eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃🌸 سـر آغاز هر نامه نام خداست که بی نام او نامه یکسرخطاست 🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم🌸 🙏 الهی به امید تو🙏 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
♥️جای ساعت ... صدای تو هر صبح... بیدارم می کند ... هراسی از چرخش عقربه ها نیست ... بگذار صدای تو ... مدام زنگ بزند ...💋 صبحت بخیر جاناااان من ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
 نان_شیر کوچک🥖 آرد۴۵۰گرم(آرد فانتزی) خمیر مایه ۱ق چ پودر شیر خشک قنادی ۳۰گرم نمک ۱ق چ شکر ۱ق غ شیر ۲۸۰گرم کره همدمای محیط ۵۰گرم اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه خمیر ورز بدین وکم کم کره رو به خورد خمیر بدید وده دقیقه ورز بدید بعد بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید روشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه. بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه ‌اونو به چونه های ۸۰گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید ‌بعداز اون با دست بهش فرم بیضی بدید وداخل سینی فرتون با فاصله ۶سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید ‌بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید وبا تیغ برش‌های موازی بدید ودر فر ۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان. باما همراه باشید با بهترین دیزاین ها😊👇👇 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کالزونه #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ارسال شده از سروش+: .یک پیمانه شیر ولرم ( یا آب ولرم) .... خمیر مایه یک ق غ .... شکر یک ق غ .... نمک یک ق چ ...دو  ق غ روغن مایع ... یک عدد تخم مرغ ( دلخواه میتونی نریزی) .. آرد تقریبا سه پیمونه . .حتما شیر باید ولرم باشه ، . خمیر مایه رو با شکر داخل شیر می ریزیم ده دقیقه در دمای اتاق روی اون رو بپوشونید تا عمل بیاد یا پف کنه . حالا تخم مرغ و ارد و نمک و روغن رو مخلوط کنید. خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ اصافه کرده و دو ق ارد بهش اضافه کنید و هم بزنید  و مابقی آرد تا جایی که به دست نچسبه کم کم  با بقیه مواد مخلوط کنید نوع آرد ها متفاوته دو تا لیوان که ریختین مابقی با قاشق خیلی کم بریزین و مدام ورز بدین و به تخته کار بکوبید تا گلوتن آزاد بشه و چسبندگی خمیر گرفته بشه حواستون باشه اگر خیلی هم زیاد آرد بریزین حتما خمیر سفت میشه . .خوب ورز بدین حدود یک ربع یا اینکه صد بار به میز کار بکوبید  تا خمیر نرم و لطیفی حاصل بشه . .حالا  یه ظرف تمیز که چرب شده  خمیر را میچرخونیم .یک ساعت در جای کمی گرم روی خمیر رو بپوشونید تا حجم خمیر دو برابر بشه . بعد از یکساعت استراحت خمیر که پف میکنه دوباره خیلی کم ورز داده و پف خمیر رو بگیرین تخته را ارد پاشی کنید خمیر را چونه بگیرین با وردنه باز کنید هر چه نازکتر بهتر (شکل دایره بزرگ)مواد میانی که من کالباس و قارچ تفت داده شده ( قارچ را با دوق ابلیمو و حرارت بالا تفت داده که آب نندازه و سیاه نشه) و ذرت و فلفل دلمه و پنیر پیتزا و آویشن روی نصف خمیر پهن کرده و مابقی خمیر رو برمیگردونیم روش ( مثل پیراشکی یا قطاب) کناره ها رو با اب خیس میکنیم و با دست کاملا فشرده و میپیچونیم .روی خمیر هم زرده تخم مرغ هم زده و زعفرون و یه ق شیر  و نوک ق چ وانیل و یه ق کره رومال کرده با همون کاغذ روغنی  میزاریم توی فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه الی نیم ساعت و پنج دقیقه هم گربل روشن کردم. فقط بچه ها یادتون باشه مواد میانی کالزونه باید خشک باشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
سیب زمینی بامیه ای 🥔🥔🥔. سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک خوشگل و البته خوشمزه میشن مواد لازم : آرد 3/2 پ آب 3/2 پ تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ پکینگ پودر 2/1 ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g طرز تهیه : سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
شیر.....2لیوان دنت موزی .....2عدد خامه صبحانه.....100 گرم پودر ژلاتین......2قاشق غذاخوری شکر....5 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا شیر، شکر و ژلاتین را روی حرارت می زاریم تا شکر کامل حل بشه.سریع هم می زنیم تا ژلاتین گلوله نشه.حرارت کم کنید تا شیر نجوشه.بعد از یکدست شدن مواد بزارید یکم خنک بشه.دنت اضافه می کنیم.یکم از مواد برداشته خامه را اضافه می کنیم .تا مواد با خامه یکدست بشه .این کار باعث میشه خامه در مواد نبرد.بعد ظرف خامه و دسر به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت نیاز می تونید یک قطره رنگ خوراکی بزنید.می تونید مثل من حدود نصفه بسته از ژله مورد نظر داخل قالب بریزد تا خودشو بگیره بعد مواد دسر را روش بریرد.حدود 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
موادلازم📝 شیر ۲ لیوان شکر ۶ ق غ خامه صبحانه ۵ ق غ شکلات تخته ای به مقدار دلخواه پودر ژلاتین ۲ ق غ آب ۱ استکان ✍طرزتهیه: پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید. برای قسمت کم رنگ ژله به همین روش پاناکوتای شکلاتی عمل کنید ولی به جای شکلات قهوا بریزید. و ابتدا ته قالب توی گلبرگ ها بریزید وقتی نیم بند شد. پاناکوتای شکلاتی بریزید. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آرد نخودچی : یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان پودر قند : سه چهارم لیوان کره : صد گرم روغن مایع : سه چهارم لیوان پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری نان میکادو : ۶ ورق آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فالوده _باطعم_انگور 🍇🍇 ✍مواد لازم : ژله انگور برای قالب بزرگ ۴ تا بسته فالوده شیرازی 500 گرم (فالوده آماده یا رشته فالوده خشک ) 🍜طرز تهیه: چهار بسته ژله رو با ۶ لیوان اب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه .. این رو کنار بذارید تا یکم خنک بشه .. . رشته های فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه ) اگر رشته فالوده خشک دارید با اب و شکر پنج دقیقه بجوشونید تا نرم بشه و بعد به ژله اضافه کنید. این مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا ۶ ساعت •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چه‌کار باید کرد؟ حتما قطر شیرینی زیاد است. شیرینی‌ها یک اندازه مشخص دارند. اگر مواد لازم را درست اندازه بگیرید و از قالب درست استفاده کنید این اتفاق نمی‌افتد؛ اما اگر روی کیک برشته شود و داخل آن نپخته باشد، روی کیک را با فویل بپوشانید و بعد دوباره درون فر بگذارید. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای درست کردن این مدل ژله باید از ژله سبز (مثل سیب ،طالبی )و همینطور ژله سفید(الوورا) استفاده کنید ژله سبزرنگ رو با یک لیوان ابجوش مخلوط کنید بعد به جای اب سرد یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید.. (میتونید از دوقطره رنگ خوراکی سبز استفاده کنید تا پررنگ تر بشه)).. حالا ژله بستنی رو داخل قالب های کوچک گل ریخته و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببندد. حالا تو این فاصله یک ژله الوورا درست کنید و داخل فضای اشپزخانه گذاشته و بهش زمان بدید تا خنک بشه. وقتی ژله های گل کاملا بسته شد از قالب در بیارید و داخل قالب بزرگ بچینید و ژله الوورا رو روش بریزید،میتونید مابینش از برگ نعنا استفاده کنید. حالا یک ژله الوورا را با یک لیوان ابجوش مخلوط و به جای اب سر یک بستنی لیوانی بزنید و روی ژله بریزیدوبذارید یخچال تا ببندد و داخل بشقاب برگردانید. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
بسم الله الرحمن الرحیم 💐 🔰 طرح ختم صلوات به نیت سلامتی وتعجیل درامرفرج آقاصاحب الزمان(عج)🌷 سلام و عرض ادب🌷   تا ولادت اقامون مهدی فاطمه(عج) 🔴👈۲۲روز مونده و یه ختم صلوات داریم به نیت تعجیل در ظهور و سلامتی ایشان 💚 لطفا تعداد صلواتتون به این آیدی بفرستید👇 @AA_AA313 لطفا پیام رو باز نشر بدید و به همه دوستان و خانواده اطلاع دهید تا همه در این امر سهیم باشند سعادت دنیاوآخرت نصیبتان💐
•••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#رولت_موزی •••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍌🍌🍌 👈مواد لازم 5عدد زرده تخم مرغ سایز بزرگ 3عدد سفیده تخم مرغ سایز بزرگ از یک لیوان یه انگشت کمتر آرد نصف استکان شکر(40گرم) نصف استکان آب داغ(50گرم) 1قاشق چای خوری بگینک پودر 2قاشق غذاخوری روغن مایع 👈طرز تهیه زرده تخم مرغها و سفیده های تخم مرغ را در ظرف های جداگانه بریزید.سفیده های تخم مرغ را با یک پنس نمک با همزن برقی بزنید .نصف استکان شکر را نیز اضافه کرده و تا وقتی سفیده ها کف کند و حجم بگیرند به زدن ادامه دهید(در حدی که وقتی ظرف را برمیگردانید سفیده ها نریزند) زرده ها را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید .آب داغ و روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید .سپس آرد و بگینک پودر را الک کرده و انها را نیز اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله همزن را خاموش کنید و سفیده ها را در سه مرحله به زرده ها اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا به خورد زرده ها برود.در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کاغذ روغنی را با کره چرب کنید‌.مایه کیک رولت را در سینی روی کاغذ روغنی بریزید و با لیسک صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160درجه بدون فن بین 10تا12دقیقه با کنترل بپزید. بعد از اینکه از فر خارج کردید 5دقیقه صبر کنید تا کیک به دمای اتاق برسد و خنک شود و سپس روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید.کاغذ روغنی که روی کیک هست را کم کم جدا کنید و بعد از اینکه کمی دیگر سرد شد برش بزنید و داخل آن کرم بمالید و یک برش موز بزارید و رول کنید. 👈مواد لازم برای کرم 2لیوان شیر 1استکان شکر(70گرم) نصف استکان آب 2قاشق کمی سرپر نشاسته ذرت یا گندم 2قاشق غذاخوری کمی سرپر آرد 1قاشق مربا خوری کره 1عدد زرده تخم مرغ 2قاشق غذاخوری پودر کرم شانتی یا پودر خامه 1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 👈طرز تهیه آب،شکر،آرد،شیرو نشاسته را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و قوام بگیرد .بعد از اینکه قوام گرفت زرده تخم مرغ را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا کرم یکدست شود و زرده به خورد کرم برود و بپزد.سپس کره و وانیل را در کرم اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و زیر گاز را خاموش کنید .وقتی کرم کاملا سرد شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم فرم بگیرد و یکدست شود . نکته:به جای کرم میتوانید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید و روی رولت بمالید.نوش جان💖 •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔻مواد لازم براي سميفردو انبه 🥭انبه بزرگ ۲ عدد 🥚تخم مرغ ۳ عدد متوسط 🍥خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 🍚شكر جمعا ٩ ق غ 🔹پسته نيم كوب سه چهارم پيمانه 🔹هل و زعفران هر كدام ۱ ق چ 🔹وانيل ۱ ق چ ‌ 🔥 طرز تهيه ۱. ابتدا فيله ي انبه و سه ق غ شكر و هل و زعفران رو داخل غذاساز ريخته و خوب ميكس كنيد و سپس سه عدد زرده ي تخم مرغ رو اضافه كنيد و باز ميكس كنيد. ۲. سه عدد سفيده تخم مرغ رو با سه ق غ شكر روي بخار اب مدام هم بزنيد تا شكر حل بشه و سفيده از خامي در بياد و كمي كف كنه. با همزن سفيده رو برنيد وانيل رو اضافه كنيد و خوب بزنيد تا سفيده خوب فرم بگيره و سفت و سرد بشه. ۳. خامه صبحانه رو با سه ق غ شكر داخل همزن بريزيد و پنج دقيقه بزنيد تا پوك و سبك بشه. مي تونيد از خامه ي قنادي استفاده كنيد اما من پيشنهاد نميكنم چون خيلي شيرينه و دسر رو زياد شيرين ميكنه. ۴. سپس پوره انبه رو به خامه اضافه كنيد و اروم فولد كنيد و در اخر سفيده ي فرم گرفته رو اضافه كنيد و اروم مخلوط كنيد و پسته نيمكوب رو اضافه و مخلوط كنيد. ۵. داخل قالب مورد نظر رو سلفون بكشيد و كمي از پسته نيمكوب رو نگه داريد و بپاشيد كف قالب و سپس مواد رو داخل قالب بريزيد و سلفون رو روي دسر برگردونيد و قالب رو حداقل ١٢ ساعت داخل فريز بذاريد تا دسر و بستني خوشمزه آماده بشه. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋 مواد لازم ژله بلوبری دو بسته رنگ خوراکی آبی یک قطره رنگ خوراکی مشکی به اندازه نوک خلال دندون اکلیل خوراکی آبی مارک ویلتون یک قاشق چای خوری اکلیل طرحدار ستاره ای صدفی و ترافل برای تزئین طرز تهیه ابتدا دو بسته ژله رو با سه لیوان آبجوش بنماری کردم بعد از خنک شدن رنگ آبی و مشکی رو اضافه و با اکلیل خوراکی آبی مارک ویلتون مخلوط کردم تو قالب ریختم داخل یخچال گذاشتم تا کاملاً ببنده بعد در ظرف سرو برگردون کردم و با ستاره صدفی و ترافل تزئین کردم. 🚦نکات ✔️حتماً از اکلیل خوراکی مارک ویلتون استفاده کنید چون اکلیل های موجود در بازار در ژله ته نشین میشن و طعم ژله رو تلخ میکنن. ✔️کار تزئین رو چند دقیقه قبل از سرو انجام بدین چون هم ستاره هم ترافل بعد از نیم ساعت بر اثر رطوبت ژله شروع به آب شدن میکنن. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دستور یه مرغ خیلى خوشمزه 🍗 😋 🔸اول یک پیاز چاق و چله خورد بشه کف قابلمه بعد مرغ(خام از فریز در اومده یا تازه) رو روش بچینید بعد زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر بپاشونید و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خیلی کم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که یک ربع قبل در اب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزید (هرجقد ک دوس دارید)و درشو میزارید تا ب روغن بیفته و برمیگشتونید و شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دستور یه مرغ خیلى خوشمزه 🍗 😋 🔸اول یک پیاز چاق و چله خورد بشه کف قابلمه بعد مرغ(خام از فریز در اومده یا تازه) رو روش بچینید بعد زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر بپاشونید و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خیلی کم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که یک ربع قبل در اب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزید (هرجقد ک دوس دارید)و درشو میزارید تا ب روغن بیفته و برمیگشتونید و شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥝🥝🥝 کیوی 6 عدد متوسط شکر نصف لیوان لیوان وانیل یک هشتم ق.م پودر ژله کیوی 1 بسته بستنی وانیلی نصف لیوان 🌷طرز تهیه 1-کیوی خرد شده و شکر وانیل را با یک لیوان اب روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم کمی سرد شود. 2-پودر ژله کیوی را با یک و نیم لیوان اب جوش روی حرارت کتری گذاشته تا کامل حل شود 3-کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم تا پوره شود. 4- ژله را به کیوی اضافه می کنیم. 5- سپس بستنی را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید(بستنی را کمی در دمای محیط بزارید شل شده باشد) 6-در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد. نکته: ✔️می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد. وقتی ژله خودشو گرفت دیوارهاشو با چاقو یا دست ازاد میکنیم و بعد که برعکس کردیم با حرارت سشوار از قالب جدا میکنیم. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم:شیر۳پ.زرده تخم مرغ۴عدد.پودر ژلاتین۳ق غ.آب۱/۲پ.وانیل۱/۲ق چ.خامه صبحانه۱۵۰گرم.پودر شکر۲/۳پ.پودر کاکائو۱ق غ. نسکافه۱ق غ. طرز تهیه: پودر ژلاتین رو در آب خیس کرده روی بخار آب بذارین تا شفاف بشه.زرده تخم مرغ،پودر شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه.شیر رو روی حرارت بذارین تا داغ بشه بعد به مواد زرده تخم مرغ اضافه و سریع به هم بزنید روی حرارت ملایم قرار بدین و قبل از اینکه بجوشه بردارین(۳_۵ دقیقه). ژلاتین شفاف رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید از صافی رد کنید و وقتی حرارتش کم شد خامه صبحانه رو که با چنگال زدین بهش اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا اگه دوست دارین دسر یک رنگ بشه همه رو یکجا در قالب بریزین اما اگه تمایل دارین سه رنگ در سه طعم بشه اونو سه قسمت کنید. یک قسمت رو ساده در قالب ریخته و بذارین یخچال تا نیم بند بشه.به یک قسمت پودر کاکائویی که در دو سه قاشق آب حل شده و به قسمت سوم نسکافه که در یکی دو قاشق آب حل شده اضافه و به ترتیب روی قسمت اول و دوم بریزید و هر کدوم رو در یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه بعد قسمت دیگه روش بریزین.دقت داشته باشین هر قسمت که در یخچال قرار میدین کاملا سفت نشه چون موقع سرو لایه ها از هم جدا میشه.حتما نیم بند باشه. من برای اینکه سریع آماده کنم در فریزر گذاشتم اما مراقب بودم که دسر کاملا نبنده و بعد از ریختن لایه سوم اونو در یخچال گذاشتم. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔸کیک رولتی سه عدد 🔸پودر ژله آناناس یک بسته 🔸پودر ژلاتین یک ق س پر 🔸آب جوش نصف لیوان 🔸پنیر ماسکار پونه یک بسته 🔸خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم 🔸بستنی وانیلی آب شده یک لیوان 🔸آب کمپوت آناناس نصف لیوان 🔸آناناس خرد شده نصف لیوان 🔸گردو خرد شده ۱/۴ لیوان ✏️✏️✏️✏️ رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید. پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود. در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
_🌹_‏ســـــــلام صبحتون بهترین و خوشرنگ ترین صبح دنیـا❤️ 🌹با لحظه هایی پراز خوشی و آرزوی سلامتی برای شما❤️ 🌹روز و روزگارتون شـاد و زیبـا صبح زیبـای چهارشنبه تون بخیرعزیزان❤️          ‌  ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تافتون مواد لازم :👇 آرد ۳۷۵ گرم معادل سه لیوان کاملا سرخالی ◀️ من از آرد قنادی استفاده کردم همون آردی که به صورت فله ای از لوازم قنادی میخرم ولی از آردهای بسته بندی یا آرد نونوایی هم میتونید استفاده کنید بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ روغن مایع ۵۰ میلی لیتر معادل ۱/۴ لیوان آب با دمای معمولی ۱۸۰ میلی لیتر معادل ۳/۴ لیوان . دستور تهیه :👇 آرد رو داخل یه کاسه بزرگ الک کنید. نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن مایع رو اضافه کنید و با مواد قبلی مخلوط کنید آب رو یکباره بریزید و ابتدا با قاشق و بعد با دست خمیر رو جمع کنید، کمی ورز بدید تا یکدست و لطیف بشه. ◀️ خمیر نیاز به استراحت نداره خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدوم از قسمتها رو به شکل گلوله دربیارید ◀️ یه تابه نچسب رو روی حرارت بزارید تا خوب گرم بشه روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید خمیر رو قرار بدید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر رو به ضخامت یک میلیمتر پهن کنید میتونید خمیر رو با دو تا دستتون بلند کنید و بندازید توی تابه یا برای اینکه راحتتر خمیر رو جابجا کنید دور وردنه بپیچیدش و آروم منتقل کنید داخل تابه وقتی خمیر رو انداختید تو تابه حرارت رو زیاد کنید تا روی نون حباب بزنه و بپزه ◀️ اگه موقع پخت نون حرارت کم باشه نون خشک میشه ◀️ نون خیلی زود میپزه و زیرش لکه های قهوه ای ظاهر میشه بعد نون رو برگردونید تا سمت دیگه شم بپزه به محض پخت نون رو لای دستمال نخی بزارید تا خشک نشه. به همین راحتی نون خوشمزه مون آماده شد نوش جاان ☆﷽☆ @Ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ برای ۱۰ عدد سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم نان تست ۱۰ عدد پنیر پیترا به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم . داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید . دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم . در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید . دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
این‌کیک برای کسانی که به گلوتن حساسیت دارن عالیه چون اصلا آرد گندم نداره مواد لازم: آرد برنج یک و نیم لیوان+دو ق غ(دویست و پنجاه گرم). روغن یک سوم لیوان. شیر یک سوم لیوان. گلاب یک سوم لیوان. زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ . بکینگ پودر دو ق چ. شکر یک لیوان. وانیل یک چهارم ق چ. تخم مرغ چهار عدد ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود پنج دقیقه میزنیم تا کاملا کف کنه و سفید رنگ بشه و حالت کشدار پیدا کنه مثل کرم بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم شیر و گلاب و زعفران و اضافه و مخلوط میکنیم در آخر هم مخلوط آرد برنج و بکینگ پودر رو اضافه و با همزن حدود ده ثانیه میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه قالب رو خوب چرب کنید و آرد بپاشید می تونید کفش هم کاغذ روغنی بندازین مایه کیک رو داخل ش بریزین روش پخت روی گاز:یک قابلمه بزرگتر از قالب رو شعله پخش کن و شعله متوسط با حرارت ملایم مدت بیست دقیقه بزارین داغ بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و در و دم کنی بزارین حدود یکساعت که گذشت درش رو بردارین اگر روی کیک خشک بود آماده است روش پخت داخل فر:فر روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع بزارین گرم بشه بعد قالب رو داخلش بزارین مدت پنجاه دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان خلال چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است بعد پخت کیک بزارین حدود یکساعت دال قالب بمونه ووخوب سرد بشه بعد خارج کنید نکاتی درباره آرد برنج:اگر آرد برنج آماده تهیه میکنید حتما از جای مطمئن بگیرین که از تازه بودنش مطمئن باشید داخل یخچال و نایلون نگهدای کنید بهتره تازه استفاده کنید که عطرش حفظ بشه اگر خودتون آرد برنج تهیه میکنید بعد آسیاب کردن حتما باید از الک حریر رد کنید یعنی یک پارچه حریر رو بزارین و آرد برنج رو داخلش بریزین و تکون بدین وگرنه با آسیاب تنها آرد برنج درست نمیشه چون دونه های درشت داخلش میمونه و بعد پخت زیر دندون حس میشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه . فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا هم‌خوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده . بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم . اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم . هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره . عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه . چون الویه شلکی قالبی در نمیاد . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢