eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  ایده های بانوان
1_11270143.mp3
4M
⏰زمان :۴۷دقیقه 💌به اشتراک بگذارید👌 به نیت فرج امام عصر (عجل الله)🌷✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشپزی بانو ایرانی
مغزدار اصولا نان پارکر مغزدار نیست ولی این مدل رو امتحان کنید, شیفته اش می شین. رویه نان, ترد و خوشرنگ و بافت داخلش پنبه ای و لطیفه. عکس های تهیه و بافتش رو تو استوری میذارم. 🔰مواد لازم: شیر ولرم 1 لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ 2 عدد .پودر خمیرمایه 1 ق غ سرخالی کره 50 گرم آب شده و هم دمای اتاق شکر 2 ق غ آرد بین 4 تا 4 و نیم لیوان نمک 1/2ق چ طرز تهیه: شیر ولرم و شکر را مخلوط کرده, خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید. آرد و نمک را مخلوط کنید. کره آب شده, تخم مرغها و مخلوط شیر را به آرد اضافه کنید و پانزده دقیقه ورز دهید. اگر چسبناک است قاشق قاشق آرد اضافه کنید. خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید. دو ق غ گردوی سابیده را با نصف ق چ پودر زنجبیل, دو ق غ شکر قهوه ای و دو ق غ عرق بهار نارنج یا گلاب مخلوط کنید. ازخمیر, دایره ای به ارتفاع 2 سانت و به اندازه کف قالب باز کنید, توی قالب پهن کنید, روی آن مخلوط گردو را بمالید. بقیه خمیر را به چند قسمت گرد هم اندازه تقسیم و روی خمیر اول قرار دهید. با نوک انگشتان, خمیر ها را به هم متصل کنید. من با یک ق غ شیر و کمی زعفران دم کرده رومال کردم و کنجد و سیاه دانه پاشیدم. مجددا نیم ساعت در قالب استراحت دهید. با دمای 180 در فر گرم شده به مدت سی و پنج دقیقه بپزید.
💙🍃 🍃🍁 🌹 ✍🏻روایت است ڪہ هر ڪہ سہ مرتبہ در بامداد و سہ مرتبہ در آخر روز این صلوات را بخواند، گناهانش آمرزیده شود و شادے او همیشه باشد و دعایش مستجاب گردد، روزیش فراخ شود و بر دشمن غلبه یابد و در بهشت از رفیقان محمد(ص) باشد↯↯↯↯↯↯ 🍃🌸اَللّهُمَّ یا اَجْوَدَ مَنْ اَعْطای وَ یا خَیْرَ مَنْ سُئِلَ وَ یا اَرْحَمَ مَنِ سْتَرْحِمَ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِی الْأوَّلینَ وَ صَلِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِه فِی الْاخِرینَ وَ صَلِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ فِی الْمَلاَءِ الْأعْلی وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ فِی الْمُرْسَلینَ اَللّهُمَّ اَعْطِ مُحمَّدٍ وَ الَهُ الْوَسیلَهَ وَ الْفَضیلَهَ وَالشَّرَفَ وَالرَّفْعَهَ وَالدَّرَجَهَ الْکَبیرَهَ اَللّهُمَّ اِنّی امَنْتُ بَمُحَمَّدٍ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ وَ لَمْ اَرَهُ فَلا تَحْرِمَنی فی الْقیمَهِ رُؤْیَتَهُ وَرْزُقْنی صُحْبَتَهُ وَ تَوَفَّنی عَلی مِلَّتِهِ وَاسْقِنی مِنْ حَوْضِهِ مَشْرَباً رَوِیّاً سائِغاً هَنیئاً لا اَظْمَأُ بَعْدَهُ اَبَداً اِنَّکَ عَلی کُلِ شَیءٍ قَدیرُ اَللّهمَّ اِنّی امَنْتُ بِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ لَمْ اَرَهُ فَعَرَّفْنی فِی الْجِنانِ وَجْهَهُ اَللّهُمَّ بَلَّغْ مُحَمَّداً صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ مِنی تَحِیَّهً کَثیرَهً وَ سَلاماً🌸🍃
سبزی میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊 ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه و قیمه نمیده😂
يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو: يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه.اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه. پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپر ماركتها هست. .
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین روز رمضان 🌙 از راه رسید ... ان‌شاءالله پایان رمضان پایان🌸 تمام اشتباهات و گناهانمان باشد ... و شروع ماه جدید 🌙 شروع بهترین ها🌸 روزگارتون پر از سعادت و مهربانی 🙏🌸 پیشاپیش عید سعید فطر 🌸 مبارک باد 🌸🎊🌸
✨ وَإِنَّ اللَّهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ ☘ هَذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ ﴿۳۶﴾ ✨ و در حقيقت خداست كه پروردگار من ☘ و پروردگار شماست پس او را بپرستيد ✨اين است راه راست (۳۶) 📚 سوره مبارکه مریم ✍آیه ۳۶
*🔴 ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می برند، مفید است.*