#فيله_مرغ_ترش 🍗 😋
🔸پياز تفت داده وگردو و ربانار و نمک و فلفل مخلوط کنید و فیله مرغ رو به مدت ۲ ساعت تو این مواد قرار بدیدتا مزه دار بشه و بعد تو کمی روغن سرخش کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور تهیه
#شام_فوری با گوشت چرخ شده مرغ☝️☝️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب زدن توت فرنگی واسه روی دسر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#نگین
#کمپین_من_ماسک_میزنم#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#یاسمین
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#راحله
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشى
#فلفل_شکم_پر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود 🍡🍢
ژامبون
زیتون سیاه بدون هسته،ماکارونی پروانه ای
پنیر چدار،گوجه گیلاسی،خلال چوب❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه دیزی سنگی .
.
گوشت آبگوشتی : ۱۵۰ گرم
نمک : ۱/۳ ق چ خ
زردچوبه ، فلفل سیاه : ۱ ق چ خ
گوجه
سیب زمینی
رب : ۱ قاشق سر پر .
#دیزی #آبگوشت #خوشمزه #آشپزی #رستوران #رستوران_گردی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خاطره
#کمپین_من_ماسک_میزنم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌸💕🌸
💕برای آمدنت نجمه بیقرارت بود
🌸هزار سرِّ مگو دید و رازدارت بود
💕تو آمدی که ولایت شود به تو کامل
🌸خوش آمدی که امامت در انتظارت بود
رئوفی و هنر تو حکومت دلهاست
چه دلنوازی و چه ذره پروری آقا
تویی که داده ای احساس ، قلب ایران را
بهشت کرده ای از مقدمت خراسان را
به خیر مقدم تو لشگر فدایی ها
ز یادها ببرد صبح عید قربان را
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ..
التماس دعا 🙏
شربت سکنجبین هستش.برا درست کردنش اول دو لیوان شکر و با دو لیوان آب میزاریم به جوش بیاد.حدود نیم ساعت لازمه تا به غلظت دلخواه برسه.بعد نعنای تازه رو خوب میشوریم نخ میبندیم میندازم داخل موادمون تا چند جوش بزنه و عطر و طعم نعنا به خورد مواد بره.(اگه نبود عرق نعنا اضافه کنید)بعد سرکه سفید چند قاشق اضافه میکنیم اگه نبود سرکه سیب اضافه کنید.در آخر من زعفرون دم کرده هم اضافه کردم که خوشمزه و خوش عطر بشه بعد زیرشو خاموش کنین.بعد از صافی رد کنین.هروقت دلتون خاست از این شربت استفاده کنین.میتونین برای تزیین از خیار رنده شده هم استفاده کنین.من چند طبقه کردم که خوشکلتر بشه..
ارسالی ازمخاطبین عزیز
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢