#جوجه_رول_تابه_اي 🍢 😋
🔸يكدونه پياز بزرگ و تو تابه خلال كردم
سينه مرغ و باريك برش زدم تو نمك و فلفل و ابليمو و زعفرون يكساعتي مزه دار كردم رول كردم و با فلفل دلمه به سيخ كشيدم
تو تابه روي پيازاي خام چيدمشون اضافه ابليمو ونمك و زعفرون موادو تو تابه ريختم روغن هم ريختم پخته و كمي سرخ شده
كنار جوجه رو با خيار و نعنا و لبو تزيين كردم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#سالاد_الويه 🍲 😋
🔸۱ دونه سینه مرغِ پخته شده با پیاز،سیر،نمک وفلفل+۵ تا سیب زمینی نگینی خرد شده پخته+۴ تا دونه تخم مرغ پخته رنده شده+۱۰۰ گرم نخود فرنگی پخته+۱ دونه هویج نگینی خرد شده پخته+۱ پیمونه خیارشور خرد شده+ ۲ تا ۳ قاشق آب مرغ+ ۱ حبه سیر کوچیک له شده+نمک و فلفل و سس مایونز.آخرش هم روش یه کم
جعفری خرد شده پاشیدم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
[ Photo ]
✅ #مربای_انجیر 😍
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
اشپزی بانو ایرانی
#دستور_آشپزی
✅ #آلبالو_پلو 🍒:
🔸مواد لازم:
▫️برنج : 4 پیمانه
▫️آلبالو: یك کیلوگرم
▫️شکر : یك کیلوگرم
▫️سینه مرغ: یك عدد
▫️چوب دارچین: چند عدد
▫️برگ بو: 2 عدد
▫️زعفران دمکرده: 3 قاشق سوپ
▫️کره: یك پیمانه
▫️روغن: یك پیمانه
▫️نمک: به میزان لازم
▫️خلال پسته و بادام: به میزان لازم
🔸طرز تهیه :
ابتدا برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید.
هسته های آلبالو را درآورده، ظرفی لعابی یا شیشهای انتخاب کنید آلبالو هارا در آن بریزید و شکر را روی آلبالوها ریخته و به مدت 2ساعت بگذارید بماند. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از جوش آمدن بگذارید به مدت 6 ساعت یا یک شب تا صبح بماند.
سپس این مواد را روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. آلبالوها را از صافی عبور دهید، مجددا شربت را روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.
مرغ را داخل تابه همراه کره و روغن سرخ کنید. سپس آب به آن اضافه کرده و به همراه نمک، چوب دارچین و برگ بو بپزید. در اواخر پخت مقداری از زعفران دم کرده را به آن افزوده، وقتی آب مرغ تمام شد و بخورد مرغ رفت، حرارت را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید (برنج باید زنده تر از روی حرارت برداشته شود) پس از آبکش کردن برنج، روغن را کف قابلمه ریخته و مقداری برنج در آن بریزید و بعد روی برنج آلبالو ریخته و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه آلبالو ادامه دهید. به طوری که لایه آخر برنج سفید باشد. سپس روی حرارت گذاشته تا بخار آن بلند شود. بعد شعله را کم کنید، مقداری از کره و روغن را روی برنج بدهید. مقداری دیگر را با آب آلبالو مخلوط کرده و کنار قابلمه روی برنج ریخته و باقی زعفران دم کشیده را گوشه قابلمه روی برنج بریزید. داخل دیس از آلبالوپلو کشیده، برنج زعفرانی را روی آن بریزید. مرغ را در دیس کنار برنج قرار دهید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
✅ نكات:
1- آلبالوها را در ظرف مسی بجوشانید و بیشتر از 10 دقیقه طول نکشد.
2- به جای مرغ می توانید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید.
#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه 🧉 😋
▫️شیر ۴ لیوان
▫️خامه صبحانه ۱ پاکت
▫️پودر کارامل ۲ عدد
▫️پودرنسکافه ۲ ق غ
▫️شکر ۲ ق غ
▫️کیک شکلاتی به میزان لازم
🔸شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سس_ارده 🥣 😋
🔸١/٣پيمانه ارده كنجد +١/٣پيمانه آب+١ق غ آبليموي تازه+يك ق م پودر سيرونمك دريا
همه ي مواد رو تو ميكسر بريزيد
🔸سس ارده با انواع غذاهاي گوشتي وكوكوها بسيار لذيذ مي شه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#فيله_مرغ_ترش 🍗 😋
🔸پياز تفت داده وگردو و ربانار و نمک و فلفل مخلوط کنید و فیله مرغ رو به مدت ۲ ساعت تو این مواد قرار بدیدتا مزه دار بشه و بعد تو کمی روغن سرخش کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور تهیه
#شام_فوری با گوشت چرخ شده مرغ☝️☝️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب زدن توت فرنگی واسه روی دسر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#نگین
#کمپین_من_ماسک_میزنم#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#یاسمین
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#راحله
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_اموزشى
#فلفل_شکم_پر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود 🍡🍢
ژامبون
زیتون سیاه بدون هسته،ماکارونی پروانه ای
پنیر چدار،گوجه گیلاسی،خلال چوب❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دیزی سنگی .
.
گوشت آبگوشتی : ۱۵۰ گرم
نمک : ۱/۳ ق چ خ
زردچوبه ، فلفل سیاه : ۱ ق چ خ
گوجه
سیب زمینی
رب : ۱ قاشق سر پر .
#دیزی #آبگوشت #خوشمزه #آشپزی #رستوران #رستوران_گردی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خاطره
#کمپین_من_ماسک_میزنم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌸💕🌸
💕برای آمدنت نجمه بیقرارت بود
🌸هزار سرِّ مگو دید و رازدارت بود
💕تو آمدی که ولایت شود به تو کامل
🌸خوش آمدی که امامت در انتظارت بود
رئوفی و هنر تو حکومت دلهاست
چه دلنوازی و چه ذره پروری آقا
تویی که داده ای احساس ، قلب ایران را
بهشت کرده ای از مقدمت خراسان را
به خیر مقدم تو لشگر فدایی ها
ز یادها ببرد صبح عید قربان را
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ..
التماس دعا 🙏
شربت سکنجبین هستش.برا درست کردنش اول دو لیوان شکر و با دو لیوان آب میزاریم به جوش بیاد.حدود نیم ساعت لازمه تا به غلظت دلخواه برسه.بعد نعنای تازه رو خوب میشوریم نخ میبندیم میندازم داخل موادمون تا چند جوش بزنه و عطر و طعم نعنا به خورد مواد بره.(اگه نبود عرق نعنا اضافه کنید)بعد سرکه سفید چند قاشق اضافه میکنیم اگه نبود سرکه سیب اضافه کنید.در آخر من زعفرون دم کرده هم اضافه کردم که خوشمزه و خوش عطر بشه بعد زیرشو خاموش کنین.بعد از صافی رد کنین.هروقت دلتون خاست از این شربت استفاده کنین.میتونین برای تزیین از خیار رنده شده هم استفاده کنین.من چند طبقه کردم که خوشکلتر بشه..
ارسالی ازمخاطبین عزیز
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_برگ_مو_با_سس_مخصوص🍀
هر چه مواد میانی دلمه کمتر باشه دلمه ها باریکتر میشن 😇
_مواد لازم برای حدود شش نفر:
.برگ مو دویست تا سیصد گرم
گوشت چرخ کرد250گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد سرخ شده
سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده
لپه نصف لیوان آبپز شده
برنج یک لیوان سرخالی
مواد سس دلمه:
اب... دو فنجان
شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری
سرکه قرمز..... نصف استکان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#ویفر
مواد لازم:
آرد یک لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع نصف لیوان
پودرقند دو سوم لیوان
اسانس موز یا پرتقال چندقطره (۵ تا ۷ قطره)
نون میکادو چهار ورق
طرزتهیه:
ابتدا آرد رو روی حرارت تفت میدهیم به اندازه ای که بوی خامیش بره و رنگش عوض نشه بعد از روی حرارت برداشته پودرقند و روغن و اسانس موز یا پرتقال رو بهش اضافه می کنیم. بعد تا موادمون داغه لایه لایه روی نون میکادوها می کشیم (دقیقا طبق آموزش من در کانال آشپزی به سبک نازگل) عمل کنید،
یه جسم سنگین میزاریم روش و یکی دو ساعت صبر می کنیم تا کاملا خنک بشه بعد برش می زنیم،عطر و طعمش واقعا مثل ویفرای بیرونه
❌برای ویفر شکلاتی، یک قاشق غذا خوری سر پر پودر کاکائو به مایه اضافه کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
⚪️ از مصرف شیر با موز و سایر میوه ها پرهیز کنید.
🔸زیرا باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم میشود. شیر با عسل ٬ گلاب و دارچین که مصلح آن است ٬ مصرف شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
اگر برنج پخته را شب در دمای اتاق نگهداری کنید
باکتری بنام باسیلوس سرئوس در آن رشد میکند🍚
👈🏻این باکتری میتواند سمی تولید کند که سبب
گرفتگی عضله، اسهال، تهوع و مسمومیت شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#دسر_میوه_ای_خوشمزه
پسندیدین لایک کنید💖👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#کمپوت_موز
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
💫در این شب زیبـا
✨آرزو می کنم
💫همه خوبی های دنیا
✨مال شما باشه
💫دلتون شاد باشه
✨غمی توی دلتون نشینه
💫خنده از لب قشنگتون پاک نشه
✨و دنیا به کامتون باشه
💫و اوقاتتون همیشه
✨بر مدار خوشبختی بچرخه
💫 شبتون آروووم و زیبـا
#شکلات_داغ_مکزیکی
اگر برای تنوع میخواهید یک نوشیدنی دیگه جایگزین چای کنید، شکلات داغ درست کنید که در روزهای سرد زمستون هم میچسبه. این دستور شکلات داغ به سبک مکزیکی به دلیل استفاده از ادویه هایی مثل دارچین، جوز هندی (nutmeg) و پودر چیلی یه مقدار طعم متفاوتی دارد.
مواد لازم برای ۳ نفر :
۲ و ۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه شکلات نیمه شیرین خرد شده
۱/۴ پیمانه پودر کاکائو غیر شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی (فلفل)
به اندازه نوک قاشق چایخوری جوز هندی (nutmeg)
شکر، بسته به مقدار شیرینی که دوست دارید
طرز تهيه :
تمام مواد را در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرتب به هم بزنید تا شکلات آب بشود و به غلظت مناسب برسد. اضافه کردن شکر لازم نیست ولی اگر دوست داشتین اضافه کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه #خامه_فرم_گرفته مخصوص انواع شیرینی، کیک و بستنی:
طرز تهیه خامه فرم گرفته بسیار ساده است و نیاز به تهیه لوازم زیادی ندارد. خامه فرم گرفته را با استفاده از خامه صبحانه یا خامه پاستوریزه و کمی شکر می توان تهیه کرد.
شاید برای بسیاری از افراد درست کردن کیک خامه ای آسان باشد اما خامه آن کمی برایشان دشوار باشد ما در این مطلب قصد داریم با روش های بسیار آسان و کاربردی بتوانید حتی در خانه با خامه معمولی هم خامه فرم گرفته درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه فرم گرفته را به شما عزیزان آموزش دهیم.
خامه فرمگرفته را در بسیاری از دسرها و شیرینی ها استفاده می کنند. همچنین از آن برای سرو بستنی یا میوه های تازه نیز استفاده می شود، اما روش تهیه کردن این خامه را همه نمی دانند و گاهی مجبور هستند آن را آماده از بیرون خریداری کنند. اما ما به شما آموزش می دهیم چطور در عرض ۱۰ دقیقه یک خامه فرمگرفته عالی درست کنید.
مواد لازم:
• دو پیمانه خامه پرچرب
• ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
وسایل مورد نیاز:
• کاسه همزن فلزی و بزرگ (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
• همزن دستی سیمی (در یخچال قرار دهید تا سرد شود)
طرز تهیه خامه فرم گرفته:
۱. همزن و کاسه همزن را دستکم ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. سپس خامه را درون آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید. این کار را به طور مداوم و چندین دقیقه ادامه دهید. تا زمانی هم بزنید که خامه غلیظ شود. در این مرحله، پودر قند را اضافه کنید و چندین دقیقه دیگر هم بزنید تا مزهدار شوند. خامه را مزه کنید اگر شیرینی آن کافی نبود، دوباره شکر اضافه کنید.
#بستنی_لیموترش ، #بستنی_لیمویی
مواد لازم:
خامه ١ پيمانه
ژلاتين ٢ ورق
آب ليموترش تازه ١/٤ پيمانه
سفيده تخم مرغ ٢ عدد
شكر ٣/٤ پيمانه
آب ١/٢ ليوان
شكر ١/٤ پيمانه
طرز تهيه :
در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد .
سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد .
ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد .
بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢