موس شکلاتی 🍘
طرز تهیه:👇👇👇
۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم.
۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم.
۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه.
✔نکات :
۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه.
۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_صدفی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_لاپلو
#❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
🔸امام صادق علیه السلام:
🍀إِنَّمَا شِيعَةُ جَعْفَرٍ مَنْ عَفَّ بَطْنُهُ وَ فَرْجُهُ وَ اشْتَدَّ جِهَادُهُ وَ عَمِلَ لِخَالِقِهِ وَ رَجَا ثَوَابَهُ وَ خَافَ عِقَابَهُ فَإِذَا رَأَيْتَ أُولَئِكَ فَأُولَئِكَ شِيعَةُ جَعْفَرٍ.
شیعه جعفری کسی است که:
1⃣ حلال خور
2⃣ پاکدامن
3⃣ جهادگر باشد
4⃣ برای رضای خدای خود کار کند
5⃣ به پاداش الهی امیدوار
6⃣ از مجازات او بترسد
این چنین افرادی شیعیان جعفری هستند.
📕 خصال شیخ صدوق، ج۱، ص۲۹۶
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اسنک تابه ای
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه گرد غوره
الان که فصلشه درست کن 😍😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_دارچین
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یاکمی ایرانی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ)
کمی بیشتر از 2.5 لیوان آرد(قوام مایه کیک مثل کلیپ بشه)
1 ق م پر دارچین برای داخل کیک
2 عدد سیب (پوست گرفته و ورقه ای خردو کمی دارچین بزنید)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 6_5 دقیقه بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و خیلی خیلی کم هم بزنید (در حد مخلوط شدن) کمی از مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و برش های سیب را بچینید و مجدد کمی مایه کیک بریزید و باز سیب بچینید. به این ترتیب 4 لایه سیب بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که اگر خلال دندان را در کیک فرو کردید تمیز بیرون آمد بپزید. بعد از سرد شدن روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید.من خودم برای کیکها از لیوان دسته دار فرانسه (250 میلی) استفاده میکنم برای کیکهایی مثل این کمی غلیظ بشه که سیب ها ته نرن.
نوش جونتون شفا باشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت با چوب بستنی🌸🍃
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آموزش ماهی خمیری 😍
ترفندهای درست کردن #سالاد_الویه👇
🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد .
🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند .
🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.