فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا لوله ای فوق العاده 😍👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
❣❣❣❣❣❣❣
#پاستيل_خونگي
❣پودر ژله 1بسته
❣شكر 1پيمانه
❣آبميوه آناناس 1ليوان
❣آبليمو تازه 1ق چ
❣رنده ليمو 1 ق چ
❣رنگ بميزان لازم
ابتدا توي قابلمه ابميوه و پودر ژله مورد نظر را ريخته وباهم قاطي ميكنيم بعد شكر را اضافه كرده ميزاريم روي حرارت ملايم تا كاملا شكر و پودر ژله حل بشه وقتي حل شد از رو حرارت برداشته بهش آبليمو ،رنده پوست ليمو و رنگ را اضافه كرده ميتونيد توي قالبهاي مخصوص پاستيل بريزيد يا توي ظرف پيركس سلفون كشيده و مايع پاستيل را داخلش ريخته بمدت يك ساعت داخل يخچال قرار داده بعد ب هر شكلي خواستين قالب بزنيد و توي يك سيني شكر پاشيده پاستيلهاي قالب زده را توي سيني ك شكر پاشيديم قرار ميدهيم بعد ميزاريم يخچال تا شكر جذب پاستيل بشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍌پودينگ موز
🍹اين دسر با اينكه سادست،ولي واقعا عاليه.
مواد لازم:شیر سرد يك لیتر
موز پوره شده دو عدد
شکر اينجا به اندازه دو استکان کمر باریک استفاده ميكنه ولي شما ميتونيد مقدارشو تغيير بديد
نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل پودري نصف قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کره يك قاشق غذاخوری
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیربرنج
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍥تزیین #ته_چين
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #حلوا_شیره_خرما 🍮 😋👆
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#خورشت_چغاله_بادام 🥘 😋
▫️چغاله بادام : 400 گرم
▫️گوشت خورشتی : 400
▫️نعنا و جعفری : نیم کیلو
▫️گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل )
▫️نمک و زردچوبه : به میزان لازم
▫️پیاز : 1 عدد
🔸ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_دسر_کادایف
💢✍ ۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ و نیم ق غ پودر کاکاعو
۳ ق غ نشاسته
۲ ق غ آرد شیرینی پزی
۱ ق غ کره
۱ ق چ وانیل
۸۰ گرم شکلات
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#اسموتی_خرما 🧉 😋
🔸برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
♦️این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و عالیه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک
آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه)
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (میتونین از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده کنید)
نمک
فلفل
۷ عدد سیبزمینی کوچک پخته
پاپریکا
پنیر پیتزا
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#شیرینی_یاقوتی
كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم)
اردسفيد : 150 گرم
اردبرنج :50 گرم
نشاسته ذرت :30 گرم
پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه)
زرده تخم مرغ : 1 عدد
پودرزنجبيل : 1ق چ
اردهاروباهم مخلوط والک كنين .
كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين .
فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه
خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر ١ سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید
سينی روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_زیبای_آش_رشته🔝
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_برگ_مو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نکات_قورمه_سبزی
نكته اول ❗️من براي اينكه ليموعماني خورشتم رو تلخ نكنه با چنگال چندتا سوراخ ميزنم و ميزارمشون بمدت نيم ساعت توي اب
نكته ي دوم ❗️اضافه كردن رب گوجه خيلي خوشمزه ميكنه خورشت رو همينطور خوشرنگ
نكته ي سوم ❗️ لطفا اين خورشت رو با شعله ي ملايم طبخ كنيد كه روغن بندازه و خوب جا بي افته و حدالامكان زياد همش نزنيد ...هم زدن زياد خورشت مانع از روغن انداختنش ميشه.
نكته ي چهارم ❗️ سعي كنيد آب خورشت رو هم از همون اول اندازه بريزيد كه نخوايد همش بهش آب اضافه كنيد
نكته ي پنجم ❗️در اواخر پخت درب قابلمه رو نيمه بزاريد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#فرنی_نارگیلی 🍨 😋
▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
▫️شکر 3 قاشق غذا خوری
▫️شیر 3 لیوان
▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده
🔸اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنید
شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه
بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید نیم ساعت زمان میبره تا اماده بشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#مرغ_با_سس_سیر_و_ریحان 🍗 😋
▫️مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
▫️شیر : یک لیوان
▫️آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
▫️ریحان : نصف قاشق غذاخوری
▫️پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون یا کره
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️سیر تازه: ۳ حبه
🔸۱.مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیمش
۲.سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم
۳.در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند
۴.مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم
۵.صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند
۶.پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید
۷.می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم
♦️در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
بانو جان باور كن اگر مردى دوستت داشته باشد تورا همانگونه كه هستى قبول ميكند!
نيازى نيست براى زيبايى ات سختى بكشى...
اگر موهايت اذيتت ميكند كوتاهشان كن.
اگر ناخنت ميشكند نيازى به بلند بودنش نيست.
اگر رژيم اذيتت ميكند بيخيالش شو.
اگر زخم هاى صورتت آزارت ميدهد به چشم هاى خوش رنگت بنگر تا زيبايى اصلى را ببينى ....
كفش هاى پاشنه دارى كه كمرت را آزار ميدهد دور بريز، كوتاه هم باشى باز زيبايى...
تمام سرمايه ات را خرج خريد لوازم آرايش نكن.
خودت را مثل خمير بازى به هر نوع كه مرد ها ميخواهند در نياور...
باور كن تو همين گونه هم زيبايى...
و اگر مردى واقعا عاشق باشد
تورا همين گونه ساده قبول ميكند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_قالبی
خیلیاتون توی پست چلوگوشت در مورد پلو سوال کرده بودید ک چرا نمیتونید اینطوری در بیارید و اینکه چطوری درست میشه. منم امروز واستون ی پست اختصاص دادم ب این مورد.
اول از همه ی مقدار از برنج رو زعفرانی میکنید بعد کف قابلمه ک حتما باید نچسب باشه رو روغن بریزید.( اگر قابلمتون نچسب نبود میتونید از ی سری از فویلا ک مخصوص آشپزی هستن استفاده کنید و کف قابلمه بزنید و روی اون روغن بزنید) برنج زعفرانی رو اضافه کردم و روش رو صاف میکنیم. و بعد برنج سفید رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم کم میزاریم دم بکشه. من معمولا زمانم رو چشمی در نظر میگیرم وقتی دیواره های برنج کمی رنگش عوض شد خاموش میکنم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_زعفرانی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#مرغ_با_سس_سیر_و_ریحان 🍗 😋
▫️مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
▫️شیر : یک لیوان
▫️آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
▫️ریحان : نصف قاشق غذاخوری
▫️پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون یا کره
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️سیر تازه: ۳ حبه
🔸۱.مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیمش
۲.سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم
۳.در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند
۴.مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم
۵.صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند
۶.پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید
۷.می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم
♦️در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_زیبای_آش_رشته🔝
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#پلو_شوشتری
چشم بلبلی پلو
یا پلنگ پلو به قول سوسن خانوم😉
مواد لازم:
برنج چهار پیمانه
لوبيا چشمبلبلي پخته شده دو ليوان
شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان
پياز سرخ شده يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم .
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است.
با گوشت تکه و گوشت چرخكرده قلقلي يا تكههاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز ميتوان اين پلو را تهيه كرد. من کلا از گوشت قلقلی فراری هستم 🤕.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_زعفرونی
#نواب_ابراهیمی
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢