🌮رول مرغ کدو
🥄سینه مرغ ۱ عدد
🥄کدو ۲ عدد
🥄پسته خام ۱/۲ پیمانه
🥄سفیده تخم مرغ ۱ عدد
🥄پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
🧂نمک و فلفل و آویشن
🥣سفیده تخم مرغ، پسته خورد شده، پنیر پارمزان و نمک و فلفل و آویشن رو در غذاساز یا هر وسیله دیگهای خوب مخلوط میکنیم.
🥣سینه مرغ رو به صورت نوارهای تقریبا باریک و نازک برش زده، به وسیله بیفتک کوب یا گوشتکوب کمی میزنیم تا نرم و نازک بشه. اندازه عرض برشهای سینه مرغ باید تقریبا به اندازه قطر کدو باشه. کدو رو هم از درازا به نوارهای نسبتا نازکی برش میزنیم. روی نوارهای سینه مرغ از مواد پسته و پنیری میریزیم و مثل رولت میبندیم و بعد با یک نوار کدو دور آن رو میپیچیم و به کمک خلال دندان اونها رو ثابت میکنیم. این رولها رو در روغن زیتون از همه طرف با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا کدو و فیله ها خوب پخته شود.
* میزان له شدن مایه پسته و پنیر بستگی به ذائقه دارد. میشه کاملا پوره کرد و یا طوری باشه که تکه های پسته زیر دندان حس بشه.
* میشه از یک هویج کوچک رنده شده هم در مایه پسته استفاده کرد تا ترکیب رنگ زیباتری داشته باشیم.
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#سالاد کلم پیچ سفید
کلم پیچ سفید ریز شده :2 لیوان
هویج ریز شده :یک عدد
آب :یک فنجان
شیر خشک :یک فنجان
شکر :یک فنجان
سرکه :یک قاشق غذاخوری
مایونز :4 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
سالاد کلم پیچ سفید
طرز تهیه سالاد کلم پیچ سفید
آب، شیرخشک، شکر، سرکه را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.
کلم پیچ و هویج ریز شده را در ظرفی بریزید و با سس بدست آمده مخلوط کنید.
سالاد را با مایونز و کمی نمک مخلوط کنید.
سالاد را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس سرو کنی
آلبالوپلوی دلربا 😍😋
•
طرز تهیهشو قطعا همهتون از من بهتر بلدین، من اول آلبالوهای رو با کمی شکر ریختم تو قابلمه و حرارت دادم تا کمی بپزن، تو این فاصله مقداری گوشت چرخکرده رو با پیاز خیلی ریز رنده شده و نمک و فلفل و زعفرون مخلوط کردم و به صورت قلقلیهای کوچولو در آوردم، بعد چیدمشون تو ماهیتابه اجاره دادم تو کمی روغن خوب بپزن
•
برنج رو ریختم تو قابلمهی آب جوش تا بپزه، بعد آبکشش کردم، روغن باقیمونده از پخت گوشتهای قلقلی رو ریختم ته قابلمه، نون پیتا روش گذاشتم و برنج رو هم ریختم روی نون و دم گذاشتم. بعد از پخت برنج، یه مقداریش رو با زعفرون دم شده و مقداریش رو با آب آلبالوهای پخته شده مخلوط کردم تا رنگ بگیرن و به همراه گوشتهای قلقلی و خلال پسته تو ظرف چیدمشون 🤩😋
•
پ.ن. در مورد طعم تهدیگ هیچی بهتون نمیگم اصلا 🤤🤤 من اول یه دور یه طرف تهدیگ رو میذارم تو روغن ته قابلمه و بعد برش میگردونم و اون سمت رو میذارم تا هر دو طرف روغنی و خوشمزه بشن 🙈😋
•
پ.ن. من این دفعه چون میخواستم عکس بگیرم همه چی رو روی برنج چیدم وگرنه در حالت عادی تمام مخلفات پلوهای مخلوط رو لا به لای برنج میریزم و دم میکنم چون معتقدم اونجوری پلو خوشمزهتر میشه و در نهایت طعم برام به ظاهر ارجحیت داره 🤤😋😁 .
#جوجه_تابه_ای
سینه های مرغ را خرد کرده ودر کاسه ای بریزید پیازوفلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد کنید و به مرغ اضافه کنید بعد نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کرده و آن را با دست به خوبی با هم مخلوط میکنیم سپس زعفران دم کرده وابلیموی تازه را هم به ترکیب اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم مقداری هم روغن زیتون به موادمون اضافه میکنیم وکاملا باهم مخلوط میکنیم مرغمون رو داخل ظرف درب دار ریخته وحدود ۱۲ساعت آن را درون یخچال قرار میدهیم تامزه دار بشن بعد ازاینکه مزه دار شدن جوجه ها روبه سیخ چوبی کشیده و درماهیتابه میچینیم مقداری هم کره اضافه میکنیم
و درب آن را میبندیم تا جوجهها به خوبی پخته بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷#آموزش_اسموتی
طرز تهیه اسموتی با میوه های طبع گرم برای قرنطینه
اشپزی بانو ایرانی
#نان_سیب_زمینی
.
نان_سیبزمینی
مواد لازم :
حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال
۱ ق چ بکینگ پودر
نمک و فلفل کمی
۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون
۱۰۰ گرم +- آرد الک کرده
پنیر پارمزان یک پیمانه
طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید . پوره کنید و بعد خنک کنید . با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید . اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه . از خمیر چونه درست کنید . پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید .ضخامت زیاد نباشه .سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید . خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید . با چنگال روی نونا خط بندازید . با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید . در صورت تمایل از کنجد و یا زعترویاسیاهدونه و شوید و ... روشون بپاشید فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند
#فیلم_آموزشی
#فالوده_شیرازی
مواد لازم:
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
نودل 100 گرم
طرز تهیه:
شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند، پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود. رشته های نودل چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند؛ پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود. مخلوط اب و شکر و گلاب را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و بهمراه آبلیمو ، بستنی یا شربت آلبالو سرو کنید.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🎥 #فیلم_کمپوت_گیلاس