eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🌸🍀 🍀🌸🌹💜 🌳سلام به جمعه اردیبهشت خوش‌آمدید🌳 🌳وقتی ناراحتی، 🌹ميگن خدا اون بالا هست... 🌳وقتی نا اميدی، 🌹ميگن اميدت به خدا باشه 🌳وقتی مسافری، 🌹ميگن خدا پشت و پناهت 🌳وقتی مظلوم واقع باشی، 🌹ميگن خدا جای حق نشسته 🌳وقتی گرفتاری،ميگن 🌹خدا همه چيو درست ميکنه 🌳وقتی هدفی تو دلت داری 🌹ميگن از تو حرکت از خدا برکت 🌳پس وقتی خدا حواسش به همه 🌹و همه چی هست..ديگه غصه چرا 🌹روزتون پراز امید و در پناه خدا🌹 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
نان خامه ای خانگی ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*آموزش تهیه نان خامه ای خانگی * مواد لازم : آرد ۲۰۰ گرم آب ۴۰۰ گرم روغن مایع ۸۰ الی ۱۰۰ گرم شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی تخم مرغ ۵ عدد طرز تهیه نان خامه ای: ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می‌ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود، چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید. بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ‌ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ‌ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی‌شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید. مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می‌توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان‌ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید. دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ‌ها تمام شد می‌توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید. برای این میزان نان خامه‌ای دوبسته خامه‌های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با ۱۵۰ گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود پشت نان خامه‌ای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم. منبع: بیتوته 🌸🌸🌸 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
بستنی شکلاتی ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*آموزش تهیه بستنی شکلاتی* مواد لازم: شکر: یک لیوان شیر: شش لیوان پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری ثعلب: یک قاشق غذاخوری پر طرز تهیه: ۱. برای تهیه بستنی شکلاتی ابتدا شیر را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی گرم شود؛ سپس پودر کاکائو و شکر و ثعلب را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید. ۲. شیر را از روی حرارت شعله گاز بردارید و مخلوط شکر را به صورت آرام آرام به شیر داغ بیفزایید و مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا به مخلوطی یکدست تبدیل شوند و غلیظ و آبدار شوند. توجه داشته باشید که اگر پودر کاکائو و ثعلب را با شکر مخلوط نکنید مخلوط این مواد در شیر داغ گلوله گلوله می‌شوند. ۳. در مرحله بعدی بعد از خنک شدن مایع بستنی آن را به مدت چند ساعت درون فریزر قرار دهید تا به خوبی بسته شود. بعد از اینکه بستنی به طور کامل بسته شد آن را از فریزر بیرون آورید و با کمک چاقویی مناسب بستنی را به قسمت‌هایی کوچک تقسیم کنید. ۴. تکه‌های بستنی شکلاتی را درون غذاساز بریزید و آن‌ها را میکس کنید (توجه داشته باشید که در صورت عدم دسترسی به غذاساز می‌توانید از هر وسیله دیگری برای میکس بستنی استفاده کنید همچنین میکس کردن بستنی فشار زیادی را به موتور دستگاه وارد می‌کند بنابراین بهتر است در هر مرحله مقدار کمی از بستنی را میکس کنید). ۵. اگر بستنی ساز در دسترس دارید می‌توانید مایع بستنی را درون بستنی ساز بریزید تا به آرامی به بستنی تبدیل شود. ۶. در مرحله آخر دستور تهیه بستنی شکلاتی مایع بستنی میکس شده را درون فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و بستنی آماده شده را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک سس شکلات و شوکو رول و … بستنی را تزیین کنید. منبع: ایرنا 🌸🌸🌸 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معلم عزیزم روزت مبارک ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 ‏معلم شکوه سخن در زمین معلم عروج هنر با یقین معلم بلندای پرواز نور معلم سرودی ز دریای شور تو دست عنایت به عالم شدی تو اوج عبادت به دلها شدی نگاه تو، جریان پاکی صفا کلامت گلستان واژه‌ها ‌‏۱۲ اردیبهشت روز معلم رو به جامعه دلسوز علم و دانش تبریک و تهنیت می گوئیم 👨‍🏫👩‍🏫 🌹 تـقدیـم به شما معلم های عزیـز و زحمتـکش 🌹 از زحـمـاتـتـون سـپـاسگـزاریـم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
*آموزش تهیه خورش آلوچه بامرغ* مواد لازم : سینه و ران خورد کرده:نیم کیلو پیاز ساطوری شده:یک عدد آلوچه:نیم کیلو زعفران و زردچوبه:به میزان لازم روغن، نمک و فلفل:به میزان لازم طرز تهیه خورش آلوچه با مرغ آلوچه را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و بعد مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه مقداری زعفران حل شده به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید. مرغ را هم روی حرارت ملایم با ۳ تا ۴ قاشق روغن به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. بعد مرغ را از روغن در بیاورید و پیاز را داخل روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی رنگ گرفت یک پیمانه آب داخل آن بریزید تا بجوشد. بعد مرغ را به همراه آلو‌چه‌های تفت داده شده به آن‌ها اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مرغ به مدت نیم ساعت در آب بپزد. این خورشت باید کم آب و روغن دار باشد. اگر در آخر پخت، خورشت آبدار بود، حرارت شعله را بالا ببرید تا آب آن تبخیر شود. منبع : دونفره 🌸🌸🌸 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*سمبوسه پیتزایی* مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه یک عدد متوسط پنیر پیتزا یک بسته پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم   طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزایی: برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد را تفت بدهیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن می‌ریزیم و پیاز را خرد می‌کنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بهتر این است که ده دقیقه‌ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ‌ها را به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. قارچ‌ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه‌ای از تابه کمی تفت می‌دهیم و با کل مواد مخلوط می‌کنیم. نمک و آویشن را هم اضافه می‌کنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن را زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حد آن در غذا تو ذوق می‌زند. طرز پیچیدن سمبوسه: مواد را که آماده کردیم، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم می‌کنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست می‌آید. مواد را در انتهای نان مستطیل شکل می‌ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می‌پاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه‌ها شروع به پیچیدن سمبوسه می‌کنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه‌ها تموم شد، در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano
*آموزش تهیه حلیم بادمجان* مواد لازم : گوشت سردست یا گردن بره ۵۰۰ گرم لوبیای سفید ۴۰۰ گرم بادمجان ۲ کیلو برنج ۱ پیمانه پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری کشک ۱ شیشه زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران دمکرده به مقدار لازم نعنا داغ به مقدار لازم طرز تهیه حلیم بادمجان: برای تهیه‌ی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود. برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجان‌ها سرخ شوند می‌توانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقه‌ای است. گوشت را با ۱ قاشق از پیاز سرخ شده و ۳ لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید؛ و خوب ورز بدهید. این کار باعث می‌شود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید. لوبیا و برنج و بادمجان‌ها را با ۸ لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید، زیرا در آخر آب می‌اندازد و شل می‌شود. (می توانید این مرحله‌ی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.) سپس ۴ قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است ادویه‌ها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید. (اگر گوشت‌ها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشت‌ها را اضافه کنید.) و روی حرارت به جهت عقربه‌های ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید و حدود یک ربع با کشک هم بزنید؛ و در آخر با نعنا داغ (در صورت تمایل) و پیاز داغ و گردوی خرد شده و کشک تزیین کنید. نکاتی برای پخت حلیم بادمجان: • بهتر است برای درست کردن حلیم بادمجان، از برنج نیم دانه استفاده کنید. • میزان کشک داخل حلیم بادمجان کاملا سلیقه‌ای است. • می‌توانید داخل حلیم بادمجان از نعنا داغ استفاده نکنید. • اصل حلیم بادمجان باید زرد باشد زعفران آب کرده شما باید غلیظ و کم آب باشد. منبع:بیتوته 🌸🌸🌸 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
*سمبوسه پیتزایی* مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه یک عدد متوسط پنیر پیتزا یک بسته پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم   طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزایی: برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد را تفت بدهیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن می‌ریزیم و پیاز را خرد می‌کنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بهتر این است که ده دقیقه‌ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ‌ها را به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. قارچ‌ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه‌ای از تابه کمی تفت می‌دهیم و با کل مواد مخلوط می‌کنیم. نمک و آویشن را هم اضافه می‌کنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن را زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حد آن در غذا تو ذوق می‌زند. طرز پیچیدن سمبوسه: مواد را که آماده کردیم، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم می‌کنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست می‌آید. مواد را در انتهای نان مستطیل شکل می‌ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می‌پاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه‌ها شروع به پیچیدن سمبوسه می‌کنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه‌ها تموم شد، در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano