eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ پاستيل‌خانگى 😋 يك بسته پودر ژله نصف ليوان آب سرد ٢ قاشق پود ژلاتين ميزاريم رو بخار كترى به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه كفشو مى گيريم ، ميريزيم تو قالب هاى پاستيل و ميزاريم يخچال به مدت ٨ ساعت از قالب جدا مى كنيم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر گرم ۱.۵ لیوانn شیر سرد نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ (لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها دارند ) شیرعسلی الفجر ۳۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (میزانش کاملا سلیقه ای) پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . توی یه طرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم . دو قسمت کردم دل به خواهی به یکیش کمی پودر کاکایو که کمی با آب حل کرده بودم و اصافه کردم . قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن هم نمی خواد به ترتیب اول از مواد کاکائویی ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم . بعد از بسته شدن کامل دورش رو با چاقو ازاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم . بعدا نوشت : عزیزان ۳۰۰ گرم شیر عسلی رو دقیق نمی دونم چه قدره اما یه قوطی کمتر از ۴۰۰ گرم دقیق ۳۸۷ گرم هستش . میشه گفت تقریبا سه چهارم قوطی . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فومن 🌸 🌸 اشپزی خاص آرد 4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه ماست 1/4 پیمانه روغن حیوانی یا کرمانشاهی 3/4 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1/3 پیمانه بکینگ پودر 1/2 ق چ نمک مقداری مایه خمیر ترش 1/2 ق غ آب ولرم 1/4 پیمانه مواد میانی کلوچه پودر گردو یک پیمانه شکر 3/4 پیمانه دارچین 1 ق غ آرد 2 ق غ کره 2 ق غ 🌸 ابتدا مواد خمیر مایع را با آب ولرم مخلوط کرده با پف کند سپس تمام مواد دیگر را با هم قاطی میکنیم و در نهایت خمیر مایه آماده شده خمیر باید را اضافه میکنیم خمیر بدست آماده نباید به دست بچسبد سپس 2 ساعت در گوشه ای برای استراحت قرار میدهیم حال مواد میانی را آماده میکنیم کره و آرد را کامل با هم تفت میدهیم تا رنگش تیره شود بعد تمام مواد دیگر را به آن اضافه میکنیم میگذاریم کنار تا خنک شود بعد گلوله ای از خمیر را با وردنه باز میکنیم یه قاشق مواد درون آن ریخته و مثل بقچه آن را میبندیم و کمی روی آن را صاف میکنیم و با قالب روی آن طرح میدهیم چون من قالب مخصوص کلوچه رو نداشتم با ماسوره گرد روی اون طرح زدم که شبیه کلوچه فومن بشه سپس روش رو تخم مرغ برس کشیدم و روش کنجد و تخم سیاه پاشیدم و در فر 190 درجه به مدت 15 دقیق آماده شد این هم مراحلش❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم  لوبیا چیتی  1 لیوان نخود  1 لیوان عدس  1 لیوان  لوبیا سفید 1 لیوان آرد گندم  1 قاشق غذاخوری  رشته آش  600 گرم پیاز داغ  1 لیوان سیر داغ  1/2 لیوان نعنا داغ  به مقدار لازم برای تزیین کشک  1 کیلو گرم  سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) 2 کیلو گرم طرز تهیه آش رشته حبوبات را خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید دور بریزیدو بپزیپد پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد نکات مهم در پخت آش رشته  سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید. پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.  رشته آش حتماً باید از نوع خانگی تهیه شود. روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند. کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.
هدایت شده از پدر & مادر
میدونستید امروز روز جهانی مادر است❤️ دومین یک‌شنبه ماه مه، امسال مصادف با ۱۰ مه، است، روزی برای قدردانی از مادران یا کسانی که مانند مادر برای‌مان عزیزند. این روز، همچنین روزی برای به یاد آوردن مادرانی است که دیگر در کنارمان نیستند ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
_سوپ شير ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شربت زعفراني🍹😍😍 به ازاي هر يك ليوان اب دوليوان شكر اضافه كنيد،يه كوچولو هم بزنيد و اجازه بدين شكر حل شه و كمي جوش بخوره و بعد زعفرون اضافه كنيد و حدود ۲۰تا۳۰دقیقه كمتر يا بيشتر... اجازه بدين با حرارت کم بجوشه به اصلاح شربت به قوام بياد و در اخر گلاب اضافه كنيد!!! من چندتا دونه هل و گل محمدي هم انداختم😍❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شور گوجه سبز😍😍 مواد لازم جهت تهییه شور گوجه سبز: گوجه سبز یک کیلو نعناع خشک 3 قاشق غذا خوری آب و نمک به مقدار کافی  آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه طرز تهیه: اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجه ها در ظرفت رو محکم میبندی و بعد 20 روز میذاری تو یخچال این شور خیلی زود میرسه ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
سبزی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم نان ساندویچ،سوسیس،پنیرورقه ای(چدار) ،تخم مرغ و جعفری جهت مالیدن روی نان ساندویچ ،سس (رب گوجه ،نمک و فلفل گوشت چرخ کرده)
🍚 ابتدا دو عدد هویج و رنده درشت میکنیم بعد با یک عدد عصاره مرغ میزارم پخته بشه ده دقیقه بعد ۵_۶تا قارچ و خورد میکنیم و اضافه میکنیم. پنج دقیقه بعد نصف لیوان جو پرک و اضافه میکنیم بعد از یک ربع سس سوپ و آماده میکنیم . ۵۰ گرم کره رو با دو ق غ آرد گندم تفت میدهیم کمی نمک و فلفل هم اضافه میکنیم بعد شیر و کم کم اضافه میکنیم باید غلظت سس مثل ماست رقیق بشه بعد به سوپمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته در آخر کمی جعفری خورد شده هم اضافه میکنیم. نوش جان 😍👌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نوع دسر خارجی 🍧🍮 سرشير و ۱ پاکت شيرعسل را مخلوط كنيد سپس ۴ لیوان آب انبه را كم كم اضافه كنيد. انبه را مكعبي برش بزنيد و اضافه كرده و مخلوط كنيد. در يخچال بگذاريد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لحظه ازش غافل نشید چون گندم لعاب داده زود ته میگیره از اینجا به بعد حسابی با گوشت کوب میکوبیم گوشت کوب به محض اینکه گندم باهاش بکوبیم یک لایه از گندم بخودش میگیره وبهش میچسپه میشه کاور بین گوشت کوب وقابلمه به قابلمه تفلون گوشت کوب نرنید حتی گوشت کوب چوبی حدود نیم ساعتی بکوبید تا حلیم غلیظ بشه حلیم نباید زیاد آبکی وزیاد غلیظ باشه بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه عزیزان اگر زور وبازو ندارید برای کوبیدن از غذا ساز استفاده کنید گندم که پخته شد بریزید تو غذا ساز چند دقیقه بزنید بعد از میکس کردن سینه مرغ رو بهش اضافه کنید . سینه مرغ یا کوبیده بشه ویا با دست خوب ریش ریش کنید از چرخ گوشت رد نکنید . بجای سینه مرغ از گوشت بوقلمون هم میتونید استفاده کنید حلیم با گوشت هم دقیقا همین روشه حلیم با گوشت بهتره از گردن گوسفندی استفاده بشه بعد از پخت حلیم رو تو کاسه بریزید وبه سلیقه خود تزیین کنید
💚مناجاتی بسیار زیبا از فروغ فرخزاد 🌼🍃 خــدايــا . . . مي دانم اين روزها از دستم خسته اي ڪمي صبر ڪن خوب مي شوم... بگذار باران بزند، دلم بگيرد ميروم زير آسمانت دستهايم را مي سپارم به دستت سرم را مي گيرم به سمتت قلبم مالِ تو، اشڪ هايم ڪه جاری شود مي شوم هماني ڪه دوست داری پاڪ، استوار، اميدوار بگذار باران بزند...!! دعا ای خوبان خــدا🍃 🌟 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
🍶 ¼ فنجان سس خردل 1/4فنجان سس مایونز 1ق غ عسل ½ ق غ آبلیمو 🔰در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🍥 برای این مدل دارچین و با روغن حیوانی یا کره و یا روغن مایع مخلوط کنید و با استفاده از قالب نون پنجره ای روی شله طرح بزنید..فقط مهمه که شله ها تقریبا سرد شده باشن در حدی که لایه بالایی شله بسته باشه... میزان دارچین و روغن چشمیه نمیتوتم دقیق بگم فقط روغن بیشتر از دارچین باشه. 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
دولیوان شیر سه چهارم لیوان شکر سه عدد کافی میکس اماده تک نفره یک قاشق غذاخوری نسکافه 200گرم پنیر ماسکارپونه 200گرم خامه 3ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اول پودر ژلاتین رو با حدود نصف لیوان اب سرد بن ماری میکنیم بعد شکر و شیر رو.مخلوط کرده میزاریم رو.گاز تا شکر حل شه بعد کافی میکس و نسکافه رو اضافه میکنیم تا حل شه وقتی حل شد پودرژلاتین که بن ماری کردیم رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد پنیر و خامه رو با هم زن میزنیم ومخلوظ شیررو بهش اضافه و هم میزنیم تا یک دست شه کمی ته قالب میریزیم تا نیم بند شه یه کیک شکلاتی که از قبل درست کردیم به هر اندازه ای که میخوایم داخل دسرموم بزاریم میبریم و میزاریم روش بعد بقیه مواد کرم که نیم بند شده رو میریزیم میزاریم یخچال کمی خودش بگیره بعد بقیه مواد میریزیم وقتی کامل گرفت برش میگردونیم توظرف. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 برای تهیه این ژله زیبا... ژله توت فرنگی و ی مقدار رنگ خوراکی قرمز رو به همراه یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین در آب جوش حل کنید بعد از خنک شدن در کیسه فریزر بریزد محکم گره بزنید و در یخچال آویزان کنید... بعد از،اینکه کاملا خودش رو.گرفت نایلون رو بچینید از دور ژله و با دانه سیاه دانه تزیین کنید.. برگ ها هم می تونن طبیعی باشن هم مصنوعی ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اگر چند برگ کاهو اضافه آمدو آنقدر نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می‌توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 🍆🍆 مواد لازم: بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان پیاز یک عدد پیازچه دو عدد سیر یک حبه تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع آرد دو قاشق غذاخوری برای سرخ کردن: روغن مایع آرد سوخاری ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
💢اگر میخواید موقع خرد کردن پیاز دچار سوزش چشم نشید😫👇 ❇️قبل از خورد کردن چاقو رو به آبلیمو آغشته کنید تا دیگه چشماتون دچار سوزش نشه👌🏻 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش مرحله به مرحله ✍ 🍮 با نکات کامل 👌 ╭ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢