eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
میلک شیک جز اون سری دسرهایی هستش که همه جور سلیقه رو راضی میکنه و انواعش هم انقدر تنوع داره که به تعداد همه ی سلیقه ها میلک شیک های متفاوت و رنگوورانگ وجود داره. اینجا میخوام طرز تهیه میلک شیک کارامل با شکلات چیپسی رو براتون بذارم که قطعا طرفدارای نوشیدنیای شیرین عاشقش میشن …. مواد لازم برای تهیه میلک شیک کارامل ۱ پیمانه شیر ۲ پیمانه بستنی وانیلی ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس کارامل  ۱/۳ پیمانه شکلات چیپسی ابتدا دیوراه های لیوان سروتون رو مثل تصویر با مقداری سس کارامل تزیین کنین.  حالا شیر و شکلات چیپسی رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا شکلات خوب ریز بشه. بعد سس کارامل و بستنی وانیلی رو هم اضافه کرده و یکی دو پالس بزنین تا مواد مخلوط بشن. دقت کنین که در این مرحله زیاد مواد رو مخلوط نکنین چون بستنی آب میشه و میلک شیک رقیق میشه. حالا میلک شیکتون رو داخل لیوان های تزیین شده بریزین. قسمت بالایی میلک شیکتون رو هم با سس کارامل تزیین کنین. بعد بلافاصله میلک شیک کارامل خوشمزه تون رو نوش جون کنین… •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
خورشت_به . یه خورش خوشمزه و لذیذ ، مناسب این فصل . قبلا دو بار دستور این خورش رو گذاشتم اما دوباره اینجا میزارم . یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کردم و کمی تفت دادم ، گوشت خورشتی رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . فلفل سیاه ، زردچوبه و یک تکه چوب دارچین ریختم . رب گوجه فرنگی اضافه کردم و باز کمی سرخ کردم . اجازه دادم تا گوشت بپزه . به رو پوست گرفتم و توی روغن ، کمی سرخ کردم . آلو ها رو توی آب گرم ، خیس کردم . من از دو مدل آلو استفاده کردم ، الوی بخارا و الوی ترش نیم ساعت آخر ، به ، آلو ها ، آب نارنج و نمک اضافه کردم ، اجازه دادم تا جا بیفته . آلو ها رو به همراه آبی که توی اون خیس کرده بودم ، اضافه کردم . اگه دوست دارید ، اواخر پخت ، چند حبه قند به خورشت اضافه کنید تا طعم شیرین بگیره . دیدم که بعضی ها هویج هم توی این خورش می ریزن ، ولی توی دستور اصلی غذا نیست . عطر به و دارچین ، خونه رو پر میکنه . به نظر خورشت های سنتی ما واقعا عالی هستن . •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی
پاديشاه سارماسى شير ٤ ليوان شكر ٥ ق غ خ پودر كاكائو٢ق غ خ آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی) همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.... خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد🤗. ‌ ‌ •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
دال عدس با عدس قرمز: سه پیمونه عدس قرمز و پاک کردم و گذاشتم با سه لیوان آب روی اجاق تا کمی بپزه زیرشو کم کردم و بعد جدا توی تابه یه دونه پیاز و نگینی خورد کردم و سرخ کردم و شش دونه حبه سیرو کوبیدم به همراه ادویه زردچوبه و فلفل زیاد(دل عدس جبوبیا باید تندو تیز باشه )😃 و دو قاشق رب گوجه اول سیر کوبیده به همراه ادویه رو روی پیازها تفت دادم بعد رب اضافه کردم خوب تفت دادم که خوشرنگ بشه بعد به عدس در حال پخت اضافه کردم خوب هم زدم که رب گوجه قشنگ رنگشو به عدس بده بعد در قابلمه رو گذاشتم تا با شعله کم بپزه اگه دوست داشتین میتونید یکی دوتا سیب زمینی نگینی رو هم بهش اضافه کنید،،،،، یه بیس دقه قبل از سرو کردن نمک و چاشنیش یه کم ابلیمو زدم و گراشتم جا بیفته و شد این محبوب جان😍.. اون گوشه سینی ته دیگ نونی هست و ترد وخوشمزه😍😍😍.. . امتحان کنید عالی میشه... •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
. دوست جونیام بیاید ببینید چی اوردم براتون سمبوسه تند و تیز و خوشمزه ک همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره😋 ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#پای_آناناس 🍍 آرد ۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه شیر یا آب آناناس ۱/۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه پودر نارگیل ۴ ق س تخم مرغ درشت ۴ عدد درشت وانیل کمی بیکینگ پودر ۲ ق چ کمپوت آناناس به میزان لازم تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کشدار شود بعد روغن مایع اضافه میشود و به همزدن ادامه میدهیم و شیر ( من از آب آناناس استفاده کردم) کمی میزنیم و پودر نارگیل را به آردی که با B از قبل سه بار الک کرده ایم مخلوط میکنیم و طی دو مرحله با مواد مخلوط میکنیم و نیمی از کبسول کاغذی رو از مواد پر کرده و نصف برش یک حلقه اناناس رو رویش قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم پ.ن: من از چند قطره اسانس اناناس استفاده کردم. •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
#بورک_مرغ موادمیانی : (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉 •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
دمپختک یا استامبولی 😋😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
دوستان عزیز 🌹🌹🌹برای اینکه با روغن خیلی کم را سرخ کنید و بادمجونها روغن را به خودشون جذب نکنند یک راهی را بلدم که براتون میگم🍆🍆🍆 بعد از پوست کندن بادمجانها؛ روی آنها نمک بپاشید و بادمجانها را در آبکش بریزید و بگذارید که چند ساعت بمانند و بعد اون آبی که از بادمجانها خارج میشود از زیر آبکش خارج میشه و بعد در یک ظرف مقداری ماست بریزید و با دستتون تمام اطراف بادمجانها را ماست بمالید به صورتیکه فقط یک لایه ی نازک از ماست روی سطح بادمجانها مالیده شود و بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت صبر کنید و بعد بادمجانها را سرخ کنید و اونوقت تعجب میکنید که میبینید با یک چهارم( 1/4) روغنی که قبلا استفاده میکردید مقدار زیادی بادمجان را سرخ کرده اید ، چون ماست به راحتی منافذ بادمجان را میبنده و دیگه اصلا روغن جذب نمیکنه ، در ضمن طعم و رنگ آن ها خیلی عالی میشه •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
مواد لازم سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد بزرگ ماست دو قاشق غذاخوری زعفران دو قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه فلفل دلمه ای یک‌عدد پنیر موزارلا یک بسته نمک.فلفل.آب لیمو به مقدار لازم جعفری خورد شده به مقدار لازم طرز تهیه اول از همه سینه مرغ به صورت نوارهای دراز و و تقریبا باریک(به اندازه دو‌بند انگشت)برش زدم. پیاز و سیر رنده شده و همراه ماست و زعفران و نصف فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه و نمک و زعفران و آبلیمو باهم خوب مخلوط میکنیم و نوارهای مرغ میریزیم توش و به مدت دو ساعت میزاریم یخچال استراحت کنه. بعد دو ساعت نوارهای مرغ با گوشکوب فلزی میکوبیم تا نازک بشه و روی نوار مرغ پنیر و جعفری خورد شده و فلفل دلمه ای که به‌صورت باریک برش زدم میزاریم و رول میکنیم ‌و خلال دندان فیکسش میکنیم. رول های مرغمون میزاریم تو ماهی تابه که روغن ریختیم در ماهی تابه رو‌میزاریم اجازه میدیم مغز پخت شه. و در آخر در ماهی تابه رو برمیداریم تا قشنگ‌سرخ بشن. فوق العاده خوشمزه و آبدار میشه و طعم پنیرم دیگه بهتون نگم محشره. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
ماقوت زعفرانی نشاسته = یک پیمانه شیر = یک پیمانه  آب= ۴ پیمانه گلاب = ۳ پیمانه  شکر= دو پیمانه هل= ۱ ق مربا خوری زعفران دم‌کرده غلیظ= به مقدار لازم  کره= ۲۵ گرم خلال بادام و پسته و گل محمدی=برای تزیین نشاسته و شیر سرد رو مخلوط میکنیم و آب رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم کمی که گرم شد گلاب و هل و زعفران رو هم اضافه میکنیم و مدام روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه در آخر کره رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم کمی که از داغی افتاد داخل ظرف سرو ریخته و با خلال بادوم و پسته و گل محمدی تزیین میکنیم.. •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
22.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک براي هر نفر يک قاشق مربا خوري قهوه و 1.5 قاشق مربا خوري شکر و يک فنجان سر خالي قهوه خوري آب سرد در نظر ميگيريم .ممکن است بجاي آب شير مصرف شود طرز تهيه : قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش ميريزيم و خوب مخلوط مي کنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا جوش آمده و کف آن بالا بيايد . نکته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است يعني بايد بمحض اينکه کف قهوه بالا آمد قبل از اينکه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشت. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی
سلام دوستان و همراهان مهربان وگلم❤ سیب پلو ،را با مرغ ، تن ماهی، گوشت چرخ شده و میگو میشه سرو کرد . که با هرکدوم اینا طعم و مزه عالی و دلنشینی داره به شرط اینکه برنج شفته نباشه و سیب زمینی ها بزرگ خرد نشن. سیب پلو یک غذای کرمانشاهیه و من این غذارو از پیج دوست نازنینم یاد گرفتم و فوق العاده خوشم اومد☺ . من یدونه پیاز روی میگو ها خرد می کنم بهشون فلفل و زعفرون آب شده میزنم و میذارم یکی دو ساعتی توی یخچال بمونه. بعد پیاز هارو ازش جدا می کنم. توی روغن بمدت کم سرخشون می کنم. نمک ،آبلیمو یا آب نارنج ،کمی دیگه زعفران روش میدم و یک قاشق رب میزنم و زیرشو خاموش می کنم. شما به هر طریقی دوست داشتید و با ذائقه شما جور بود میگو تونو درست کنید. برنج خیس خورده و سیب زمینی نگینی خرد شده رو باهم توی آب در حال جوش می ریزم کمی نمک به آب میزنم تا سیب زمینی بی نمک نباشه. برنج که پخت آبکشش می کنم. مخلوط برنج و سیب زمینی رو با شوید خشک و کمی فلفل ( اگه دوست داشتین دارچین) قاطی می کنم و دم میذارم. ما که عاشق این پلو هستیم امیدوارم شمام درست کنید و خوشتون بیاد. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
ترکی میگن (اومانج) تو شمال چنین آشی نداریم و مخصوص مناطق سرد سیر آذربایجان شرقی به خاطر سبزیجات محلی که توش استفاده میشه و فوق العاده طبع گرمی داره‌. . سبزی های محلی در دسترس همه نیست معمولا با سبزی معادلش طرز تهییه شو میذارم . . مواد لازم: لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم آب ۵ پیمانه اسفناج یک کیلو آرد ۴۰۰ گرم پیاز ۳ عدد روغن ۳ ق غ خ نمک و فلفل به اندازه مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. پلو_شوشتري سلام😍 اينم ويدئو پلوشوشتري،از خيلي جهات شبيه لوبيا پلويِ شيرازي هاست،فرقش تو مرغ و پياز سرخ شدس كه لابلاي پلو دم ميزاريم،خيليم فرق نداره شهرش،مهم طعمُ مزه ي اين پلوي سنتيمونِ كه واقعاً عااالييييه👌😍 🌟بچه ها لوبيا دوساعت خيس بخوره ودوساعتم پخته بشه وبعد به مواد اضافه ميشه... 🌟در مرحله اي كه پيازُ مرغ سرخ شدن ويك فنجون آب اضافه كرديم ،حدود ده دقيقه تا يك ربع وقت لازمه كه آبش تبخير بشه،و مرغ خوشرنگ بشه... بعد شعله رو خاموش ميكنيم لوبيا پخته و شويد رو اضافه ميكنيم 🌟از شويد خشك هم ميتونين استفاده كنين 🌟اين مواد واسه سه پيمانه برنجه •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و کاهو سینه مرغ 2 عدد کاهو 1 عدد گندم 1.5 لیوان ماست 2 لیوان لیموترش نصف نعناع 2 قاشق چای خوری کنسرو ذرت 1 لیوان خیارشور 7-8 عدد خرد شده کره، فلفل قرمز برای تزیین سینه مرغ را اب پز کنید. گندم را جداگانه پخته و ابکش کنید. برای تهیه سس هم ماست،لیموترش و نعناع را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف بزرگ مرغ پخته ریش شده، کاهو و خیارشور خرد شده، ذرت و گندم و سس را با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا مواد مزه دار بشن. در اخر هم میتونین با پودر فلفل قرمز که توی کره حدوده 30 ثانیه تفت دادیم استفاده کنیم. این یه #سالاد_رژیمی خیلی عالی و خوشمزس و بخاطر مرغ و گندم میتونه یه غذای کامل هم باشه. من که خودم خیلی طرفدارشم. البته میتونین به جای گندم از #کینوا هم استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجبوس محبوب ترین غذای هم وطنان عرب جنوب ایران و حاشیه خلیج فارس که با گوشت، ماهی، میگو و یا مرغ درست میشه، برنج، شوید، پیاز، سیب زمینی، لپه و ادویه مخصوص به اضافه هل، میخک و دارچین، البته در مناطق مختلف متاثر از سبک زندگی و فرهنگ بومی و محلی روش پخت متفاوته، مثلا در این منطقه مردم غیر عرب بومی هستند که به زبان اَچُمی صحبت می کنند اما این غذا رو درست می کنند و بیشتر از مرغ و یا گوشت استفاده می کنند، میهمان خانواده محترم احمدی در بندر پارسیان بودیم، دِی حسن با کمک بُوای حسن و بچه ها این مجبوس خوشمزه با مرغ رو آماده کردند، مرغ هم اول پخته بودند بعد سرخ کردند و روی چلو گذاشتند تا دم بکشه، خیلی عالی شده بود به خصوص عطر خاصی که به خاطر ادویه و هل و میخک و دارچین پیدا کرده بود. راستی سیب زمینی و لپه خیس کرده هم جدا سرخ کردند برای تزئینات دور دیس. «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
کوبیده مرغ تابه ای😱😋😋😋 موادلازم👇 ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو) پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)  نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم  زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری . طرز تهیه: سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم) حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم. البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی گردویی نابِ نواب👌👌 دوستای جدیدمون خیلی خوش اومدید. ❤️ نشاسته گندم (همون معمولی‌ها) : ۱ پیمانه آب: ۴ پیمانه شکر: ۲ پیمانه گلاب: ۱ پیمانه زعفران: اندازه دلخواه گردو خرد شده: ۱ پیمانه کره: ۵۰ گرم (میتونید از روغن مایع استفاده کنید: ۴ قاشق) قبل از اینکه ترکیب آب و نشاسته رو بریزید داخل قابلمه، کامل نشاسته رو داخل آب حل کنید. بعد از اضافه کردن مواد ۱ ساعت بزارید جوش بخوره. داخل ظرف دلخواه بریزید، نیم ساعت توی اتاق و ۲ ساعت توی یخچال سرد بشه که خوب بُرش بخوره. در نهایت میتونید با انواع خلال‌ها و یا پودر نارگیل تزیین کنید. .درست کنید و حالشو ببرید. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست 1 کاسه کدو سبز رنده شده 5 عدد هویج رنده شده 2 عدد روغن 2 قاشق غذاخوری نمک تخم مرغ 1عدد بلغور 1 لیوان اب 1 لیوان ارد نصف پیمانه فلفل سیاه و قرمز پیاز 1 عدد رنده شده کدو و هویج رنده شده را با نمک و روغن مخلوط کرده و ده دقیقه در ماهیتابه تفت میدیم و بعد از اینکه خنک شد با ماست مخلوط میکنیم. در یک قابلمه بلغور را با اب میذاریم بپزه و ابش کاملا کشیده بشه. وقتی خنک شد با ارد، فلفل سیاه و قرمز و نمک و تخم مرغ و پیاز رنده شده مخلوط میکنیم تا خمیر بدست بیاد. سپس ان را مطابق شکل به مستطیل های کوچک درمیارم. بعد داخل ماهیتابه ابجوش ریخته و خمیرها را داخل ابجوش قرار میدیم به مدت 10 دقیقه تا خمیرها پخته بشن. داخل یه ماهیتابه دیگه روغن و پودر فلفل قرمز یا پاپریکا رو کمی با هم تفت میدیم وبعد خمیرها را بهش اضافه می کنیم و کامل مخلوط می کنیم و 2 دقیقه تفت میدیم. بعد خمیرها روی مخلوط ماست و کدو ریخته و اضافی روغن رو هم روی ظرف میریم. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
.۴تا تخم مرغ روسفیده و زرده رو جدامیکنیم.سفیدهای تخم مرغ رو ب حدی میزنیم تا مث برف بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه و میذاریمش کنار.زردهارو با ۲سوم لیوان شکر و کمی وانیل حدود۸دیقه میزنیم تا چن برابر و کشداربشه نصف لیوان روغن رو اضافه میکنیم و یک دیقه میزنیم و نصف لیوان آب اناناس رو بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم.۲پیمانه آرد و ی ق غ خوری بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سفیدهارو هم تو ۳مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم تا پفش نخابه.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم کف قالب تیکه های آناناس میچینیم و مایع کیک رو میریزیم روش.میذاریم توفری ک ازقبل گرم شده برای ۵۰دیقه تو دمای ۱۸۰درجه. . دوستان دمای فرها متفاوته من خودم رو ۲۰۰درجه میذارم.برای کف قالبتون میتونین از ارده استفاده کنین. . اون دوتا کاپ کیک هم با بقیه مواد درس کردم فقط داخلش شکلات چیپسی و تیکه های اناناس ریختم. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
zohrehsor به نظرم #ساندویچ یکی از راحت‌ترین و خوشمزه ترین و بی دردسرترین غذاهاست که میشه جلوی مهمون(خواهرا)گذاشت😁 اون یدونه ساندویچی که گریل شده واس خواهر کوچیکه است که به طرز وحشتناکی بدغذاست😫 #ساندویچ_مرغ_قارچ پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هارو‌که از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم ‌‌در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه... 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلقه پیاز nikafoods مواد تشکیل دهنده؛ 250 گرم گوشت گاو 1-2 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، زیره سبز پنیر ورقه ای 1عدد تخم مرغ 1 کاسه آرد 1 قاشق غذا خوری آرد روغن سرخ کردنی مراحل تهیه ؛ نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده مخلوط کنید. پوست پیاز را بگیرید و حلقه ای خرد کنید. حلقه های پیاز را از یکدیگر جدا کنید. داخل حلقه پیاز از مخلوط گوشت بگذارید و در وسط آن پنیر قرار دهید و دوباره یک قاشق دیگر مخلوط گوشت بگذارید و کاملا فیکس کنید. تمام موارد را مانند همین آماده کنید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. آرد و پودر سوخاری را در کاسه جداگانه قرار دهید. کوفته آماده را در آرد، سپس تخم مرغ، پس از آن پودر سوخاری بغلطانید و به طور کامل در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
چلوگوشت بادورچین آلو زرشک 💪👌 . دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز🌶( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گوشت روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم 😊 . . 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
🌸ماهى_سوخارى ماهی رو درآبلیمو،سیر ،زنجبیل و نمک مزه دار ميكنيم بعد درظرفی پودر سوخاری رو با فلفل سیاه و قرمز نمک پودر سیر مخلوط كرده و ماهي رو باهاش ميپوشونيم سرخ ميكنيم 🍓🍓🍓🍓🍓 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
رول بادمجان 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
🍆رول بادمجان🍆 مواد لازم برای۱۲ نفر گوجه فرنگی برش نازک خرده ۲۰۰ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری شوید ریز خرد شده ۱۰۰ گرم روغن نباتی ۶۰ میلی لیتر سیر ریز خرد شده ۴ حبه تخم مرغ ۱ عدد بادمجان ۸۰۰ گرم (طرز تهیه) ۱- بادمجانها را پوست بگیرید ونازک برش بزنید.سپس در آب نمک به مدت نیم ساعت قراردهید. بادمجانها را در آبکش بریزید. ۲- تخم مرغ را در ظرفی جدا کمی زده وسیررا با شوید مخلوط کنید. ۳- بادمجان را درتخم مرغ بغلتانید. درروغن سرخ کنید. ۴- سپس یک برش گوجه فرنگی وکمی از شوید روی گوجه فرنگی بریزید وبادمجان را رول کنید ودر دیس بچینید. ۵- برای کسانی که می خواهند بدون روغن درست کنند. توصیه من به شما کباب کردن یا بادمجان کبابی پخته شده استفاده کنید. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
دستور پخت عدس پلو با برگ مو 💞💞عدس را شسته و حداقل 6 ساعت بخیسانید. برنج را شسته و با مقداری آب و نمک حداقل 2 ساعت بخیسانید. عدس ها را در قابلمه ای ریخته و آب بریزید تا حدی که روی عدس ها را بگیرد. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا عدس ها پخته شده ، آب آن تمام شود ولی له نشوند. برگ موها را شسته ، ربز خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید. در ماهیتابه ای روغن ریخته، وقتی داغ شد پیازها را در آن بریزید و با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید و این بار برگ موها را با حرارت ملایم در کمی روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ کنید. عدس و پیاز را به برگ موها اضافه کنید. نمک و فلفل بیافزایید و زیر آن را خاموش کنید. آب را در قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله بگذارید. وقتی آب بجوش آمد، برنج خیس خورده را در آن بریزید. برنج که نیم پز شد آن را آبکشی کنید. شعله پخش کن را روی اجاق گذاشته و قابلمه را روی آن بگذارید. مقداری روغن درون قابلمه بریزید. وقتی کمی داغ شد، سب زمینی های برش داده شده را کف قابلمه بچینید. مقداری نمک بپاشید. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید. مایع عدی و برگ مو و پیاز را روی آن ریخته و سپس بقیه برنج را بریزید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد. کشمش های شسته را در کمی روغن تفت دهید. وقتی برنج دم کشید، کمی پلو سفید را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین کنار بگذارید. پلو را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی با پلو زعفرانی و کشمش تزیین و سرو نمایید 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
#فرنچ_تست 🌱نصف لیوان شیر نصف لیوان خامه صبحانه دو عدد تخم مرغ نصف قاشق چایخوری وانیل نان تست 1بسته شکر یک قاشق غذاخوری 🌱اول از همه تخم مرغ و شکرو هم بزنید بعد خامه رو اضافه کنید و بعد شیر و وانیل. مواد حسابی مخلوط بشن. بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری کره تووی ماهیتابه نچسب میزنیم و بعد هر دو طرف نون تست رو در مواد میزنیم و سرخ میکنیم 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano