیم میذاریم دم بکشه رنگش حسابی قرمز کماچی میشه میتونین ازخمیراندازه گردوبردارین ومقداری ازخرماروداخلش بذارین وگردکنین وبامهرروی اون روفشاربدین ودرروغن سرخ کنین وبعدازخنک شدن پودرقندوپودرپسته روش بپاشید❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍴 بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است كه 👇🏻 یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷‍ کدوها رو خوب می شوریم به دو یا سه قسمت برش می زنیم در کمی روغن زیتون یا روغن مایع تفت می دیم و با کمی آب و نمک به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه می پزیم سپس سریع کدوها رو در آب یخ می ذاریم تا رنگ کدوها سبز بمونه «روش بلانچ» و بعد داخل آبکش ریخته خشک که شد کدوها رو با ابزار سبزی آرایی یا با نوک قاشق چایخوری خالی می کنیم ولی از کف و اطراف نیم سانت باقی می ذاریم. مایه داخل دلمه گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و زردچوبه در صورت تمایل دو حبه سیر رو با هم تفت می دیم یک عدد فیله گوجه فرنگی رو هم به همراه فلفل دلمه ریز کرده تفت داده یک ق رب گوجه هم با ادویه، فلفل، ارگانو، تفت داده به گوشت اضافه کرده و با کمی آب می پزیم، آب گوشت کامل کشیده و خنک که شد داخل کدوها رو پر کرده و در پیرکس چرب شده می چینیم و روش پنیر پیتزا موزارلا یا پارمسان می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه می پزیم تا کمی طلایی بشه. من از سس بشامل که قبلن توضیح دادم استفاده کردم اول یک قاشق سس بشامل ریختم بعد گوشت و دوباره یک قاشق سس و پنیر پیتزا. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیدتون‌مبارک‌ بشینید خونه دیگه 😁 اَح ح 😁 ہ‌آباد ❢ ❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @LatifehAbad ←•→
هدایت شده از  ایده های بانوان
🔷 برای اینکه طعم لیمو عمانی در قرمه سبزی بهتر باشد و تلخی آن هم گرفته شود قبل از طبخ خورش آن را بخیسانید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
🔷 با آموزش یه نوشیدنی آرامشبخش همراهتون هستیم که‌ سرو کردنش رو برای تایم شب توصیه می‌کنیم . 📄 چیا لازم داریم؟ ۱) شیر – یک فنجون ۲) عسل – یک قاشق چایخوری ۳) عصاره وانیل – دو الی سه قطره ۴) پودر دارچین – سر قاشق چایخوری . 🔵 شیر رو کاملا داغ می‌کنیم. عسل و وانیل رو به شیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. ترکیب رو توی فنجون مورد نظر سرو کرده و پودر دارچین و روی نوشیدنی می‌ریزیم. نوش جان 😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 روغن جامد آبڪرده سرد 125 گرم +٧٠گرم پودر قند با قاشق مخلوط ڪنید تا پودر قند ڪاملا حل شود. پودر هل 2/1 ق چایخوری+١ ق غ گلاب +١زرده تخم مرغ اضافه و ڪاملا مخلوط ڪنید. 🔸سفیده راڪمے با چنگال بزنید تا از لختگے در بیایدهمه مواد رو مخلوط بعد ڪم ڪم ٢٥٠ گرم ارد اضافه ڪنید تا خمیر نرم و ڪمے چسبناڪے به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید. اگر دوست داشتین ڪمے زعفران دم ڪرده هم اضافه ڪنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
قورمه سبزی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋😋😋 . مواد لازم برای این آش خوشمزه👇🏻 نخود نیم پز:نصف پیمانه عدس: 1 پیمانه برنج نیم دانه ایرانی: 1پیمانه سبزی آش ( نعنا، جعفری، تره و گشنیز ) : ۱ کیلو تیکه های مرغ گردن یا بال( آب قلم یا آب مرغ هم‌ میشه) پیاز :۳ عدد ماست :4 لیوان نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ ) . طرز تهیه👇🏻 یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده، سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوشت و پیاز را با هم خوب سرخ می کنیم.روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شود. وقتی پیاز داغ و گوشت سرخ شد به مقدار کافی آب می ریزیم عدس را نیز بدون آب اضافه کنید. اگر آب عدس به مواد اضافه شود، رنگ آش کدر می شود اجازه میدیم تا نیم پز شوند و در این فاصله نخود نیم پز،برنج و سبزی آش را اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه، فلفل تند، ادویه و نمک را به اندازه کافی اضافه می کنیم و به مقدار کم زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد کامل مخلوط شوند. آش را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا جا بیفته. آش نباید زیاد آبکی یا سفت باشد. حالا ماست را با یک عدد تخم مرغ در یک ظرف خوب هم می زنیم، طوری که صاف و یکدست بشه ماست را کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید تا آش نبرد. بامقداری پیاز داغ و نعنا روی آش تزیین کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو. نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن. میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍲 برای خوشمزه تر شدن كوكو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشك استفاده كنید؛ كوكوی شما بسیارخوشمزه می شود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢