فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجبوس
محبوب ترین غذای هم وطنان عرب جنوب ایران و حاشیه خلیج فارس که با گوشت، ماهی، میگو و یا مرغ درست میشه، برنج، شوید، پیاز، سیب زمینی، لپه و ادویه مخصوص به اضافه هل، میخک و دارچین، البته در مناطق مختلف متاثر از سبک زندگی و فرهنگ بومی و محلی روش پخت متفاوته، مثلا در این منطقه مردم غیر عرب بومی هستند که به زبان اَچُمی صحبت می کنند اما این غذا رو درست می کنند و بیشتر از مرغ و یا گوشت استفاده می کنند،
میهمان خانواده محترم احمدی در بندر پارسیان بودیم، دِی حسن با کمک بُوای حسن و بچه ها این مجبوس خوشمزه با مرغ رو آماده کردند، مرغ هم اول پخته بودند بعد سرخ کردند و روی چلو گذاشتند تا دم بکشه، خیلی عالی شده بود به خصوص عطر خاصی که به خاطر ادویه و هل و میخک و دارچین پیدا کرده بود.
راستی سیب زمینی و لپه خیس کرده هم جدا سرخ کردند برای تزئینات دور دیس. «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست»
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
کوبیده مرغ تابه ای😱😋😋😋
موادلازم👇
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی گردویی نابِ نواب👌👌
دوستای جدیدمون خیلی خوش اومدید. ❤️
نشاسته گندم (همون معمولیها) : ۱ پیمانه
آب: ۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: ۱ پیمانه
زعفران: اندازه دلخواه
گردو خرد شده: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم (میتونید از روغن مایع استفاده کنید: ۴ قاشق)
قبل از اینکه ترکیب آب و نشاسته رو بریزید داخل قابلمه، کامل نشاسته رو داخل آب حل کنید.
بعد از اضافه کردن مواد ۱ ساعت بزارید جوش بخوره.
داخل ظرف دلخواه بریزید، نیم ساعت توی اتاق و ۲ ساعت توی یخچال سرد بشه که خوب بُرش بخوره. در نهایت میتونید با انواع خلالها و یا پودر نارگیل تزیین کنید.
.درست کنید و حالشو ببرید.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست 1 کاسه
کدو سبز رنده شده 5 عدد
هویج رنده شده 2 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوری
نمک
تخم مرغ 1عدد
بلغور 1 لیوان
اب 1 لیوان
ارد نصف پیمانه
فلفل سیاه و قرمز
پیاز 1 عدد رنده شده
کدو و هویج رنده شده را با نمک و روغن مخلوط کرده و ده دقیقه در ماهیتابه تفت میدیم و بعد از اینکه خنک شد با ماست مخلوط میکنیم.
در یک قابلمه بلغور را با اب میذاریم بپزه و ابش کاملا کشیده بشه. وقتی خنک شد با ارد، فلفل سیاه و قرمز و نمک و تخم مرغ و پیاز رنده شده مخلوط میکنیم تا خمیر بدست بیاد. سپس ان را مطابق شکل به مستطیل های کوچک درمیارم. بعد داخل ماهیتابه ابجوش ریخته و خمیرها را داخل ابجوش قرار میدیم به مدت 10 دقیقه تا خمیرها پخته بشن. داخل یه ماهیتابه دیگه روغن و پودر فلفل قرمز یا پاپریکا رو کمی با هم تفت میدیم وبعد خمیرها را بهش اضافه می کنیم و کامل مخلوط می کنیم و 2 دقیقه تفت میدیم. بعد خمیرها روی مخلوط ماست و کدو ریخته و اضافی روغن رو هم روی ظرف میریم.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#کیک_برگردون_اناناس
.۴تا تخم مرغ روسفیده و زرده رو جدامیکنیم.سفیدهای تخم مرغ رو ب حدی میزنیم تا مث برف بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه و میذاریمش کنار.زردهارو با ۲سوم لیوان شکر و کمی وانیل حدود۸دیقه میزنیم تا چن برابر و کشداربشه نصف لیوان روغن رو اضافه میکنیم و یک دیقه میزنیم و نصف لیوان آب اناناس رو بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم.۲پیمانه آرد و ی ق غ خوری بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سفیدهارو هم تو ۳مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم تا پفش نخابه.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم کف قالب تیکه های آناناس میچینیم و مایع کیک رو میریزیم روش.میذاریم توفری ک ازقبل گرم شده برای ۵۰دیقه تو دمای ۱۸۰درجه.
.
دوستان دمای فرها متفاوته من خودم رو ۲۰۰درجه میذارم.برای کف قالبتون میتونین از ارده استفاده کنین.
.
اون دوتا کاپ کیک هم با بقیه مواد درس کردم فقط داخلش شکلات چیپسی و تیکه های اناناس ریختم.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
zohrehsor
به نظرم #ساندویچ یکی از راحتترین و خوشمزه ترین و بی دردسرترین غذاهاست که میشه جلوی مهمون(خواهرا)گذاشت😁
اون یدونه ساندویچی که گریل شده واس خواهر کوچیکه است که به طرز وحشتناکی بدغذاست😫
#ساندویچ_مرغ_قارچ
پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هاروکه از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه...
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلقه پیاز
nikafoods
مواد تشکیل دهنده؛
250 گرم گوشت گاو
1-2 عدد پیاز
نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، زیره سبز
پنیر ورقه ای
1عدد تخم مرغ
1 کاسه آرد
1 قاشق غذا خوری آرد
روغن سرخ کردنی
مراحل تهیه ؛
نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده مخلوط کنید.
پوست پیاز را بگیرید و حلقه ای خرد کنید.
حلقه های پیاز را از یکدیگر جدا کنید.
داخل حلقه پیاز از مخلوط گوشت بگذارید و در وسط آن پنیر قرار دهید و دوباره یک قاشق دیگر مخلوط گوشت بگذارید و کاملا فیکس کنید.
تمام موارد را مانند همین آماده کنید.
تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید.
آرد و پودر سوخاری را در کاسه جداگانه قرار دهید.
کوفته آماده را در آرد، سپس تخم مرغ، پس از آن پودر سوخاری بغلطانید و به طور کامل در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
چلوگوشت بادورچین آلو زرشک 💪👌 .
دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز🌶( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گوشت روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم 😊 . .
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
🍆رول بادمجان🍆 #غذای_رژیمی
مواد لازم برای۱۲ نفر
گوجه فرنگی برش نازک خرده ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
شوید ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
روغن نباتی ۶۰ میلی لیتر
سیر ریز خرد شده ۴ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
بادمجان ۸۰۰ گرم
(طرز تهیه)
۱- بادمجانها را پوست بگیرید ونازک برش بزنید.سپس در آب نمک به مدت نیم ساعت قراردهید. بادمجانها را در آبکش بریزید.
۲- تخم مرغ را در ظرفی جدا کمی زده وسیررا با شوید مخلوط کنید.
۳- بادمجان را درتخم مرغ بغلتانید. درروغن سرخ کنید.
۴- سپس یک برش گوجه فرنگی وکمی از شوید روی گوجه فرنگی بریزید وبادمجان را رول کنید ودر دیس بچینید.
۵- برای کسانی که می خواهند بدون روغن درست کنند. توصیه من به شما کباب کردن یا بادمجان کبابی پخته شده استفاده کنید.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
دستور پخت عدس پلو با برگ مو
💞💞عدس را شسته و حداقل 6 ساعت بخیسانید. برنج را شسته و با مقداری آب و نمک حداقل 2 ساعت بخیسانید.
عدس ها را در قابلمه ای ریخته و آب بریزید تا حدی که روی عدس ها را بگیرد.
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد.
سپس شعله را کم کنید تا عدس ها پخته شده ، آب آن تمام شود ولی له نشوند.
برگ موها را شسته ، ربز خرد کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید. در ماهیتابه ای روغن ریخته، وقتی داغ شد پیازها را در آن بریزید و با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید و این بار برگ موها را با حرارت ملایم در کمی روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ کنید.
عدس و پیاز را به برگ موها اضافه کنید. نمک و فلفل بیافزایید و زیر آن را خاموش کنید.
آب را در قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله بگذارید. وقتی آب بجوش آمد، برنج خیس خورده را در آن بریزید.
برنج که نیم پز شد آن را آبکشی کنید.
شعله پخش کن را روی اجاق گذاشته و قابلمه را روی آن بگذارید. مقداری روغن درون قابلمه بریزید.
وقتی کمی داغ شد، سب زمینی های برش داده شده را کف قابلمه بچینید.
مقداری نمک بپاشید. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید. مایع عدی و برگ مو و پیاز را روی آن ریخته و سپس بقیه برنج را بریزید.
در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.
کشمش های شسته را در کمی روغن تفت دهید.
وقتی برنج دم کشید، کمی پلو سفید را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین کنار بگذارید.
پلو را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی با پلو زعفرانی و کشمش تزیین و سرو نمایید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#فرنچ_تست
🌱نصف لیوان شیر
نصف لیوان خامه صبحانه
دو عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
نان تست 1بسته
شکر یک قاشق غذاخوری
🌱اول از همه تخم مرغ و شکرو هم بزنید بعد خامه رو اضافه کنید و بعد شیر و وانیل. مواد حسابی مخلوط بشن. بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری کره تووی ماهیتابه نچسب میزنیم و بعد هر دو طرف نون تست رو در مواد میزنیم و سرخ میکنیم
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
💞برای تهیه غذای دریایی با میگو به ترتیب زیر عمل کنید.
ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و خورد کنید. بهتره سیر رو رنده کنید.
تابه بردارید. روغن را درونش بریزید. سپس پیاز و سیر را درون تابه بریزید.
خوب تفتبدین تا پیاز نرم شده و بوی سیر بلند شود.
همزمان فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید.
سپس به پیاز و سیر اضافه اش کنید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدین.
سپس برنج، فلفل، زردچوبه را اضافه کنید.
به مقدار مناسب نمک هم اضافه کنید.
مواد رو به خوبی هم بزنید تا مخلوط بشن.
سپس آب مرغ رو به مواد اضافه کنید. درب ظرف رو بذارید.
زیر شعله رو زیاد کنید و اجازه بدین که مواد به جوش برسه.
بعد از جوش اومدن، زیر حرارت رو کم کنید. اجازه بدین به مدت ۱۵ دقیقه مواد بپزه.
بعد از آن میگو تمیز شده و نخود فرنگی رو به مواد اضافه کنید.
مجدد درب ظرف رو بذارید و اجازه بدین که میگو ها بپزند.
زمان ۱۰ دقیقه برای این کار کافیه. بعد از پخت رنگ میگو صورتی میشه.
در طی پخت یک یا دو بار مواد رو هم بزنید که ته نگیره.
در آخر جعفری خرد شده روی غذا بریزید و با لیمو تازه سرو کنید.
اینم از غذای دریایی
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
برای آموزش ی سالاد ساده و خوشمزه آماده اید؟😋
💞برای درست کردن این سالاد کافیه هسته سیبها را بگیرید، آنها را خرد كنید و در كاسه كوچكی بریزید. آنگاه آبلیمو را روی سیب بپاشید تا سیاه نشود! سپس در ظرف کاهو را خرد کرده و بعد سیب، كرفس و گردو را به آن اضافه کنید و با سس میل کنید
نوش جان🌷
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تاکردن دستمال سفره
🏵🍽🏵🍽🏵
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماست_خونگی
مواد لازم :👇
شير پرچرب (محلى) : 4ليتر
ماست شيرين : 2ق غ خ
دستور تهیه :👇
شير را در قابلمه ى مناست ميزاريم بجوشه ، بعد جوش امدن به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميديم تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر براي ماست ريخته و وقتي شير به دماى 42/45 تا درجه رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو ميكنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه س)
دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوبش باشه)رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روي ان را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا 5ساعت بمونه و در اخر ماست را باز كنيد و اب جمع شده روي ان را برداريد و در يخچال قرار بديد
چند نكته :👇
✅سعى كنيد ماست رو يك شبانه رو دست نزنيد تا حسابى خشك بشه و بعد نوش جان كنيد
✅ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد ، چون ابى كه ماست داره در كنار جم ميشه و شما ميتونيد به راحتى ابش رو ازش بگيريد ✅تكرار اين كار باعث ميشه ماست خشك و چكيده اى داشته باشید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرزتهیه دسر موز و کرم پاتی سی یر🍹🍹🍹
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرزتهیه پاناکوتاشکلاتی
🍮🍮🍮
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﻭﻗﺘﯽ که زیاد ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﯼ
ﺣﺴﻮﺩ ﻣﯽ ﺷﯽ
ﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ شی
ﭼﺸﻢ ﺩﯾﺪﻥ ﻧﮕﺎﻫﺎﯼ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻧﺪﺍﺭﯼ…
چشم نداری ببینی ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻪ
ﻫﻤﺶ ﺍﺯﺵ ﺩﻟﮕﯿﺮ و ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﯽ ﺷﯽ…
مدام ﻧﮕﺮﺍن و ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺸﯽ و سوال جوابش میکنی
اینا همش ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺯﯾﺎﺩﻩ ،
اﻣﺎ ﺍﻭﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺷﺪی ﻮ
ﺍﻟﮑﯽ ﺑﻬﺶ ﮔﯿﺮ میدی،
زیادى ازش سوال میپرسى فکر میکنه بهش شک دارى
اما….
تو
فقط دوسش داری
❣
صبحتون بخیر
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
اولین روز
ماه مبارک رمضان
دوشنبه ۹۸/۲/۱۶ میباشد
پیامبر اکرم میفرماید:
هرکس خبرماه مبارک
رمضان رابه دیگران خبر بدهد
آتش جهنم برایش حرام میشود
پیشاپیش ماه
زیباے رمضان مبارک باد 🌹
❣
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت مرغ و سیب زمینی
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_شیرینی_ماکارون
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_زردآلو
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_خیار
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_پنیری_تنوری
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡