eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــــلام 💖صبحتون بهترین 🌸و خوشرنگ ترین صبح دنیـا 💖با لحظه هایی پراز خوشی 🌸و آرزوی سلامتی برای شما 💖روز و روزگارتون شـاد و زیبـا 🌸صبح زیبـای پنجشنبه تون بخیر ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه برای شادی روح🙏 درگذشتگان هدیه با ارزش فاتحه وصلوات را بدرقه راهشان کنیم خدایا درگذشتگان ما را مورد رحمتت قرار ده روحشان شاد🥀🥀🥀 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 موادلازم: شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت۲ ق‌غ خامه صبحانه۲ق‌غ بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب ‌نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق‌غ شکرنصف لیوان زعفران کمی ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
_کتلت ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٥ عدد سفيده تخم مرغ را با كمى نمك با همزن بزنید تا سفت شه بعد ٢٠٠ گرم نوتلا بهش اضافه کنید و آرام هم می زنیم و در قالبها مواد را نصفه پر می کنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌸🍃 🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷 اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الى الیُسْرِ واقْبَلْ مَعاذیری وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین. خدایا روزى كن مرا در آن فضیلت شب قدر را و بگردان در آن كارهاى مرا از سختى به آسانى و بپذیر عذرهایم و بریز از من گناه و بار گران را اى مهربان به بندگان شایسته خویش. 👇 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
ترتيل جزء27 - پرهيزكار www.jea.ir .mp3
5.7M
🔊 ترتیل قرآن - جزء27 - پرهیزکار ⏰زمان :۴۷دقیقه 💌به اشتراک بگذارید👌 به نیت فرج امام عصر (عجل الله)🌷✨ 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش كلي اين بود هر چي دوس دارين ميتونين جايگزين كنين يني مواد سمبوسه هم ميتونين بريزين نون پيتا هم تو سوپرا هست تو فيلمم نوشتم نوش جون😋 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
ماهی جنوبی. ی پیاز متوسط سبزی پلویی نیم کیلو برنج ۵ پیمانه سیر چندتا دونه ماهی هرچقدر ک دلتون خواست😁 نمک و ادویه ب میزان لازم . اول پیاز و خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم بعد بهش سیر و اضافه میکنیم تفت ک خورد سبزی و اضافه میکنیم و ادویه رو میریزیم در حد ی تفت خوردن زیاد سبزی و سرخ نکنید بعدش برنج و آبکش میکنیم و ی لایه مواد ی لایه برنج میریزیم و میزاریم تا ۲۰ دقیقه اینا دَم بکشه برنج. تو این زمان ماهی ام سرخ میکنیم اول میزاریم روغن داغ داغ بشه بعد ب ماهی نمک میزنیم و میزاریم توی تابه تا ۵ دیقه اینا ماهی و برنگردونید ک نچسبه بزارید قشنگ سرخ شه بعد برش گردونید. . به همین سادگی 😍❤ . نوش جونتون ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
_الویه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 لیوان کنجد 1لیوان شکر سرخالی(میتونید1لیوان کامل هم بریزید) 1 قاشق چایخوری کره طرز تهیه: ابتدا برای5تا6دقیقه کنجد را تفت بدید. . 1لیوان شکر را در تابه بریزید وبزارید روی حرارت ملایم تا شکر کاراملی شود (تا موقع آب شدن شکر لازم نیست شکر همزده شود)بعد کره را اضافه کنید وهم بزنید و در آخر هم کنجد را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی که با هم مخلوط شدن سریع روی یک کاغذ روغنی ویا سلفون که کمی چرب شده بریزید ویک کاغذ روغنی دیگر بزارید روش و به قطر دلخواه پهن کنید وبا چاقو برش بزنید وبرای15_20دقیقه بزارید فریزر ویا یخچال تا سوهان سفت شود و سپس تکه کنید ودر ظرف سرو بریزیدو با یک استکان چای نوش جان کنید⁦☺️⁩😋 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
چشم بلبلی پلو یا پلنگ پلو به قول سوسن خانوم😉 مواد لازم: برنج چهار پیمانه لوبيا چشم‌بلبلي پخته شده دو ليوان شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان پياز سرخ شده يك عدد زعفران يك قاشق چايخوری نمك و فلفل به ميزان لازم . طرز تهیه ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويه‌ها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. با گوشت تکه و گوشت چرخ‌كرده قلقلي يا تكه‌هاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز مي‌توان اين پلو را تهيه كرد. من کلا از گوشت قلقلی فراری هستم 🤕. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
موثرترین روش‌های میكروب‌كشی سبزی‌ها 👌 🔹️هرگز از مایع ظرفشـــــویی جهت میكروب‌زدایی یا میكروب‌كشی سبزی‌ها استفاده نکنید ؛ به دلیل در دسترس بودن مایع ظرفشویی در منازل متاسفانه استفاده از این شوینده شیمیایی و غیرخوراكی باب شده كه هرگز مورد توصیه متخصصان نیست 🔸اما جوش‌ شیرین و سركه به دلیل ایجاد تغییراتی در PH می‌توانند در نابودی میكروب‌ها بسیار موثر باشند. 🔸نمك نیز می‌تواند روی میكروب‌ها اثر كشندگی و بازدارندگی رشد داشته باشد كه اگر به همراه سركه استفاده شود، اثرات این دو با هم تشدید خواهد شد. 👇🏿
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن: مهربون ترین قلبها💖 متعلق به متولدین خرداده🌸🍃 خرداد ماهی عزیز تولدت مبارک🌸🎈🎊🎈 ❥┅═♡ოٍُaٰٓოٍُ❣ٰٓρٰٓٓaٰٓρٰٓa♡═┅❥ ₯↬➲ @MadarPedar
💥‍ کباب تابه ای سیخی 📌مواد لازم: سینه و ران مرغ (چرخ کرده ) ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ 2 عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم 📝طرز تهیه 1⃣ ابتدا پیاز را رنده می کنیم وابش را خوب میگیریم و مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران مخلوط می کنیم و یکساعت در یخچال استراحت میدهیم. 2⃣ سپس مواد را به سیخ های استیل می زنیم و در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می کنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔷نکات کلیدی تهیه مشکوفی: – در صورتی که می خواهید مشکوفی سه رنگ قالبی تهیه کنید باید مرحله اضافه کردن زعفران دم کرده را از این دستور حذف کنید. – برای تهیه مشکوفی شکلاتی مقداری پودر کاکائو را با آب جوش حل کنید. – این دسر هر چه غلیظ تر باشد ژله ای تر بوده و راحت تر می بندد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
❌سبزیجات را با نمک خرد کنید: ✖️برای جلوگیری از پخش شدن سبزیجات هنگام بریدن کمی نمک روی تخته بریزید. ✖️این کار آن ها را درجای خود نگه می دارد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
خورشت بامیه پیازو خورد کردم با گوشت و ادویه تفت دادم.گوجه رنده شده ریختم و تفت دادم و ابجوش اضافه کردم و گذاشتم گوشت بپزه.بامیه رو جدا با نمک و فلفل تفت دادم و یه ربع اخر به خورشت اضافه کردم تا له نشه. آب نارنج به مقدار دلخواه اضافه کنید.من لوبیا پخته داشتم.در اخر کمی به خورش اضافه کردم.اون ترشی دلبر و خوشمزه ترشی شیرازی هست که اماده خریدم و خیلی خوب بود..😋 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز 4 عدد سیب زمینی . 10 عدد خیارشور . 2 حبه سیر (درصورت تمایل) نصف لیوان ماست نصف لیوان سس مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری طرز تهیه هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم 2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔅برای استفاده از خیار به منظور ماسک ضد چروک می توانید آب خیار را روی پوست بمالید و بعد 15 دقیقه ان را با آب سرد بشویید. 😍استفاده روزی یکبار از این ماسک تاثیری شگفت انگیز خواهد داشت. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
موادلازم آرد: 250 گرم پودر شکر: 180گرم کره یا روغن جامد: 100 گرم روغن مایع:50 گرم تخم مرغ: 2 تا کشمش: 100 گرم وانیل: 1 یا نصف ق چ طرزتهیه کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه. نوش جان ❤️
دوعدد تخم مرغ را با یک لیوان سرخالی شکر و یک قاشق مرباخوری پودر هل پنج دقیقه بزنید تا کاملا پف کند,سپس سه قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق مرباخوری بکین پودر را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید,سه لیوان ارد را با یک دوم قاشق چایخوری وانیل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک الک کنید و به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط کنید,مواد حاصل از خمیر کیک سفت تره,حال این مایه را داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید,بعد از این زمان از خمیر گلوله هایی به اندازه گردوی بزرگ برداشته و گرد کنید و کمی فشار دهید تا یکم تخت بشه ولی نه خیلی,سپس داخل کنجد بزنید و با فاصله درون سینی فر چرب شده بچینید,در فر ازقبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت یک ربع الی بیست دقیقه قرار دهید ,بعد از سرد شدن از سینی جداشون کنید. نوش جان ❤️