هدایت شده از عجایب جهان
🌸🕊پيامبر صلى الله فرمودند
🍃 هرگز خورشيد طلوع نكرد مگر اينكه در دو طرف آن دو فرشته گماشته شدند كه با ندايى آواز مى دهند
🌱 اى مردم! به سوى پروردگار خود بياييد؛ زيرا كه آنچه كم باشد و كفايت كننده بهتر است از آنچه بسيار باشد و غافل كننده.
🍂و هرگز خورشيد غروب نكرد مگر اينكه در دو پهلوى آن دو فرشته آواز دهند بار خدايا! انفاقگر را زود عوض ده و خسیس و تنگ چشم را زود بى چيز گردان....
📚الترغيب و الترهيب
اشپزی بانو ایرانی
#ترشی_مخلوط
عزیزان ترشی مخلوط هر کسی به روشی درست میکنه
گل کلم یک عدد متوسط
هویج نیم کیلو
کرفس با ساقه یک عدد متوسط
سیر دو بوته
فلفل سبز تند ۲۵۰ گرم
خیار یک کیلو خیار چنبر نیم کیلو خیار چنبر اختیاریه
سبزی معطر نیم کیلو شامل جعفری،ریحان،نعنا،ترخون،شوید ،برگهای کرفس
من گشنیژ نمیزنم
منطقه هویج رو نمیپزیم خام میریزیم
آگه میخواید ترشی خوشمزه وبدونه کپک زدگی داشته باشید باید نکات رو رعایت کنید نباید برای درست کردن ترشی ومربا عجله داشته باشید بگید زود جمع وجور کنیم وتموم بشیم
مقدار گل کلم از همشون بیشتر باشه
دوست دارید فلفل دلمه ای رنگی هم بریزید
همه مواد رو خرد میکنید جز فلفل این رو بگم من وقتی مواد رو خرد میکنم من خیار و هرچه رو درسته میریزیم همه مواد رو حدود چند ساعتی تو آب ونمک میزارم بعد از طی این مدت آبکش میکنم یک آب سرد میکشم روش، وکنار میزارم تا آبش کاملا بره ، همه رو تو کاسه بزرگ میریزیم ومخلوط میکنم نمک رو اضافه میکنم ومیریزیم تو دبه یا شیشه هر کدوم رو که خواستید کمی تخم گشنيزوکلپر هم مابینش بریزید سرکه رو روش بریزید وبزارید جای خنک و دور از آفتاب
عزیزان آگه دوست ندارید تو آب ونمک بزارید فقط بشورید به این نکته توجه کنید حتمااا موادتون خشک باشن وگرنه کپک میزنه یا رنگ موادتون سفید میشه
از سرکه سفید انگور استفاده کردم
اگه از سرکه قرمزاستفاده کنید تنده کمی آب جوش بهش اضافه کنید
بارها گفتم از نمک ید دار استفاده نکنید سیر تون سبز رنگ میشه از نمک دریایی دونه درشت استفاده کنید
آب ونمک باعث میشه گل کلم وسیر و موسیر سفید بمونه
ترشی تا چند روز نزارید بهش هوا بخوره درش کیپ باشه بعد از دوسه روز نمکشو بچشید کم نمک بود نمک بزنید ترشی کم نمک رنگ موادش بخصوص سبزی میپره
نور خورشید بهش نزنه ترجیحا جای تاریک باشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_و_سبزیجات_تو_فر
مواد لازم:
بادمجون ۲عدد
پنیرپیتزا
فلفل دلمه ۱عدد
فلفل شیرین ۱ عدد
قارچ ۵عدد
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا
رب گوجهفرنگی ۱ ق پر
آبجوش ۱ لیوان
برای سس بشامل:::
کره نصف قالب
آرد ۱ ق پر
شیر ۲لیوان
دوستان عزیز کلیپ بسیار واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره،سس بشامل رو هم که همگی بلد هستید،طبق کلیپ درست کنید
دراخر داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۱۰ دقیقه بزارید بعد دربیارید و پنیر پیتزا بریزیدو دوباره تا زمانیکه پنیر اب بشن داخل فر بذارید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
موس شکلاتی 🍘
طرز تهیه:👇👇👇
۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم.
۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم.
۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه.
✔نکات :
۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه.
۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه از خامی در میاد فقط سفیده خام می مونه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_صدفی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_لاپلو
#❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
🔸امام صادق علیه السلام:
🍀إِنَّمَا شِيعَةُ جَعْفَرٍ مَنْ عَفَّ بَطْنُهُ وَ فَرْجُهُ وَ اشْتَدَّ جِهَادُهُ وَ عَمِلَ لِخَالِقِهِ وَ رَجَا ثَوَابَهُ وَ خَافَ عِقَابَهُ فَإِذَا رَأَيْتَ أُولَئِكَ فَأُولَئِكَ شِيعَةُ جَعْفَرٍ.
شیعه جعفری کسی است که:
1⃣ حلال خور
2⃣ پاکدامن
3⃣ جهادگر باشد
4⃣ برای رضای خدای خود کار کند
5⃣ به پاداش الهی امیدوار
6⃣ از مجازات او بترسد
این چنین افرادی شیعیان جعفری هستند.
📕 خصال شیخ صدوق، ج۱، ص۲۹۶
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اسنک تابه ای
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه گرد غوره
الان که فصلشه درست کن 😍😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_دارچین
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یاکمی ایرانی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ)
کمی بیشتر از 2.5 لیوان آرد(قوام مایه کیک مثل کلیپ بشه)
1 ق م پر دارچین برای داخل کیک
2 عدد سیب (پوست گرفته و ورقه ای خردو کمی دارچین بزنید)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 6_5 دقیقه بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و خیلی خیلی کم هم بزنید (در حد مخلوط شدن) کمی از مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و برش های سیب را بچینید و مجدد کمی مایه کیک بریزید و باز سیب بچینید. به این ترتیب 4 لایه سیب بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که اگر خلال دندان را در کیک فرو کردید تمیز بیرون آمد بپزید. بعد از سرد شدن روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید.من خودم برای کیکها از لیوان دسته دار فرانسه (250 میلی) استفاده میکنم برای کیکهایی مثل این کمی غلیظ بشه که سیب ها ته نرن.
نوش جونتون شفا باشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت با چوب بستنی🌸🍃
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آموزش ماهی خمیری 😍
ترفندهای درست کردن #سالاد_الویه👇
🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد .
🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند .
🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.
#سوسیس_خانگی
دستورش رادقیق تر می نویسم میدونم که خیلیها استفاده خواهندبرد😊
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه ۵۰۰گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
سیر ۲ تا ۵حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد،
روغن مایع ۵ ق غ
شیرخشک قنادی _مخصوص سوسیس و کالباس _۲۵گرم
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
تخم مرغ دوعدد
اب همراه بایخ یا پوره یخ ۱/۲لیوان _حدود ۱۰۰گرم_بهتره پوره یخ باشه یا چهار تکه یخ قالبی ها
اسانس دود به ازای هر نیم کیلو مرغ پنج قطره برای اینکه طعم بازاری بده، درصورت تمایل
پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری
ادویه ها شامل:
پودر هل سفید۱/۲ق م
جوزهندی ۱/۲ق چ
دارچین ۱/۲ق م
تخم گشنیز اسیاب شده ۱ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱/۲ق م
پاپریکا ۱/۴ق غ
نمک به میزان لازم
شکر۱ق چ
میخک ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
فلفل قرمز ۱ق چ
پودر سیر ۱ق غ
🌯یا ادویه مخصوص هات داگ من اینبار ادویه هات داگ ونمک و فلفل زدم فوق العاده شد 🌯
گلوتن ۱ق غ _
پنیر پیتزا مقداری دلبخواهی
_همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_
👈گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_
تخم مرغ وروغن مایع وخامه روافزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،وادویه جات ها ودست اخر پنیر واسانس و👈برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد
خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ یا سیم گل سازی خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_
بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته نیم ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و۲۴ ساعت استراحت دریخچال،
👈🏻 بعد پخت وسرد شدن سوسیس ها بازم ازیک طرف کاوربانخ یا سیم گلسازی محکم ببنید تا سوسیس شما اصلا بعد پخت کاورش چروکیده نباشه
👈کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید،
👈به جای پختن داخل آب میشه بخارپز هم بکنید،
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
#ماسک_جعفری_ولیمو
♨️برای درست کردن این ماسک فقط لازمه یه دسته جعفری رو با میکسر خورد کنین یا اگه براتون مقدور نیست با چاقو ریز ریزش کنید بعد کمی ابلیموی ترش و تازه اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه بزارید روی پوست تمیزیتون و بعد با اب تقریبا خنک ابکشی کنید
✅این ماسک برای از بین بردن لک های سیاه و سفید کردن پوست خیلی موثر همین طور خواصیت ضد التهابی داره و خنک کننده است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
#رنگ_موبانسکافه_وعسل
🍃۳ قاشق غذاخوری نسکافه +نصف فنجان روغن زیتون را در ظرفی مخلوط کنید .
در یک ظرف دیگر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه +۳ قاشق غذاخوری عسل+ یک زرده تخم مرغ را مخلوط میکنید و به ظرف نسکافه و روغن زیتون اضافه کنید .
خمیر به دست آمده را به مدت حداقل ۵ ساعت روی موهای خود قرار دهید و سپس موها را بشویید . رنگ موهای شما به رنگ قهوه ای بلوطی روشن تبدیل می شود .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله زیبا و خوشمزه امروزمون👇😍💕
طرز تهیه
ژله رنگ دلخواه
شکلات تخته ای
شیر
بستنی وانیلی
رنگ خوراکی در صورت تمایل
ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی آب شده بهش اضافه کنید و در صورت تمایل یک قطره هم رنگ خوراکی برای پررنگ شدن بهش اضافه کنید . بعد نصف قالب رو از این ژله پر کنید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه و سپس با قاشق قسمتهایی از ژله رو خالی کنید. حالا شیر رو با شکلاتهای تخته ای مخلوط کنید. مقدار شیر نباید زیاد باشه که شکلات کاملا مایع نشه. شکلات مخلوط شده با شیر رو توی قسمت خالی شده ژله بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه. و آخر سر بقیه ژله رنگی خنک شده رو روش بریزید و بذارید ببنده.
نکته. برای مغز ژله می تونید از ویفرهای شکلاتی یا شکلاتهای آماده هم استفاده کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پنکیک کلاسیک صبحانه ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور عالی واستون اوردم مخصوص قرنطینه 🤣
مواد لازم
🍥 تخم مرغ - 4 عدد.
🍥 آرد - 3 استکان
🍥 آب گازدار - 50 گرم
🍥 پودر قند - 100 گرم
🍥روغن 🍥نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آشپزی:
ابتدا تخم مرغ و نمک رو با همزن دستی مخلوط کنید آب گازدار اضافه کنید و آرد الک شده . خمیر رو در نایلون استراحت بدین .بعد از استراحت سطح کار چرب کنید و خمیر توی آرد بغلتونید . خمیر باز کنید در سه سایز قالب بزنید و طبق کلیپ یه یایز جمع کنید سیخ چوبی وسطش بزارید و ۴تا برش ایجاد کنیدودر روغن داغ سرخ کنید و در انتها با پودر قند تزئین کنید 😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا
در این شب
دفتر دل دوستانم
رابه تو میسپارم
با دستان مهربانت
قلمی برداروخط بزن غمهایشان
و دلی رسم کن
برایشان به بزرگی دریا
"شبتون بخیر"
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
برای مادر
شعر غمگین سکوتم بی قرارم می کنی
باز با لالایی ات دلتنگ خوابم می کنی
گوشه ی چادر نمازت مانده ام در انتظار
آن قدر خوبی که با خوبی خرابم می کنی
خواب دیدم مثل مو جم در بر دریا ییت
کز تلاطم های دل پر پیچ و تابم می کنی
تا که گفتم : تشنه ام کامم بیابانی شده
روزه دار حال من خود را سرابم می کنی
آه سردی گر بگیرد گردنم از روزگار
باز هم خود را مسبب بر عذابم می کنی
زخم هایم را فقط چشم تو درمان می کند
نوش دارویم تویی مست شرابم می کنی
رج به رج در وصف اشعاروجودت مانده ام
"مادرم" شرمنده گر سر درکتابم می کنی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢