فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش طالبی و هندوانه برای مهمانی
🍉🍉🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_نارگیلی
◀مثل همیشه میزان مواد در ویدئو مشخصه
◀نکته مهم برای دسرهایی که در اونها از نشاسته ذرت استفاده میشه این هست که اول باید نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط و در شیر کاملا حل بشه و بعد به سایر مواد اضافه کنید وگرنه نشاسته گلوله میشه...
در اینجا هم طبق روال معمول اول 4 قاشق نشاسته رو در 4 قاشق شیر حل کنید(در این رسپی 3 پیمانه شیر مصرف شده که ابتدا 4 قاشق از اون رو با نشاسته مخلوط میکنیم)
◀به جای نشاسته ذرت نمیشه از نشاسته گندم یا آرد استفاده کنید چون روی طعم و بافت دسر اثر میذاره و طعم خوشایند و بافت لطیف به دسر نمیده.
◀در این دسر از 1 پیمانه شکر استفاده شده ولی بنا به ذائقه خودتون می تونید شکر رو کمتر کنید
◀اگر از خامه قنادی در دسر استفاده می کنید حتما میزان شکر رو کمتر کنید.
◀من میزان مواد رو نصف کردم و در این قالب حدود 20 عدد دسر بوتیکی آماده شد.
◀بعد از اینکه دسر روی حرارت ملایم به غلظت فرنی رقیق رسید از روی حرارت بردارید و به اون پودر ژلاتین حل شده و خامه و اسانس نارگیل(به دلخواه) اضافه کنید.
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🎋الهی
✨دلتون شـاد
🎋شبتون پر از نشاط
✨و قلب مهربونتون
🎋هميشه تپنده باد
✨شب خوبی
🎋در کنار عزیزانتون داشته باشید
✨شبتون بخیر و شـادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الهـی🦋
✨تو این
✨شب زیبـا🦋
✨هیـچ قـلبى 🦋
✨گرفته نباشه
✨وهرچى خوبیه 🦋
✨خداست براى همه
✨خـوبان رقم بخوره🦋
✨آرامـــــش مهمـــــون
✨همیشــــگى دلاتـــــون 🦋
✨امشب بهترینها را براتون آرزو دارم🦋
✨ شبتون بخیر✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
#با_عشق_غذا_را_بسازید
#کیک_ماست
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 پیمانه
روغن مایع
ماست 1 پیمانه
آرد سفید 3 پیمانه
وانیل نیم قاشق
بیکینگ پودر 1 قاشق
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد را همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کنید. سفیده را از زرده تخم مرغ جدا کنید. زرده ها را همراه شکر و وانیل بزنید تا غلیظ و کشدار شود. روغن را به مخلوط زرده اضافه کنید هم بزنید تا خوب مخلوط شده رنگ آن روشن شود. ماست را هم اضافه کرده مخلوط کنید. پره های همزن را بشویید و خشک کنید. سفیده ها را با چند پر نمک بزنید تا از ظرف نریزد. حالا آرد را کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. در آخر سفیده ها را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده به صورت دورانی مخلوط کنید. زیاد هم نزنید تا پف کیک کم نشود. مواد کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 45 تا 50 دقیقه داخل فر قرار دهید.
🔞شوهرم حین حمام کردن کجا میرود؟!💯
ساعت ۱۰ صبح جمعه ۲۴ شهریورماه زنی گریان با همسرش به دادگاه وارد شدند و زن هق هق میکرد و میگفت که شوهرش شبیه یک جن است ... مى گفت هر روز ساعت ۳ بعدازظهر همسرم باحالت عادی به حمام میرود و بعد از ۳ ساعت از حمام بیرون می آید... او میگفت در این ۳ ساعت همسرم از حمام نیز ناپدید میشود و فقط صدای شیر آب می آید...زن گریه میکرد و میگفت که شوهرش رفتار کاملا غیر عادی دارد...
با رضايت شوهر دادگاه ترتيبى داد تا در حمام منزل دوربين قرار دهند ... تا واقعيت ثبت شود روز اول در ابتدا كاملا عادى شوهر به شستشوی خود پرداخت و همه چيز خوب بود تا در ساعت ٣:٢٥ دقيقه.... ‼️⛔️
http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85
ادامه داستان درکانال زیر👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85
هدایت شده از عجایب جهان
🌸ســـــلام
🌾صبح شما بخیر ونیکی
🌸الهـی در پناه پروردگار
🌾امروزتون پر خیر و برکت
🌸حال دلتون خوب خوب
🌾وجودتون سلامت
🌸امیدوارم روز
🌾بسیار خوبی داشته باشید
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون پرانرژی و نشاط ☕😊
به یکشنبه 25 خرداد
خـوش آمـدید 🌺🍃
آرزومی کنم 🌺🍃
دراین روززیبا🌺🍃
دلتون پرازمحبت🌺❤️🌺
روزتون پُرازرحمت🌺🍃
زندگیتون پرازشوکت🌺🍃
خونه هاتون پرازبرکت🌺🍃
لحظههاتون پرازموفقیت🌺🍃
وعاقبتتون ختم به خیرباشه🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه دسر به🍋🍋
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥗سالاد کلم قالبی
👈مناسب برای انواع مهمانیهای بزرگ و کوچک. آموزش در مطالب بعد...
#سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ایدههای قلبی با گوجه گیلاسی، سوسیس و نارنگی
#میوه_آرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳 آموزش سالاد کلم قالبی✨
🔹فوت کوزهگریِ این سالاد اینه که کلمها نباید زیاد درشت نباشن.
🔹کمی قالب رو خیس کنید تا پلاستیک به قالب بچسبد.
🔹بعد از اینکه تمام مواد رو داخل قالب ریختید، حداقل ۳ ساعت استراحت بدید تا مواد خودشو بگیره.
🔹از تمام قالبهای ژله، کیک و حتی ظروف و بشقابهای گود میتونین استفاده کنین!
🔹نوش جان...🙂
#آموزش #سالاد
#خورشت_کرفس
ابتدا گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه
ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن.
در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم .
من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه.
برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکاپ 💋
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فر کردن مو بدون حرارت 🌸🍃
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل مو زیبا 🥰
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#لواشک_خرمالو
طرز تهیه
تعدادی خرمالو را اگر هسته داره باید جدا کنید وریخت داخل بلندروپوره اش کنیم.
اگر دوست داشتین که پوستش رو بگیرید من نگرفتم.
حالا میتونید روی کاغذ آلومینیوم یا پلاستیک بریزید وبزارید خشک بشه
واما طریقه ای که من خشک کردم به این صورت که از کیسه تنورک پخت که داخل فر تحمل حرارت بالا طراحی شده عالی میشه برای لواشک به اندازه سینی برش داده
وپوره میوه را توی سینی ریخته وبعد با حرارت ملایم بزارید داخل فرضخامت لواشک دست خودتونه
باید درمدتی که داخل فر میزارید چک کنید که حرارت بالا نباشه اگر بالا بود درفررو کمی باز بزارید مواد من چون زیاد بود یه کم که خودشو گرفت داخل فربیرون آوردم چون حالت ژله پیدا میکنه برش دادم وگذاشتم داخل میوه خشک کن
#آشپز_بانو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#لواشک_دو_رنگ_طرحدار
دونوع لواشک لازم داریم که دو رنگ متفاوت باشن.
لواشک روشنتر میتونه از آلوی زرد.زردآلو. هلو یا سیب تهیه بشه.
و لواشک تیره تر از آلبالو. آلوی سیاه. یا شابلون تهیه بشه.
هر دونوع لواشک رو جداگانه تهیه میکنیم.
کف سینی رو پلاستیک بذارید یا چرب کنید.
لواشک روشنتر رو داخل سینی میریزیم.
و لواشک تیره تره رو داخل پارچ.
و دومی رو بوسیله پارچه بصورت خطوط موازی روی لواشک اولی میریزیم و با نوک چاقو به طرفین (جهت مخالف هم) خط میندازیم تا طرحدار بشه.
برای سینی دایره بوسلیه پارچ دایره های کوچیک تا بزرگ رو روی لواشک زیری میریزیم و از مرکز به سمت بیرون و بالعکس با چاقو خط میندازیم تا طرحدار بشه.
👇عکس پایین سمت راست خشک شده اش است.
#آشپز_بانو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_هلو
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم .
ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است .
خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉.
.
حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم .
گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه .
بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم .
داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه .
می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه .
توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه .
#آشپز_بانو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢