#کوکو_سبزی_مجلسی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_موز_و_بیسکوییت
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
.
این غذا با اسم اصلی واویشکا اما اسم مستعار بیج بیج؛ فکر کنم آسونترین غذایی هست که تو اکثر خونوادهها درست میشه. اون قدر راحته که از غذاهای رسمی دانشجویی هم محسوب میشه😁
اما در عین سادگی خیلی دلچسبه.
موادش ، پیاز داغ، گوشت چرخ کرده،گوجهفرنگی خرد شده یا رنده شده، کمی رب گوجه، و ادویههاش زردچوبه، فلفلقرمز و کمی گرد غوره و نمک. که بعد از تفت خوردن با کمی آب میپزه .در کنار این ترکیب میشه سیب زمینی سرخ کرده هم گذاشت. .
بعضی شمالیهای عزیز توش لوبیا چیتی هم میریزن یا حتی روش تخم مرغ میشکونن و یا کلا با جگر درستش میکنن.
خلاصه که با هر موادی کم و زیاد، بسی خوشمزست
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
روزهای رفته ی سال را ورق میزنم؛
چه خاطراتی که زنده نمی شوند.
چه روزها که دلمان میخواست تا ابد تمام نشوند و چه روزها که هر ثانیه اش یک سال برایمان گذشت.
چه فکرها که آراممان کرد و چه فکرها که روحمان را ذره ذره فرسود.
چه لبخندها که بی اختیار بر لبانمان نقش بست و چه اشک هایی که بی اراده از چشمانمان سرازیر شد.
چه آدم ها که دلمان را گرم کردند و چه آدم ها که دلمان را شکستند.
چه چیزها که فکرش را هم نمیکردیم و شد و چه چیزها که فکرمان را پرکرد و نشد.
چه آدم ها که شناختیم و چه آدم ها که فهمیدیم هیچگاه نشناختیمشان
سهم یک سال دیگر هم "یادش بخیر" میشود.
ارمغان روزهایی که در پیش دارید
آرامشی باشد از جنس خدا؛
آرامشی که هیچگاه تمام نشود.
꧁❤️
❥♡
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
دوستت دارم مـــــــــــــادر❤️
همین
و این نه قابل محاسبه ست
نه قابل شمارش
حتی نمی تونی میزانش رو تخمین بزنی
بی انتهاست
تا وقتی هستم تا وقتی هستی
هست به امتداد زندگی،
هست به امتداد دنیا...
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
۱۲فروردین روز حکومت مستضعفان مبارک😍
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
#قدیما
🍃🌸قدیما نمیدونم دل ما خوش بود ،
یا قدیما بیشتر خوش می گذشت !
🍃🌸نمیدونم سلامتی بیشتر بود
یا ما مریض نبودیم !
🍃🌸نمیدونم ما بی نیاز بودیم
یا توقع ها پایین بود ؟
🍃🌸نمیدونم همه چی داشتیم
یا چشم و هم چشمی نداشتیم !
🍃🌸نمیدونم اون موقع ها
حوصله داشتیم !
یا الان وقت نداریم !
🍃🌸نمیدونم چی داشتیم ،چی نداشتیم
ولی روزای خوبی داشتیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍃🌼۱۳ فروردین ، روز طبیعت گرامی باد.
🍃🌸 برای سلامتی خود، خانواده و هموطنان در خانه بمانیم.
🍃🍀با اتحاد و همدلی #کرونا_را_شکست_میدهیم 🦋🌹
─┅─═ঊঈ💝ঊঈ═─┅─
🏡 #در_خانه_بمانیم
🇮🇷 #روز_جمهوری_اسلامی
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
#مافین_مرغ
دستور تهیه :👇
برای این مدل ازفینگرفود، میشه به جای مرغ گوشت ریخت ومافین گوشت درست کرد یاموادپیتزا وبشه مافین پیتزایی،بافت این مافین کاملا نرمه،من دو سری تهیه کردم سری اول را براتون فیلم گرفتم سری دوم کمی میزان مواد اصلی دستور راتغییردادم وبه نظرم عالی ترشد به همین خاطر همین میزان موادراروی فیلم براتون گذاشتم، توضیح دقیق میدم حتما بخونید بعد دست به کاربشین،
درابتدا مواد گوشتی را اماده کرده وکناربگذارید به اینصورت :
یک عدد سینه مرغ رابه همراه یک عدد پیازخردشده،زردچوبه،فلفل نمک ومقدارکمی اب بپزید،پس از پختن بصورت مکعبی خردکنید_ می توان درون مافین، مرغ را به همین صورت استفاده کرد یا اینکه آن را پس ازپخت وخرد کردن به همراه یک عدد پیازنگینی تفت داده شده با دو ق غ روغن یک تفت کوتاه نیز داد_سپس یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده،به همراه ۳ق غ ذرت پخته اضافه کنیدوفلفل پودراویشن وکمی نمک بزنید و اجازه دهید تامواد کااملا سردشوند،
_ازقارچ خردشده، هویج پخته ونگینی شده ،نخودفرنگی و.... به دلخواه نیز می توان استفاده کرد_
درون ظرفی ۲عدد تخم مرغ رابا همزن درحدود دوسه دقیقه ای بزنید تاتخم مرغها ازلختی درایند وکمی حجیم شوند_باهمزن دستی هم میشه همه این مراحل راانجام داد_
سپس ۲/۳ لیوان ماست شیرین و ترجیحا سفت اضافه کنید ودرحدیکدست شدن هم بزنید حدود ۱/۳لیوان روغن مایع نیز افزوده وکمی مخلوط کنید،
_یک ق غ زعفران دم کرده نیز به دلخواه برای خوشرنگ شدن مافین می توان به آن افزود_
مخلوط سه بار الک شده آرد یک لیوان پر_حدود ۱۵۰گرم_ بیکینگ پودر۱ق چ پر اندازه گیری،پاپریکا ۱/۲ق چ،پودراویشن ۱/۲ق چ ،فلفل کمی و عصاره پودرشده مرغ ۱عدد_به دلخواه_ را کم کم اضافه کنید وباهمزن یکدست کنید👈دوستان توجه کنید بهتره بیکینگ پودر راباموادمخلوط نکنید وپس از مخلوط کردن ارد وادویه ها بامایه ویکدست شدن ، دراین زمان بیکینگ پودرراروی مایه یکدست شده ریخته وهم بزنید، به این روش بیکینگ پودر بهترعمل میکنه، بااردم مخلوط بشه مشکلی نیست،
دراخر مواد گوشتی _نباید خییلی چرب باشه_ ونصف لیوان پنیر پیتزا _به دلخواه،من نریختم _رابیفزایید وارام مخلوط کنید،
مایه راباقیف یا قاشق درون کپسولهای کاغذی مافین ،یا قالب مافین چرب شده با کره ریخته ودرفر ازقبل ۱۵ دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل دقیقه پخت دهید تا روی مافینها طلایی شوند ومغز انها پخته،
وقتی عصاره مرغ به غذا اضافه میشه،حواستون به نمک غذا باشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ساندویچ_گوشتی_پنیری
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊.
خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش .
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نون همبرگر ۴ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید )
نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دادم .
بسیار عالی و خوشمزه هست
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍃۱۳ بدر مبارک 🍃
🍃کمترین کاری که میتونیم
برای تشکر
از کادر درمان که یک ماهه ونیم
شبانه روزی در تلاشند
انجام دهیم این است که
در خانه بمانیم ☘🙏
#سیزده_بدر_درخانه_میمانیم
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح شد برخیز مطرب گوشمال ساز ده
عیشهای شب پریشان گشته را آواز ده
هیچ ساز از دلنوازی نیست سیرآهنگتر
چنگ را بگذار، قانون محبت ساز ده
#صائب_تبریزی
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
کیک اسفنجی تولد
مواد لازم برای۸
آرد ۲۷۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲۵۰ گرم
آب جوش ۳/۴ لیوان
طرز تهیه
۱- زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم
۲- سفیده رو به همراه مقدار کمی شکر آنقدر میزنیم که وقتی ظرف رو برعکس کنیم از ظرف نریزه
۳- سفیده رو داخل یخچال میذاریم که آب نندازه
۴- زرده تخم مرغ و بقیه شکر و وانیل رو به همراه آب جوش سریع هم میزنیم که زرده ها پخته نشن
۵- زرده ها رو آنقدر هم میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشن.
۶- آرد و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک میکنیم
۷- آرد و زرده و سفیده تخم مرغ رو باهم مخلوط میکنیم و در جهت هم میزنیم که پف سفیده نخوابه
۸- کف قالب رو به همراه یک سانت پایین دیواره با روغن چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم.مواد رو داخل تابه میریزیم
۹- فر رو روی دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۵دقیقه تنظیم میکنیم مواد رو داخل فر میذاریم
سایر نکات
وقتی کیک آماده شد اول با خلال دندون چک میکنیم که پخته شده باشه بعد دوباره به مدت ۵ دقیقه داخل فر میذاریم و در فر رو مقداری باز میذاریم تا پف کیک نخوابد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
#دیزاین
#کیک تولد 🎂
نقاشی برجسته با سس صدفی یا خامه خشک یا با درست کردن بریلو بیرنگ+ #خامه_فرم_گرفته 😍
#بریلو کاکائو هم برای کشیدن چشم و بینی و موی سر خرگوش
✅ به ما بپیوندید 👇👇
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای شیرینی پزی🍪🍰🍩🐰🐦🌺 خمیر شیرینی و که تهیه کردید با کمک خلاقیت و این کلیپ طرحهای جذاب برای جشنهاتون بخصوص تولد دلبنداتون درست کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🍃🌼۱۳ فروردین ، روز طبیعت گرامی باد.
🍃🌸 برای سلامتی خود، خانواده و هموطنان در خانه بمانیم.
🍃🍀با اتحاد و همدلی #کرونا_را_شکست_میدهیم 🦋🌹
─┅─═ঊঈ💝ঊঈ═─┅─
🏡 #در_خانه_بمانیم
🇮🇷 #روز_جمهوری_اسلامی
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🌺
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کوکو_سیب_زمینی 😋
حتما درست كنيد خوشمزه ست
٤عددسيب زميني متوسط را پوست گرفته چند قاچ كرده در آبجوش ريخته وكمي نمك بزنيد به مدت ١٥دقيقه زمان پخت به آن بدهيد بعد از آب درآورده شود له شود يك پيمانه كالباس ريزشده وسه چهارم پيمانه پنيرپيتزا رنده شده ويك دوم پيمانه پيازچه ريز شده ويك قاشق غ.خ شير وفلفل سياه ونمك به ميزان لازم به آن اضافه وباهم مخلوط كنيد واز مواد مقداري برداشته گرد كرده وكمي پهن ودر آرد بزنيد وبعد در تخم مرغ وبعد در پودر سوخاري ونهايتا در روغن فراوان سرخ كنيد .نوش جان
البته ناگفته نماند كه من از آن جايي كه خيلي جعفري دوست دارم كمي هم جعفري بهش اضافه كردم كه در دستورش نبود😋😋
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_ژله_ایی_لیمو
بریم سراغ رسپی👈دو پیمانه آرد رو سه با الک میکنیم و با دو ق چ بکینگ پودر و یک بسته پودر ژله لیمویی مخلوط کرده و کنار می ذاریم یک پیمانه سر خالی روغن مایع و نصف پیمانه شکر را با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم و سپس چهار عدد تخم مرغ را یکی یکی به همراه یک دوم ق چ وانیل اضافه میکنیم و خووووب هم میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه سپس یک ق چ رنده پوست لیمو اضافه میکنیم و بعد مواد خشک رو اضافه کرده و با دور کند همزن هم میزنیم و در آخر یک پیمانه سرخالی آب را به تدریج اضافه کرده و هم میزنیم و مواد رو در قالب بیست و سه سانتی متری ریخته و به مدت تقریبا چهل دقیقه در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده قرار میدیم
پ.ن.به جای لیمو می تونید از رنده پوست پرتقال و پودر ژله پرتقالی استفاده کنید
پ.ن۲.روکش کیک گاناش سفیده که از ترکیب مساوی خامه صبحانه و شکلات سفید روی حرارت ملایم بدست میاد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#سوهان_عسلی
سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيدو روش خلال پسته بريزيد سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا کنی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کوکو_سبزی_مجلسی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کوکو_سبزی_مجلسی #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
#كوكو_سبزي_مجلسي
.
🔴مواد لازم🔻
. ▫️سبزی ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) 500 گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️شير 1 ق غ
▫️مخلوط زرشك و مغز گردو 1/2 لیوان
. ▫️بكينگ پودر 1/2 ق چ
.
▫️نمك و فلفل به مقدار لازم
▫️زعفران دمكرده 1 ق غ
. 🔴طرز تهیه🔻🍘
. 🔸سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید )
. 🔸داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند. سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، زعفران،شیر ، (زرشک ، مغز گردو در صورت نياز)نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
.
🔸داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید. حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود
.
♦️استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید
. ♦️استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند. استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
کیک حلوا
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢